Találatok a következő kifejezésre: Rendőri felvételire alkalmassági gyakorlatok vannak Mennyi (1 db)

Rendőri felvételire milyen alkalmassági gyakorlatok vannak? Mennyi futás, mennyi felülés kell, stb.?

Legjobb válasz: Attól függ,h fiú vagy-e vagy lány.Én annó a tisztire felvételiztem.Pontokban osztályoztak minket,és el kellett érni egy minimum pontot.Lány vagyok: 30 felülés egy perc alatt fekvenyomás 40 kilóval/fiúknak talán 60 volt/ vagy húzódzkodás futás,tûzõ napon betonon,nah az húzós volt A középsuliba egyik haverom ment rendõrnek,és ott azt tudom,h ingafutás volt meg felülés...de ennek már nagyon sok éve. Egy átlagos,jó kondival simán felvesznek.

Attól függ, h fiú vagy-e vagy lány.Én annó a tisztire felvételiztem.Pontokban osztályoztak minket, és el kellett érni egy minimum pontot.Lány vagyok: 30 felülés egy perc alatt fekvenyomás 40 kilóval/fiúknak talán 60 volt/ vagy húzódzkodás futás, tûzõ napon betonon, nah az húzós volt A középsuliba egyik haverom ment rendõrnek, és ott azt tudom, h ingafutás volt meg felülés...de ennek már nagyon sok éve. Egy átlagos, jó kondival simán felvesznek.
Attól függ : tisztire mész(fõsuli), vagy tiszthelyettesire (közép). Középre : 2000m síkfutás fekvõtámasz ingafutás felülés Ha valamelyik feladatod 0 pontos lett , akkor alapból nem nyersz felvételt , fellebbezni a fizikai felmérés ellen nem lehet!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Marketing és reklámügyintéző okj-s képzésnél mit takar a számítástechnika, , tantárgy"/modul? Milyen típusú feladatokat kell csinálni? Ez szövegszerkesztés, vagy valami speckós dolog?

1

Mi a különbség a gyakorló kozmetikus és kozmetikus között?

A Lia iskolába jelentkeznék, de lehetőségek között mindkettő szerepel, és nem értem mi a különbség köztük.

2

Budapesten hol indul szeptember elseje előtt esti okj CNC forgácsoló tanfolyam, amit ingyen le lehetne tenni első szakmaként?

1

Melyik az erősebb?

{gyermekgyógyász szakorvos,
neonatológus szakorvos,
gyermekneurológus szakorvos}
+ főorvosi állást tölt be, vagy:

{Általános csecsemő- és gyerekgyógyászati orvos, gyereknephrológiai orvos,
Dialysis és Plazmaferesis, hypertoniai orvos,
Gyerekgyógyászati klinika és Gyerekegészségügyi
Központ Nefrológiai Osztályának irányítása és konzultatív
feladatok ellátása nefrológiai esetek ellátásában}

Melyik a komolyabb?

6

Munkaügyis tanfolyam napjai munkaviszonynak számítanak?

havonta kapunk fizetést,más juttatást nem kaphatunk mellette,8 órában vagyunk ott.A napok bele számítanak a gyedbe?

2

Autóvezetés gyakorlati vizsgán mekkora a bukási arány?

B-kategória

8

Nem voltál munkavédelmi oktatáson?

höö?

4

Jelentkezhetek államilag támogatott OKJ-s képzésre, ha aktív nappali tagozatos egyetemi hallgató vagyok?

Ha mesterszakos államilag támogatott (hallgatói szerződéses) egyetemista vagyok, és a 12 támogatott félévből előreláthatóan csak 10-et fogok felhasználni, akkor jelentkezhetek egyéves ÁLLAMILAG TÁMOGATOTT OKJ-s képzésre?

Egyáltalán, léteznek ilyenek? Szinkronszínészetre gondoltam.

0

Hol tudom ezekre a vizsgákra felkészülni és letenni?

ECDL BIZONYÍTVÁNY ÉS FELSÕFOKÚ ÁLLAMI NYELVVIZSGA

1

Milyen tanfolyamokat tudtok ajánlani, amelyeken megszerzett tudással viszonylag "hamar" jól fizető munkához lehet jutni?

Érdekel a geológia, gofizika, geokémia és a csillagászat. Ezekkel kapcsolatban létezik valamilyen szakma, tanfolyam, amelyeken megszerzett tudással könnyedén el lehet helyezkedni egy jól fizető állásban? Ha nincs, akkor esetleg valamilyen környezetvédelmi-vízgazdálkodási vagy "egyszerűbb" informatikai szakmának tanfolyama, amik érdekesek?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!