Találatok a következő kifejezésre: Reménykedhetek hogy lesz, (22 db)

Ballagásod lesz.
Reménykedni reménykedhetsz, de mielõtt belevágsz tisztázd vele azt a másik kapcsolatot. Nehogy csaktartalékos játékos legyél, akit csak kihasznál.
Ne halgass a töbiekre én egy meleg pasi vagyok fektesük le együt csak egy szex semi más elöször én aztán te
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot!Ti ketten meg ha nem tudtok értelmes tanácsot adni akkor ne kommentáljatok!
Igy van az elso kettö ne komentáljon a harmadik adott értelmes választ

Terhes vagyok vagy mégsem? Reménykedhetek, hogy baby lesz?

Csináltam 2 tesztet az egyik pozitív lett a másik negatív, a reggeli teszt lett a negatív de a délutáni meg pozitív...Már 4-dik napja, hogy késik a nemvárt, és soha nem volt így hogy késsen. Elég régóta próbálkozunk a párommal hogy legyen kisbabánk, de sajnos ez a negatív elszomorított minket nagyon, kb egy hete jelentkezett enyhe hasszurka, minden evés után hányingerem van, pisilni olyan gyakran járok mintha fel lennék fázva de ez nem olyan,.. Baba van a dologban vagy mégsem

Legjobb válasz: az már nagyon bíztató, hogy az egyik teszted pozitív lett. Volt úgy, hogy a 10-es érzékenységû teszt negatív lett, ugyanakkor egy másfajta, sokkal kevésbé érzékeny (25-ös érzékenységû) teszt pedig pozitívat mutatott. Tesztektõl függ, nem mind egyforma. Holnap csinálj újból egyet reggeli vizeletbõl, de most egy harmadik fajtából.

az már nagyon bíztató, hogy az egyik teszted pozitív lett. Volt úgy, hogy a 10-es érzékenységû teszt negatív lett, ugyanakkor egy másfajta, sokkal kevésbé érzékeny (25-ös érzékenységû) teszt pedig pozitívat mutatott. Tesztektõl függ, nem mind egyforma. Holnap csinálj újból egyet reggeli vizeletbõl, de most egy harmadik fajtából.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) egy igen erõs pozitív volt a teszten:) remélem hogy baba
Szerintem is baba lesz :) Mennyire pozitív amúgy a pozi teszt? Csinálj másikat szerintem is.
A kérdező hozzászólása: az tényleg negatív volt:( de a mai tesztem pozitív lett:) )))))
Baba lesz az, ismételd meg a tesztet! :)
Korai terhességnél még nincsenek tünetek, nem ettõl jársz pisilni és nem ettõl van hányingered. Csinálj még egy tesztet, az a biztos.
Hát én azért teszteltem, mert hánytam... 4 hetesen. Ez a hormonokra való sejtszintû érzékenységen múlik, ami nyilván nem egyforma mindenkiben. A korai terhességben a gyakori vizelési ingert a progeszteron okozza egyébként.
Attól, hogy lepontoztok én még hánytam a pozitív teszt elõtt. Almától. Konkrétan. :) Ezt a pontozást sosem fogom megérteni...
Esetleg még egy teszt? És megoldódott a kérdés.
Szerintem is baba! Csinálj egy Clearblue tesztelést reggel.
Akkor szerintem tuti baba :) ))) Megy a drukk!!!!
Nem lehet hogy a masik teszted is pozi volt csak eleg halvany? :) )
A kérdező hozzászólása: okés köszi:)

Reménykedhetek még abban hogy lesz tejem? 4 hetesek voltunka héten és úgy veszem észre hogy egyre kevesebb a tejem 20 perc alatt 10-20 max 30-at tud szopizni a babócám.

Szedek homeopátiás golyokat és laktoherb teát iszom már nem tutdom mit tegyek.

Legjobb válasz: Szia.Anyatejen kívül kap mást is a babád? Mert ha igen, elõfordulhat, hogy a cumisüveghez van szokva, amibõl könnyen folyik amit kap. a szoptatás közben pedig a babának erõsebben kell szívnia, mint a cumisüvegbõl. emiatt a babák ellustulhatnak, nem szívnak eleget, a tej mennyisége pedig ezért csökken. Mindig a szoptatással kezd az etetést. az is lehet, hogy a te babádnak több idõre van szüksége ahhoz, hogy jól lakjon, mert nem tudja elég hatékonyan szívni a tejcsit. adj neki valamivel több idõt az evésre. tedd a picit gyakran mellre, amikor csak fogékony rá. a szeptemberi Kismama újságban olvashatsz a "szoptanít készülékrõl",sõt a védõnõd tanácsa is jól jöhet ilyenkor. minden jót és sok sikert. (három és fél hónapos baba anyukája)

Szia.Anyatejen kívül kap mást is a babád? Mert ha igen, elõfordulhat, hogy a cumisüveghez van szokva, amibõl könnyen folyik amit kap. a szoptatás közben pedig a babának erõsebben kell szívnia, mint a cumisüvegbõl. emiatt a babák ellustulhatnak, nem szívnak eleget, a tej mennyisége pedig ezért csökken. Mindig a szoptatással kezd az etetést. az is lehet, hogy a te babádnak több idõre van szüksége ahhoz, hogy jól lakjon, mert nem tudja elég hatékonyan szívni a tejcsit. adj neki valamivel több idõt az evésre. tedd a picit gyakran mellre, amikor csak fogékony rá. a szeptemberi Kismama újságban olvashatsz a "szoptanít készülékrõl", sõt a védõnõd tanácsa is jól jöhet ilyenkor. minden jót és sok sikert. (három és fél hónapos baba anyukája)
Kb. 1hónaposan volt nekunk is szoptatós krízisunk, de probálkoztunk tovább, kozben próbáltam fejni is, hogy serkentsem a tejtermelést, sokat inni. Pár nap után rendezodott, 5 honapig szoptattam végul is. Probálj meg nem elkeseresni és stresszelni miatta, az csak ront a helyzeten!

Még reménykedhetek hogy baba lesz?

3 napja késik és valahogy érzem hogy más mint ha mensi lenne ebbõl . olyan érzésem volt mintha mindján megjönne de ez elmúlt a nemvárt napjára a mellem 2 x sére dagadttak . tegnap teszteltem reggel de negativ lett . ma még nem mertem tesztelni ... szerintetek lehet attól még terhes ?

Legjobb válasz: Lehetséges, de pár nap múlva ismételd meg a tesztet!

Lehetséges, de pár nap múlva ismételd meg a tesztet!
A melled a közelgõ menstruáció miatt is megdagadhatott. Persze lehetsz terhes, de semmiképp sem éri meg evvel stresszelned magad, mert sajnos az nem változtat semmin. Várj még pár napot, ahogy az elõttem író is javasolta, legalább 3-4-et, ráérsz akkor tesztelni, ha még addigra sem menstruálsz. Szorítok Neked és fel a fejjel, ha ezúttal nem jönne össze, biztosan majd sikerül máskor! Szép napot!

Szerintetek reménykedhetünk, hogy a Schumi holnap dobogós lesz?

Legjobb válasz: Örülnék neki, szerintem megvan rá az esélye! Én viszont a legjobban Sennának, és Maldonadonak drukkolok a pontszerzéshez :) Üdv: egy Williams rajongó :D

Örülnék neki, szerintem megvan rá az esélye! Én viszont a legjobban Sennának, és Maldonadonak drukkolok a pontszerzéshez :) Üdv: egy Williams rajongó :D
button nyer vettel feljön schuminak még korai a dobogó
Utolsó, piszkosul mellé lõttél :D Látom még a tavalyi évben élsz... Haladj a korral! Button nyert 1 hete, de túl erõs a konkurencia ahhoz, hogy innentõl minden futamot megnyerjen, annyira meg nem is jó sofõr... Vettelre meg fogadni mertem volna, hogy amint nem a legfaszább gép van alatta bele fog szürkülni a mezõnybe. Már tavaly látszott, amikor egy futamra betiltották a diffúzort. Kérdezõ a Mercinek szerintem idén lesz dobogó.

2 hete császárral született babám. Sajnos nagyon kevés a tejem (kb.100ml-t tudok lefejni egy nap) - meddig reménykedhetek hogy ennél legalább egy kicsit több lesz?

Legjobb válasz: Szoptass gyakran, most nem kell sok tej a babádnak, nem mindenkinek folyik a teje az elsõ hetekben. A www.lll.hu oldalon olvashatsz a császáros szoptatásól gyakorlati tanácsokat. Ne add fel!És nem kell három óránként szoptatni, a piciket gyakrabban kell mellre tenni.gratulálok a babához

Szoptass gyakran, most nem kell sok tej a babádnak, nem mindenkinek folyik a teje az elsõ hetekben. A http://www.lll.hu oldalon olvashatsz a császáros szoptatásól gyakorlati tanácsokat. Ne add fel!És nem kell három óránként szoptatni, a piciket gyakrabban kell mellre tenni.gratulálok a babához
Szedj homeopátiás tejserkentõt, igyál laktoherb teát, a napi 2.5liter folyadék legyen meg, amikor a kicsi alszik, pihenj te is vele! ha etettél, utána is fejjél, ha csak pár csepp jön, ne ess kétségbe, de ezzel is arra ösztönzöd a szervezeted, hogy többet termeljen! egyik ismerõsöm elkezdte újra a terhesvitamint szedni, neki attól indult be megint, egy másik ismerõsöm a sörre esküszik! :) szóval választási lehetõséged akad! sok sikert, és ne add fel!
A kérdező hozzászólása: Szedek, eszem-iszom, szopizun, pihenek, terhesvitamint éppen nem szedek- végül is... S Köszönöm!
nem irtad, h szopiztatáson kívül van-e meg a 100ml, mert ha igen az jó, persze itt az a lényeg, h a baba mennyit eszik egy nap!Ha tudsz akkor szerezz be mérleget, ilyenkor az sokat segít!álltalában ilyenkor 40ml-ket esznek egy-egy evészet alkalmával, ha ez megvan akkor a babád nem éhezik, ha nincs akkor kell kiegésziteni esetleg lefejt tejcsivel vagy tápival! van egy olyan készitmény, h Mothetlove:More Milk plus kapszula vagy van tea, homeos bogyó, maláta sör, sok folyadék és a fejés minden szopi után!Ne aggódj, be fog indulni, de ha azon görcsölsz, h több legyen akkor ezzel teszel rosszat!Ne stresszelj, mert az is nagyon árt sok sikert, egy 3, 5hós baba anyukája
Császáros voltam, napi tízszer szopott legalább a babám, minden nyekergésre megkínáltam pár hónapon keresztül. Most 19 hós, most már az a bajom, hogy apadjon már el a tejem. :-) Gyakori mellretevés, éjszakai szoptatás (együttalvás) és sok fehérje, meg mentes ásványvíz. Nekem ezek váltak be. Meg az Eurovit kismamáknak. Ettõl jobban volt tejem mint az Elevittõl.
ja, és ne méregesd a babát, csak heti egyszer! illetve ne adj neki más enni-innivalót, ezek fontosak még!
És eddig hogyan védekeztetek?
Hát igen, ez nem mindegy, görcsölni meg ritkán szoktak beágyazódáskor.
A kérdező hozzászólása: Csak óvszerrel védekeztünk elõtte, és az elõzõ terhességemnél is igy görcsölgettem , mintha meg akarna jönni. Nagyon szeretnék megint egy babócát.
Hát akkor remélem Te vagy a kivételek egyike! :)
szia nekem is görcsölt szúrt a hasam, holnap kell megjönnie.Olyan minha megakarna jönni.A hõm ma is feljebb ugrott és páfrányt mutat a mikroszkóp.Úgyhogy már ketten vagyunk.Drukkolok!
én az elõzõ hónapban, beágyazódás környékén éreztem szúrkálásokat, amit azelõtt soha!azt hittem beágyazódás, de mégis megjött!tehát erre nem lehet adni!sajnálom!ha nem jön meg tesztelj!az a legbiztosabb, de néha még az sem!
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1ebbe8e51d398903f06a3c..

Reménykedhetek, hogy talán baba lesz?

Még van 4 napom a nemvártig,de nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre.Nekem minden menszesz elött már legalább másfél héttel er?s folyásom szokott lenni és iszonyatos derékfájás ami olyan elviselhetetlen,hogy szinte az ágybol is inkább ugy szoktam kigurulni mert annyira fáj,ilyenkor tudom,hogy sajnos meg fog jönni. Most meg teljes szárazság és semmi derékfájás a melleim fájnak,de inkább csak akkor ha hozzáérek,azt nem mondanám,hogy feszülnek inkább kicsit nagyobbak.Tegnap kora este olyan hányinger kapott el egyik percr?l a másikra,hogy még a tea amit ittam is kijött,aztán ahogy jött el is mult.Bár tudom,hogy ez még korai jelek,de lehetséges? Mikor teszteljek legel?ször? 10én volt pé sem aznap sikerült a párommal együtt lenni.

Legjobb válasz: Szia! Elõször is akkor tesztelj,ha nem jön meg a menzid,akkor halványan,de mutatni fog!Aztán,ha +,csinálj pár nap múlva mégegy tesztet,aztán,ha gondolod,menj el egy nõgyógyászhoz!Hüvelyi UH-n már látni fogja a petezsákot! Sok sikert!

Szia! Elõször is akkor tesztelj, ha nem jön meg a menzid, akkor halványan, de mutatni fog!Aztán, ha +, csinálj pár nap múlva mégegy tesztet, aztán, ha gondolod, menj el egy nõgyógyászhoz!Hüvelyi UH-n már látni fogja a petezsákot! Sok sikert!
Szerintem még korai lenne érezni.Magamról tudom amikor nagyon akartam mindenféle tüneteket produkáltam, meg vettem a teszteket. Várd meg hogy megjön-e. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat szerintem is még korai, mindenképp megvárom a nemvárt napot, nem szeretnék csalódni.Majd megirom az eredményt:)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok rágörcsölve mert van kislányunk aki minden idõmet kitölti+munka+háztartás és azért ugye a páromnak is legyek toppon, tehát este ugy esek az ágyba, igy idõm sincs gondolkodni.Ugy vagyok vele jön amikor jönnie kell, tehát a tüneteket se keresem vagy figyelném. Söt amennyi munkánk lenne még a nyárra valahogy kicsit ugy is érzem ha idõzithetném jó lenne ha szeptember felé sikerülne. Tehát pont ezért se mondhatnám, hogy görcsösen akarnám, persze én lennék a legboldogabb ha pozitiv lenne a teszt.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm aki drukkolt! POZITIV++++++
Gratula!!!!:) L.37h
Szia! Tiszta szivembõl GRATULÁLOK!További jó egészséget nektek és sok boldogságot!!:) ))
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek!

Vasárnapra nem vártam, a ma reggeli teszt negatív. Reménykedhetek még, hogy lesz belőle babó?

Legjobb válasz: Elvileg már kikellett volna mutatnia a teztnek,de nekeseredj el!Ha nem jön meg 2 nap múlva tesztelj mégegyszer!SZORÍTOK:-)

Elvileg már kikellett volna mutatnia a teztnek, de nekeseredj el!Ha nem jön meg 2 nap múlva tesztelj mégegyszer!SZORÍTOK:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Szerintem amig nem jon meg van remeny!!! Lehet egy kesoi pe. Nem biztos, hogy pont kozepidoben fogant a baba. En igy jartam tavaly oktoberben. Oktober 16 mensi elso napja es a teszt csak november 27-en lett pozitv. Hiaba teszteltem mint egy orult ketnaponta a kimaradt mensi utan. Ugy latszik nem kozepidoben fogant a babam, nem akkor volt pe-m (sajnos az a terhessegem nem maradt meg) Most ismet kesik mar 10 napja de a tesztem mindig negativ. Abban remenykedem, hogy most is ez a helyzet. Nekem nagyon keson mutatta ki a teszt!!

Egy átjárható, a másik átjárhatatlan petevezetékkel is reménykedhetek, hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: A barátnõm növére is ugyanebben a helyzetben volt. Egy egészséges kisfia született.

A barátnõm növére is ugyanebben a helyzetben volt. Egy egészséges kisfia született.
Persze, hogy lehetsz terhes, de több türelem kell hozzá és egy kis szerencse.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást, de kicsit elvagyok keseredve:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!