Találatok a következő kifejezésre: Rendőri felvételire alkalmassági (1 db)

Rendőri felvételire milyen alkalmassági gyakorlatok vannak? Mennyi futás, mennyi felülés kell, stb.?

Legjobb válasz: Attól függ,h fiú vagy-e vagy lány.Én annó a tisztire felvételiztem.Pontokban osztályoztak minket,és el kellett érni egy minimum pontot.Lány vagyok: 30 felülés egy perc alatt fekvenyomás 40 kilóval/fiúknak talán 60 volt/ vagy húzódzkodás futás,tûzõ napon betonon,nah az húzós volt A középsuliba egyik haverom ment rendõrnek,és ott azt tudom,h ingafutás volt meg felülés...de ennek már nagyon sok éve. Egy átlagos,jó kondival simán felvesznek.

Attól függ, h fiú vagy-e vagy lány.Én annó a tisztire felvételiztem.Pontokban osztályoztak minket, és el kellett érni egy minimum pontot.Lány vagyok: 30 felülés egy perc alatt fekvenyomás 40 kilóval/fiúknak talán 60 volt/ vagy húzódzkodás futás, tûzõ napon betonon, nah az húzós volt A középsuliba egyik haverom ment rendõrnek, és ott azt tudom, h ingafutás volt meg felülés...de ennek már nagyon sok éve. Egy átlagos, jó kondival simán felvesznek.
Attól függ : tisztire mész(fõsuli), vagy tiszthelyettesire (közép). Középre : 2000m síkfutás fekvõtámasz ingafutás felülés Ha valamelyik feladatod 0 pontos lett , akkor alapból nem nyersz felvételt , fellebbezni a fizikai felmérés ellen nem lehet!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Volt valaki mostanában a Fors-itis oktatóközpontnál? Milyen tapasztalataitok vannak?

0

Az english house nevű angol iskola tényleg tart tanfolyamokat, vagy ez csak egy átverés?

0

Mennyi számítógépes tudás kell egy grafikus képzésre? Illetve milyen követelmények vannak?

3

Jobb agyféltek?

Ugye vannak ilyen tanfolyamok amiket el lehet végezni stb tegyük fel, elvégeztem megtanultam mindent!Ezek után letudnék "szépen" rajzolni az agyamban elképzelt képeket?És ezt el lehet felejteni, mármint így 4-5 nap alatt nem megy minden kárba, szóval oda-vissza is működik, romlik a tudásom?Ha valami nem világos írjatok!

8

Érdemes végigcsinálni egy egyéves fodrásztanfolyamot?

1

Szerintetek melyik egyetemi szakokat kellene beszüntetni végleg? Rengeteg új, értelmetlen szak indult idén is, ami lehet hogy csak ún. pénzbeszedésre szánták, értelme nulla.

2

Érettségi nélkül lehetséges ingyenes elvégezni bármely OKJ-s képzést? Ha igen, hol találom ezeket?

3

Ipari búvár és alpinista lehetek magas vérnyomással?

Nem szedek semmilyen gyógyszert mert csak ha orvosnál vagyok akkor magas egyszerűen ideges vagyok ha orvos méri a vérnyomásom. Erre szoktak is valamit mondani.

3

Csigavér Autósiskolánál belemenjek a játékba?

Az elméleti oktatáson egy nagyon szimpatikus oktató tanított, aki felajánlotta hogy az új rendeleteknek köszönhetően zsúfolódó programjába szorít nekünk helyet, ha hozzá jelentkezünk gyakorlatra, ami nagyon megéri, mivel szerinte a kollégái csak jattal fognak elindulni.. Ráadásul már tudja hogy és hajlandó beleszorítani az 580 kilométert szabálytalanul a 30 órába. Szóval vegyek részt ebben a kis bűntényben vagy keressek egy kevésbé szimpi de becsületes oktatót?

3

Nyíregyházán van olyan tanfolyam ahol lehet tanulni médiát?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!