Találatok a következő kifejezésre: Reménykedhetek még (234 db)

Peteérés után 11 nappal (11 dpo) reggeli HCG teszt negatív. Reménykedhetek még, vagy már biztos nincs baba?

Legjobb válasz: Háááááát, nem igen lehet egy idõ után mit írni az ilyen kérdésekre... Ez egy olyan kérdés, és ne bántódj meg, de ha beírod a keresõbe pl. a reménykedhetek szót, akkor találsz legalább egy tucatot belõle... De hogy válaszoljak is: PERSZE, hogy reménykedhetsz. Amíg meg nem jön, addig mindenképp.... és reméljük nem fog!!!

Háááááát, nem igen lehet egy idõ után mit írni az ilyen kérdésekre... Ez egy olyan kérdés, és ne bántódj meg, de ha beírod a keresõbe pl. a reménykedhetek szót, akkor találsz legalább egy tucatot belõle... De hogy válaszoljak is: PERSZE, hogy reménykedhetsz. Amíg meg nem jön, addig mindenképp.... és reméljük nem fog!!!
Ne haragudj, de ez egy nagyon-nagyon buta kérdés. A terhességi teszteket az elmaradt menszesz után érdemes használni. Neked még se ki nem maradt, se meg nem jött a vérzésed, akkor meg minek írod le magadat? Amúgy nekem a 10-es érzékenységû teszt 12 dpo-nál lett nagyon-nagyon halvány pozitív. Itt a kérdéseken meg azt szoktam javasolni, hogy 2 hétnél korábban senki se teszteljen, mert nem érdemes. Ahhoz, hogy a HCG mennyisége elérje a mérhetõ szintet, IDÕ kell.
Korán teszteltél.Nekem is mint az elõzõ válaszolónak, a 12. dpo napon lett nagyon-nagyon halvány a 10-es tesztem. Nyugalom, és kitartás, várj pár napot és ismételd ujra. Drukk
Várd meg a nem várt napját, s akkor csinálj egy érzékeny tesztet. Amíg nem jön meg, addig van remény is:-)

Anyukák! Tanácsra lenne szükségem! Reménykedhetek még?

Szülés el?tt elég soványka voltam(43-45kg)Most rá sem merek állni a mérlegre kb 56 kg lehetek.Van pár darab márkás alig használt nadrágom.Reménykedhetek még,hogy talán egyszer még bele férek,vagy hirdessem meg ?ket valamelyik aukciós oldalon?

Legjobb válasz: Persze!!!! Ha ennyire vékony alkat vagy akkor szerintem biztosan visszafogysz majd :) Én már kevésbé reménykedhetem... az ideális súlyom az olyan 58-60 kg...szülés elõtt is már 68 kiló voltam...80-al mentem szülni 8 hónapja :( Most is 76 vagyok :( De nem adom fel, álmomba megint szép vékony vagyok :)

Persze!!!! Ha ennyire vékony alkat vagy akkor szerintem biztosan visszafogysz majd :) Én már kevésbé reménykedhetem... az ideális súlyom az olyan 58-60 kg...szülés elõtt is már 68 kiló voltam...80-al mentem szülni 8 hónapja :( Most is 76 vagyok :( De nem adom fel, álmomba megint szép vékony vagyok :)
A kérdező hozzászólása: jó. nem sok de 158 cm vagyok hozzá:-)71 kg voltam szülés elõtt egy nappal, szülés után 64kg-val mentem haza.De toxémiás voltam így a fogyás nagy része víz volt.Reménykedem hogy szoptatás után leszaladnak azok a fránya kilók.Köszönöm mindenkinek a biztatást.
Szerintem ne aggódj, idõvel visszaáll a súlyod. Én is úgy tudom, hogy 1év. De mi a baj az 56kg-al? Az nem sok... Én 58-al kezdtem, 74-el mentem szülni.A kórházból 68-al jöttem haza.Most 7hónapos a kisfiam és 63 vagyok. Ahogy jöttek rá a kilók, abban az ütemben olvadtak rólam.Vicces de így volt.Most hogy már nem hízik én sem fogyok. Kár, pedig lennék újra 58.De az csak 5kg!!
Szia az én babám 6 hónapos, már csak 1 kiló felesleg van rajtam, viszont nem mennek rám a régi gatyáim, hiába mutat csak ennyit a mérleg. A hasam, combom egyáltalán nem a régi :( Én kb 15 kilót híztam, és 7 kiló plusszal jöttem haza a kórházból. Nem tornázok még semmit, napi 1-1, 5 órát sétálok a babámmal, kicsit gyorsabb tempóban, (én is szoptatok) Szerintem le fog menni rólad, ha alapvetõen vékony alkat vagy. Azt mondják egyébként a szülés után egy évvel áll vissza a szervezet a szülés elõtti állapotra. Szerintem ha még fél év múlva is ennyi felesleged van, akkor kell elkezdeni valamilyen diétát, intenzívebb mozgást, persze csak ha már nem szoptatsz.
szoptatás után 20 kilót adtam le. az összes régi cuccom rám jön.
A kérdező hozzászólása: 5 és fél hós.Szoptatok, ugyhogy még tornázom:-)Bár már lehetne....
Én 55 kiló voltam az elsõ terhességemnél, felhíztam 25 kilót, majd a babám 3 hós volt, és már a régi ruháimat hordtam. Most a második babámnál is 55-el kezdtem a terhességet, és sajna 31!!! kilót híztam, úgy hogy diátoznom kellett, hát még ha nem diétáztam volna hol álltam volna meg!? Most 5 hós a babám és rajtam van 12 kiló, igaz szoptatok, és eszem ágában nincs addig fogyózni, de a csípõcsontom se ment vissza, és semmi ruhám nem jön rám. fõleg comb, csípõ, has a kritikus.Én már nem nagyon reménykedem hogy jók lesznek rám a ruháim :( Mennyi idõs a babád? Szopizik még?
jaj, de jó bár én híztam volna.40rõl indultam , 7kg + lett rajtam, szülés után újra 40kg vagyok :( biztos visszafogysz.
Van remény :) én 50kilóval indultam, világ életemben vékony voltam, sportoltam. Aztán 20kiló hopp felugrott a terhesség alatt.. :( 5 hónapos lesz a fiam, és már csak 5 kiló a felesleg rajtam, és már beleférek a régi nadrágjaimba :) :) :) Ne add fel, sikerülni fog :)
Szia! Hasonló adottságokkal rendelkezem. 44-47 kg között mozog a súlyom, 58 kg-mal mentem szülni és szépen leolvadt rólam minden. Nem tudom most mennyi vagyok, tuti, hogy 50 alatt megint, és az összes nadrágomba beleférek már. 8 hónapja szültem.
én kevesebb vagyok, mint szülés elõtt, a babám már idõsebb 10 hós múlt, azt eszi amit mi, ill mi esszük, amit õ, egészségesebben eszem, egyfolytában mozgó babám nyomában vagyok, +tornázom is. +szoptatok le fog menni ahogy el kezdesz tornázni.

Ha már október 18. -kán fel lett adva egy csomag levélként Németországból ide Mo. -ra és még most sem jött meg akkor reménykedhetek még hogy megjön vagy eltűnt a csomagom?

mivel levélként lett feladva nem is reklamálhatok ugye?Vagy utána néznek nekem?

Legjobb válasz: 1. Ha levél, akkor nem csomag - ez azért nem mindegy, ha érdeklõdni akarsz. 2. Ha se nem ajánlott, se nem tértis, akkor "reklamálni" nem tudsz, de - a ragszám ismeretében - érdeklõdhetsz. 3. Kicsit gyanúsan hosszú idõnek tûnik ez, nekem DVD-k két nap alatt jöttek meg Németországból. (Bár asszem azt lehet, hogy DHL-lel indították onnan...)

1. Ha levél, akkor nem csomag - ez azért nem mindegy, ha érdeklõdni akarsz. 2. Ha se nem ajánlott, se nem tértis, akkor "reklamálni" nem tudsz, de - a ragszám ismeretében - érdeklõdhetsz. 3. Kicsit gyanúsan hosszú idõnek tûnik ez, nekem DVD-k két nap alatt jöttek meg Németországból. (Bár asszem azt lehet, hogy DHL-lel indították onnan...)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ eddig nekünk is 2nap alatt megérkezett minden. a csomag levélként lett feladva

PCOS és kisbaba. Reménykedhetek még?

Régebben nyitottam már egy másik témát, akkor az arról szólt, hogy kisbabát vártam, de komplikáció adódott, ciszta volt a méhemben, és a babám meghalt. Azóta eltelt pár hónap, és én eldöntöttem, hogy utána járok a dolgoknak, így a debreceni klinika szülész és nőgyógyász centrumába időpontot kértem nőgyógyászati endokrin vizsgálatra. március 27-én voltam először, csináltak két pontos terheléses cukor, és inzulin vizsgálatot. A cukrom kifogástalan, jobb mint a normál súlyú embereknek, viszont (túlsúlyos vagyok, 120 kg) az inzulin szintem már 0 perckor is 29, 6, ami a megengedett fölött van jóval. 120 perc után 36, 8. Szóval inzulin rezisztencia! Csináltak még hüvelyi ultrahang vizsgálatot, mind két petefészkem nagyon sok apró meg nem repedt tüszőt tartalmaz, ami egy idő után cisztává alakul. Menstruációm jó ideje nincs. A méhnyálkahártyám nagyon vastag, 12 mm, vaskos. A kezelőorvosom kiírta a merckformin tablettát, valamint elküldött hormon vizsgálatra. Azt is mondta, hogy nagyon nagy valószínűséggel PCOS! És még azt is mondta, hogy a méhnyálkahártya vaskossága miatt biopsziát kell csinálni, hogy kizárják a méhnyálkahártya daganatot. Elmagyarázta azt is, hogy ezt a biopsziát általában olyan nőknél nem szokták alkalmazni akik még nem szültek gyereket, mert benne van a dologban a meddőség kockázata is. Na erről én hallani sem akartam, kértem, hogy találjon ki más módszert, mert a párommal nagyon vágyunk kisbabára. Ezért, kérésemre írt fel provera tablettát, ami menstruációt idéz elő, amikor lezajlott a menstruációm, megint ultrahang és ha semmit sem változik a méhnyálkahártya állapota, akkor elkerülhetetlen lesz a biopszia, amitől nagyon rettegek. És még valami. . . . Így utólag már értem, hogy miért halt meg a kisbabám. Azon is csodálkozom, hogy egyáltalán meg tudott fogadni, ilyen egészségi állapot mellett. Mindenesetre az életemet megváltoztattam, diétázom, sportolok, és szedem a merckformin tablettát, és hiszek benne, hogy lesz eredménye. A következő ultrahangtól viszont tényleg nagyon félek. Ha van vagy volt hasonló tapasztalatotok szívesen venném, mind a biopsziával, mind a I. R-rel, PCOS-sel kapcsolatban.

Legjobb válasz: Elsõ terhességem elõtt elkezdtem kondiba járni, nem ettem szinte semmit. Lefogytam. Majd dolgoztam és a második hónapban sikerült összehoznunk a kisfiunkat. 12. hétig barnázgattam, feküdnöm kellett. Majd a 36. héten megszületett a kisfiunk, egészségesen. Utólag tudom, hogy nagy mázlink volt, de rengeteget felszedtem a terhesség alatt. Majd akkor derült ki a pcom, amikor nem jött a kistesó. Cisztáim akkor még nem voltak, másfél év után derült ki, addig nem is nagyon volt ciklusom. A nõdokim felírta a metet, elmentem endokrinológushoz is, elõbb elkezdtem diétázni és mozogni, majd a gyógyszer szedése és összesen 27kgot fogytam. Volt 4 inszeminációm, de én voltam a hülye, hogy nem vártam vele. Majd miután egyik sem sikerült, gyógyszert váltottam, mert még mindig ment a hasam tõle. Az utolsó inszemet követõ hónapban spontán megfogant a második fiunk, már 28 hetes vagyok. 8 gyógyszeres hónap kellett, hogy minden helyreálljon odabent. A biopszia dologhoz nem tudok érdemben hozzászólni, nem hallottam még hasonlót! Viszont nagy esélyed van a spontán babára, ha már voltál terhes. Nagyon jól teszed, ha tartod a hármas kezelést, csak légy türelmes! Én teljesen feleslegesen idegeskedtem az inszeminációk miatt és nem két fillérbe került! Szeretnénk harmadik babát, akkor már okosabb leszek! 28hkm

Elsõ terhességem elõtt elkezdtem kondiba járni, nem ettem szinte semmit. Lefogytam. Majd dolgoztam és a második hónapban sikerült összehoznunk a kisfiunkat. 12. hétig barnázgattam, feküdnöm kellett. Majd a 36. héten megszületett a kisfiunk, egészségesen. Utólag tudom, hogy nagy mázlink volt, de rengeteget felszedtem a terhesség alatt. Majd akkor derült ki a pcom, amikor nem jött a kistesó. Cisztáim akkor még nem voltak, másfél év után derült ki, addig nem is nagyon volt ciklusom. A nõdokim felírta a metet, elmentem endokrinológushoz is, elõbb elkezdtem diétázni és mozogni, majd a gyógyszer szedése és összesen 27kgot fogytam. Volt 4 inszeminációm, de én voltam a hülye, hogy nem vártam vele. Majd miután egyik sem sikerült, gyógyszert váltottam, mert még mindig ment a hasam tõle. Az utolsó inszemet követõ hónapban spontán megfogant a második fiunk, már 28 hetes vagyok. 8 gyógyszeres hónap kellett, hogy minden helyreálljon odabent. A biopszia dologhoz nem tudok érdemben hozzászólni, nem hallottam még hasonlót! Viszont nagy esélyed van a spontán babára, ha már voltál terhes. Nagyon jól teszed, ha tartod a hármas kezelést, csak légy türelmes! Én teljesen feleslegesen idegeskedtem az inszeminációk miatt és nem két fillérbe került! Szeretnénk harmadik babát, akkor már okosabb leszek! 28hkm
Én is pcos vagyok, mégis kipróbáltam a cicka+palást kombinációt. Nekünk volt elõtte inszeminációnk, ugyanazt a hatást éreztem a teáktól, mint a hormonkezeléstõl. Az elsõ hónapban sikerült, így 2, 5 év után megfogant a második fiunk :) Úgy gondolom, hogy ezek a teák, mivel teljesen természetesek, nem fognak bajt okozni. 32hkm
Szerintem is nyugodtan próbáld ki õket, bajt nem okozhatnak:) Annyi, hogy ha megfogan a baba, úgy tudom, már azért nem javallott inni. Amikor a nõgyoszi elõször gyógyszert akart írni, mondtam neki, hogy nem kell, és elõbb ilyesmikkel próbálkoznék. Benne volt a dologban:) Annyi hogy a két tea mellé ajánlotta még a Premenset. És azt is szedtem. Azt hiszem, én eleinte csak cickafarkot ittam, mivel nem volt menzeszem, így nem tudtam volna a palást és cicka kombinációt úgy csinálni, ahogy elvileg kellene (mensi elõtt ez, mensi után az...ennek olvass utána, már nem emlékszem pontosan), de aztán reggelente egyiket ittam, esténként a másikat, csak egy-egy bögrével. Meg annyi, hogy én az elején egy adag angyalgyökeret is ittam, az ilyen kis zacsiban van, az sem drága, nem is túl fincsi, amíg el nem fogyott, aztán meg néha-néha bazsalikom teát is (a sima bazsalikom, mint fûszer). Amikor azt is meguntam, marad csak a cicka meg a palást, a premenssel. Mire a Premens végére értem (azt hiszem az három havi volt, de nem tuti), addigra meg volt a baba:D SZóval olvass utána a neten, fórumokon érdemes, természetesen találhatsz negatív véleményt is, de mirõl nem?:) Vagy ha egy bioboltban találsz egy hozzáértõt, õ is tud ám segíteni:) Ja és én nem filteres, hanem füves teákat ittam, bár nem tudom, ez számít e:) Ja meg egy ideig vénusz cseppeztem is:) http://babaravarok.megnezem.hu/index.php?pageid=15823 itt egy link, itt találsz egy két infót, de ennél sokkal többet is lelhetsz, csak olvasgass:) Egy próbát megérnek ezek:) Na meg nem tudom, ki mennyire vallásos, mi azok vagyunk, és a kis Férjemmel sokat imádkoztunk, hogy ha a jó Isten szeretné, akkor adjon nekünk egy kisbabát. Ha már másba belevetjük a reménységünket, akkor Istenbe is lehet:) sok sikert, írj, hogy mi volt:)
A kérdező hozzászólása: A párom holnap hoz cickafark füvet, és palást füvet is. Mást egyelõre nem merem, mert elvileg szednem kell a proverát azért, hogy legyen mensim. Felvetõdött bennem, hogy a mercforminra ugye nincs rossz hatása? mert azt muszáj szednem. Na mindegy, egy próbát mindenképpen megér, lehet hogy provera nélkül is helyre áll a vérzésem és nem lenne mindegy hogy milyen módon. Szóval kipróbálom. köszi a segítséget. :)
azt nem tudom, hogy van e hatása valamire, de nem hiszem, hiszen ez csak természetes dolog. AMiket szedsz, azok gondolom nem annyira:S én inkább az olyanoktól szoktam félni, még a terhesvitamint se szívesen szedem:S na remélem minden jól alakul:D
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek csajok, valami csodálatos, felfoghatatlan dolog történt velem! Ma reggel Csináltam pozitív tesztet. Soron kívül fogadott az orvos, mivel az elõzõ vetélés miatt veszélyeztetett terhes leszek, meg az orvos szerint is csoda, mivel nem igazán van menstruációm. Szóval bementem, megvizsgált, és már most látszik egy ici- pici petezsákocska. Persze ez még nem jelent semmit, a doktor úr szerint ne éljem még bele magam, de nekem már ez is öröm, mert nagyon féltem attól, hogy nem lehetek ismét terhes. Most már tudom, hogy lehetséges. A doktor úr szerint 5 hetes terhes vagyok, az utolsó menstruációm 3 hete múlt el, gyógyszerrel hoztuk elõ. Ez azt jelenti, hogy akkor volt peteérésem amikor nem is menstruáltam. Szerintem ez is csoda. . . .
Gratulálok! :) Kaptál valamilyen gyógyszert? Gondolok itt Duphaston vagy Utrogestanra. Szeded a metet, ugye? Mit mondott a dokid, hogy meddig szedd? 33hkm
Ez nagyon jó hír!!!!! :) Gratulálok! Kívánom, hogy minden ilyen csodásan alakuljon!
A kérdező hozzászólása: Utrogestant kaptam, és a metet is szedem egyelõre, a doki szerint a 12-16. hétig érdemes szedni, de van aki a terhesség legvégéig szedi. A párom nagyon nagyon boldog, nagyon beleélte magát a babavállalásba már azt is kiszámolta, hogy márciusban fogok szülni. A doki szerint február 28-án, de a párom biztos abban, hogy március legelején. :D De ez legyen a legnagyobb bajunk. Én igazából kicsit el kezdtem szorongani, kezdek félni, hogy õt is elveszítem. Tudjátok próbálok pozitív maradni, de egy 20 hetes magzat elvesztése után bennem van a félelem, de ilyenkor jön a párom a pozitív hozzáállásával, és akkor felvidít... Szóval szurkoljatok nekem/nekünk, azt hiszem nagy szükségünk lesz rá. :)
ó, de jó!!!hála a jó Istennek ezért a kis életért!!:) Szívbõl kívánom, hogy legyen egy csodálatos babátok:D
megy a sok sok drukk!! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Ma voltam orvosnál, a hormonjaim kifogástalanok, pedig meg voltam róla gyõzõdve, hogy teljesen fõl vannak borulva, és mondjuk túl sok a férfi hormon a szervezetemben, mert egyre jobban szõrösödöm, amit nagyon nehezen tudok elviselni. DE tényleg kifogástalanok. Az ultrahangon ismét ciszta fedezhetõ fel. Én is szivesen kipróbálnám a cickafarkfû teát és a palástfüvet, csak félek, hogy a ciszta miatt nem lesz e rossz hatással a szervezetemre, vagy a cisztára. Kérlek ha tudsz ebben segíts nekem, mert filléres dolog, és sokan mondták már, hogy nagyon sokat segít és a baba is hamarosan megérkezik a használat után. Elõre is köszönöm a segítséget.
Nekem is rendszertelen volt a menzeszem, PCOS-t állapítottak meg, bár az inzulinszint és a hormonjaim is rendben voltak...Szóval én cickafarkfû és palástfû teát ittam. Az elsõ hónap végén meg is jött, de utána semmi. Ittam még két hónapig, plusz Premenset szedtem, és 2-3 hónap múlva megfogant a kisbabánk, és most 33 hetesek vagyunk, lassan kibújik:) szóval szerintem ki lehet próbálni ezeket a természetes gyógymódokat is. Nekem kiírták a Norculotot, de még jó, hogy elõtte utána olvasgattam, és találtam egy olyat, hogy elõtte érdemes tesztelni, mert vetélést okoz. Addigra persze már túl voltam egy-két teszten, de azért megcsináltam. És hálás vagyok Istennek, mert bizony akkor már ott volt a baba, és baj is lehetett volna...Ezt csak úgy leírtam:) Szóval kitartás, és remélem minden rendben, kíváncsi vagyok, hogy alakultak a dolgok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked, hogy elmesélted az élet tapasztalatodat, egy kis reményt öntöttél belém, és gratulálok a gyerekeidhez, nagyon sok boldogságot kívánok nektek :)
Köszönjük szépen! Tényleg azt szerettem volna jelezni feléd, ha kezelés nélkül is sikerült a baba, akkor a kezelés hatására hamarosan lehet babátok! Sajnos sokan vannak, akik évek óta tartják a kezelést, mégsem sikerül a baba. Nagyon szorítok Neked!
Szia, én is leírom a történetem röviden, hogy lásd, nincs reménytelen helyzet. Nekem 16 évesen jött meg elõször, és 15 év alatt 4 spontán menzeszt produkáltam, de abból is 2 gyógyszerek utóhatása volt. Teletömtek mindenféle gyógyszerrel, de semmi sem segített. Aztán egyenesen lemondtak rólam, mivel nem a túlsúlyos pcos kategóriába tartozom, hanem a kórosan soványba, azt mondták, soha nem lesz gyerekem (idézem: "aki ennyire cisztás, el kell fogadnia, hogy nem lesz gyereke, annak sem nõ vissza a lába, akinek levágták"), a metformin sem segített. Aztán fórumok alapján rátaláltunk a mensmentisre, ahol 8 hónapig kezeltek, egy kombinált gyógyszerrel. Ettõl volt 2 ciklusom, és a harmadikban megfogant a babánk, és most a 28.hétben vagyok. Szóval nem indultam jó helyzetbõl, 15 év alatt 4 ciklus, hajhullás, szõrösödés, pattanások, 160-as inzulin... Mindig van remény, nem szabad feladni. Próbálj meg a mensmentisbe elmenni, ott értik a dolgukat. Szurkolok Nektek!
szió! Most h.lyének fogsz nézni, de leírom az én történetemet. Valami oknál fogva 14 éves korom óta hormonzavaros vagyok, Diane 35-t szedtem, így legalább volt havim. 20 éves koromig szedtem, utána nem. 23 éves voltam, amikor kiderült, hogy pcos-m van. NEM akartam elhinni. Férjem családcentrikus, nagyon gyerek szeretõ férfi, teljes kétségbeesés lett úrrá rajtam, féltem, most mi lesz. Semmilyen reklámügynök nem vagyok, de nekem nagyon sokat segített az agykontroll + az, hogy Szedtem Norcolutot, hogy megjöjjön, belõttük a peteérést a Clostilbegyt-tel, és tüszõrepesztõ szuriztunk. Mondta az orvosom, próbáljuk meg, de nem kecsegtet túl sok jóval, már mondta, hogy ha nem jön össze, inszemre kerülhet sor. Na ott tényleg elveszítettem minden reményemet. Megvoltak a napok, mikor kell összebújni, egyáltalán nem gondoltam a babára, mert ott volt a záporoztak elém újra és újra az orvosom szavai. Tudni kell, hogy havim tényleg sohasem volt gyógyszer nélkül, volt hogy 3hónapig semmi. nyálkahártya 6-7 mm vastag stb-stb, lelkileg rom.. A havim már 2napja késett, amikor teszteltem egy igen halovány pozitívat, elmentem orvoshoz és mindketten kikerekedett szemmel néztük a petezsákot. Még nem reménykedtem, mondta az orvos, akkor oké a dolog, ha rá két hétre lesz pulzálás.. 12 hetes uh-n alig volt nyoma a pcos-nak... a 7hónaposom szuszog a kis ágyában. Nagyon szorítok minden babára vágyónak!! :*
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget, talán nekem is lesz ilyen szerencsém és össze jön a baba, bár a doki egyelõre nem ajánlj amíg nem tudjuk, hogy egyáltalán a méhnyálka hártyámmal mi a helyzet, mert ugye ha daganatom van, akkor nem is vágnék bele. De erre nem is gondolok, próbálok én is pozitívan gondolkodni :)
utolsó vagyok! megy a drukk nagyon!!
Elsõ vagyok! Mikor derül ki, hogy kell-e biopszia? Csak azt szeretném ajánlani Neked, hogy addig mindenképpen várj a babával, míg le nem megy legalább 30kg. Bár nem tudom, milyen magas vagy, de a 120kg rengeteg, már megbocsáss, nem bántásképp írom. Sokkal könnyebb kevesebb kilóval kezdeni egy terhességet, mert a terhesség második felében szoktak a kilók felugrani úgy, hogy az ember észre sem veszi. És a gyors hízás nagyon megterheli a szívet és az egész szervezetet. Várom a híreket!
A kérdező hozzászólása: Egyelõre várom az ultrahang eredményét, amire 2 hét múlva kell mennem, aztán konzultáció a dokival, és utána pár nap múlva eldõl, hogy kell e biopszia vagy sem. A fogyásról meg annyit tudok mondani, hogy tudom milyen érzés nagyon kövérnek lenni, azt is tudom, hogy milyen érzés fogyni, az utóbbi idõben gyûltek a kilók rám, akkor még nemtudtam, hogy miért. Soha sem voltam sovány, de 100 fölé nem mentem soha. Aztán egyik napról a másikra arra lettem figyelmes, hogy 170! kg vagyok, a magam 160 cm-hez. Nehéz volt felfogni, hogy változtatnom kell, és hogy orvoshoz kell fordulnom, de rögtön életmódot váltottam, és 1 év alatt sikerült 50 kg-ot leadnom, viszont ezt a fennmaradó 20-30-at nem bírom. A dokim szerint a merckformin segíteni fog és azzal is biztat, hogy nem fog visszajönni olyan könnyen . Szóval tényleg tudom mit jelent küzdeni.
Elsõ vagyok! Nagy kitartás kellett ahhoz, hogy 1 év alatt 50kgot lefogyj! Gratulálok hozzá! Akkor tényleg tudod, milyen küzdeni a kilók ellen és kitartani. Csak megerõsíteni tudom, amit a dokid mondott. Elõször, mikor a doki látta a cisztákat, még nem írta fel a merckformint, kellett a vérvétel is. Viszont csak hónapok múlva jött meg. Addig utánanéztem ennek a pconak és magamtól elkezdtem a mintaétrend és táblázatok alapján diétázni és mozogni. 17kgot adtam le így, majd a mercforminnal még 10et. A nõdokim nagyon meg volt lepõdve. Az endokrinológusom kevésnek tartotta a fogyást, még szigorúbb diétára fogott. Egy szó, mint száz: a merckformin segíteni fog, könnyebben lemegy majd a plusz kg. Amit még én észrevettem, hogy nem kívántam az édességet, ahogy elkezdtem szedni a merckformint. Egybõl beállt a ciklusom 28-30 napra! Két hét azért hossz idõ.... Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást. Én nemrég kezdtem a 160 CH diétát, és bevallom nagyon nehéznek tûnt az elején, mert én a fogyókúrám alatt soha sem éheztem, csak úgy választottam össze a dolgokat, hogy egészséges, tápláló, legyen, de bõséges. Néha ettem hizlalóbb dolgokat is, mint pl csülök pörkölt, de amit ott megettem, testedzéssel letornáztam. Ez a fajta váltás nagyon drasztikusnak tûnt az elején, de most már kezdek hozzászokni és kezdem megszeretni. Az édességgel nekem soha sem volt gondol, mert nem igazán szeretem, egyedül a fagylaltot imádom nagyon, de most azt is hanyagolom. Remélem tényleg lesz változás, és a hajhullás is és a szõrösödés is elmúlik, amit még + a csomagban kaptam. És igen nagyon hosszú lesz az a két hét. Remélem a ciklusom nekem is rendbe fog jönni, mert mostanában csak álomnak tûnik ez az egész.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, a drukkokat, remélem minden rendben lesz, nagyon bízom benne, nagyon szeretnénk a babát. :)

A lenti esetben még fordulhat pozitívra a dolog? Reménykedhetek még abban, hogy egy pár leszünk? Vajon szerethet még, vagy csak mint barátot?

Jártam egy fiúval, nagyon sokban egyezünk. De szétmentünk, mert kavartak a hátunk mögött, és én is hülye voltam, mert megbíztam a kavaró egyénben, és kihasznált. Eljátszottam a párom bizalmát.

Legjobb válasz: Szerintem még lehet valami, hiszen õ is mondta hogy talán együtt lehettek, de akkor türelmesnek kell lenned ha idegesíti ha ráírsz akkor várd meg hogy õ írjon rád.Elõbb utóbb bízni fog benned csak kell egy kis idõ neki.bizonyítsd be hogy bízhat benned.

Szerintem még lehet valami, hiszen õ is mondta hogy talán együtt lehettek, de akkor türelmesnek kell lenned ha idegesíti ha ráírsz akkor várd meg hogy õ írjon rád.Elõbb utóbb bízni fog benned csak kell egy kis idõ neki.bizonyítsd be hogy bízhat benned.
A kérdező hozzászólása: Írjatok még több véleményt légysziii :(
mikor kellett volna megjönnie? attól számítva még 1 hetet nyugodtan várjál! még korai a teszt.. szerintem...

Így lehetek még terhes? Reménykedhetek még?

december.5-6ra nem vártam de nem is jött. csináltam 6án tesztet negatív lett. utána rá 2 napra az is. Tünetem annyi ha sokat állok olyan furán húzódik a pocim alja meg szurkál,érzékenyek a melleim,ég a gyomrom,meg kezdek többet járni pisilni,néha hányingerem van,tegnap óta meg szédelgek.

Legjobb válasz: Szerintem várj még 2-3 napot és csak utána tesztelj még egyszer. Ha pocak lakód van, az már biztosan kimutatja. Drukkolok. :)

Szerintem várj még 2-3 napot és csak utána tesztelj még egyszer. Ha pocak lakód van, az már biztosan kimutatja. Drukkolok. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ. akkor még reménykedhetek
Persze, hogy reménykedhetsz. Nem szabad feladni. :) )
A kérdező hozzászólása: olyan aranyosak vagytok:) )
Szia!Hajnali pisibõl csináltad a tesztet?Én úgy jártam hogy késés után pár nappal a hajnali pisi kimutatta, rá 2napra megcsináltam délben egy másik teszttel, és az negativ volt.Tiszta ideg lettem, másnap a hajnali megint pozitiv lett.Szurkolok Neked, majd ird meg mi lett! 17+5hetes kismami
Szia. Szerintem is van okod remenykedni. Hiszen azert jo par nap eltelt mar a nemvart menzeszed ota. Mikor akarsz ujra tesztet csinalni? Nem vagy turelmetlen, hogy most mi van es hogy minel elobb megtudd. En is hasonlo helyzetben vagyok, en csutortokre nem vartam, es nem is jott, de meg csak jelei sincsenek, mint ahogy altalaban szokott. A nemvart elott egy nappal mar nem birtam tovabb, csinaltam tesztet, de negativ lett. Es megsincs sehol, ugyhogy nagyon remenykedek, hogy meg csak nem tudta kimutatni, es en is varok egy-ket napot meg, de mar alig birom! :) Nagyon rossz ez a bizonytalansag. Drukkolok Neked, es mindenkepp ird meg, ha csinaltal uj tesztet. :)
A kérdező hozzászólása: reggeli elsõ pisibõl csináltam az egyiket a másikat estibõl mind a kettõ 25-ös volt. Most rendeltem 10-et és ha megcsinálom rögtön írok nektek. És megy a drukk nektek is. Köszönöm mindenkinek

Elvileg 6 hetes vagyok (az utolsó mensitől számítva). Uh-on sajnos még nem látszik szívműködés, csak a szikhólyag. Mit gondoltok, jogos ez a vélemény, vagy reménykedhetek még?

Sztk-s doki szerint még várjunk hétf?ig, ha akkor sem lesz, akkor elhalt a terhesség-így gondolom utána értelemszer?en küret-. Már volt 3 vetélésem, most is szedem az Utrogestant,és az alacsony pajzsmirigy szintemre a megemelt adagot. Nálatok hasonló helyzetben mi lett kés?bb? nagyon félek!!!

Legjobb válasz: Nálam is csak szikhólyag volt 6 hetesen, én is szedtem utrot és már 14 hetes vok. Várj, még, de szerintem lehet még a hétfõ is korán van ám.

Nálam is csak szikhólyag volt 6 hetesen, én is szedtem utrot és már 14 hetes vok. Várj, még, de szerintem lehet még a hétfõ is korán van ám.
Nekem sem volt még ilyen korban. mikor 9 hetesen mentem, akkor már volt. ne aggódj, az idegeskedés semmit nem segít, csak ront. Remélem minden ok lesz és végre születik egy pici babucid! :)
Ha akkor sem látszik semmi akkor kérj valahol máshol idõpontot egy másik dokinál!
Nekem sem volt szívmûködés 6 hetesen csak 8 hetesen!Már a 13.hetet tapossuk:) Ne félj, minden rendben lesz!
ja nem is biztos, hogy 6 hetes vagy, lehet, hogy csak 5.és azért nincs, legközelebb biztos lessz.
nyugi, nekem se volt.aztán 9 hetesen mentem legközelebb vissza, akkor már volt.lehet, hogy elötte is, de 6 hetesen biztos nem.nem kell megijedni, nyugalom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy megnyugtattatok, mert reggel már a doki után kibõgtem magam. de akkor ezek szerint a doki olvasatában, ha hétfõn sem látszik, akkor "kuka"??? és azt Õ döntené el? mert biztos, hogy azt nem engedem...!
A kérdező hozzászólása: rendben. kedves utolsó! mármint ha 8 hetesen sem látszik semmi, akkor keressek mást? vagy ha hétfõn...
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm, aranyosak vagytok! én is remélem, hogy végre már lesz 1-2... kisbabám:) akkor megpróbálok kicsit lazítani, és elkerülni a negatív gondolatokat:) !
Én 7 hetesen voltam, akkor már látszott, de még nem volt hallható, valszeg csak 1-2 napja kezdhetett el verni :) úgyhogy ne aggódj, és fõleg ne arra gondolj, hogy baj lehet, mert tényleg bavonzod. Tudom nagyon nehéz, én sem vagyok nyugodt, de csak pozitívan szabad rá gondolni! Minden rendben van, azóta már lehet dobog is pici szíve!!!
A kérdező hozzászólása: És van vmi "határidõ", amikorra már mindenféleképpen láthatónak kell lennie a szívhangnak? úgy értem, meddig várnak max, mielõtt megyszakítják a terhességet?

Lehet-e még embrió a petezsákban, ha tegnap azt mondták hüvelyi uh-on, hogy 5 hetes terhességnek felel meg, de szerintem 7-8 hetes? 23 mm-es a petezsák és csak szikhólyag látszik benne. Reménykedhetek még? Vagy missed ab lesz?

Semmi barnázgatásom nincsen, de biztosan tudom, hogy ápr. 21-én fogant a baba. 1 hét múlva kell visszamennem, nagyon hosszúnak fog t?nni ez az id?. Mindenkinek köszönöm a véleményét.

Legjobb válasz: A szikhólyagból alakul ki a baba! És a remény hal meg utoljára!

A szikhólyagból alakul ki a baba! És a remény hal meg utoljára!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kedvesek vagytok, tényleg csak reménykedhetek.
A kérdező hozzászólása: Szeretném tudatni veletek, hogy tegnap missed ab-on estem át. Sajnos jól éreztem a dolgot. Lelkileg eléggé kivagyok, nem tudom, hogyan fogom ezt feldolgozni. Már van két gyermekem, sosem gondoltam, hogy ilyesmi megtörténhet velem. A baba apukája bár tegnap velem volt egész nap, de mégis elhagyott. Szörnyû ez a kettõs fájdalom. Legalább a baba megmaradt volna nekem, ha már a pasit elveszítettem.
Szia! Ilyen fiatal terhességben még nem látszik a baba!Ha legközelebb mész, talán már lesz szivhangja!Miért gondolsz a legrosszabbra!Hidd el, ott van a baba a pocidban!Legyél nagyon boldog!
4 hetesen mentem elõször dokihoz szóval szinte azonnal mert tervezett baba, egy napot késett, másnap teszt, 3 nap múlva doki, aki meg is lepõdött, hogy nagyon korán mentem, nekem is ekkor még csak a szikhólyag látszott, 2 hét múlva visszahívott, és hüvelyi uh-n már látszott a pici szive ahogy lüktetett, szóval ne izgulj, ha nem görcsölsz, nem vérzel minden renben, Sok boldogságot, 31 hetes kismama:)

10. napja hogy nem jött meg, van 2 - tesztem. Reménykedhetek még? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Azt nem írtad le,hogy rendszeres,pontos idõre jön meg mindig a mensid?!A nõi test kiszámíthatatlan,s mindig okoz meglepetést,lehetséges,hogy a babuka egy spontán pétõl fogant meg,s ráadásul késõbb)))Akkor meg lehet,hogy korán teszteltél(van olyan,akinek csak a nem vártól a 3.héten mutatta ki a teszt,hogy pozitiv,mert nagyon lassan kezdett el termelõdni a hcg a szervezetben.Ne add fel!!!! Szorítok neked)))))) Amugy milyen tesztet használtál???Hanyas érzékenységût??? AY

Azt nem írtad le, hogy rendszeres, pontos idõre jön meg mindig a mensid?!A nõi test kiszámíthatatlan, s mindig okoz meglepetést, lehetséges, hogy a babuka egy spontán pétõl fogant meg, s ráadásul késõbb)))Akkor meg lehet, hogy korán teszteltél(van olyan, akinek csak a nem vártól a 3.héten mutatta ki a teszt, hogy pozitiv, mert nagyon lassan kezdett el termelõdni a hcg a szervezetben.Ne add fel!!!! Szorítok neked)))))) Amugy milyen tesztet használtál???Hanyas érzékenységût??? AY
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval :-) Lehet, még kevés a hcg a szervezetedben, és nem érzékelte a teszt. Amig nem jön meg, van remény, úgyhogy hétvégén, vagy jövõ héten próbáld meg újra! Szorítok Neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!