Találatok a következő kifejezésre: Reménykedhetek még (233 db)

Peteérés után 11 nappal (11 dpo) reggeli HCG teszt negatív. Reménykedhetek még, vagy már biztos nincs baba?

Legjobb válasz: Háááááát, nem igen lehet egy idõ után mit írni az ilyen kérdésekre... Ez egy olyan kérdés, és ne bántódj meg, de ha beírod a keresõbe pl. a reménykedhetek szót, akkor találsz legalább egy tucatot belõle... De hogy válaszoljak is: PERSZE, hogy reménykedhetsz. Amíg meg nem jön, addig mindenképp.... és reméljük nem fog!!!

Háááááát, nem igen lehet egy idõ után mit írni az ilyen kérdésekre... Ez egy olyan kérdés, és ne bántódj meg, de ha beírod a keresõbe pl. a reménykedhetek szót, akkor találsz legalább egy tucatot belõle... De hogy válaszoljak is: PERSZE, hogy reménykedhetsz. Amíg meg nem jön, addig mindenképp.... és reméljük nem fog!!!
Ne haragudj, de ez egy nagyon-nagyon buta kérdés. A terhességi teszteket az elmaradt menszesz után érdemes használni. Neked még se ki nem maradt, se meg nem jött a vérzésed, akkor meg minek írod le magadat? Amúgy nekem a 10-es érzékenységû teszt 12 dpo-nál lett nagyon-nagyon halvány pozitív. Itt a kérdéseken meg azt szoktam javasolni, hogy 2 hétnél korábban senki se teszteljen, mert nem érdemes. Ahhoz, hogy a HCG mennyisége elérje a mérhetõ szintet, IDÕ kell.
Korán teszteltél.Nekem is mint az elõzõ válaszolónak, a 12. dpo napon lett nagyon-nagyon halvány a 10-es tesztem. Nyugalom, és kitartás, várj pár napot és ismételd ujra. Drukk
Várd meg a nem várt napját, s akkor csinálj egy érzékeny tesztet. Amíg nem jön meg, addig van remény is:-)

Anyukák! Tanácsra lenne szükségem! Reménykedhetek még?

Szülés el?tt elég soványka voltam(43-45kg)Most rá sem merek állni a mérlegre kb 56 kg lehetek.Van pár darab márkás alig használt nadrágom.Reménykedhetek még,hogy talán egyszer még bele férek,vagy hirdessem meg ?ket valamelyik aukciós oldalon?

Legjobb válasz: Persze!!!! Ha ennyire vékony alkat vagy akkor szerintem biztosan visszafogysz majd :) Én már kevésbé reménykedhetem... az ideális súlyom az olyan 58-60 kg...szülés elõtt is már 68 kiló voltam...80-al mentem szülni 8 hónapja :( Most is 76 vagyok :( De nem adom fel, álmomba megint szép vékony vagyok :)

Persze!!!! Ha ennyire vékony alkat vagy akkor szerintem biztosan visszafogysz majd :) Én már kevésbé reménykedhetem... az ideális súlyom az olyan 58-60 kg...szülés elõtt is már 68 kiló voltam...80-al mentem szülni 8 hónapja :( Most is 76 vagyok :( De nem adom fel, álmomba megint szép vékony vagyok :)
A kérdező hozzászólása: jó. nem sok de 158 cm vagyok hozzá:-)71 kg voltam szülés elõtt egy nappal, szülés után 64kg-val mentem haza.De toxémiás voltam így a fogyás nagy része víz volt.Reménykedem hogy szoptatás után leszaladnak azok a fránya kilók.Köszönöm mindenkinek a biztatást.
Szerintem ne aggódj, idõvel visszaáll a súlyod. Én is úgy tudom, hogy 1év. De mi a baj az 56kg-al? Az nem sok... Én 58-al kezdtem, 74-el mentem szülni.A kórházból 68-al jöttem haza.Most 7hónapos a kisfiam és 63 vagyok. Ahogy jöttek rá a kilók, abban az ütemben olvadtak rólam.Vicces de így volt.Most hogy már nem hízik én sem fogyok. Kár, pedig lennék újra 58.De az csak 5kg!!
Szia az én babám 6 hónapos, már csak 1 kiló felesleg van rajtam, viszont nem mennek rám a régi gatyáim, hiába mutat csak ennyit a mérleg. A hasam, combom egyáltalán nem a régi :( Én kb 15 kilót híztam, és 7 kiló plusszal jöttem haza a kórházból. Nem tornázok még semmit, napi 1-1, 5 órát sétálok a babámmal, kicsit gyorsabb tempóban, (én is szoptatok) Szerintem le fog menni rólad, ha alapvetõen vékony alkat vagy. Azt mondják egyébként a szülés után egy évvel áll vissza a szervezet a szülés elõtti állapotra. Szerintem ha még fél év múlva is ennyi felesleged van, akkor kell elkezdeni valamilyen diétát, intenzívebb mozgást, persze csak ha már nem szoptatsz.
szoptatás után 20 kilót adtam le. az összes régi cuccom rám jön.
A kérdező hozzászólása: 5 és fél hós.Szoptatok, ugyhogy még tornázom:-)Bár már lehetne....
Én 55 kiló voltam az elsõ terhességemnél, felhíztam 25 kilót, majd a babám 3 hós volt, és már a régi ruháimat hordtam. Most a második babámnál is 55-el kezdtem a terhességet, és sajna 31!!! kilót híztam, úgy hogy diátoznom kellett, hát még ha nem diétáztam volna hol álltam volna meg!? Most 5 hós a babám és rajtam van 12 kiló, igaz szoptatok, és eszem ágában nincs addig fogyózni, de a csípõcsontom se ment vissza, és semmi ruhám nem jön rám. fõleg comb, csípõ, has a kritikus.Én már nem nagyon reménykedem hogy jók lesznek rám a ruháim :( Mennyi idõs a babád? Szopizik még?
jaj, de jó bár én híztam volna.40rõl indultam , 7kg + lett rajtam, szülés után újra 40kg vagyok :( biztos visszafogysz.
Van remény :) én 50kilóval indultam, világ életemben vékony voltam, sportoltam. Aztán 20kiló hopp felugrott a terhesség alatt.. :( 5 hónapos lesz a fiam, és már csak 5 kiló a felesleg rajtam, és már beleférek a régi nadrágjaimba :) :) :) Ne add fel, sikerülni fog :)
Szia! Hasonló adottságokkal rendelkezem. 44-47 kg között mozog a súlyom, 58 kg-mal mentem szülni és szépen leolvadt rólam minden. Nem tudom most mennyi vagyok, tuti, hogy 50 alatt megint, és az összes nadrágomba beleférek már. 8 hónapja szültem.
én kevesebb vagyok, mint szülés elõtt, a babám már idõsebb 10 hós múlt, azt eszi amit mi, ill mi esszük, amit õ, egészségesebben eszem, egyfolytában mozgó babám nyomában vagyok, +tornázom is. +szoptatok le fog menni ahogy el kezdesz tornázni.

A lenti esetben még fordulhat pozitívra a dolog? Reménykedhetek még abban, hogy egy pár leszünk? Vajon szerethet még, vagy csak mint barátot?

Jártam egy fiúval, nagyon sokban egyezünk. De szétmentünk, mert kavartak a hátunk mögött, és én is hülye voltam, mert megbíztam a kavaró egyénben, és kihasznált. Eljátszottam a párom bizalmát.

Legjobb válasz: Szerintem még lehet valami, hiszen õ is mondta hogy talán együtt lehettek, de akkor türelmesnek kell lenned ha idegesíti ha ráírsz akkor várd meg hogy õ írjon rád.Elõbb utóbb bízni fog benned csak kell egy kis idõ neki.bizonyítsd be hogy bízhat benned.

Szerintem még lehet valami, hiszen õ is mondta hogy talán együtt lehettek, de akkor türelmesnek kell lenned ha idegesíti ha ráírsz akkor várd meg hogy õ írjon rád.Elõbb utóbb bízni fog benned csak kell egy kis idõ neki.bizonyítsd be hogy bízhat benned.
A kérdező hozzászólása: Írjatok még több véleményt légysziii :(

10. napja hogy nem jött meg, van 2 - tesztem. Reménykedhetek még? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Azt nem írtad le,hogy rendszeres,pontos idõre jön meg mindig a mensid?!A nõi test kiszámíthatatlan,s mindig okoz meglepetést,lehetséges,hogy a babuka egy spontán pétõl fogant meg,s ráadásul késõbb)))Akkor meg lehet,hogy korán teszteltél(van olyan,akinek csak a nem vártól a 3.héten mutatta ki a teszt,hogy pozitiv,mert nagyon lassan kezdett el termelõdni a hcg a szervezetben.Ne add fel!!!! Szorítok neked)))))) Amugy milyen tesztet használtál???Hanyas érzékenységût??? AY

Azt nem írtad le, hogy rendszeres, pontos idõre jön meg mindig a mensid?!A nõi test kiszámíthatatlan, s mindig okoz meglepetést, lehetséges, hogy a babuka egy spontán pétõl fogant meg, s ráadásul késõbb)))Akkor meg lehet, hogy korán teszteltél(van olyan, akinek csak a nem vártól a 3.héten mutatta ki a teszt, hogy pozitiv, mert nagyon lassan kezdett el termelõdni a hcg a szervezetben.Ne add fel!!!! Szorítok neked)))))) Amugy milyen tesztet használtál???Hanyas érzékenységût??? AY
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval :-) Lehet, még kevés a hcg a szervezetedben, és nem érzékelte a teszt. Amig nem jön meg, van remény, úgyhogy hétvégén, vagy jövõ héten próbáld meg újra! Szorítok Neked!

Ha a menstruáció előtt 2 nappal esik a hőm 1-1 tizedet reménykedhetek még lehet belőle baba? Holnapra nem várom a cicim még mindig fáj meg a hasam is szúrkál! És mensi előtt erős vizes folyásom szokott lenni most nem vizes pés alig van valami!

Legjobb válasz: Ha 1-1 10edet esik,akkor még nincs baj)))))Természetesen lehet reménykedni.Na meg amugyis ha megnézed a babatervezõk otthona cimû oldalt,akkor ott láthatsz számtalan olyan példát,amikor leesik a hõ vagy épp fel se megy,s mégis terhesség a vége. Drukkolok nagyon!!!!

Ha 1-1 10edet esik, akkor még nincs baj)))))Természetesen lehet reménykedni.Na meg amugyis ha megnézed a babatervezõk otthona cimû oldalt, akkor ott láthatsz számtalan olyan példát, amikor leesik a hõ vagy épp fel se megy, s mégis terhesség a vége. Drukkolok nagyon!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! És köszike a drukkolást!!! Nagyon remélem hogy sikerül! Neked is minden jót és szépet!!:D:D
Szerintem csinálj még egy tesztet pár nap múlva! A 23. még korainak tûnik, de mindenkinél más...
Szerintem is tesztelj újra a hét vége felé! Nekem sem mutatta a teszt de a cicim ugyan úgy fájt mint mikor terhes voltam, innen tudtam hogy igen, megint baba van, mert amúgy soha nem szokott fájni és nem így hogy nem tudok hason sem aludni. Ja, és én is szédültem. Drukkolok!
Korai volt valószínûleg a teszt. Biztos, hogy akkor volt tüszõrepid? Ha holnap sem jön meg, szerintem tesztelj újra, mert ha 11-én volt, akkor holnap nem kéne megjönnie... Ha baba van mindegy melyik tesztet használod, nekem a legrosszabb is kimutatta, csak annál alig jelent meg a csík...

20. napon volt a pém, ma vagyok a 32. cn, ma reggel negatív lett a tesztem. Reménykedhetek még, hogy terhes vagyok? Lehet, csak még korai volt a teszt?

Tüneteim: Hányingerem van, h?m is fent van még, a mellbimbóm érzékeny.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem korai volt a teszt. Ha nem jön meg akkor tesztelj! Én a pém után vagyok 14 nappal, de csak nagyon halványan lett pozitív a reggeli teszt, így még én sem vagyok benne biztos. Az jó ha fent van a hõd, de még 2 napod van a nem vártig. De természetesen van esélyed! Szurkolok!!

Szia. Szerintem korai volt a teszt. Ha nem jön meg akkor tesztelj! Én a pém után vagyok 14 nappal, de csak nagyon halványan lett pozitív a reggeli teszt, így még én sem vagyok benne biztos. Az jó ha fent van a hõd, de még 2 napod van a nem vártig. De természetesen van esélyed! Szurkolok!!
Szia! 12 nappal a pé után még nekem is negatív volt a teszt, kb. a 19. napon lett erõs a csík. A hõ jó ha fenn van, hányinger még korai ilyenkor, de mondjuk ezt is egyéni, kinek-hogy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
NE GÖRCSÖLJ ENNYIRE!EGYSZER TERHES LESZEL, HIDD EL!!!!!

Inszeminációnk volt reménykedhetek még?

Már 4 éve szeretnénk babát.Ápr. 26-án volt az els? inszeminációnk. A ciklusaim 27,28 naposak. Tegnap kellett volna megjönni 28.nap, de idáig semmi. Tegnap du és ma reggel(clearblue) csináltam tesztet, ami negatív lett. Se barnás folyásom se vérzésem nincs.A h?m ma reggel 37. Pici haspuffadásom van, illetve tegnap reggel volt mindjárt megjön érzésem. Más tünetem nincs. Teljesen el vagyok keseredve. Ti mit gondoltok reménykedhetek még? El?re is köszi a választ mindenkinek.

Legjobb válasz: A hõd még elég magas, utalhat babóra. Az, hogy nincs barnás folyásod, nem jelent semmit, nem mindenkinél jelentkezik, hogyha sikerült a baba. Haspuffadás is jellemzõ. A mindjárt megjön érzés, szintén. Az, hogy a teszt neg. nem jelent semmit, lehet, hogy kevés még a HCG a szervezetedben. Vár még pár napot, és ha akkor sem jön meg, tesztelj. Szorítok!

A hõd még elég magas, utalhat babóra. Az, hogy nincs barnás folyásod, nem jelent semmit, nem mindenkinél jelentkezik, hogyha sikerült a baba. Haspuffadás is jellemzõ. A mindjárt megjön érzés, szintén. Az, hogy a teszt neg. nem jelent semmit, lehet, hogy kevés még a HCG a szervezetedben. Vár még pár napot, és ha akkor sem jön meg, tesztelj. Szorítok!
Szia Leírnád milyen az inszemináció és meddig lehet fekve maradni?Nekem lehet, hogy holnap lesz
A kérdező hozzászólása: Szia! Abszolut nem vészes, kicsit kellemetlen. Lefekszel az asztalra, bevezetnek egy csövet a méhüregbe és azon keresztül fújják be a spermát.Nekem csak az volt kellemetlen amikor a méhszájat fogta meg a doki.Kb 15 perc az egész és utána még 15 percig kell ott feküdni. És a várakozóba még fél órát ülni. Sajnos nekem 4 nap késéssel megjött, nem sikerült. Neked sok szerencsét kívánok.Kitartás.
Megvolt tegnap.Nem volt kellemetlen.Azt furcsálom, hogy nem kellett feküdnöm utána egy percet sem.Így is jó? Azt mondta az orvos nem folyik ki.
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy úgy is jó, azt nem tudom. Nekem sem folyt ki semmi.sok szerencsét.

Reménykedhetek még?

18-án volt ovum együtt voltunk a párommal. Úgy tudom hogy ovu után 14 napra jön meg a mensi. Ma 31 -e van és ma vagyok a 14 napba . De még nem jött meg. Szerintetek lehet baba a dologba ?

Legjobb válasz: mivel nem jöt meg persze hogy lehet. Tesztelj holnap vagy holnapután ha addig sem jön meg.

mivel nem jöt meg persze hogy lehet. Tesztelj holnap vagy holnapután ha addig sem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy nem jön meg...

Ha nem érzek semmi terhességi tünetet az baj? Vagy csak a menses elmaradása után érezzük? Reménykedhetek még? 19 -22 közt nem várom!

Legjobb válasz: Nem kötelezõ tüneket érezni, nekem egész várandósság alatt nem volt semmi tünetem. Reménykedhetsz, mivel még több, mint egy heted van a mensi napjáig, bõven van még idõ. (Az internetes kommunikációban a Caps Lock használata kiabálást jelent. Kérlek, ne kiabálj! Hallunk :)

Nem kötelezõ tüneket érezni, nekem egész várandósság alatt nem volt semmi tünetem. Reménykedhetsz, mivel még több, mint egy heted van a mensi napjáig, bõven van még idõ. (Az internetes kommunikációban a Caps Lock használata kiabálást jelent. Kérlek, ne kiabálj! Hallunk :)
Szia, bõven van idõ a tünetekre! :) Nem probléma ha most semmit nem érzel...
A kérdező hozzászólása: Húú akkor megnyugodtam !köszönöm hogy írtatok! van még remény:) ) és bocs a nagybetûért:)
Szia! Nekem a 26. napom volt furcsa, aludtam kb egész nap, gyomorégésem volt és nem kívántam semmit. Babuka lett belõle, most 20 hetes vagyok, de azóta sincs semmi tünetem, nyugodt és könnyû terhesség. Mintha jelezni akart volna hogy ott van! :) Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!