Találatok a következő kifejezésre: Rendőri felvételire alkalmassági gyakorlatok vannak (1 db)

Rendőri felvételire milyen alkalmassági gyakorlatok vannak? Mennyi futás, mennyi felülés kell, stb.?

Legjobb válasz: Attól függ,h fiú vagy-e vagy lány.Én annó a tisztire felvételiztem.Pontokban osztályoztak minket,és el kellett érni egy minimum pontot.Lány vagyok: 30 felülés egy perc alatt fekvenyomás 40 kilóval/fiúknak talán 60 volt/ vagy húzódzkodás futás,tûzõ napon betonon,nah az húzós volt A középsuliba egyik haverom ment rendõrnek,és ott azt tudom,h ingafutás volt meg felülés...de ennek már nagyon sok éve. Egy átlagos,jó kondival simán felvesznek.

Attól függ, h fiú vagy-e vagy lány.Én annó a tisztire felvételiztem.Pontokban osztályoztak minket, és el kellett érni egy minimum pontot.Lány vagyok: 30 felülés egy perc alatt fekvenyomás 40 kilóval/fiúknak talán 60 volt/ vagy húzódzkodás futás, tûzõ napon betonon, nah az húzós volt A középsuliba egyik haverom ment rendõrnek, és ott azt tudom, h ingafutás volt meg felülés...de ennek már nagyon sok éve. Egy átlagos, jó kondival simán felvesznek.
Attól függ : tisztire mész(fõsuli), vagy tiszthelyettesire (közép). Középre : 2000m síkfutás fekvõtámasz ingafutás felülés Ha valamelyik feladatod 0 pontos lett , akkor alapból nem nyersz felvételt , fellebbezni a fizikai felmérés ellen nem lehet!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Masszázstanfolyamra akarok jelentkezni, mert érdekel a dolog és az érettségin kívűl nincs semmi szakmám. Szerintetek megérné otthon praktizálás mellett vagy hagyjam az egészet?

3

Gazdasági szakközép iskolába járok és tovább szeretnék tanulni, főiskolára menni ugyan így gazdasági szakirányzaton. Van értelme letennem felsőfokú érettségit magyar nyelv-irodalomból? Számít ez valamit?

1

Egészségügyi vizsgán melyik az elfogadott stabiloldalfektetés?

Két módszer van rá, egy könnyebb és egy bonyolultabb, melyiket fogadják el?

2

Ha excelnél azt kéri a feladat, hogy számoljak átlagot 2004-től 2007-ig minden növényre, akkor a 2007-es évet is bele kell vegyem a számításba?

3

Ha munkaügyi központon keresztül elmegyek egy tanfolyamra akkor ott mennyi az esélye annak hogy azt a tanfolyamot el is végzem?

ugy értem ha jol megy a szakma akkor tuti elvégzem ez tény, de mi van ha nem megy annyira jól akkor is próbálnak átengedni vagy olyankor rámszálnak és meghúznak? mi történhet akkor ha nem megy olyan jól a tanlás mint kellene? ezek a tanfolyamok amúgy nehezek? van itt olyan aki járt munkaügyin keresztül tanfolyamra?

4

Miből áll az egészségügyi vizsga? (Jogosítványhoz)

A és B tételt is kell húzni, vagy mi ennek az egésznek a menete?

7

Volt valaki tanuláskontroll tanfolyamon? Megérte elmenni?

0

Hogyan lehetnék katona/tiszt? Milyen középiskolába kellene járnom először?

Sziasztok!
Jelenleg gimnazista vagyok 9.-es.
Egy általános tagozatra jelentkeztem,mert nem tudtam mi szeretnék lenni!
Asziszem eldöntöttem! Katona szeretnék lenni! Lehetőleg valami tiszt, tudom hogy sokat kell tanulnom hozzá de azzal nem lesz gond! Csak nem tudom hogy iskolát kellene-e váltanom,mert halottam hogy pl. Derecskén honvédelmi ágon van küzdősport is. És itt nincs ez gondolom hátrány...Nem tudom hogy innen lehetne-e menni valami egyetemre ahol tudnék tisztnek tanulni. Segítsetek !

1

Bérszámfejtés okj-s vizsgára felkészülés?

Van aki Tb- bérszámfejtő vizsgát csinált már? Tanulással kapcsolatban lenne pár kérdés.
Hogyan tudott felkészülni a vizsgára? Töménytelen mennyiségű jogszabályok, járulékszámítási feladatok stb. Mi az amire nagyon érdemes ráfeküdni? Hogyan lehet a "legkönnyebben" megtanulni és megérteni az anyagot, van rá valami ötlet, tipp?

0

Mennyit keres egy testőr? Heeelp?

Úgy döntöttem hogy elvégzem a tanfolyamot,ugyanis Co hegesztő végzettségem van de nem vesznek fel sehová mert kezdő vagyok

Viszont nem tudom hogy ezzel el lehet-e majd helyezkedni, mennyi munka van ( testőr munka ), általában hol ? és hogy mennyi a minimum fizetés ?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!