Találatok a következő kifejezésre: Rendőri felvételire alkalmassági (1 db)

Rendőri felvételire milyen alkalmassági gyakorlatok vannak? Mennyi futás, mennyi felülés kell, stb.?

Legjobb válasz: Attól függ,h fiú vagy-e vagy lány.Én annó a tisztire felvételiztem.Pontokban osztályoztak minket,és el kellett érni egy minimum pontot.Lány vagyok: 30 felülés egy perc alatt fekvenyomás 40 kilóval/fiúknak talán 60 volt/ vagy húzódzkodás futás,tûzõ napon betonon,nah az húzós volt A középsuliba egyik haverom ment rendõrnek,és ott azt tudom,h ingafutás volt meg felülés...de ennek már nagyon sok éve. Egy átlagos,jó kondival simán felvesznek.

Attól függ, h fiú vagy-e vagy lány.Én annó a tisztire felvételiztem.Pontokban osztályoztak minket, és el kellett érni egy minimum pontot.Lány vagyok: 30 felülés egy perc alatt fekvenyomás 40 kilóval/fiúknak talán 60 volt/ vagy húzódzkodás futás, tûzõ napon betonon, nah az húzós volt A középsuliba egyik haverom ment rendõrnek, és ott azt tudom, h ingafutás volt meg felülés...de ennek már nagyon sok éve. Egy átlagos, jó kondival simán felvesznek.
Attól függ : tisztire mész(fõsuli), vagy tiszthelyettesire (közép). Középre : 2000m síkfutás fekvõtámasz ingafutás felülés Ha valamelyik feladatod 0 pontos lett , akkor alapból nem nyersz felvételt , fellebbezni a fizikai felmérés ellen nem lehet!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van valahol ingyenes OKJ-s személyi edző képzés?

0

A műszaki rajzoknál mi vagy milyen vonal az élhajlítás jele?

0

Valaki megtudja mondani hogy a műszaki rajzon az európai és az amerikai vetület között mi a különbség?

Melyiket hogyan jelölik meg ilyenekre gondoltam.

3

Aki végzett anglisztikán írna üzenetet? Segítség.

Segítségre lenne szükségem, mivel nagyon érdekel az angol kultúra, és a nyelv( felsőfokú vizsgám már megvan C1).
Ugyanakkor érdekelne hogy miféle elhelyezkedés tárulkozik fel anglisztika mesterképzés elvégzése után?
Jövőre érettségizem és nagyon megfogta a figyelmem az anglisztika.
Ahogy hallottam, minor tantárgy is van a képzés alatt, én norvég nyelvre gondoltam e helyre.
Tanácsokat kérnék, és üzenetet. Hálás lennék ha valakivel tudnék emailezni, skypeolni egy tartalmasabb beszélgetés erejéig!!!
Köszönöm előre!

0

Ismertek valami jó kis programozó tanfolyamot?

Az a helyzet, hogy el szeretném kezdeni a programozást, lehet hogy lekéstem, mert már 14 évas vagyok.
Ennek ellenére nem tudtok egy jó programozó tanfolyamot, vagy esetleg egy jó weboldalt ahol tanulhatok erről és még ki is próbálhatom a tudásomat?

2

A Bols Mixer Akadémián vagy a Mojiti bármixer iskolában tanítanak gazdasági számítást?

Vagy bármilyen számítást.Ha igen,számon kérik?

1

Hogyan tudom megtalálni az ingyenes OKJ-s tanfolyamokat?

Nem tudom pontosan,hogy s miként működik ez. Mindenhol csak olyanokat találok,ahol fel van tüntetve az ár mellette. Nem tudom a különbséget a felnőtt oktatás és a sima között.
Valaki tudna segíteni? Sopron és Győr közötti vonalon szeretnék villany vagy gáz szerelőnek tanulni és már csak 1 hetem van,mielőtt kifutok az időből de nem találok semmit.
köszönöm!

2

Akik érettségi után Okj-s képzést végeztek! Ti mennyi idő után tudtatok a szakmátokban elhelyezkedni? 20/L

Egyre jobban kezdek elkeseredni, mivel mindjárt itt a szeptember és még mindig nem találtam állást. Csecsemő-és kisgyermeknevelő gondozó 2 éves Okj-t(felsőfokú) végeztem jún.18.-án. Mikor érettségi előtt álltam nem tudtam, hogy ezzel a szakmával nagyon nehéz elhelyezkedni, de ahogy nézem az álláshirdetéseket siralmas a helyzet. Az osztálytársaim azt mondták nagyon nehéz lesz, de az egyik barátnők azzal biztat, hogy ismer olyat, akit szeptembertől már alkalmaztak is bölcsibe és egyáltalán nem nehéz bekerülni. Sajnos én ezt nem így látom. Már bánom, hogy nem mentem Sopronba a Benedek Elek karra erre a szakra, mivel diplomásan lehet könnyebb lett volna. Most 20 évesen viszont már nem lenne értelme nappalin ugyanezt a szakot diplomásra megcsinálnom. Tudom, hogy szeptembertől változik az Okj és sokkal drágábbak lesznek a képzések. Ráadásul ha jól tudom csak az első Okj-t támogatja az állam és ha szeretnék mást tanulni 200-300.000Ft-kat kellene kiadnom egy képzésért, amire nincs pénzem, a szüleim pedig kizárt, hogy fizetnék. A régi Okj rendszernél is már fizetnem kellene, szóval esélytelen lenne jelentkeznem szeptembertől valamilyen képzésre. Egyetemre ugyan bejuthatnék állami nappalin, de majd csak januárban tudnék jelentkezni. Addig pedig csak üljek itthon és nézzem reménytelenül az álláshirdetéseket? Vagy mit csináljak szeptembertől? Már abban sem vagyok biztos, hogy ez a szakma nekem való-e, mivel eléggé zárkózott a természetem és a jó kommunikáció szinte minden szakmához elengedhetetlen. A felvi.hu-n régen még töltöttem ki teszteket és ott az jött ki, hogy a képességeimhez irodai asszisztens, titkárnő, könyvelő, szóval olyan szakma illik, ami precizitást igényel és ilyen írogatós, papírrendezős munka. Valóban ez az egyik erősségem, mivel szeretek itthon is a szobámban rendet rakni, tisztaságmániás vagyok. Szeretek tiszta, becsületes jó munkát végezni. Mit tanulhatnék akkor? Vagy maradjak a gyerek szakmánál és még reménykedjek, hogy el tudok bölcsibe, családi napközibe vagy csecsemőotthonba helyezkedni?

1

Kisgyermekgondozó-nevelő szakra iratkoztam be a Minervába, azonban az utolsó pár napban rengeteg negatív dolgot hallottam az iskoláról. Nektek mi a véleményetek?

És Ha tudnátok egy olyan okj. s képző iskolát ajánlani ahol komolyan veszik a nyelvtanulás, nagyon megköszönném!

0

Diploma mellett szakács?

Egyetemista vagyok, 2 év múla végzek. Szeretem a szakom, de megvan rá az esély, hogy nem biztos hogy egyből el tudok majd helyezkedni, szeretnék egy B tervet is. szeretnék egy szakmát is, érdekel a főzés. De elég béna vagyok, nem tudok főzni. Érdekel az egész gasztronómia. Van olyan képzés, ahol odafigyelek az emberre, és nem bunkó módon oktatnak, amitől elmegy az ember kedve egyből? Az ingyenes OKJ-ből már kicsúsztam, mert 24 vagyok.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!