Találatok a következő kifejezésre: Rendes mensi is lehet (12 db)

A mensim elmúlt már vasárnap, de tegnap óta észrevettem hogy megint barna pecsételő jellegű folyásom van, a melleim fájnak és a hasam is szúrkál. A mensim teljesen átlagos volt, 4 napig tartott, 2 nap barnázás, 2 nap rendes vér. Mitől lehet ez?

Baba lehet?Vagy megint megjön?

Legjobb válasz: Szerintem vegyél egy tesztet, vagy nézesd meg magad a dokival. Vannak nõk akik az elsõ hónapban még menstruálnak. A mellfájás utalhat terhességre.

Szerintem vegyél egy tesztet, vagy nézesd meg magad a dokival. Vannak nõk akik az elsõ hónapban még menstruálnak. A mellfájás utalhat terhességre.
Szia Nekem az elso terhessegemnel megjott eloszor es nem atlagos volt mert kevesebb, es rovidebb ideig tartott, de hallottam olyan esetket ahol a no eszre sem vette mert rendesen menstrualt, szoval lehet , h nalad is ez a helyzet, szeritnem is csinalj tetsztet. 10 hetes kismama

Ovuálicó nélküli ciklusban hogy lehet az hogy fáj a hasam, mint "rendesen" mensi előtt, vizes folyásom van? PMS tünetek. Ezek egyébként is vannak?

Legjobb válasz: igen, a szervezet mindig próbálkozik és mindent elökészít arra hogy ha peteérés lesz akkor a megfelelö körülmények elö álljanak. így ah nincs ovuláció is a tünetek folyás ugyan az. talán a gyógyszeres idöben nem ugyan olyan csak.

igen, a szervezet mindig próbálkozik és mindent elökészít arra hogy ha peteérés lesz akkor a megfelelö körülmények elö álljanak. így ah nincs ovuláció is a tünetek folyás ugyan az. talán a gyógyszeres idöben nem ugyan olyan csak.

A mensim megjött hétfön és szerdán már el is mult azota pedig barnázok! Baba lehet vagy valami bajom van? A ciklusaim 27 naposak ami rendesen meg is jön mindig!

Legjobb válasz: Ha elmúlik a barnázás is, akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt!

Ha elmúlik a barnázás is, akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt!

3 napja iszonyúan fáj a mellem a jobban a hónalj felöl fájdalmas csomót tapintok. és a mensim is késik elég rendesen (utoljára júl. 07. -én jött meg) és hőemelkedésem van 37, 1. Teszt negatív. Mitől lehet? Eléggé ideges vagyok.

Ciszta okozhatja ezeket a tüneteket?

Legjobb válasz: Ez most komoly? A tested jelez, hogy valami nem stimmel. Nem várakozásra van szükséged, hanem szakorvosra - akár baba, akár más okozza a tüneteket. Mi akadálya annak, hogy nõgyógyászhoz fordulj?

Ez most komoly? A tested jelez, hogy valami nem stimmel. Nem várakozásra van szükséged, hanem szakorvosra - akár baba, akár más okozza a tüneteket. Mi akadálya annak, hogy nõgyógyászhoz fordulj?
A kérdező hozzászólása: 2 kisgyermekem van én nincs segítségem, akire hagyhatnám õket. Emellett a legközelebbi nõgyógyász 20 km-re van tõlünk.De menni fogok dokihoz, 2 hét múlvára van idõpont.Addig meg csak idegeskedek.
sajnos a cisztákhoz nem értek, de szerintem pár nap múlva, ha enm jön meg tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ.Remélem hamar rendezõdik és nincs komoly baj. ha babó lenne , annak nagyon örülnénk, igaz van már kettõ :)

Rendes mensi alatt is lehet valaki terhes?

Már elég sok mindent olvastam err?l, hogy vki rendesen mensizett, pl 2 hónapon is keresztül, közben pedig babát várt! Ez mennyire gyakori eset, és miért lehetséges? Ilyenkor azért érdemes tesztet venni, mikor?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni valóban van ilyen de extrém ritka.. nem tudok statisztikai adatokat. De mintha vmi olyat hallottam volna hogy minden 10000redik nõ.. de ez nem biztos..csak mintha egy szikra lenne... szerintem ha nincs tünet akkor fölösleges. Inkább csak vigyázz úgy magadra mintha az volnál és ne stresselj, és akkor talán hamarabb teherbe esel. Sok sikert 17 hetes kismami

Nem akarlak elkeseríteni valóban van ilyen de extrém ritka.. nem tudok statisztikai adatokat. De mintha vmi olyat hallottam volna hogy minden 10000redik nõ.. de ez nem biztos..csak mintha egy szikra lenne... szerintem ha nincs tünet akkor fölösleges. Inkább csak vigyázz úgy magadra mintha az volnál és ne stresselj, és akkor talán hamarabb teherbe esel. Sok sikert 17 hetes kismami
Ha valakinek egyszerre két petesejtje érik párhuzamosan, akkor elõfordul, hogy terhes, miközben menstruál is. Ha pedig már biztos a terhesség, a szervezet idõnként barnás, pecsételõs vérzéssel emlékezik meg a korábbi mensruációkról, de ilyenkor a mennyisége csak pár csepp. Ha rendes, erõs vérzésed van, és a tüneteid is a mensire jellemzõek, akkor felesleges tesztet csinálni, mert nem lesz pozitív.
Szia!Én mensiztem, de nem olyan volt a vérzés mint elõtte, meg nem fájt a hasam, derekam.Ma már ez nem számít különlegesnek, csak oda kell figyelni, ha továbbra is van tünet, akkor már elõttem írók is írták, hogy tesztelj, ha nincs, akkor sajna ez van....Sok sikert a továbbiakban.

Rendesen időben jött meg a mensim, de csak 4 napig tartott. Nekem soknak tűnt és volt, hogy elég nagy darabok is távoztak. Átlagban 6-7 naposak a ciklusaim de 3 napja barnázok és nem értem miért? Ez valami hormon probléma lehet?

Ma vagyok a 7.-napon és még mindig van a tisztaságin egy kevés barnázás.Még mindig érzékenyek a melleim.

Legjobb válasz: Lehet hormonprobléma is, de sajnos lehetett egy nagyon korai vetélés is.. Ne ijedj meg mindenesetre, de a helyedben elmennék dokihoz.

Lehet hormonprobléma is, de sajnos lehetett egy nagyon korai vetélés is.. Ne ijedj meg mindenesetre, de a helyedben elmennék dokihoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ remélem nem történt semmi ilyesmi!
szia. remélhetõleg alhasi görcseid nincsenek. ha vannak, és még holnap is barna folyásod van, menj dokihoz. egyébként milyen jellegû a folyás? folyékony v. kávézaccszerû? utóbbi méhenkívüli terhességre is utalhat.
A kérdező hozzászólása: szia! nincsenek abszolút görcseim és már nagyon minimális csak az a furcsa hogy már 3 napja a mensi helyett! vagyis a ciklus utolsó 3 napjáról van szó! inkább krémes állagú de nem hiszem hogy terhesség mert az elsõ 4 napon viszont elég rendesen véreztem és voltak ám darabok is benne.
A kérdező hozzászólása: ha esetleg vetélésrõl lenen szó akkor szerintetek megtudhatnám egy tesztbõl így a mensi végén?
szerintem megtudnad...vegyel egyet, es kiderul, mi lehet a baj.
lehetséges, hogy még kimutatná a teszt, de lehet hogy nem, mert eleve nem termelõdött annyi hcg-d.

Barátnőmmel voltunk együtt, gumival védekeztünk, a mensije meg is jött rendesen (5 napig tartott, ahogy kell) utána nem voltunk együtt, de hányingere van barna foltok és émelyeg! Mi lehet a baj, lehetséges a teherbeesés?

Legjobb válasz: Ennek több oka is lehet, s a terhesség a legvalószínûtlenebb. Nõgyógyásztai problémák, fertõzés, ciszta, peteérés... Lehetne még sorolni.

Ennek több oka is lehet, s a terhesség a legvalószínûtlenebb. Nõgyógyásztai problémák, fertõzés, ciszta, peteérés... Lehetne még sorolni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a vállaszodat!Remélem nem egy baba, mert negyon nem tervezünk mostanában. Ha rendesen megjön a mensije elvileg teherbeesés nem lehet
Szerintem nem terhes. A foltozás mensi után lehet pl peteérés miatt, ezidõtájt egyébként a legtermékenyebb. sok minden okozhat ilyesmit!
Igen, az már az elsõ menstruációd volt.
A 4 napig tartó barna folyás már egy gyenge menstruáció volt, de azt nem lehet tudni, hogy mikor lesz rendes vér.
valószínûleg ez volt az elsõ nagyon gyenge mensid.
A kérdező hozzászólása: igen szoptatok , nappal kb.4-5ször mert elkezdtük a hozzátáplálást.
Szoptatsz?Mert az is befolyásolja!És valószínü nem fog beállni még rendszeresre!
Nekem fél alatt 3szor jött meg. Volt hogy másfél-2 hónapig semmi. Mióta csak este szoptatok azóta helyreállt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!