Találatok a következő kifejezésre: Reménykedhetek hogy lesz, vagy (5 db)

Terhes vagyok vagy mégsem? Reménykedhetek, hogy baby lesz?

Csináltam 2 tesztet az egyik pozitív lett a másik negatív, a reggeli teszt lett a negatív de a délutáni meg pozitív...Már 4-dik napja, hogy késik a nemvárt, és soha nem volt így hogy késsen. Elég régóta próbálkozunk a párommal hogy legyen kisbabánk, de sajnos ez a negatív elszomorított minket nagyon, kb egy hete jelentkezett enyhe hasszurka, minden evés után hányingerem van, pisilni olyan gyakran járok mintha fel lennék fázva de ez nem olyan,.. Baba van a dologban vagy mégsem

Legjobb válasz: az már nagyon bíztató, hogy az egyik teszted pozitív lett. Volt úgy, hogy a 10-es érzékenységû teszt negatív lett, ugyanakkor egy másfajta, sokkal kevésbé érzékeny (25-ös érzékenységû) teszt pedig pozitívat mutatott. Tesztektõl függ, nem mind egyforma. Holnap csinálj újból egyet reggeli vizeletbõl, de most egy harmadik fajtából.

az már nagyon bíztató, hogy az egyik teszted pozitív lett. Volt úgy, hogy a 10-es érzékenységû teszt negatív lett, ugyanakkor egy másfajta, sokkal kevésbé érzékeny (25-ös érzékenységû) teszt pedig pozitívat mutatott. Tesztektõl függ, nem mind egyforma. Holnap csinálj újból egyet reggeli vizeletbõl, de most egy harmadik fajtából.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) egy igen erõs pozitív volt a teszten:) remélem hogy baba
Szerintem is baba lesz :) Mennyire pozitív amúgy a pozi teszt? Csinálj másikat szerintem is.
A kérdező hozzászólása: az tényleg negatív volt:( de a mai tesztem pozitív lett:) )))))
Baba lesz az, ismételd meg a tesztet! :)
Korai terhességnél még nincsenek tünetek, nem ettõl jársz pisilni és nem ettõl van hányingered. Csinálj még egy tesztet, az a biztos.
Hát én azért teszteltem, mert hánytam... 4 hetesen. Ez a hormonokra való sejtszintû érzékenységen múlik, ami nyilván nem egyforma mindenkiben. A korai terhességben a gyakori vizelési ingert a progeszteron okozza egyébként.
Attól, hogy lepontoztok én még hánytam a pozitív teszt elõtt. Almától. Konkrétan. :) Ezt a pontozást sosem fogom megérteni...
Esetleg még egy teszt? És megoldódott a kérdés.
Szerintem is baba! Csinálj egy Clearblue tesztelést reggel.
Akkor szerintem tuti baba :) ))) Megy a drukk!!!!
Nem lehet hogy a masik teszted is pozi volt csak eleg halvany? :) )
A kérdező hozzászólása: okés köszi:)

Reménykedhetek hogy baba lesz, vagy felejtsem el, mert megfog jönni?

Nem rég irtam ide:

Legjobb válasz: Szia!Mindkettõ lehet, a terhesség korai tünetei hasonlóak mint amikor megjön.Ha csak kedden jár le még megjöhet, mikor én elkezdtem a gyógyszert, nekem a 7 napos szünet 3.napján jött meg elõszörre.Te mit szeretnél?Szerintem 1 hét múlva tesztelj csak, az a tuti.Sok sikert!

Szia!Mindkettõ lehet, a terhesség korai tünetei hasonlóak mint amikor megjön.Ha csak kedden jár le még megjöhet, mikor én elkezdtem a gyógyszert, nekem a 7 napos szünet 3.napján jött meg elõszörre.Te mit szeretnél?Szerintem 1 hét múlva tesztelj csak, az a tuti.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: nem tudom melyik lenne jobb, de szeretném a babát meg nem is.
A kérdező hozzászólása: örülnénk neki, mert akarjuk õt, és bizunk is benne.
Ha szeretnétek babát, akkor miért szedted be a fog. gátlót? Nem értelek!A kedd még nagyon messze van, bármikor megjöhet.Mikor én szedtem a bogyót, akkor mindig 3. napra megjött, miután abbahagytam a 21 szemet.

A lenti esetben még fordulhat pozitívra a dolog? Reménykedhetek még abban, hogy egy pár leszünk? Vajon szerethet még, vagy csak mint barátot?

Jártam egy fiúval, nagyon sokban egyezünk. De szétmentünk, mert kavartak a hátunk mögött, és én is hülye voltam, mert megbíztam a kavaró egyénben, és kihasznált. Eljátszottam a párom bizalmát.

Legjobb válasz: Szerintem még lehet valami, hiszen õ is mondta hogy talán együtt lehettek, de akkor türelmesnek kell lenned ha idegesíti ha ráírsz akkor várd meg hogy õ írjon rád.Elõbb utóbb bízni fog benned csak kell egy kis idõ neki.bizonyítsd be hogy bízhat benned.

Szerintem még lehet valami, hiszen õ is mondta hogy talán együtt lehettek, de akkor türelmesnek kell lenned ha idegesíti ha ráírsz akkor várd meg hogy õ írjon rád.Elõbb utóbb bízni fog benned csak kell egy kis idõ neki.bizonyítsd be hogy bízhat benned.
A kérdező hozzászólása: Írjatok még több véleményt légysziii :(


mikor kellett volna megjönnie? attól számítva még 1 hetet nyugodtan várjál! még korai a teszt.. szerintem...

Lehet-e még embrió a petezsákban, ha tegnap azt mondták hüvelyi uh-on, hogy 5 hetes terhességnek felel meg, de szerintem 7-8 hetes? 23 mm-es a petezsák és csak szikhólyag látszik benne. Reménykedhetek még? Vagy missed ab lesz?

Semmi barnázgatásom nincsen, de biztosan tudom, hogy ápr. 21-én fogant a baba. 1 hét múlva kell visszamennem, nagyon hosszúnak fog t?nni ez az id?. Mindenkinek köszönöm a véleményét.

Legjobb válasz: A szikhólyagból alakul ki a baba! És a remény hal meg utoljára!

A szikhólyagból alakul ki a baba! És a remény hal meg utoljára!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kedvesek vagytok, tényleg csak reménykedhetek.
A kérdező hozzászólása: Szeretném tudatni veletek, hogy tegnap missed ab-on estem át. Sajnos jól éreztem a dolgot. Lelkileg eléggé kivagyok, nem tudom, hogyan fogom ezt feldolgozni. Már van két gyermekem, sosem gondoltam, hogy ilyesmi megtörténhet velem. A baba apukája bár tegnap velem volt egész nap, de mégis elhagyott. Szörnyû ez a kettõs fájdalom. Legalább a baba megmaradt volna nekem, ha már a pasit elveszítettem.
Szia! Ilyen fiatal terhességben még nem látszik a baba!Ha legközelebb mész, talán már lesz szivhangja!Miért gondolsz a legrosszabbra!Hidd el, ott van a baba a pocidban!Legyél nagyon boldog!
4 hetesen mentem elõször dokihoz szóval szinte azonnal mert tervezett baba, egy napot késett, másnap teszt, 3 nap múlva doki, aki meg is lepõdött, hogy nagyon korán mentem, nekem is ekkor még csak a szikhólyag látszott, 2 hét múlva visszahívott, és hüvelyi uh-n már látszott a pici szive ahogy lüktetett, szóval ne izgulj, ha nem görcsölsz, nem vérzel minden renben, Sok boldogságot, 31 hetes kismama:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!