Találatok a következő kifejezésre: Rendesen szedem gyógyszert 5 (3 db)

3éve szedek gyógyszert, most a 7napos szünetben nem jött meg. Tesztet csináltam késés után 5. nap:Nega. A hónapban kimaradt! Tegnap kezdtem az uj levelet, és barátom bennem ment el! Ugye véd a gyógyszer, ha szedem rendesen, attól, h nem volt vérzés?

Legjobb válasz: Nem vagy terhes, ha normálisan szedted a gyógyszert, és a teszt is negatív. Ha mégis, a babának semmi baja nem lesz a gyógyszertõl, az elsõ idõben nem árt neki. (Persze ettõl még jobb lenne, ha terhesen nem szednéd, de majdnem biztos, hogy nem vagy terhes.) Fölösleges pánikolni, meg olyanokat írni, kedves válaszadók, hogy "lehet, hogy nagy a baj", mert ha végigolvasnátok a gyógyszer tájékoztatóját, benne lenne, hogy egy vérzés kimaradhat, akkor kell másik tabi meg orvos, ha a második is kimarad. Ettõl függetlenül mindenki a saját testéért felelõs, akit megnyugtat, menjen dokihoz már az elsõ után. Csak könyörgöm, ne írjatok baromságokat!

Nem vagy terhes, ha normálisan szedted a gyógyszert, és a teszt is negatív. Ha mégis, a babának semmi baja nem lesz a gyógyszertõl, az elsõ idõben nem árt neki. (Persze ettõl még jobb lenne, ha terhesen nem szednéd, de majdnem biztos, hogy nem vagy terhes.) Fölösleges pánikolni, meg olyanokat írni, kedves válaszadók, hogy "lehet, hogy nagy a baj", mert ha végigolvasnátok a gyógyszer tájékoztatóját, benne lenne, hogy egy vérzés kimaradhat, akkor kell másik tabi meg orvos, ha a második is kimarad. Ettõl függetlenül mindenki a saját testéért felelõs, akit megnyugtat, menjen dokihoz már az elsõ után. Csak könyörgöm, ne írjatok baromságokat!
Menj el az orvosodhoz. Lehet h komolyabb baj van. Nem szabad az ilyenekkel viccelni. Ha meg nincs probléma akkor sem vagy kétségek között!
A kérdező hozzászólása: igen, elmegyek mképp!de szted véd a gyógyszer amit elkezdtem?
Szia! Tuti véd a gyógyszer. De mielõbb doki, mert ha valami gond van vagy terhes vagy csak még nem tudta a teszt kimutatni, akkor el sem kezdhetted volna az új levelet!

Rendesen szedem a gyógyszert 5 éve. Meg is jött, de rendesen nő a hasam. eddig felpuffadásra gyanakodtam, de már napközben is nagy. Lehet, hogy baba?

Mi leget ez?csak nem baba?fájtak is a cicijeim ugy 2 hete.de rendszeres gyógyszerszedés mellett?

Legjobb válasz: Csinálj egy tesztet..hasnövekedés csak a 13-14. hét környékén kezdõdik meg.Amúgy ha tabi mellett rendesen megjön,akkor nagyon nem valószínû,csak azért nem mondom,hogy lehetetlen,mert olyan nincs,hogy babás vagy.Szerintem valami más okot keress.

Csinálj egy tesztet..hasnövekedés csak a 13-14. hét környékén kezdõdik meg.Amúgy ha tabi mellett rendesen megjön, akkor nagyon nem valószínû, csak azért nem mondom, hogy lehetetlen, mert olyan nincs, hogy babás vagy.Szerintem valami más okot keress.
Szia!Édesanyám velem úgy járt, hogy 16 hetes terhes volt, mikor észrevették, hogy az.Addig folyamatosan meg volt a mensese, fogamzásgátlót szedett és fogyott nyolc kiló.Vagyis semmi nem utalt terhességre és itt vagyok.Az a legbiztosabb, hogy elmész dokihoz.Lehet, hogy nem baba, de lehet más is.
A kérdező hozzászólása: sziasztok.teszteltem, és negatív.huhh. de akkor mi lehet?háziorvoshoz menjek, vagy hova?

Június óta nem szedek fogamzásgátlót, utána egy hónap múlva megjött rendesen, utána majdnem pontosan a következő de utána csak november (3 hónapra rá) végén most megint késik. Kb 5 évig szedtem a gyógyszert. Várjak még vagy menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Szia! Erre lehetett számítani,szerintem várjál még mert biztos hogy a gyógyszer borította fel a hormonháztartásod.Én korábban hagytam abba és még mindig nem állt be.Mondjuk én tovább szedtem kb.3 évvel

Szia! Erre lehetett számítani, szerintem várjál még mert biztos hogy a gyógyszer borította fel a hormonháztartásod.Én korábban hagytam abba és még mindig nem állt be.Mondjuk én tovább szedtem kb.3 évvel
Szia. Mindenképp minél hamarabb, már a 3 havi kimaradás után is el kellett volna menned, sztem összezavarodott a hormonháztartásod, kapsz rá gyógyszert, és rendbe fog jönni, de annak is idõ kell, ha a gyógyszert azért hagytad el, mert babát szeretnétek, akkor pedig S.O.S, mert ilyenkor azért kell egyéntõl függõen pár havi ciklus, hogy beálljon a mensid.Melody

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!