Találatok a következő kifejezésre: Rendesen szedem gyógyszert (41 db)

3éve szedek gyógyszert, most a 7napos szünetben nem jött meg. Tesztet csináltam késés után 5. nap:Nega. A hónapban kimaradt! Tegnap kezdtem az uj levelet, és barátom bennem ment el! Ugye véd a gyógyszer, ha szedem rendesen, attól, h nem volt vérzés?

Legjobb válasz: Nem vagy terhes, ha normálisan szedted a gyógyszert, és a teszt is negatív. Ha mégis, a babának semmi baja nem lesz a gyógyszertõl, az elsõ idõben nem árt neki. (Persze ettõl még jobb lenne, ha terhesen nem szednéd, de majdnem biztos, hogy nem vagy terhes.) Fölösleges pánikolni, meg olyanokat írni, kedves válaszadók, hogy "lehet, hogy nagy a baj", mert ha végigolvasnátok a gyógyszer tájékoztatóját, benne lenne, hogy egy vérzés kimaradhat, akkor kell másik tabi meg orvos, ha a második is kimarad. Ettõl függetlenül mindenki a saját testéért felelõs, akit megnyugtat, menjen dokihoz már az elsõ után. Csak könyörgöm, ne írjatok baromságokat!

Nem vagy terhes, ha normálisan szedted a gyógyszert, és a teszt is negatív. Ha mégis, a babának semmi baja nem lesz a gyógyszertõl, az elsõ idõben nem árt neki. (Persze ettõl még jobb lenne, ha terhesen nem szednéd, de majdnem biztos, hogy nem vagy terhes.) Fölösleges pánikolni, meg olyanokat írni, kedves válaszadók, hogy "lehet, hogy nagy a baj", mert ha végigolvasnátok a gyógyszer tájékoztatóját, benne lenne, hogy egy vérzés kimaradhat, akkor kell másik tabi meg orvos, ha a második is kimarad. Ettõl függetlenül mindenki a saját testéért felelõs, akit megnyugtat, menjen dokihoz már az elsõ után. Csak könyörgöm, ne írjatok baromságokat!
Menj el az orvosodhoz. Lehet h komolyabb baj van. Nem szabad az ilyenekkel viccelni. Ha meg nincs probléma akkor sem vagy kétségek között!
A kérdező hozzászólása: igen, elmegyek mképp!de szted véd a gyógyszer amit elkezdtem?
Szia! Tuti véd a gyógyszer. De mielõbb doki, mert ha valami gond van vagy terhes vagy csak még nem tudta a teszt kimutatni, akkor el sem kezdhetted volna az új levelet!

Nem voltatok úgy, hogy azt hittétek sosem fog eljönni az a nap amikor meg kell jönni a menstruációnak? Rendesen szedem a tabit, de most valahogy idegesít, hogy mi van ha mégsem hat a gyógyszer? (4 hónapja szedem)

Legjobb válasz: Nekem volt, de akkor még nem szedtem a tabit, hanem volt egy baleset a gumival. na akkor aztan idegeskedtem, nyugi, ha rendesen szeded, nem lehet baj. milyent szedsz? 4 honap alatt mar kialakul a védelem.

Nekem volt, de akkor még nem szedtem a tabit, hanem volt egy baleset a gumival. na akkor aztan idegeskedtem, nyugi, ha rendesen szeded, nem lehet baj. milyent szedsz? 4 honap alatt mar kialakul a védelem.
2 hónapja szedek tabit, de még nem mertem gumi nélkül beengedni a párom :)
Ilyen nekem is volt, szedtem becsülettel a tabit és ha megbolodultam, még gumit is húzattam a pasimmal. (Aztán összeházasodtunk, babát keztünk tervezni, elhagytunk mindent, és 8 hónapig dolgoztunk, mire összejött. Szóval nem is olyan egyszerû teherbe esni, utólag már röhögök magamon, de akkor csak dupla védekezés mellett tudtam feloldódni!)

Kb. 1 hónapig anyum nem, most már ujra rendesen szedi a fogamzásgátlót. Ezekszerint szeretkezni is szoktak apummal? És miért van az, hogy mostmár ujra szedi a gyógyszert? Miért ilyen furcsa anyum?

Legjobb válasz: Mi ebben a furcsa? Szerinted téged a gólya hozott? Azontúl, hogy õk a szüleid, még egy pár is!! Biztos csak pihit tartott a gyógyszer szedésében. Néhány nõgyógyász szokta javasolni. (Néhány meg nagyon nem!)

Mi ebben a furcsa? Szerinted téged a gólya hozott? Azontúl, hogy õk a szüleid, még egy pár is!! Biztos csak pihit tartott a gyógyszer szedésében. Néhány nõgyógyász szokta javasolni. (Néhány meg nagyon nem!)
Nincs ebben semmi furcsa. Minden gyerek életében elérkezik az az idõszak, mikor rájön, hogy a szülei szoktak szexelni. :) Nálad ez most jött el. Lehet, hogy kicsit sokkoló, de majd megérted. :)
A kérdező hozzászólása: Aha, értem. De mindig úgy csinálják, hogy én ne vegyem észre! :@
Istenem, még jó hogy úgy csinálják, hogy ne vedd észre! A szexhez nincs szükség nézõközönségre...
ha mar meg tudod allapitani h anyud fogamzasgatlot szed es azt is tudod h miert akkor ezen miert csodalkozol? anyud is ugyanigy fog csodalkozni mikor megtudja h te is.... :p
jézusom! hány éves vagy, 8? vagy még csak 7? ne legyél már ennyire primkó! ha szexet akarsz nézni, itt a net elõtted, milliónyi pornóoldal van. ne a szüleid kukkold.
Ugye te nem kutakodsz az anyád után :D?? Figyelj tényleg teljesen alap hogy szexelnek ezen ne csodálkozz , és azon se hogy anyud leállt a fogamzásgátlóval mert nem mindenki bírja egyfolytába szedni.
a biztonság kedvéért igen,
áprilisban már nem kell, mindig az adott hónapra érvényes a kiegészítõ védekezés, megjött utána a menstruációd ugyhogy ha már az uj hónapot rendesen szeded akkor már nem kell
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek. Utolsó, én is erre gondoltam. :)

Annyira félek hogy gyógyszer mellett terhes lehetek. Mindig pontosan hétfőn jön meg, és meg is jön 8 hónapja rendesen. De az utóbbi két hónapban feszülnek a melleim. A gyógyszert rendesen szedem. Mi lehet a baj?

Rá van írva hogy mellékhatása lehet a mellfeszülés. De én folyton a terhességre gondolok. Febr.-ban 3 napig szedtem Aspirint. Most pedig egy hétig köhögésre gyógyszert. Akadályozhatta a fog.gátló hatását? Hánytam és ment a hasam is. Vagy nyugodjak meg, és nem lehet baj. Vagy pedig váltsak másik gyógyszer!?

Legjobb válasz: Ha a mellfeszülést a terhesség elsõ jelének hiszed, akkor nem jönne meg 8 hónapja rendszeresen, legalábbis az elmúlt 2 hónapban nem jött volna meg. Hiába szedsz tabit, menzesz akkor is elmarad, ha besikerült a baba. Szóval ezek szerint másban kell keresni az indokot a mellfeszülésre, nem terhesség miatt. Sajnos viszont pont ezek azok a dolgok, amiket soroltál (antibiotikum, hányás-hasmenés...), amik gyengítik a tabletta hatását.

Ha a mellfeszülést a terhesség elsõ jelének hiszed, akkor nem jönne meg 8 hónapja rendszeresen, legalábbis az elmúlt 2 hónapban nem jött volna meg. Hiába szedsz tabit, menzesz akkor is elmarad, ha besikerült a baba. Szóval ezek szerint másban kell keresni az indokot a mellfeszülésre, nem terhesség miatt. Sajnos viszont pont ezek azok a dolgok, amiket soroltál (antibiotikum, hányás-hasmenés...), amik gyengítik a tabletta hatását.
Milyen gyogyszert szedsz? nekem is feszültek mar a melleim, de nem voltam terhes. ne aggodj, az lenne a legjobb megoldas h elmész a dokihoz. megvizsgal, es lehet h kiir vmi mast, es megmondja h terhes vagy e.
Köhögéscsillapítóban is lehet olyan cucc, ami bajt okozhat, de a hányás, hasmenés még inkább. Miért nem csináltál már tesztet? A mellfeszülés mellékhatás is lehet. Ha a terhességet kizártad, irány a doki és megmondja, mi legyen. Elképzelhetõ, hogy másik gyógyszert ír.
A kérdező hozzászólása: Gracialt szedek! Holnap kell megjönnie, remélem meg is fog!
nyugi nem lesz baj... aspirin nem csökkenti a hatás... Tudtad hogy a nõi mell egészen 20 éves korodig fejlõdik változik...szóval szerintem ezért feszül...

Rendesen szedem a gyógyszert 5 éve. Meg is jött, de rendesen nő a hasam. eddig felpuffadásra gyanakodtam, de már napközben is nagy. Lehet, hogy baba?

Mi leget ez?csak nem baba?fájtak is a cicijeim ugy 2 hete.de rendszeres gyógyszerszedés mellett?

Legjobb válasz: Csinálj egy tesztet..hasnövekedés csak a 13-14. hét környékén kezdõdik meg.Amúgy ha tabi mellett rendesen megjön,akkor nagyon nem valószínû,csak azért nem mondom,hogy lehetetlen,mert olyan nincs,hogy babás vagy.Szerintem valami más okot keress.

Csinálj egy tesztet..hasnövekedés csak a 13-14. hét környékén kezdõdik meg.Amúgy ha tabi mellett rendesen megjön, akkor nagyon nem valószínû, csak azért nem mondom, hogy lehetetlen, mert olyan nincs, hogy babás vagy.Szerintem valami más okot keress.
Szia!Édesanyám velem úgy járt, hogy 16 hetes terhes volt, mikor észrevették, hogy az.Addig folyamatosan meg volt a mensese, fogamzásgátlót szedett és fogyott nyolc kiló.Vagyis semmi nem utalt terhességre és itt vagyok.Az a legbiztosabb, hogy elmész dokihoz.Lehet, hogy nem baba, de lehet más is.
A kérdező hozzászólása: sziasztok.teszteltem, és negatív.huhh. de akkor mi lehet?háziorvoshoz menjek, vagy hova?

Rendesen szedem a fogamzásgátlót (Laurina), és az utolsó tabletta beszedésétől a menstruációmig lévő gyógyszerszünetben is védelmet biztosít a gyógyszer, vagy kell ilyenkor alkalmazni más fogamzásgátló eszközöket is?

Legjobb válasz: Természetesen nem kell, ha kellene kiegészítõ védekezést alkalmazni, akkor az benne lenne a tájékoztatóban, ahogy benne van minden olyan eset, amikor kell. Ami az említett eseteken (tipikusan hányás, hasmenés, kihagyott gyógyszer, antibiotikus) kívül esik, annál természetesen nem kell mellévédekezni.

Természetesen nem kell, ha kellene kiegészítõ védekezést alkalmazni, akkor az benne lenne a tájékoztatóban, ahogy benne van minden olyan eset, amikor kell. Ami az említett eseteken (tipikusan hányás, hasmenés, kihagyott gyógyszer, antibiotikus) kívül esik, annál természetesen nem kell mellévédekezni.
a tabletta a 7napos gyógyszerszünetben is teljes védelmet nyújt

Megnőhet a mellem a fogamzásgátlótól úgy h az első 2-3 hónapban semmi sem változott? Rendesen szedem a gyógyszert szóval terhesség ki van zárva (sztem)

Legjobb válasz: még szeretném azt is megkérdezni hogy ha fogamzásgátlót szedek (ez a 4. hónap) akkor ha teherbe estem elmarad e a mensim mert a mostani vérzés kevés volt :S a többi is de ennyire nem:S félek h terhes vagyok. /erre valahogy külön válaszoljatok légyszíves/

A kérdező hozzászólása: még szeretném azt is megkérdezni hogy ha fogamzásgátlót szedek (ez a 4. hónap) akkor ha teherbe estem elmarad e a mensim mert a mostani vérzés kevés volt :S a többi is de ennyire nem:S félek h terhes vagyok. /erre valahogy külön válaszoljatok légyszíves/
megnõhet a melled a fogmzásgátlotol, de nem bisztos eszt helyzete és embere válogatja..van ameik nõnélien féle elváltozást idéz elõ fogamzásgátlo használata..! A menstruáciod késhet vagy lehet kevés attol is h elkaptál vmi fertõzést vagy nyilvános wc-ben egy gyengéb hüvely gombát.nemtudom hogy folyásod menyire van vagy milyen a szine..? vgy esetleg a stressz is kihat a nõk menstruáciojára..nekem is volt ilyen hogy késett vagy kevesebb volt ez miatt..szerinterem különösebb bajod nincs ne aggodj:) de ha teljesen bisztosra akarsz meni fordulj dokihoz a sajátmagad és a párod megnyugtatására
A kérdező hozzászólása: folyásom nincs legalábbis nem tünt fel h lenne. Akk lehet a bogyesz miatt is kevés a mensim? Már olvastam mindenhol h nem lehetek terhes ha jól szedem a bogyeszt...egyszer nem hagytam ki 1et sem:)

Már 3 hónapja szedek gyógyszert (yasminelle), mindig rendesen, sosem felejtek el bevenni egy szemet sem. Az előző alkalmakkal mindig megjött azokban a napokban, amikor kellett, most viszont még mindig nem. Miért nem jön meg a menszeszem?

Miért lehet ez? Már csak két nap van hátra a gyógyszermentes hétb?l, meg fog jönni szerintetek? Ha nem akkor terhes lennék?

Legjobb válasz: Én ugyan novynettet szedek, de a 4.hónapban nekem se azon a napom jött meg mint az elõtõ alkalmakkor (én is mindig beveszem idõbe egyet se hagytam ki stb) hanem a 7napos szünet 5.napja végén. Én is nagyon nagyon izgultam és féltem, és fõképp nem értettem hogy miért nem azon a napon jött meg mint szokott! írd meg mi lett. klyd

Én ugyan novynettet szedek, de a 4.hónapban nekem se azon a napom jött meg mint az elõtõ alkalmakkor (én is mindig beveszem idõbe egyet se hagytam ki stb) hanem a 7napos szünet 5.napja végén. Én is nagyon nagyon izgultam és féltem, és fõképp nem értettem hogy miért nem azon a napon jött meg mint szokott! írd meg mi lett. klyd
Az enyémnek a tájékoztatója (Lindynette 20) azt írja, hogy ez elõfordulhat. De szerintem csinálj egy tesztet, annak az eredményét nem befolyásolja a tabi. Aztán akkor nyugodtabb leszel.:) Olvass utána a tájékoztatóban, hogyan szedjed tovább.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! klyd: az ötödik nap reggelén megjött :)

Létezik hogy rendesen szedem a gyógyszert, 3éve, pontosan és mégse hat és ovulációm lesz?

Legjobb válasz: Létezik. A fogamzásgátló tabletta SEM 100 %-os. Minimális esély a teherbeesésre még rendes tablettaszedés mellett is van.

Létezik. A fogamzásgátló tabletta SEM 100 %-os. Minimális esély a teherbeesésre még rendes tablettaszedés mellett is van.
Ha ilyen nem létezne, akkor nem lehetne teherbe esni tabi mellett. De teherbe lehet esni, és az bizony csak akkor lehetséges, a vkinek ovulációja van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!