Találatok a következő kifejezésre: Rendőri felvételire alkalmassági gyakorlatok vannak Mennyi (1 db)

Rendőri felvételire milyen alkalmassági gyakorlatok vannak? Mennyi futás, mennyi felülés kell, stb.?

Legjobb válasz: Attól függ,h fiú vagy-e vagy lány.Én annó a tisztire felvételiztem.Pontokban osztályoztak minket,és el kellett érni egy minimum pontot.Lány vagyok: 30 felülés egy perc alatt fekvenyomás 40 kilóval/fiúknak talán 60 volt/ vagy húzódzkodás futás,tûzõ napon betonon,nah az húzós volt A középsuliba egyik haverom ment rendõrnek,és ott azt tudom,h ingafutás volt meg felülés...de ennek már nagyon sok éve. Egy átlagos,jó kondival simán felvesznek.

Attól függ, h fiú vagy-e vagy lány.Én annó a tisztire felvételiztem.Pontokban osztályoztak minket, és el kellett érni egy minimum pontot.Lány vagyok: 30 felülés egy perc alatt fekvenyomás 40 kilóval/fiúknak talán 60 volt/ vagy húzódzkodás futás, tûzõ napon betonon, nah az húzós volt A középsuliba egyik haverom ment rendõrnek, és ott azt tudom, h ingafutás volt meg felülés...de ennek már nagyon sok éve. Egy átlagos, jó kondival simán felvesznek.
Attól függ : tisztire mész(fõsuli), vagy tiszthelyettesire (közép). Középre : 2000m síkfutás fekvõtámasz ingafutás felülés Ha valamelyik feladatod 0 pontos lett , akkor alapból nem nyersz felvételt , fellebbezni a fizikai felmérés ellen nem lehet!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok a Best work pszichológus asszisztens képző iskoláról?

1

Ki jár a Könyves Kálmán Gimibe? Mikor van előkészítő?

Milyen a suli? valaki nem tudja mikor van előkészítő? bármilyen információ jöhet.:)

3

Élelmiszer- és vegyiáru-eladó tanfolyamnál ha ilyen 3 hónapos, szombatonként látogatós, van kötelező szakmai gyakorlat x óra amit teljesíteni kell vizsgára bocsátáshoz?

1

Ajánlanátok szakács és/vagy cukrász tanfolyamot, ami tényleg hasznos, és nemcsak az ócska régi magyar ízléstelen nyolcvanas évekbeli gasztronómiát oktatja, gyakorlati helyet is biztosít és ha elvégzed esélyed van elhelyezkedni a vendéglátásban?

Diplomás munkanélküli vagyok és szeretnék szakács/cukrász lenni harminc éves fejjel. Semmi konyhai tapasztalatom nincs, de nagyon érdekel ez a szakma. Szerintetek mik az esélyeim? Ajánlanátok, linkeket, honlapokat, ahol tájékozódhatnék? Köszi

1

Élelmiszer- és vegyiáru-eladó tanfolyam nehéz?

1

Van egy veboldal, az erettsegizz. Org amely 1 év alatt igéri az érettségi megszerzését, viszont sem az iskola neve, sem a címe nincs megadva! Átverés lehet? Van valaki esetleg aki itt érettségizett?

0

Hol találhatnék kidolgozott szakács okj tételeket? Esetleg valaki segíteni?

0

Butaság 2 OKJ-S képzést elvégezni, ha igazán csak az egyik érdekel?

Jelenleg OKJ-s képzésen vagyok, ügyintézői képzésen. Viszont jobban vonz a szociális gondozás. Úgy gondolom, még bármelyik jól jöhet, és más terveim is vannak. Mit gondoltok?

2

Az elmélet B és C esetleg A kategorirára ugyanaz? :D

Valaki segitsen már.
Én most teszem le a B kategoriás jogsit.
Azt szeretném megtudni, hogy van egy ismerősöm, akinek megvan a B kategoriás jogsija és most más kategoriást akar letenni. Autosat vagy buszosat.
Az elmélet ugyanaz.
Akkor mindketten ugyanarra az elméleti órára kell mennünk? Ugyanaz az elmélet? Neki szükséges, hogy elvégezze emgint vagy csak a gyakorlati részét kell? Nagyon fontos
KÉRLEK SEGITSETEK:):)

0

MGE szakácsképzésére jár vki?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!