Találatok a következő kifejezésre: Reménykedhetem még, baba (28 db)

Peteérés után 11 nappal (11 dpo) reggeli HCG teszt negatív. Reménykedhetek még, vagy már biztos nincs baba?

Legjobb válasz: Háááááát, nem igen lehet egy idõ után mit írni az ilyen kérdésekre... Ez egy olyan kérdés, és ne bántódj meg, de ha beírod a keresõbe pl. a reménykedhetek szót, akkor találsz legalább egy tucatot belõle... De hogy válaszoljak is: PERSZE, hogy reménykedhetsz. Amíg meg nem jön, addig mindenképp.... és reméljük nem fog!!!

Háááááát, nem igen lehet egy idõ után mit írni az ilyen kérdésekre... Ez egy olyan kérdés, és ne bántódj meg, de ha beírod a keresõbe pl. a reménykedhetek szót, akkor találsz legalább egy tucatot belõle... De hogy válaszoljak is: PERSZE, hogy reménykedhetsz. Amíg meg nem jön, addig mindenképp.... és reméljük nem fog!!!
Ne haragudj, de ez egy nagyon-nagyon buta kérdés. A terhességi teszteket az elmaradt menszesz után érdemes használni. Neked még se ki nem maradt, se meg nem jött a vérzésed, akkor meg minek írod le magadat? Amúgy nekem a 10-es érzékenységû teszt 12 dpo-nál lett nagyon-nagyon halvány pozitív. Itt a kérdéseken meg azt szoktam javasolni, hogy 2 hétnél korábban senki se teszteljen, mert nem érdemes. Ahhoz, hogy a HCG mennyisége elérje a mérhetõ szintet, IDÕ kell.
Korán teszteltél.Nekem is mint az elõzõ válaszolónak, a 12. dpo napon lett nagyon-nagyon halvány a 10-es tesztem. Nyugalom, és kitartás, várj pár napot és ismételd ujra. Drukk
Várd meg a nem várt napját, s akkor csinálj egy érzékeny tesztet. Amíg nem jön meg, addig van remény is:-)

Vasárnapra nem vártam, nem is jött, de hétfön csináltam egy tesztet, de nagativ lett. Lehet baba a dologban? Reménykedhetek még?

Nincs semmi tünetem,csak pisilni járok,állandoan.

Legjobb válasz: Hát ha baba van, esetleg kevés a hcg a szervezetedben, azért nem mutatta ki a teszt, vagy késõbb fogant. De a legfõbb jel hogy késik! Nem mindenkinek vannak tünetei! Szerintem, várj még egy kicsit és kb pénteken tesztelj egy újat! Reméljük baba van! Szorítok!

Hát ha baba van, esetleg kevés a hcg a szervezetedben, azért nem mutatta ki a teszt, vagy késõbb fogant. De a legfõbb jel hogy késik! Nem mindenkinek vannak tünetei! Szerintem, várj még egy kicsit és kb pénteken tesztelj egy újat! Reméljük baba van! Szorítok!
Szerintem is várj még. Nekem pl. a kimaradás utáni harmadik napon mutatta ki a teszt.
Szia! Teszteltél azóta? Mi lett? Elsõ válaszoló

Reménykedhetek még, hogy mégis van baba?

PCO-s vagyok, amióta szedem a meckformint órára pontosan jött meg mindig. Tavaly karácsonykor elment a babánk. Februárban a műtét után pontosan 6 héttel jött meg és azóta is napra pontos. 05.15. -én már nem jelentkezett (4. napja) a teszt negatív. Az előző terhességnél a mensi előtt 2 nappal fogant meg a baba és két teszt is negatív volt. Az elmúlt napokban olyan mintha meg akarna jönni és a mellbimbók is kezdenek érzékenyek lenni.Annyi sok negatív teszt után ez a mai, a teljes kiborulás határára sodort. :- (

Legjobb válasz: Elõször is sajnálom, ami veled történt! Nekem is sajnos elment a babám tavaly novemberben. Megjött utána normálisan a menszeszem, majd a 3. hónapban késett 1 hetet...akkor csináltam tesztet-persze negatív lett. Aztán meglátogattam a nõgyógyászt és mondta, hogy baba nincsen ciszta viszont igen. Sajnos a meg nem emésztett dolgok és az miatt, hogy teljesen összetörtem lelkileg-növesztettem egy szép kis cisztát :(( Jövõhéten megyek kontrollra-remélem felszívódik, mert ha nem, akkor fogamzásgátlót kell szednem :( Remélem, hogy neked nem más miatt késik-kívánom, hogy mielõbb újra kismama lehess :)

Elõször is sajnálom, ami veled történt! Nekem is sajnos elment a babám tavaly novemberben. Megjött utána normálisan a menszeszem, majd a 3. hónapban késett 1 hetet...akkor csináltam tesztet-persze negatív lett. Aztán meglátogattam a nõgyógyászt és mondta, hogy baba nincsen ciszta viszont igen. Sajnos a meg nem emésztett dolgok és az miatt, hogy teljesen összetörtem lelkileg-növesztettem egy szép kis cisztát :(( Jövõhéten megyek kontrollra-remélem felszívódik, mert ha nem, akkor fogamzásgátlót kell szednem :( Remélem, hogy neked nem más miatt késik-kívánom, hogy mielõbb újra kismama lehess :)
A kérdező hozzászólása: Drága vagy! Köszönöm, hogy írtál...nem is gondoltam ilyenre hogy ciszta is lehet...bár talán mégis...:-( januárban mind a két petefészkem tiszta ciszta volt a pco miatt..de a mensi rendre megjött... bizonytalanság :-( Nagyon bízom benne, hogy nem kell fogigátlód szedned, mert aljas dolgokra képes!!Kitartás Neked is!
Aranyos vagy! Igen én is remélem! Bár most talán "nem is olyan sürgõs" a baba, mert készülünk a szeptemberi esküvõnkre.... :) Kell, hogy másra tereljem a gondolataimat, mert lelkileg nem bírnám :( Nagyon megviselt, de mostmár próbálok elõre nézni, és a jövõre koncentrál :) Kívánok mielõbbi babásodást neked is :)

Reménykedhetek még hogy baba van a dologban?

Ápr. 6-án kellett volna megjönnie, azóta semmi,csak apróbb jelek (feszül? hasalj,megjön érzés, érzékeny mellbimbó, néha émelygek). Csináltam két negatív tesztet ("neve sincs" tesztek), holnap csinálok még egyet, meg megyek dokihoz. Azt tudom hogy 25ös érzékenység?ek. Mikor mutathatja ki el?ször,ha egyáltalán van baba? Esetleg valami baj lehet odabent? Holnapig meg?rülök szerintem, már jó ideje nem sikerül!

Legjobb válasz: Hát, érdekes. Tuti, hogy csináltad a teszteket? Nem értél hozzá olyan helyen, ahol nem szabad? Tisztára olyanok a tüneteid, mint a terhességi tünetek, de ilyenkor azért már illik a tesztnek pozitívnak lenni. Azért én drukkolok, hogy baba legyen a dologban! Majd írd meg, hogy mi volt.

Hát, érdekes. Tuti, hogy csináltad a teszteket? Nem értél hozzá olyan helyen, ahol nem szabad? Tisztára olyanok a tüneteid, mint a terhességi tünetek, de ilyenkor azért már illik a tesztnek pozitívnak lenni. Azért én drukkolok, hogy baba legyen a dologban! Majd írd meg, hogy mi volt.
Jaj, akkor keresd fel gyorsan azt a nagyon jó dokit. És minden jót kívánok, hogy ne legyen komoly baj.
A kérdező hozzászólása: Már kaptam egy nagyon jó orvos elérhetõségét, de azért nagyon köszi a segítséget. Viszont most iszonyúan elkezdtem görcsölni, úgyhogy biztos nem baba van a dologban :(
Hát, az én dokim sajnos akkor nem játszik, mert Õ budapesti, és Eger igencsak messze lenne. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.
Nagyon sajnálom a történteket! Szerintem is keresned kellene egy másik orvost. Ne add fel kérlek!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen a biztatást, biztos hogy lecserélem, ez igy nem mûködik. Még megvárom a véreredményt, és megyek másikhoz. Csak az az idegesítõ hogy ha esetleg baba lenne a dologban, és valami baj lenne vele, nem fogja magára vállalni a felelõséget. Vendéglátásban dolgozom, és még egy hétig talpalok reggeltõl estig, stresszbe, emelgetés stb. Remélem nem lesz semmi gáz! Hol lenne az a doki? (én eger környéki vagyok)
Szia!Hát, nagyon sajnálom, hogy ilyen a dokid. Azért az fura, hogy meg se vizsgált. De a vérvétel nekem is egy hét volt, mert gondolom, hogy hormonokat is néznek, az meg ilyen hosszú sajna. Viszont szerintem menjél másik dokihoz, mert ha meg se vizsált az nagyon gáz!!!!Én tudok egy nagyon jó dokit, mondjuk Õ is olyan, hogy egyszer el kell menni hozzá magánba, mert nem rendel sehol már sztk szinten, de ha elmész akkor onnantól viszont nem hív nagyon vissza a magánrendelésre. Nagyon korrekt, és már régi motoros:) Írj privit ha kell az elérhetõsége esetleg. De nagyon sajnálom, hogy ilyen volt Veled a doki, amikor inkább támogatásra lett volna szükséged!Fel a fejjel és remélem nincs komoly gond. Írjál, ha van valami eredmény!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Teszteltem, de egy büdös nagy negatív megint :( Most jöttem a dokitól, jól fel is idegesített, meg se vizsgált csak elküldött vérvételre, megint egy hét várakozás hogy most mi a bajom, semmi lelkesítõ nincs ezekbe a dokikba csak ha villogtatod a borítékot!
Teszteltél már? Kíváncsiak vagyunk a fejleményekre, és drukkolunk!
Tényleg mutatnia kellene a tesztnek már.De reménykedhetsz.Holnap csinálj tesztet. Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem tudom, hogy jól csináltam-e. Pisi pohárba, kék részt megfogtam, belemártotta, letettem az asztalra, és vártam. A másik mûanyag borítású volt, és a végére rá kellett pisilni. Holnap megírom, és köszi a biztatást!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, már nagyon ideges vagyok hogy mi a bajom!!!

A ciszta okozhat folyamatos magas hőt? 36, 8.5hete nem jött meg de még nem látnak semmit. Reménykedhetek hogy baba van?

fájnak a cicijeim,émelygés,meg hányingerem volt de mostanában már nagyon ritkán,vizes folyásom van de nem mindig.ja és a teszt csak egyszer mutatot pozit.többi mind negativ,

Legjobb válasz: meg olyan furcsa iz van a számban érzem is a kaját meg ne is,folyton éhes vagyok

A kérdező hozzászólása: meg olyan furcsa iz van a számban érzem is a kaját meg ne is, folyton éhes vagyok
Szia! Nekem volt olyan, hogy 3 hónapig nem jott meg és bizony ciszta volt az oka. Most is rettegek, mert holnapra nem várom, de félek, hogy megint cisztám van, mert mindig érzek valamit a hasamban. Valaki egyáltalán nem érzi meg a cisztát, én sajnos mindig megérzem, hogy ott van. Viszont az orvosnak azt látni kellene már, hogy ha cisztád van. Szorítok neked :)
A kérdező hozzászólása: látta már hogy cisztám van. kérdeztem hogy akadályozhatja e hogy megjöjjön rendesen de mondta hogy nem mert el fog mulni evvel a fajta cisztával nem kell foglalkozni.csak most azt nem tudom hogy baba vagy nem.vagy nem e eltakarja a ciszta
A kérdező hozzászólása: mert valami bal odalon van, méhen belüli nem emlékszem már rá pontosan

Ha a menstruáció előtt 2 nappal esik a hőm 1-1 tizedet reménykedhetek még lehet belőle baba? Holnapra nem várom a cicim még mindig fáj meg a hasam is szúrkál! És mensi előtt erős vizes folyásom szokott lenni most nem vizes pés alig van valami!

Legjobb válasz: Ha 1-1 10edet esik,akkor még nincs baj)))))Természetesen lehet reménykedni.Na meg amugyis ha megnézed a babatervezõk otthona cimû oldalt,akkor ott láthatsz számtalan olyan példát,amikor leesik a hõ vagy épp fel se megy,s mégis terhesség a vége. Drukkolok nagyon!!!!

Ha 1-1 10edet esik, akkor még nincs baj)))))Természetesen lehet reménykedni.Na meg amugyis ha megnézed a babatervezõk otthona cimû oldalt, akkor ott láthatsz számtalan olyan példát, amikor leesik a hõ vagy épp fel se megy, s mégis terhesség a vége. Drukkolok nagyon!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! És köszike a drukkolást!!! Nagyon remélem hogy sikerül! Neked is minden jót és szépet!!:D:D

Reménykedhetem még, hogy baba van a dologban?

A h?m ma reggelre 0,1 C-ot leesett! 37,1-r?l 37-re! A melleim 2 napja feszünek, és a hasamban 5-6 napja szúrkálást érzek! Néha olyat, hogy a hüvelyembe is érzem a nyilalást! A számban pedig vas ízt érzek néha, de néha nagyon! A ciklusom rendszeresnek mondható 30-33 napos! Van még remény a babára?

Legjobb válasz: szia...azt nem irtad hogy kimaradt -e a menzid..azt irod hogy rendszeres..én a kislányommal 3 honapig menzisztem.és igen lehetsz hiszen ezek babás tünetek de dobna egy pluszt a dolgon ha kimaradt a menzid..vagy csak várd meg hogy ne jöjjön meg és csinálj tesztet..én holnap reggel fogok..nekem 5 napja késik..drukkolok neked..én a hömet nem mérem mert sokan irják hogy terhesek még is alacsony nekik..szoval ezt a természetre bizom-.de nagyon sok sikert kivánok neked.

szia...azt nem irtad hogy kimaradt -e a menzid..azt irod hogy rendszeres..én a kislányommal 3 honapig menzisztem.és igen lehetsz hiszen ezek babás tünetek de dobna egy pluszt a dolgon ha kimaradt a menzid..vagy csak várd meg hogy ne jöjjön meg és csinálj tesztet..én holnap reggel fogok..nekem 5 napja késik..drukkolok neked..én a hömet nem mérem mert sokan irják hogy terhesek még is alacsony nekik..szoval ezt a természetre bizom-.de nagyon sok sikert kivánok neked.
mi is így vagyunk ezzel.rájöttünk hogy ebben az évben jöhetne egy második baba!márciusban volt az utolsó menszeszem és az elsõ két hétben dolgoztunk is a babán.remélem összejött.mára(nem)várom a menszit.nagyon szomorú lennék ha megjönne mert a tervem az volt hogy év végén szülni szeretnék!idén még sosem késett.pontossan sajnos mindig megjött-remélem az égiek segítenek
A kérdező hozzászólása: Januári mensim után - bár már akkor "elkéstünk" - jöttünk rá, hogy már nagyon szeretnénk egy babát! Ezért hát azt mondom, hogy február óta szeretnénk! Nagyon-nagyon! szorítsatok!
Szia!Azt irtad 3-5 nap mulva kell nem megjönnie, én csinálnék egy tesztet 5 nap mulva a helyedben, én az elsõ mensi napomon teszteltem és már pozitiv is lett.A tünetek lehetnek terhességre utaló jelek.Sok sikert!!miota probálkoztok??18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Milyen vitamint szedsz? (utolsó válaszoló)
Sajnos még korai megmondani, hogy baba van-e a dologban. Én is ebben a hónapban döntöttem úgy, mint az elöttem szóló: nem fogom figyelgetni magam, hõ, nyálka, egyebek, mert már teljesen kikészülök lelkileg, ha nem jön össze. Majd jön a bébi, amikor neki kedve van, mi várjuk szeretettel, és addig is élem az életem. Persze nem dohányzom meg ilyesmi, sõt szedek vitamint is. Sok sikert nektek! Egy 9 hónapja próbálkozó csaj
Ugyanezeket a tüneteket produkáltam, a szurkálás, a hõ, a vas íz, mellfeszülés. Nekem tegnapra nem kellett volna megjönnie, de sajnos napra pontos volt :( Már lassan fél éve próbálkozunk, most volt az, h. elhatároztam, nem fogom figyelgetni magamat (a peteérést kivéve), ha jönni akar a baba, jönni fog. Felemészt a várakozás és a test minden apró jelének figyelése, aztán amikor meg megjön, 2-3 napig letargia... De azért remélem, nem mindenki ilyen szerencsétlen és szorítok Neked, h. ne úgy járj mint én!
A kérdező hozzászólása: Még van kb. 3-5 napom hogy megjöjjön! Ha van kedved írj priviben! Nagyon nem akarom, hogy megjöjjön! A kedvem is néha nagyon rossz, és néha nagyon jó! Reggel hõhullámom volt, de rendesen! Még ennyi!
ja és utolag még annyi hogy a remény hal meg utoljára.:D:D
SZIA VAN OLYAN TESZT AMI MÁR A MENSI MEGJÖVETELE ELÕTT 4 NAPPAL MUTATJA HA VAN BABA, NEKÜNK A MÁSODIKNÁL MEGMUTATTA, MOST MÁR A HARMADIK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK NAGYON TÜRELMETLENÜL
De petezsák van? Szerintem igen, foganhatott késõbb!
Sajnálom :-(((( Esetleg újabb terhesség elõtt nézesd meg magad immunológussal. én is ellenanyagot termeltem a baba ellen, de gyógyszerrel most van egy egyéves kisfiam. a gyógyszert csak a terhesség alatt és elõtte pár hétig kellett szednem. hátha el tudod kerülni az újabb tragédiát.
A kérdező hozzászólása: Másik doki ultrahangozott tegnap reggel, de az is megerõsítette a dokim véleményét, hogy nem él és a méretei alapján már kéne életjelnek lennie és a szikhójag túl nagy ez nagyon nem jó. Sürgõsségi vérvételbõl kimutatták, hogy ellenanyagot termel a szervezetem a baba ellen, nem volt mit tenni, sürgõsségi beavatkozással meg is mûtöttek. 7 en voltunk a kórteremben, 6-16 hetesek akiknek elhalt a magzata. , , valami van a levegõben, , ezt mondta az osztályos orvos, mert ennyi és ilyen nagy idõeltéréses elhalást még nem tapasztalt.
Persze, van olyan, hogy késõbb van ovuláció, késõbb fogan a baba, ekkor nyilván késõbb van szívhang is. A fogantatástól számított 4 hetes terhességnél VAN szívmûködés (ez elvileg a menzesztõl számított 6 hetes terhesség, de ha késõbb volt az ovuláció, ténylegesen még nincs 6/4 hetes), természetesen egy régi elavult UH-készülék nem biztos, hogy ki tudj mutatni. Elképzelhetõ, hogy 1-2 héttel késõbb volt a fogantatás.
Szia! Én lecserélném a dokit. Menzesztõl számítva 7 hetes vagy, ha a két hetet nézzük ami a fogantatási idõ a baba max 4-5 hetes. Én is majdnem 7 hetesen mentem dokihoz és csak egy 3mm-es petezsákot látott....Nem ijesztgetett nekem egy hónapot kellett várnom addig rám se nézett. Mondta szedjem az elevitet. Akkor azt mondta max 4 hetes terhesség. 1 hónapra rá már egy 22mm-es babám volt szívhanggal mérete alapján 9 hetesnek felelt meg. Lesz szívhang. Van akinek 7hetes babánál lesz elõször szívhang, neked az még kb 2 hét. El ne vetesd ha ma se talál szívhangot.. Legyél türelmes.
Vannak ijesztgetõs dokik sajnos, tényleg menj el egy másikhoz is, én is kettõnél voltam, és csak a második nyugtatott meg.
Elmennék másik dokihoz 1 hét múlva.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a doki már azt mondta minél elõbb be kell fejezni, mert nincs sok esély, hacsak ma nem látnak szívhangot a jobb gépen.
nekem is ugyanakkor volt meg utoljára, és múlt csütörtökön nem volt szívhang. Biztos vagyok benne, hogyha kéne lennie, akkor már szólt volna az orvos. De ha nõ, akkor úgyis lesz szívhang. sokan írják, hogy 6-7 hetesen már kimutatható a szívmûködés... ez mindenkinél más. Amúgyis, de ha meg ennyire vártátok már, még jó, hogy izgulsz. Nekem is szinte csak a szoros naci és a mellfeszülés van meg. Pár napja hányingerem is van, de az az Utrogestan-tól, mert fenyegetõ vetélésem VOLT (már minden rendben) Nem egy nõt ismerek akinek egyátalán nem volt hányingere, vagy csak a8. hét után jelentkezett.
A kérdező hozzászólása: Elképzelhetõ mert akkor hét közben nem voltunk együtt
A kérdező hozzászólása: Abban bízom, hogy a doki gépe a magánrendelésen nem a legjobb, és holnap minden ok lesz. 3 éve várjuk......
Persze, senki sem tudja (vagy max. csak Te tudhatod), hogy mikor fogant a baba.
A kérdező hozzászólása: Baba is van, 2 hete 6mm petezsák volt csak, most 6, 5 mm a baba
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek, hogy gond van, mert nincsenek terhestünetein csak a mellfeszülés, de valahol meg úgy érzem várni kell még a miss ab-al
szerintem igen, mert mensi szerint én is 16 hetes lennék, de az Uh szerint 15 vagyok.Úgyhogy nyugi, lesz ott szívhang!Gratulálok a babához!
Nagyon sajnálom.

Még reménykedhetek hogy baba lesz?

3 napja késik és valahogy érzem hogy más mint ha mensi lenne ebbõl . olyan érzésem volt mintha mindján megjönne de ez elmúlt a nemvárt napjára a mellem 2 x sére dagadttak . tegnap teszteltem reggel de negativ lett . ma még nem mertem tesztelni ... szerintetek lehet attól még terhes ?

Legjobb válasz: Lehetséges, de pár nap múlva ismételd meg a tesztet!

Lehetséges, de pár nap múlva ismételd meg a tesztet!
A melled a közelgõ menstruáció miatt is megdagadhatott. Persze lehetsz terhes, de semmiképp sem éri meg evvel stresszelned magad, mert sajnos az nem változtat semmin. Várj még pár napot, ahogy az elõttem író is javasolta, legalább 3-4-et, ráérsz akkor tesztelni, ha még addigra sem menstruálsz. Szorítok Neked és fel a fejjel, ha ezúttal nem jönne össze, biztosan majd sikerül máskor! Szép napot!

Mára vártam a nemvártat. De eddig semmi. Azonban szokatlan mód most sűrű fehér folyásom van. Reménykedhetek még hogy baba miatt van vagy ez természetes csak nálam nem volt még ilyen?

Legjobb válasz: Ne csüggedj, nekem a 4. vagy 5. napon lett csak pozitív az elsõ teszt, és igen, a fehér folyás jelezhet terhességet. Az utolsó trimeszterben tocsogni fog a bugyid, már bocsánat. Szerintem reménykedj, és két nap múlva tesztelj újra! Drukkolok! +++

KEdves utolsó válaszoló, ne tartsd erõs túlzásnak azt, ami veled ugyan nem történt meg, de a kismamák jó részével megtörténik. Ha neked nem kellett betét, és nem volt folyásod, akkor jó neked, és ennyi. Nehéz lenne biztatni egy reménykedõ nõt? Kedves kérdezõ, megírod majd, ha megjött, vagy ha lett egy pozitív teszted? :)
Ne csüggedj, nekem a 4. vagy 5. napon lett csak pozitív az elsõ teszt, és igen, a fehér folyás jelezhet terhességet. Az utolsó trimeszterben tocsogni fog a bugyid, már bocsánat. Szerintem reménykedj, és két nap múlva tesztelj újra! Drukkolok! +++
Ha késik, csinálj tesztet holnap!:) Egyébként lehet sûrû folyásod a terhességtõl!
Bocsánat, hogy ezt írom, de nekem egyik terhességem alatt sem volt semmilyen folyásom. Teljesen normális, átlagos volt, még tisztasági betétre sem szorultam. Ezt most csak azért írom, mert lehet, hogy az erõs túlzás, hogy tocsogni fog a bugyid...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én meg gratulálok. Egy icipicit még azért reménykedem.
A kérdező hozzászólása: Ja azt elfelejtettem mondani, hogy ma csináltam egy tesztet (igaz napközben) és negatív lett! :(
A kérdező hozzászólása: Persze megírom majd ha van valami fejlemény. A várandósság mindenkinél más. A kisfiammal nekem se volt egy csepp folyásom se, ezért is írtam ki a kérdést, mert szokatlan számomra. De ki tudja, hátha most ez egy jel! Köszönöm a biztatást, jelentkezem hogy alakulnak a dolgok!
na, van-e már jóhír?
A kérdező hozzászólása: 28án megjött. :( De 30án el is múlt. Szóval most nem értem mi van.
nahát! teszt, doki esetleg? Talán még van remény, hisz ez elég furi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!