Találatok a következő kifejezésre: Reménykedhetek pé. voltam együtt (2 db)

Reménykedhetek? pé. -kor voltam együtt a barátommal.1hét mulva kéne nem +jönnie. pár napja fájdogál a derekam +a petefészkem körül, pár napja mérem a hőm mindig36, 8

a mellem nem fáj de egy vastag kékes eret vettem észre amit eddig nem láttam.van olyan ,hogy +kívánok valamit aztán meg 1 2 falat után nem kell

Legjobb válasz: Szerintem még nem érezhetsz tüneteket, ha csak egy hét múlva kellene megjönnie. AKkor egy hete volt a peteérésed, tehát még csak most ágyazódik be a baba! Légy türelemmel!!!

Szerintem még nem érezhetsz tüneteket, ha csak egy hét múlva kellene megjönnie. AKkor egy hete volt a peteérésed, tehát még csak most ágyazódik be a baba! Légy türelemmel!!!
Türelelm! Elképzelhetõ, hogy sikerült! Szerintem is koraika még a tünetek, de ki tudja. :) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: a gyermekemmel a mesim után közvetlen estem teherbe lehet hogy most is ez történt nem? igaz akkor nem 5 napig tartott hanem 7napig a mesim.

Napokig fent volt a hőm (36, 8) és ma reggel leesett 36, 2-re. Hétfőre van a dátum a mensire (26 naposak a ciklusaim). Pedig együtt voltunk pé-kor. Most még reménykedhetek vagy nem?

Legjobb válasz: Lehet baba! Ha (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!

Lehet baba! Ha (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!
A hõleesés alapján megjön majd, de szerintem a hõmérés hülyeség ha nem tudod pontosan hogyis van.. a teszt az megmondja. Türelem!!Kedd=teszt
nekem tegnp esett le a hõm, és ma meg is jött sajnos a nem várt mennsi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!