Találatok a következő kifejezésre: Reménykedhetem még, baba van (14 db)

A ciszta okozhat folyamatos magas hőt? 36, 8.5hete nem jött meg de még nem látnak semmit. Reménykedhetek hogy baba van?

fájnak a cicijeim,émelygés,meg hányingerem volt de mostanában már nagyon ritkán,vizes folyásom van de nem mindig.ja és a teszt csak egyszer mutatot pozit.többi mind negativ,

Legjobb válasz: meg olyan furcsa iz van a számban érzem is a kaját meg ne is,folyton éhes vagyok

A kérdező hozzászólása: meg olyan furcsa iz van a számban érzem is a kaját meg ne is, folyton éhes vagyok
Szia! Nekem volt olyan, hogy 3 hónapig nem jott meg és bizony ciszta volt az oka. Most is rettegek, mert holnapra nem várom, de félek, hogy megint cisztám van, mert mindig érzek valamit a hasamban. Valaki egyáltalán nem érzi meg a cisztát, én sajnos mindig megérzem, hogy ott van. Viszont az orvosnak azt látni kellene már, hogy ha cisztád van. Szorítok neked :)
A kérdező hozzászólása: látta már hogy cisztám van. kérdeztem hogy akadályozhatja e hogy megjöjjön rendesen de mondta hogy nem mert el fog mulni evvel a fajta cisztával nem kell foglalkozni.csak most azt nem tudom hogy baba vagy nem.vagy nem e eltakarja a ciszta
A kérdező hozzászólása: mert valami bal odalon van, méhen belüli nem emlékszem már rá pontosan
Szerintem igen! A mensi elõjele hogy leesik a hõ. Reméljük fenn is marad. Szorítok neked!!!
Szerintem is baba van! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi mind2nek
Tesztelj reggel! Akkor megtudod! Lehetséges, hogy feldobja a reggeled egy kétcsíkos!!!! Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem lesz baba :(, megjöttek a vendégeim.Lehet túlkorán reménykedtem
Sajnálom! De új hónap, új remény!!! kellemes hétvégét!

Azt hiszem a mult honapban jokor voltunk egyutt, januárban a mensim 11 nap késés után jott meg, de más volt mint szokott. Most csak 4 napig volt meg és ebbol 3 nap sotét barna volt. Reménykedhetek, hogy baba van a pocakomban?

De azota is fájdogál a hasamalja,megnott és néha szúr a bal petefészkem. Folyton álmos vagyok és éhes. Nagyon ingerlékeny is lettem. Még 11 nap a kov mensiig, de vhogy ugy érzem, babánk lesz.

Legjobb válasz: Sztem tesztelj egyet, mert mint írod a januári mesid fura volt, akkor ki kell már mutassa ha akkor teherbe estél.Sztem babás vagy, de inkább csinálj tesztet,és utána újságold el nekünk, szorítok!

Sztem tesztelj egyet, mert mint írod a januári mesid fura volt, akkor ki kell már mutassa ha akkor teherbe estél.Sztem babás vagy, de inkább csinálj tesztet, és utána újságold el nekünk, szorítok!
szia! lehet hogy babás vagy de ha mégsem szerintem ne számolgasd annyira a napokat, legytek csak spontán együtt a pároddal, hidd el hamarabb sikerül a baba. tapasztalatból mondom! sok sikert
A kérdező hozzászólása: Koszonom a válaszokat! Tudom, h az a legjobb, ha nem is gondolok rá, de olyan nehéz!! Foleg, mert akárhova megyunk, mindenutt boldog anyukák a babával vagy várandos kismamak. A tesztben nem nagyon bízok, de holnap csinalok 1-et. És ha csak nagyon halványan fog látszani, vagy ha nega? Menjek orvoshoz?
Igen, ha van két csík, sztem elmehetsz dokihoz, bár nem írtál dátumot utolsó mensidre, ha vagy 5 hetes, akkorinkább.

Reménykedhetek még, hogy mégis van baba?

PCO-s vagyok, amióta szedem a meckformint órára pontosan jött meg mindig. Tavaly karácsonykor elment a babánk. Februárban a műtét után pontosan 6 héttel jött meg és azóta is napra pontos. 05.15. -én már nem jelentkezett (4. napja) a teszt negatív. Az előző terhességnél a mensi előtt 2 nappal fogant meg a baba és két teszt is negatív volt. Az elmúlt napokban olyan mintha meg akarna jönni és a mellbimbók is kezdenek érzékenyek lenni.Annyi sok negatív teszt után ez a mai, a teljes kiborulás határára sodort. :- (

Legjobb válasz: Elõször is sajnálom, ami veled történt! Nekem is sajnos elment a babám tavaly novemberben. Megjött utána normálisan a menszeszem, majd a 3. hónapban késett 1 hetet...akkor csináltam tesztet-persze negatív lett. Aztán meglátogattam a nõgyógyászt és mondta, hogy baba nincsen ciszta viszont igen. Sajnos a meg nem emésztett dolgok és az miatt, hogy teljesen összetörtem lelkileg-növesztettem egy szép kis cisztát :(( Jövõhéten megyek kontrollra-remélem felszívódik, mert ha nem, akkor fogamzásgátlót kell szednem :( Remélem, hogy neked nem más miatt késik-kívánom, hogy mielõbb újra kismama lehess :)

Elõször is sajnálom, ami veled történt! Nekem is sajnos elment a babám tavaly novemberben. Megjött utána normálisan a menszeszem, majd a 3. hónapban késett 1 hetet...akkor csináltam tesztet-persze negatív lett. Aztán meglátogattam a nõgyógyászt és mondta, hogy baba nincsen ciszta viszont igen. Sajnos a meg nem emésztett dolgok és az miatt, hogy teljesen összetörtem lelkileg-növesztettem egy szép kis cisztát :(( Jövõhéten megyek kontrollra-remélem felszívódik, mert ha nem, akkor fogamzásgátlót kell szednem :( Remélem, hogy neked nem más miatt késik-kívánom, hogy mielõbb újra kismama lehess :)
A kérdező hozzászólása: Drága vagy! Köszönöm, hogy írtál...nem is gondoltam ilyenre hogy ciszta is lehet...bár talán mégis...:-( januárban mind a két petefészkem tiszta ciszta volt a pco miatt..de a mensi rendre megjött... bizonytalanság :-( Nagyon bízom benne, hogy nem kell fogigátlód szedned, mert aljas dolgokra képes!!Kitartás Neked is!
Aranyos vagy! Igen én is remélem! Bár most talán "nem is olyan sürgõs" a baba, mert készülünk a szeptemberi esküvõnkre.... :) Kell, hogy másra tereljem a gondolataimat, mert lelkileg nem bírnám :( Nagyon megviselt, de mostmár próbálok elõre nézni, és a jövõre koncentrál :) Kívánok mielõbbi babásodást neked is :)

Reménykedhetek még hogy baba van a dologban?

Ápr. 6-án kellett volna megjönnie, azóta semmi,csak apróbb jelek (feszül? hasalj,megjön érzés, érzékeny mellbimbó, néha émelygek). Csináltam két negatív tesztet ("neve sincs" tesztek), holnap csinálok még egyet, meg megyek dokihoz. Azt tudom hogy 25ös érzékenység?ek. Mikor mutathatja ki el?ször,ha egyáltalán van baba? Esetleg valami baj lehet odabent? Holnapig meg?rülök szerintem, már jó ideje nem sikerül!

Legjobb válasz: Hát, érdekes. Tuti, hogy csináltad a teszteket? Nem értél hozzá olyan helyen, ahol nem szabad? Tisztára olyanok a tüneteid, mint a terhességi tünetek, de ilyenkor azért már illik a tesztnek pozitívnak lenni. Azért én drukkolok, hogy baba legyen a dologban! Majd írd meg, hogy mi volt.

Hát, érdekes. Tuti, hogy csináltad a teszteket? Nem értél hozzá olyan helyen, ahol nem szabad? Tisztára olyanok a tüneteid, mint a terhességi tünetek, de ilyenkor azért már illik a tesztnek pozitívnak lenni. Azért én drukkolok, hogy baba legyen a dologban! Majd írd meg, hogy mi volt.
Jaj, akkor keresd fel gyorsan azt a nagyon jó dokit. És minden jót kívánok, hogy ne legyen komoly baj.
A kérdező hozzászólása: Már kaptam egy nagyon jó orvos elérhetõségét, de azért nagyon köszi a segítséget. Viszont most iszonyúan elkezdtem görcsölni, úgyhogy biztos nem baba van a dologban :(
Hát, az én dokim sajnos akkor nem játszik, mert Õ budapesti, és Eger igencsak messze lenne. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.
Nagyon sajnálom a történteket! Szerintem is keresned kellene egy másik orvost. Ne add fel kérlek!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen a biztatást, biztos hogy lecserélem, ez igy nem mûködik. Még megvárom a véreredményt, és megyek másikhoz. Csak az az idegesítõ hogy ha esetleg baba lenne a dologban, és valami baj lenne vele, nem fogja magára vállalni a felelõséget. Vendéglátásban dolgozom, és még egy hétig talpalok reggeltõl estig, stresszbe, emelgetés stb. Remélem nem lesz semmi gáz! Hol lenne az a doki? (én eger környéki vagyok)
Szia!Hát, nagyon sajnálom, hogy ilyen a dokid. Azért az fura, hogy meg se vizsgált. De a vérvétel nekem is egy hét volt, mert gondolom, hogy hormonokat is néznek, az meg ilyen hosszú sajna. Viszont szerintem menjél másik dokihoz, mert ha meg se vizsált az nagyon gáz!!!!Én tudok egy nagyon jó dokit, mondjuk Õ is olyan, hogy egyszer el kell menni hozzá magánba, mert nem rendel sehol már sztk szinten, de ha elmész akkor onnantól viszont nem hív nagyon vissza a magánrendelésre. Nagyon korrekt, és már régi motoros:) Írj privit ha kell az elérhetõsége esetleg. De nagyon sajnálom, hogy ilyen volt Veled a doki, amikor inkább támogatásra lett volna szükséged!Fel a fejjel és remélem nincs komoly gond. Írjál, ha van valami eredmény!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Teszteltem, de egy büdös nagy negatív megint :( Most jöttem a dokitól, jól fel is idegesített, meg se vizsgált csak elküldött vérvételre, megint egy hét várakozás hogy most mi a bajom, semmi lelkesítõ nincs ezekbe a dokikba csak ha villogtatod a borítékot!
Teszteltél már? Kíváncsiak vagyunk a fejleményekre, és drukkolunk!
Tényleg mutatnia kellene a tesztnek már.De reménykedhetsz.Holnap csinálj tesztet. Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem tudom, hogy jól csináltam-e. Pisi pohárba, kék részt megfogtam, belemártotta, letettem az asztalra, és vártam. A másik mûanyag borítású volt, és a végére rá kellett pisilni. Holnap megírom, és köszi a biztatást!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, már nagyon ideges vagyok hogy mi a bajom!!!

Mára vártam a nemvártat. De eddig semmi. Azonban szokatlan mód most sűrű fehér folyásom van. Reménykedhetek még hogy baba miatt van vagy ez természetes csak nálam nem volt még ilyen?

Legjobb válasz: Ne csüggedj, nekem a 4. vagy 5. napon lett csak pozitív az elsõ teszt, és igen, a fehér folyás jelezhet terhességet. Az utolsó trimeszterben tocsogni fog a bugyid, már bocsánat. Szerintem reménykedj, és két nap múlva tesztelj újra! Drukkolok! +++

KEdves utolsó válaszoló, ne tartsd erõs túlzásnak azt, ami veled ugyan nem történt meg, de a kismamák jó részével megtörténik. Ha neked nem kellett betét, és nem volt folyásod, akkor jó neked, és ennyi. Nehéz lenne biztatni egy reménykedõ nõt? Kedves kérdezõ, megírod majd, ha megjött, vagy ha lett egy pozitív teszted? :)
Ne csüggedj, nekem a 4. vagy 5. napon lett csak pozitív az elsõ teszt, és igen, a fehér folyás jelezhet terhességet. Az utolsó trimeszterben tocsogni fog a bugyid, már bocsánat. Szerintem reménykedj, és két nap múlva tesztelj újra! Drukkolok! +++
Ha késik, csinálj tesztet holnap!:) Egyébként lehet sûrû folyásod a terhességtõl!
Bocsánat, hogy ezt írom, de nekem egyik terhességem alatt sem volt semmilyen folyásom. Teljesen normális, átlagos volt, még tisztasági betétre sem szorultam. Ezt most csak azért írom, mert lehet, hogy az erõs túlzás, hogy tocsogni fog a bugyid...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én meg gratulálok. Egy icipicit még azért reménykedem.
A kérdező hozzászólása: Ja azt elfelejtettem mondani, hogy ma csináltam egy tesztet (igaz napközben) és negatív lett! :(
A kérdező hozzászólása: Persze megírom majd ha van valami fejlemény. A várandósság mindenkinél más. A kisfiammal nekem se volt egy csepp folyásom se, ezért is írtam ki a kérdést, mert szokatlan számomra. De ki tudja, hátha most ez egy jel! Köszönöm a biztatást, jelentkezem hogy alakulnak a dolgok!
na, van-e már jóhír?
A kérdező hozzászólása: 28án megjött. :( De 30án el is múlt. Szóval most nem értem mi van.
nahát! teszt, doki esetleg? Talán még van remény, hisz ez elég furi!

Ha a menstruáció előtt 2 nappal esik a hőm 1-1 tizedet reménykedhetek még lehet belőle baba? Holnapra nem várom a cicim még mindig fáj meg a hasam is szúrkál! És mensi előtt erős vizes folyásom szokott lenni most nem vizes pés alig van valami!

Legjobb válasz: Ha 1-1 10edet esik,akkor még nincs baj)))))Természetesen lehet reménykedni.Na meg amugyis ha megnézed a babatervezõk otthona cimû oldalt,akkor ott láthatsz számtalan olyan példát,amikor leesik a hõ vagy épp fel se megy,s mégis terhesség a vége. Drukkolok nagyon!!!!

Ha 1-1 10edet esik, akkor még nincs baj)))))Természetesen lehet reménykedni.Na meg amugyis ha megnézed a babatervezõk otthona cimû oldalt, akkor ott láthatsz számtalan olyan példát, amikor leesik a hõ vagy épp fel se megy, s mégis terhesség a vége. Drukkolok nagyon!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! És köszike a drukkolást!!! Nagyon remélem hogy sikerül! Neked is minden jót és szépet!!:D:D

Reménykedhetem még, hogy baba van a dologban?

A h?m ma reggelre 0,1 C-ot leesett! 37,1-r?l 37-re! A melleim 2 napja feszünek, és a hasamban 5-6 napja szúrkálást érzek! Néha olyat, hogy a hüvelyembe is érzem a nyilalást! A számban pedig vas ízt érzek néha, de néha nagyon! A ciklusom rendszeresnek mondható 30-33 napos! Van még remény a babára?

Legjobb válasz: szia...azt nem irtad hogy kimaradt -e a menzid..azt irod hogy rendszeres..én a kislányommal 3 honapig menzisztem.és igen lehetsz hiszen ezek babás tünetek de dobna egy pluszt a dolgon ha kimaradt a menzid..vagy csak várd meg hogy ne jöjjön meg és csinálj tesztet..én holnap reggel fogok..nekem 5 napja késik..drukkolok neked..én a hömet nem mérem mert sokan irják hogy terhesek még is alacsony nekik..szoval ezt a természetre bizom-.de nagyon sok sikert kivánok neked.

szia...azt nem irtad hogy kimaradt -e a menzid..azt irod hogy rendszeres..én a kislányommal 3 honapig menzisztem.és igen lehetsz hiszen ezek babás tünetek de dobna egy pluszt a dolgon ha kimaradt a menzid..vagy csak várd meg hogy ne jöjjön meg és csinálj tesztet..én holnap reggel fogok..nekem 5 napja késik..drukkolok neked..én a hömet nem mérem mert sokan irják hogy terhesek még is alacsony nekik..szoval ezt a természetre bizom-.de nagyon sok sikert kivánok neked.
mi is így vagyunk ezzel.rájöttünk hogy ebben az évben jöhetne egy második baba!márciusban volt az utolsó menszeszem és az elsõ két hétben dolgoztunk is a babán.remélem összejött.mára(nem)várom a menszit.nagyon szomorú lennék ha megjönne mert a tervem az volt hogy év végén szülni szeretnék!idén még sosem késett.pontossan sajnos mindig megjött-remélem az égiek segítenek
A kérdező hozzászólása: Januári mensim után - bár már akkor "elkéstünk" - jöttünk rá, hogy már nagyon szeretnénk egy babát! Ezért hát azt mondom, hogy február óta szeretnénk! Nagyon-nagyon! szorítsatok!
Szia!Azt irtad 3-5 nap mulva kell nem megjönnie, én csinálnék egy tesztet 5 nap mulva a helyedben, én az elsõ mensi napomon teszteltem és már pozitiv is lett.A tünetek lehetnek terhességre utaló jelek.Sok sikert!!miota probálkoztok??18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Milyen vitamint szedsz? (utolsó válaszoló)
Sajnos még korai megmondani, hogy baba van-e a dologban. Én is ebben a hónapban döntöttem úgy, mint az elöttem szóló: nem fogom figyelgetni magam, hõ, nyálka, egyebek, mert már teljesen kikészülök lelkileg, ha nem jön össze. Majd jön a bébi, amikor neki kedve van, mi várjuk szeretettel, és addig is élem az életem. Persze nem dohányzom meg ilyesmi, sõt szedek vitamint is. Sok sikert nektek! Egy 9 hónapja próbálkozó csaj
Ugyanezeket a tüneteket produkáltam, a szurkálás, a hõ, a vas íz, mellfeszülés. Nekem tegnapra nem kellett volna megjönnie, de sajnos napra pontos volt :( Már lassan fél éve próbálkozunk, most volt az, h. elhatároztam, nem fogom figyelgetni magamat (a peteérést kivéve), ha jönni akar a baba, jönni fog. Felemészt a várakozás és a test minden apró jelének figyelése, aztán amikor meg megjön, 2-3 napig letargia... De azért remélem, nem mindenki ilyen szerencsétlen és szorítok Neked, h. ne úgy járj mint én!
A kérdező hozzászólása: Még van kb. 3-5 napom hogy megjöjjön! Ha van kedved írj priviben! Nagyon nem akarom, hogy megjöjjön! A kedvem is néha nagyon rossz, és néha nagyon jó! Reggel hõhullámom volt, de rendesen! Még ennyi!
ja és utolag még annyi hogy a remény hal meg utoljára.:D:D
SZIA VAN OLYAN TESZT AMI MÁR A MENSI MEGJÖVETELE ELÕTT 4 NAPPAL MUTATJA HA VAN BABA, NEKÜNK A MÁSODIKNÁL MEGMUTATTA, MOST MÁR A HARMADIK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK NAGYON TÜRELMETLENÜL

Ebben az évben a ciklusaim így alakultak: 28, 28, 26, 30, 28, 29, 29, 26. Most tartok a 32. napon, de még nem jött meg. Tegnap reggel csináltam egy tesztet az negatív volt. Reménykedhetek abban hogy baba van a dologban?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 5 napot késett...elsõ teszt halvány pozitív,utána 3 negatív...ma reggelre megjött,nem is kicsit...Mikor volt a peteérésed? Elvileg már kimutatná a teszt...

Szia! Nekem 5 napot késett...elsõ teszt halvány pozitív, utána 3 negatív...ma reggelre megjött, nem is kicsit...Mikor volt a peteérésed? Elvileg már kimutatná a teszt...
A kérdező hozzászólása: Szia, 30.-a körül volt peteérésem... Elméletileg 13.-án kellett volna megjönie..de ha azt nézem hogy múlt hónapban csak 26 napos volt a cikulosm akkor is legkésõbb tegnap meg kellett volna jönie asszem...
Az már kimutatná..18 napos terhességet már az esti teszt is. Várj 2 napot és tesztelj újra...nem merem azt irni, hogy hátha, meg lehet, mert tudom milyen csalódni...szerda óta reménykedek, aztán mára megjött :( Új hónap, új remények! Meg kell próbálnunk nem görcsösen akarni, és akkor lehet sikerül! Jön ha jönni akar! :) Kitartást! Elsõ hozzászoló.
A kérdező hozzászólása: De nem vagyok akkor még 18 napos. Hiszen ha aug. 30.-án volt a peteérésem akkor is ma csak a 17. napon tartok, vagy ha a 30.-át is beleszámolom akkor ma vagyok a 18. napon. Vagy akkor most hogy is vagyok?
kimutatna a babót, hidd el...
A kérdező hozzászólása: Hát akkor ezek szerint nem baba van a dologban :(

Reménykedhetek még, hogy baba van?

A ciklusom 23 napján vagyok,5 nappal ezelőtt voltunk együtt és reggel barnás folyásom volt. Kezdtem örülni, hogy sikerült a baba (gondoltam hátha épp most ágyazódik be), erre mostanra barnás, pirosas lett. A ciklusaim 28-31 naposak. Másnak volt pirosas színű beágyazódása? Vagy ne is reménykedjek? Kicsit görcsölök, de ennél sokkal jobban szoktam. Köszönöm a segítséget

Legjobb válasz: Szerintem nem. A beágyazódás nem jár barnás folyással normál esetben. Olyat hallottam, hogy néhány csepp barna pötty lehet a fehérnemûn. Szerintem ez nem babás jel, de szurkolok, hogy mielõbb sikerüljön.

Szerintem nem. A beágyazódás nem jár barnás folyással normál esetben. Olyat hallottam, hogy néhány csepp barna pötty lehet a fehérnemûn. Szerintem ez nem babás jel, de szurkolok, hogy mielõbb sikerüljön.
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot. Nekem az elsõvel 2 napig tartó barnás folyásom volt, ezért gondoltam hogy hátha most is, de az nem volt pirosas.
Ha jól számolom, pont most kell következnie a ciklusodnak.Lehet készül megjönni. Várj rá min.5 napot, és csinálj egy tesztet.Elvileg lehet beágyazódás is, nekem mind a 3-al volt, de pirosnak nem szabadna lennie, mert az nem beágyazódás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!