Találatok a következő kifejezésre: Remélem terhes Bár (3 db)

Remélem terhes vagyok. Bár a teszt csak halvány, de az is két csík nem?

11 napja késik.Nagyon szeretnénk babát sokáig nem jött össze,de most remélem sikerült.Csináltam 4 nappal ezelött délelöt tesztet ami negatív lett.Tegnap reggel ismét csináltam ott a második csík is megjelent,bár halványan.

Legjobb válasz: Szerintem ez baba:)Ha idõben jelezte a halvány csíkot,akkor mindenképpen lehet bizakodni!

Szerintem ez baba:) Ha idõben jelezte a halvány csíkot, akkor mindenképpen lehet bizakodni!
Halvány csík is csík! :-)) Remélem, valóban köszönthetünk a kismamák táborában.:-)) Minden jót neked!
Igen valószinûleg baba lesz:) Kérlek ird meg h mit mondott a doki!Nagyon szoritok neked!20 hetes kismami
Gratula, ez bizyony egy cédes csöpség! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Hát a doki nem tudta 100%-ra megmondani, mert szerinte ez még egy korai terheség.De pénteken kell vissza menem akkor már többet tud. De haza jöttem rögtön csinálta még 1 tesztet amin nagyon jól látható a 2 csík!!!!Szerintem 100%, hogy baba van! Aminek nagyon örülök!!!!!Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Ja a mai teszt neve amível csináltam Medi-Preg.A lányomnál is ez mutatta ki elöször akkor sem vette még észre a doki.
Jó olvasni, h. vannak ilyen szerencsések, akiknek sikerül a babaáldás! Egészséget és boldog babavárást kívánok Nektek!!
bizony 100%-ék!:) babykéd lesz !nagyon szoritottam neked!Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!!

Remélem nem csináltunk bajt? Azt hiszem terhes vagyok bár még nem támasztotta alá orvos

Jöv?héten megyek hozzá, ma akcióztunk a férjemmel és miután wc-re mentem barnás nyákos valami volt a papíron, remélem nem fog megjöbbi vagy nem ártottam vele a picinek, már ha van, Remélem, hogy igen nagyon várjuk már Vélemény?

Legjobb válasz: szia mióta késik??? Tesztet nem vettél kéne nehogy beleéld magad. ne várd meg a dokit! szerintem de ha terhes vagy akkor se ártassz a babának. Ne izgulj mondjuk azért ovatosan kéne majd... 28 heteske

szia mióta késik??? Tesztet nem vettél kéne nehogy beleéld magad. ne várd meg a dokit! szerintem de ha terhes vagy akkor se ártassz a babának. Ne izgulj mondjuk azért ovatosan kéne majd... 28 heteske
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi, hogy visszaírtál jun 12 re nem vártam azóta semmi van itthon tesztem és igazad azt hiszem holnap reggel csinálok egyet. Bízom benne, hogy sikerült a tegnapi óta megint teljesen száraz vagyok semmi folyás semmi jel...háát véleményed?
Hát ez szerintem baba lesz :) Viszont ha + teszted lesz, addig, míg doki nem látott ne nagyon szexeljetek. Jobb az óvatosság! 4 hetes kislány anyucija
Én nem /akciozék/ a helyetekben ha barnázás van!Nekem mikor már 1 napot késett másnap már rogton tesztet csináltam, nem értem hogy birsz eddig várni ha akarjátok a babát?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, nagyon akarjuk a babát de túl sok sikertelen hónapon vagyunk túl és már félek a - teszteketõl pusztán ennyi az oka de holnap tesztelek. Remélem sikerült

35 hetes terhes vagyok és ma megrázott a vasaló ahogy bütyköltem. Lehet baja a picinek vajon? Holnap kell mennem uh-ra, remélem nem lesz semmi gond! Bár mozog rendesen azóta is.

Legjobb válasz: Szerintem hívd fel az orvosodat.Az áramütés okozhat ritmuszavarokat,lehet nem ártana egy NST-t csinálni. De mindenképp dokival beszélj ezügyben,itt nem hiszem,hogy meg tud bárki válasza nyugtatni.

Szerintem hívd fel az orvosodat.Az áramütés okozhat ritmuszavarokat, lehet nem ártana egy NST-t csinálni. De mindenképp dokival beszélj ezügyben, itt nem hiszem, hogy meg tud bárki válasza nyugtatni.
holnap az uh-s dokinak említsd meg az esetet. õ megmondja, hogy mi a következõ lépés. õ úgyis néz majd szívhangot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!