Találatok a következő kifejezésre: Reménykedhetek még hete (21 db)

8. heten enyhult a mellfeszules es megszunt az undor az etelektol es a hanyingerem is. Remenykedhetek meg, hogy minden rendben a babaval?

Legjobb válasz: koszonom Nektek a megnyugtatast. Mar volt egy spontan vetelesem a 8.hetben , ezert csak a 8. het letelte utanra hivott be az orvosom, azaz meg 5 napot varnom kell. az igaz hogy a terhesseg alatt ha minden rendben van akkor megmarad a hoemelkedes? mert az szerencsere nem valtozik, csak a hanyinger mult el teljesen,ha beveszem a vitamint mar akkor sem jon elo...

A kérdező hozzászólása: koszonom Nektek a megnyugtatast. Mar volt egy spontan vetelesem a 8.hetben , ezert csak a 8. het letelte utanra hivott be az orvosom, azaz meg 5 napot varnom kell. az igaz hogy a terhesseg alatt ha minden rendben van akkor megmarad a hoemelkedes? mert az szerencsere nem valtozik, csak a hanyinger mult el teljesen, ha beveszem a vitamint mar akkor sem jon elo...
Szedsz gyógyszert valamit?
istenem!! persze hogy minden oké!!!! nekem is ez van (volt )amig nem vezsem be a napi terhesvitamint aztan futok hányni:D 13h 2 nap
ez normális állapot, persze, hogy minden rendben van! Ha úgy érzed nincs, akkor azonnal menj a nõgyógyászodhoz!
A kérdező hozzászólása: Elevit, folsav, Magne B6-ot szedek.
Azért kérdeztem, hogy nem a hormonszint leesés miatt vannak e ezek a tünetmegszûnések? Már 100x leírtam de az én történetem az, hogy a 6. héten nagyon beteg lettem és amikor kezdtem jobban lenni, éreztem, hogy nem feszül úgy a mellem és a hasam. Mentem dokihoz, és mondták, hogy valószínûleg most haldoklik az embrió, mert hol volt szívverése hol nem. 1 hét múlva halott volt. Idáig abban a hitben voltam, hogy a betegség miatt veszítettem el. Most újra terhes vagyok és a doki írt fel hormon gyógyszert... elgondolkodtam. Nem lehet hogy a hormon szintem leesését éreztem meg azzal, hogy enyhültek a tünetek, és ebbe halt bele a baba? Most is csak tippelek. Amúgy most sem állunk túl jól mert a 6. héten még nem talált embriót se szikhólyagot a doki, de legalább a tüneteim megvannak :/ ha ez számít. Milyen dokid van? Mitõl volt az elõzõ?
A kérdező hozzászólása: Sajnalom ami Veled tortent, drukkolok nagyon hogy most minden rendben legyen!!! En hulye voltam az elozo terhessegnel-igy utolag tudom, de mar keso banat. Beteg lettem amikor 6 hetes voltam es mindig ugy gyogyitom ki magam az eros megfazasbol hogy nagy dozisu c-vitamint veszek be. Sajnos nem gondolkoztam elore, nem sejtettem hogy ez vetelest okozhat...Ugyhogy a megfazassal a baba is elment... itthon tortent, ugyhogy sosem fog kiderulni mi lehetett az oka, de en erosen erre gyanakszom. Lehet hogy holnap elmegyek egy helyi dokihoz es iratok fel hormont hogy ne ezen muljon mar... magandokim van, pasi, rendes, megbizom benne. Neked mikor kell visszamenned az orvoshoz?
Késõbb kéne de én szerdán visszamegyek! Mi az a magas dózisú? Nekem elég hihetetlen, hogy c vitamintól lehet ilyen. Hol olvastad? (Vízben oldódó vitamin és a felesleg kiürül.) Te mikor mész?
A kérdező hozzászólása: Mivel ma nem mentem dokihoz , mert mintha ereznema tuneteket ujra szerencsere :) , igy szerintem kivarom a jovohet penteket, de ha parazok a hetvegen akkor lehet h kedd lesz belole... http://www.femina.hu/terasz/vetelest_okozhat_a_nagy_c_vitami.. hat sajnos napi 2szer 3ezer mg-ot szedtem be a c-vitaminbol... Maskor tenyleg segit, dehat nem is tudom miert nem gondoltam erre hamarabb... szep hetveget Neked , probaljunk meg nem aggodni :)

Éppen ma 2 hete késik a menstruációm, viszont két terhességi tesztem is negatív eredményt adott. A terhesség jelei kezdetben jelentkeztek nálam, de most nem érzékelem a változást. Nagyon szeretnénk kisbabát, reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Szia. A két hét késés szerintem ma´r terhesse´get jelenthet.Menj el orvoshoz,ö majd biztosat mond.nekem 1 hét ke´sés utánn pozitívat mutatott a teszt. De a teszt sem mindíg megbi´zható. Szori´tok neked.

Szia. A két hét késés szerintem ma´r terhesse´get jelenthet.Menj el orvoshoz, ö majd biztosat mond.nekem 1 hét ke´sés utánn pozitívat mutatott a teszt. De a teszt sem mindíg megbi´zható. Szori´tok neked.
Jó esélyed van arra, hogy babát vársz, mert ennyi késés már nem a szokványos kategória, tehát egy-két nap késés még elfogadott, de a két hetes késés már okot adhat a reménykedésre! =o) Vannak, akiknek hetek múlva mutat pozitív eredményt a teszt, hiszen nem mindenkinek egyforma szinten növekszik a HCG-szintje a szervezetében. Lehet, hogy te is ezek közé a nõk közé tartozol. Ha két hete késik a menstruációd, akkor a hivatalos számítás szerint 6 hetes terhes lehetsz, tehát ha elmégy a nõgyógyászodhoz, õ már kitapintással nagyon pontosan meg tudja mondani a baba jelenlétét. Gratulálok, remélem jelzel, ha sikerült! =o)
Szia. Szerintem is a´llapotos lehetsz, de a 6 hét az sok.Kb.4 hetes terhes lehetsz, ha 2 hete ke´sik.A peteére´s kb.a 14.nap körül van.Ezért gondolom, hogy kb.4 he´t. Remélem, hogy sikerült a baba.
Szia! Nekem a tehességi teszt csak harmadjára lett pozitiv az 5héten, ugyhogy bármi lehetséges.Sok sikert:) 27hetes kismama:)
Két hete késik és még nem voltál orvosnál??A teszt negatív eredménye nem mindíg pomtos attól függ mennyi a hcg hormon a szervezetedbe nem mindenki egyformán trmeli.
Szia! Nekem is elõször negatív lett a tesztem, ha gondolod, csinálj egy harmadikat is, vagy keresd fel az orvosodat. Persze az is lehet, hogy csak késik, esetleg kimarad egy, de valószínû, hogy terhességrõl van szó.
Szia! 1 hetes késés után elmentem dokihoz, de meg sem vizsgált, azt mondta, hogy menjek vissza 2 hét múlva, mert akkor már a petezsáknak ki kell alakulnia, akkor biztosabban meri majd állítani, hogy terhes vagyok-e vagy sem. Eddig 2 tesztet csináltattam, mindegyik negatív lett. A hét elején még én is érzékeltem a jeleket, ma már nem. Holnap lépek bele a 4. hétbe, akkor csináltatok még 1 tesztet, és várunk. 2 hét múlva úgy is kiderül minden.
Múlt hónapban nekem is 2 hetet késett a mensim, de a teszt nem mutatta ki, h terhes lennék. Így dokihoz mentem, aki megállapította, h van egy pocaklakóm vagyis még akkor petezsákom. Szóval irány a doki! :) Viszont még korai beleélni magad a dologba...
Nekem is éppen ma van hogy 2 hete késik a menstruációm, de én nem érzek semmi véltozást.Egyszer igaz kihánytam a kávét de csak ennyi volt.Aki tud segíteni az írjon. Elõre is köszönöm.

Szerdán már 3. hete lesz, hogy nem jön meg. A tesztem negatív. Voltam nőgyógyásznál. Tapintásra azt mondta, hogy nagyon gyanus a baba, de az ultrahangon nem láttak semmit. Jövő héten megyek vissza kontrollra. Reménykedhetek még?

8-án voltam a dokinál(2 hete késett).Tapintással rögtön rávágta,hogy baba van.A melleim nagyon fájnak,A folyásomra meg azt mondta,miel?tt meg se vizsgált tapintással,hogy terhességnél nem szokatlan.De az uh. miért nem látja?Akkor nem vagyok babás??

Legjobb válasz: Szia.Hát ez fura,legalább petezsákot kellett volna látni,én is 2hétre mentem dokihoz,utána uh-ára,és már szívhang is volt..Lehet késõbb ágyazodott be...most már látnia kell ha mész :)MInden jót,kívánom,hogy sikerüljön :) 37hetes kismama

Szia.Hát ez fura, legalább petezsákot kellett volna látni, én is 2hétre mentem dokihoz, utána uh-ára, és már szívhang is volt..Lehet késõbb ágyazodott be...most már látnia kell ha mész :) MInden jót, kívánom, hogy sikerüljön :) 37hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon köszi a bíztatást!
en is ementem egy masik dokihoz, es nalam semmit sem lattak, irt fel norculotot...Nalad mi a helyzet?? Mi volt kedden?
A kérdező hozzászólása: mult csütörtökön mutatták a petezsákot, tegnapra eltünt.Most mentem vérvételre, és hétfõn lesz eredmény.Nagyon magam alatt vagyok.A tesztjeim pozitívak.A méhen kívülit kizárták a multkor is meg most is.Azt mondták ne adjam még fel, hisz' láttak valamit. Most sokat kell pihennem nem mehetek egyedül shova stb. De már nem tudom mit higgyek!!
Én is így voltam. Tapintásra azt mondta ígéretes, voltam uh-n ott nem lát semmit.Egy hét múlva megint uh, akkor látta meg a cisztát. Viszont ez a ciszta nem olyan hagyományos ciszta, csak a dokik ezeket is annak mondják. Ez tulajdonképpen érett petesejt a tüszõben, csak a tüszõ nem bír felpattanni. Tehát egy domináns tüszõ. Nálad szerintem ez van, mivel a teszt nega volt. De ne izgulj, ha ez is van, az a tüszõ megreped és akkor akciózzatok.Kívánom, hogy sikerüljön a babuci nagyon hamar. :) .Azért írd majd meg, hogy mi lett. Kíváncsi vagyok, hogy babuci van-e a dologban. :) Reméljük nálad igen, nem mint nálam.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult!!:( :( Sajnos elõfordul ilyen a korai terhességben, hogy a baba fejlõdik egy darabig, aztán felszívódik, általában fejlõdési rendellenesség miatt, de nem tudják ezt még az orvosok sem megmondani, hogy miért! A tesztjeid ilyenkor még pozitívak egy darabig, de halványodni fog a csík, a hcg lassan ürül ki a szervezetedbõl... Tudom, hogy rossz ezt így olvasni! Viszont szerintem ha rendben meg fog jönni ezután, akkor kitisztulsz, és hamar sikerülni fog újra, és egészséges lesz, semmi gond nem lesz! Több ismerõsöm volt, akinél az elsõ baba így korai idõben elhalt, sõt mûvi megszakítás kellett, és nagyon hamar jött a következõ, és minden ok volt! Lett egy kis angyalkátok! Õ fog fentrõl vigyázni rátok és a kis testvérkéire!
Ha tapintásra ezt mondta, az jó, az uh késõbb mutatja, bár a 6. héten már látszódnia kéne valaminek! De ez sokban függ a géptõl is. Meg hogy mikor volt a tényleges fogantatás, beágyazódás! Neked talán késõbb! Õ tapintásra érzi, ha megnagyobbodott a méh, és babánál puhább is lesz. Mikor mész köv?
A kérdező hozzászólása: elmentem másik dokihoz, mert az elõzõ a jövõ heti vizsgálatot elrakta 3 hétre.Az uh-n petezsák látszódik csak, ezért visszahívott keddre, azt mondja elhalt terhesség szerinte.1 hete még petezsákot sem láttak, csak a kézi vizsgálat állapította meg a terhességet.Úgyhogy nem tudom mit is gondoljak??
én is igyvoltam a dokinak nemvolt ultrahang és tapintással aztmondta tuti baba de a teszt nega volt. és cysta volt és azért éerezte a doki. szerintem nincs baba. de kivánom hogy neked az legyen
en is sajnalom, de ne add fel, fel a fejjel!!! legkozelebb majd biztosan sikerulni fog!! Mi volt egyebkent e hetfoi ervetel eresmenye?
A kérdező hozzászólása: Alacsony a hormonszintem.Tegnap óta már vérzek.Szerencsére nem kell a mûtét, csak jövõ héten 1 uh, hogy teljesen kitisztultam-e.És majd ezután mehetek dolgozni, addig nem mehetek sajnos.Addig netezek, elterelem a figyelmem.
szerintem nemhalt el a babád, és még ottvan és szépen fejlödik. ezt hidd el. a dokik is tévedhetnek. a teszteket meghogy neis emlitsem!az egyik ismerösömnek most mutatott pizotivat és cystája volt. végülis ez nemmeglepõ mert csak egy papirdarab
akkor pihi sokat! Ezt sokszor mondják a dokik, aztán semmi baja a babának, csak kisebb, mint gondolták, késõbb fogant! Dory
A kérdező hozzászólása: OK!!MINDENFÉLEKÉPPEN MEGÍROM!!DE TE IS ÍRJ!!SZORÍTOK NEKED!!!!!!
nekem is kb 2-3 hete kesik., es a doki nalam sem cisztat sem babat nem latott, azt mondtA VARJAK, ES HA NEM JÖN meg csinaljak tesztet. Penteken megyek egy masik dokihoz is, hatha többet lat majd :-> Majd ird meg legyszi mi lett Veled!!Köszi
bocsi, természetesen beágyazódásra gondoltam ... :-) - elõzõ válaszoló voltam
Drukkolok Neked és szerintem lehet baba!!! nekem sem mutatta ki egybõl a teszt. Van, akinek késöbb kezd el termelõdni a hcg-je - ez függ a ebágyazódástól is!! Ne add fel és semmiképp ne idegeskedj!!! A legközelebbi ultrahangon már tuti látni fogtok valamit :-) (ne gondolj rosszra!!)
A kérdező hozzászólása: A cisztát észrevette volna az uh-n nem??Azt mondta semmi elváltozást nem lát.Minden rendben van.
A kérdező hozzászólása: Jövõ hét kedden megyek.Amúgy az uh-s doki azt mondta hogy semmi baj nincs, nem lát cisztát stb... A fogantatás az kb.szept.11 körül lehetett. Remélem baba van!
A kérdező hozzászólása: De jó Lenne!!!!Köszi a bíztatást!!
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy van 1 cisztám, még azt is meg kell nézetnem.Ezt az ügyeleten mondta a doki, aki megnézett uh-n.

Nem kell megjönnie csak 1 hét múlva, nem bírtam tovább csináltam egy tesztet ami haloványan de megjelent a második csík. Elkezdett szúrni a hasam és barnás folyásom van. Reggel csinálok mégegyet de félek nehogy vetélés legyen. Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Várd meg az 1 hetet mikor megkellene jönnie és akkor csinálj tesztet, ha az is pozítív, akkor bizony baba. Ne gondolj a vetélésre, nem lesz baj! Pihenj sokat!És nagyon szurkolok!

Várd meg az 1 hetet mikor megkellene jönnie és akkor csinálj tesztet, ha az is pozítív, akkor bizony baba. Ne gondolj a vetélésre, nem lesz baj! Pihenj sokat!És nagyon szurkolok!
A kérdező hozzászólása: De nekem az agáz, hogy barnás jön belõlem, nektek is volt ilyen vagy ez normális?
Szia! Szerintem is bébi lesz, GRATULA! Én a nem várt mensi napján teszteltem, nekem is nagyon halvány volt még és Gabriellel, és most 6+4 napos boldog kismami vagyok! Ne izgulj, minden rendben van!!! Sok boldogságot!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyos vagy, Én is gratulálni szeretnék neked!!!
Nekem is csak halványan mutatta a csík, ha megjelenik egyáltalán, akár halványan is, akkor ott a baba! 3 hetesen még nincs annyi B-Hcg a vizeletben, ne is várd most, hogy erõsebb egyen. Én 4-5 hetesen teszteltem elõször, nekem is elég halovány volt, szinte alig látszott. Most 14 hetes terhes vagyok. Úgyhogy gratulálok, és NYUGI!
A kérdező hozzászólása: De viszont kiszámoltam még csak 3 hetes lennék ha az a csík igaziból csííík!Tudom korai még de én nem bírtam tovább várni majd hétfõn reggel is megcsinálom, mert ha akkor os azt mutatja nem megyek egy kemény quad túrára a hegyekbe...
A kérdező hozzászólása: Nem igaz megint halvány csík...De teljes olyan érzésem van mintha mindjárt meg akarna jönni.Gabriellel csináltam az elsõt és most is azzal teszteltem!
teszt nevét esetleg megkérdezhetem?
A halvány csík is csík azt mondják az okosok! Ne aggódj, ne idegeskedj ha ott a pici csak áthat neki. Szerintem is várd ki az az egy hetet, tesztelj megint és utána mehet a doki! Csak pénztárca-tanács: ha minden rendben, nincs semmi panaszod, akkor a 7-8hét elõtt ne menj dokihoz, mert csak visszahívnak, addig nem látszik csak a petezsák az uh-on, a 8.héttõl viszont a szivdobbanásai is! Te viszont kétszer fizetsz...
Hát a barna nem a legjobb, én inkább elmennék dokihoz, hátha adna utrogestant vagy hasonlót. Pihenj sokat, ne emelj, nuku forró fürdõ. És szerintem még a sexet is hagyd ki amig a doki lát. Drukkolunk Nektek!

Reménykedhetek még? 1 hete késik, már 2 tesztet is csináltam, de negatív lett. A hőmérsékletem 37, 3, néha émelygek. Lehet még pozitív?

Legjobb válasz: Reménykedni mindig lehet, de én is így voltam. Aztán sajnos egy hét és két nap után megjött. Akkor nekem is 36,3 volt a hõm.Elõtte végig 37 körüli. Bocsi, ha elkeserítettelek. De lehet, hogy Neked összejön! Szorítok!

Reménykedni mindig lehet, de én is így voltam. Aztán sajnos egy hét és két nap után megjött. Akkor nekem is 36, 3 volt a hõm.Elõtte végig 37 körüli. Bocsi, ha elkeserítettelek. De lehet, hogy Neked összejön! Szorítok!
ÁÁÁ, bocsi az elõzõ vagyok. Most nézem, hogy 37, 3 a hõd! Na így már mindjárt más. Így tényleg reménykedhetsz. Várj még három napot, és tesztelj, újra!
Fel a fejjel!Az en baratnom nem nezte a hojet sem semmit siman neki fogtak a masodik bbabanak es mar 2 honapos volt es meg nindig negativ volt a teszte.Csak gyanusak voltak a "jelek" es elment dokihoz aki jo hirt mondott :-D A szomszedom is igy volt.ot szegenyt meg riogattak is , hogy lehet nem is az, vagy esetleg mehen kivuli, de ma mar o is egy 3 honapos baba boldog anyukaja. De ahogy elnezem a hodet!Szerintem oke-s, varj meg 1-2 napot! Sok sikert! IRJ h mi lett!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Nagyon szeretnénk már Babát, de kicsit félek is, ha nem Baba akkor mitöl késik?A cisztának vannak tünetei?
szia! sajna acystával is felmegy a hõmérséklet ugy mintha babas lennél. Sajna én is igyvoltam a multhonapban. Reménykedtem aztán kiderült cysta és azért volt fennt a hõm.És nekem 3 hetet késett, és még tesztet sem vetem.
Szia! Én már 6 hetes terhes voltam, amikor elöször kimutatta a teszt. Úgyhogy akár lehetsz is...
Szia! Én szorítok neked! A tanácsom, hogy várj még pár napot. Nekem az egyik ismerõsömnek a 4. hét után mutatta ki a terhességet! Elment dokihoz és már 7 hetes terhes volt! Fel a fejjel! Nagyon nagyon szorítok neked! Ne keseredj el, ha mégsem baba, fogd fel pozitívan a dolgokat! A következõ hónap új remények! :)
igen a cisztának vannak tünetei(bár ez sem általánosítható)rengetek pisiléssel jár(éjjel-nappal) és sexnél fájdalmas együttlét!

Egy heti késés után a teszteltem ma reggel negatív lett. Reménykedhetek még?

30 naposak a ciklusaim. A tesztet a 35. napon csináltam.

Legjobb válasz: Ha még pár napig nemjön meg tesztelhetsz újra,de sztem inkább menj okihoz.Ha van baba,ha nincs õ pontos választ tud majd adni és azt is megnézni,hogy ha nem jön meg és baba sincs annak mi az oka.

Ha még pár napig nemjön meg tesztelhetsz újra, de sztem inkább menj okihoz.Ha van baba, ha nincs õ pontos választ tud majd adni és azt is megnézni, hogy ha nem jön meg és baba sincs annak mi az oka.
menj el vérvételre az tutira kimutatja és te is megnyugodhatsz:

Május 8. -ra voltam kiírva, ha vasárnapig nem bújik elő a törpe, akkor hétfőn megindítják. A dokim szerint - kb.6 hete - 1 ujjnyi belső, enyhén megrövidült külső méhszáj. Reménykedhetek még, hogy vasárnapig megindul?

Nagyon félek az indított szülést?l. Van rá okom, tényleg brutálisabb mint a spontán szülés?

Legjobb válasz: reménykedni mindig lehet :) Amúgy tehetsz is érte. Lépcsõzz, emelj meg valami nehezet (de ne olyat, hogy sérvet kapj :)) és szexeljetek egy jót. Nálam a szex indította meg :) Szerintem nem durvább az orvos által indított szülés... bár nem volt benne részem. Sok sikert, írj, ha megvan a babód! :) Könnyû szülést, jó babázást!

reménykedni mindig lehet :) Amúgy tehetsz is érte. Lépcsõzz, emelj meg valami nehezet (de ne olyat, hogy sérvet kapj :) ) és szexeljetek egy jót. Nálam a szex indította meg :) Szerintem nem durvább az orvos által indított szülés... bár nem volt benne részem. Sok sikert, írj, ha megvan a babód! :) Könnyû szülést, jó babázást!
Azt nem tudom, milyen a spontán megindult szülés, mert nekem mesterségesen indították 8 nap túlhordás után. 4 óra infúzió, ebbõl az utolsó fél órában indult meg igazán a tágulás, onnan meg nem volt két óra, mire elõbújt a picurim :) Mit mondjak, a vajúdás hihetetlenül fájt. A doki szerint könnyû szülésem volt, de én inkább gyorsnak nevezném :) Az biztos, hogy jobb volt így gyorsan túlesni rajt, nem tudom, hogy bírnék ki fél napos vagy még hosszabb vajúdást... de remélem, még megtudom, ha a második majd egyszer spontán megindul :)
Szió utolsó vagyok, Nagyon drukkolok Nektek! Hátha még éjjel a hidegfrontra kibújik a kisfiad :D Majd írj hogy mi volt!! Kitartást, a lényeg hogy hamarosan a kezedben van akire 9 hónapja vársz!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ, és a biztatást. Holnap befekszem, és hétfõn reggel indítanak. Ha a Nagyságos Úr elõbújt, és itthon leszünk, jelentkezem az "élményekkel", tapasztalatokkal. SZORÍTSATOK!!!
sziasztok én is 8 ra voltam kiírva a naptár szerint, de a UH-k szerint kisebb egy héttel így 17.-re raktak át, ha nem jön hétfõn akkor vajon várnak még? vagy elindítanak?
Ne félj! Ez a legfontosabb. Ahogy írta valaki, tényleg nem biztos, hogy Te úgy fogsz reagálni az oxitocinra, mint ahogy azt olvastad. Nálam is pl. sz..rt se ért... Bocsánat a kifejezésért, de tényleg nem használt semmit, pedig majd' 8 órán keresztül kaptam, folyamatosan emelve az adagot. És sajna nem jött meg a várt hatás...
Elment elõzõ nap a nyákdugóm, pont másnap mentem orvoshoz, ki voltam már nyílva eléggé, és bent tartottak.15.30 felé repesztettek burkot , 21.44kor lett meg a baba.Mondom ha van lehetõségetek, kérjetek edát, szuper dolog.Könnyü szülést kívánok Nektek!
Én is Pécsen szülök, 16ra vagyok kiírva. 17-ei neked miért indították meg?
Szia!Én május 17-re voltam kiirva, 8.án megszületett a babám, meginditották, burokrepesztéssel, és utána kaptam az infuziót.Ha van lehetõséged, kérj epidurált, szinte semmit nem éreztem belõle, egyedül a tolófájásokat.Könnyü szülést kivánok!
Elsõ vagyok. Nem szabad ilyeneket olvasni szülés elõtt! Egyébként igazak, de ha én is olvastam volna, mennyire fáj, olyan stresszben-feszültségben mentem volna be a kórházba, hogy még kétszer nehezebb lett volna a szülés. Szóval nem akarlak álltatni, hogy nem is fáj annyira, de hidd el, a fájdalom elmúlik, a pici meg ott lesz a karodon, az nagyon tuti lesz! Különben is, lehet, hogy te éppen nem reagálsz az oxitocinra olyan hevesen, és nem lesz olyan brutálisan gyors a vajúdásod. Ne ezen agyalj, inkább nyugodj meg, élvezd ezt az utolsó pár napot, míg a pocidban érezheted a kis drágát, és esetleg próbáld ki a harmadik válaszoló által emlegetett praktikákat, hátha nem kell kihúznod hétfõig :)
A kérdező hozzászólása: Pécsi Szülészeti Klinikán fogok szülni. Oxitocinnal indítják. Vasárnap este be kell feküdnöm, és hétfõ reggel 6-kor indítják. Kicsit után olvastam a Neten, azt írja, hogy azért rosszabb az indított, mert nincs átmenet a fájások között, és sokkal brutálisabb, mint a spontán beindult szülés. Hát rettegek!!
Szia én ugyanígy vagyok, mint Te! Máj 8-ra voltam kiírva, és még nem indult be. Hétfõn indítanak. És is nagyon reménykedem, hogy addig beindul, most is éppen könyörgöm a babának! Neked mivel indítják? Nekem valami ballonnal, de iszonyúan félek tõle. Hol fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: Itt vagyunk, jól vagyunk. Május 17.-én megszületett a kis drágánk, sajnos császár lett a vége, mert leesett szegényem szívhangja, ezért a dokim nem mert kockáztatni. A köldökzsinór a lábára volt tekeredve, ezért nem tudott kibújni. 3980 grammal, és 50 cm-re születtünk. Mindenkinek jó babavárást, és babázást kívánok.

3 és fél hete késik a menzim. Az első tesztem negatív lett. Ma csináltam egy újabb tesztet, de ez is negatív lett. Mi lehet ez? A menzim sehol, csak a görcsök, Reménykedhetek még egy kicsit a babában?

Legjobb válasz: ha ennyi idõ után is negatív a teszt, és még mindig nem jött meg, akkor szerintem jobb lesz felkeresned egy orvost, mert ez már annyira szokványos dolog

ha ennyi idõ után is negatív a teszt, és még mindig nem jött meg, akkor szerintem jobb lesz felkeresned egy orvost, mert ez már annyira szokványos dolog
Szerintem menj dokihoz. Nekem ugyanez volt a télen. Jóformán december 5-én volt az utolsó menszim és legközelebb már csak február végén. Akkor az egyik doki, aki januárban megvizsgált azt mondta, h ciszta, a februári doki megmár semmit sem látott. Aztán azóta 39 napra kitolódott a ciklusom, amit a cickfark teával 33 napra sikerült lerövidítenem.
Ja és akkor nem is fájt a cicim se, onnan tudtam, h valami más, valami nem stimmel. Utolsó voltam.
Szia! Nekem is sokat kesett, a tesztem negativ volt és nem volt semmilyen tünetem. Mar eléggé aggodtam es vettem cickafark teat. Közben beszeltem a dokimmak, aki ugyan tud adni gyogyszert, de ha babat szeretnek, akkor inkabb varjunk, mert az csak hormon és bekavar. A tea nagyon kellemes izü, szerintem, és masnap estd megjött a mensim is! Ne add fel, mert ki kell tartani es hinni kell. A teat mindenkepp probald ki! Nekem most 9 napot kesett, a 10.nap du jött meg. Ennyit még sosem kesett. A doki pedig mindenkepp lasson. 3 hét késés nem mese! Én szurkolok neked! Z.

Kb 1 hét múlva nem várom. Ma csináltam tesztet, de negatív lett. Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Túl korán csináltad a tesztet. Akkor tesztelj,ha van egy pár nap késés. Ugyhogy van még remény.:)

Túl korán csináltad a tesztet. Akkor tesztelj, ha van egy pár nap késés. Ugyhogy van még remény.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi.Akkor próbálok erõs lenni, hogy kibírjam addig.

Egy hete késik, a ma reggeli gabriel tesztem -. reménykedhetek még?

ébredési h?m 36,6. az az alaph?m is. az elmúlt hónapok alapján, mert ebben a hónapban nem mértem :(

Legjobb válasz: Hát ha a reggeli hõd elérte az alaphõdet, akkor mensi lesz. Sajnálom.

Hát ha a reggeli hõd elérte az alaphõdet, akkor mensi lesz. Sajnálom.
én nem hõmérõztem magam, úgyhogy ahhoz nem tudok hozzászólni, viszont nekem 10 nap után mutatta ki a teszt a terhességet, azóta 6 hós :)
A kérdező hozzászólása: gratulálok!!! remélem mostmár nálam is történik vami lassan... :)
szia! hát elméletileg ha az az alaphõd, akkor mensi lesz, de én sem hõzöm, viszont az itt töltött idõk miatt (:D) már két napja én is mérem (ma van az 5. nap, hogy késik) és 37 volt mind két reggel hüvelyben mérve. a ma reggeli tesztem (medi-lab 25-ös) is negatív lett sajna:( de ez a 10. nap mutatta ki dolog még reményt ad! neked szorítok, a 6 hósnak gratula és sok egészséget!!
A kérdező hozzászólása: drukkolok magunknak :) még van remény, ha nem jön meg :)
A kérdező hozzászólása: amúgy mielõtt megjön, aznap reggel 36, 3-4 szokott lenni.
Nem akarlak elkeseríteni, de akinek mondjuk 10 nap késés után mutat terhességet a teszt, annak szinte tuti, hogy késõbb volt peteérése és ez az ok. A neten találsz infot, hogy hány napos terhesen minimum mennyinek kell lennie a hcg-nek, hogy esély legyen egészséges babára és ne legyen vetélés a vég. Persze kivételek vannak. Szurkolok, hogy nálad így legyen!
na mizu? :P
A kérdező hozzászólása: hát, 30-án meg is jött, meg nem is. a fura az, hogy nem görcsölök, és nem darabos, hanem inkább nyálkás. kicsit undi ezt részletezni, de nem ilyen szokott lenni, mindemellett elég minimális a vérzés. nem tudom mi történik odabent. olyan jó lenne ilyenkor a röntgenszem :) majd jövõhét pénteken megyek dokihoz. és megírom mit mondott. köszi az érdeklõdést :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!