Találatok a következő kifejezésre: Regisztráltam az hogy (207 db)

Letöltöttem az avast vírusirtót windows 8-ra és regisztráltam azt írja hogy még 365 napig nem kell regisztrálnom de ez nem azt jelenti hogy fizetõsre regisztráltam úgye? Mert amúgy ingyen letöltésre mentem rá.

Legjobb válasz: az ingyenes(amit letöltöttél és regisztráltál) 365 napig frissül ingyenesen. Utána újból regisztráltatnod kell, természetesen újból ingyenesen! és így tovább... évente regizni kell, ha úgy vesszük, "ennyibe kerül".

az ingyenes(amit letöltöttél és regisztráltál) 365 napig frissül ingyenesen. Utána újból regisztráltatnod kell, természetesen újból ingyenesen! és így tovább... évente regizni kell, ha úgy vesszük, "ennyibe kerül".
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
am az ilyeneknél vagy bankkártyaszámot vagy vmi hasonlót pl paypal ilyen átutalásos cuccok vannak tehát ha nem adtál meg semmi ilyet és telefonszámot sem akkor tuti hogy ingyenes...:)

Vissza lehet fejteni azt, hogy egy adott email címet milyen ip ről regisztráltak?

ha igen, hogy ?

Legjobb válasz: Valószínüleg a szerver eltárolja, hogy melyik IP-rõl melyik fiókot regisztrálták.

Valószínüleg a szerver eltárolja, hogy melyik IP-rõl melyik fiókot regisztrálták.


Az iPodot regisztráltam az iTuneson, regisztráltam apple ID-et, de az ellenőrző e-mail nem jött meg a postafiókomba! Hogy ellenőriztessem az e-mail címemet?

Meddig kell rá várni?:S Két e-mail címet kipróbáltam, egyikre se küldre még le.

Legjobb válasz: Szerintem menj el a piacra vegyél 20 kg almát, mire megpucolod és elfogyasztod hidd el megérkezik a mail.

Szerintem menj el a piacra vegyél 20 kg almát, mire megpucolod és elfogyasztod hidd el megérkezik a mail.

Adott az oldalamon Fórum. Azt, hogy lehet megcsinálni, hogy más regisztráltak létrehozhassanak egy témát és kiírja, hogy ki hozta létre illetve ahhoz hozzá lehessen szólni?

köszi a segítséget

Legjobb válasz: 1. A téma létrehozásért felelõs ûrlapot oldd meg, hogy ne csak az admin nyithassa meg, hanem az összes regisztrált tag. 2. A témát reprezentáló táblába kreálj egy új oszlopot ami user ID-ket fog tárolni, azon user-ét aki létrehozta a témát. 3. A téma létrehozó ûrlapot feldolgozó szkriptben oldd meg, hogy a téma létrehozáskor az aktuálisan bejelentkezett user ID-je is mentõdjön el a táblába. 4. A témákat listázó oldalon jelenítsd meg ennek az oszlopnak az értékét is.

1. A téma létrehozásért felelõs ûrlapot oldd meg, hogy ne csak az admin nyithassa meg, hanem az összes regisztrált tag. 2. A témát reprezentáló táblába kreálj egy új oszlopot ami user ID-ket fog tárolni, azon user-ét aki létrehozta a témát. 3. A téma létrehozó ûrlapot feldolgozó szkriptben oldd meg, hogy a téma létrehozáskor az aktuálisan bejelentkezett user ID-je is mentõdjön el a táblába. 4. A témákat listázó oldalon jelenítsd meg ennek az oszlopnak az értékét is.

Iwiwen ha felveszem a csajok és pasik alkalmazást, akkor az hogy hányan néztek meg az úgy értendő, hogy a csajok és pasik-on keresztül hányan nézték meg az adatlapom, vagy hogy amióta regisztráltam iwiwen, azóta hányan nézték meg?

Legjobb válasz: Az alkalmazás csak onnantól képes adatokat tárolni, mióta hozzá tud férni az adatlaphoz. Így ki is zárható az lehetõség hogy az alkalmazás ismerné és tárolna olyan információkat, ami olyan idõszakból származik amikor nem volt használva. Ha felrakod, onnantól kezdve fogja számolni azokat az embereket, akik ugyanezen az alkalmazáson keresztül téged néztek meg. Azt nem fogja és nem tudja mutatni hogy ettõl függetlenül ki és hányszor járt az alap adatlapon.

Az alkalmazás csak onnantól képes adatokat tárolni, mióta hozzá tud férni az adatlaphoz. Így ki is zárható az lehetõség hogy az alkalmazás ismerné és tárolna olyan információkat, ami olyan idõszakból származik amikor nem volt használva. Ha felrakod, onnantól kezdve fogja számolni azokat az embereket, akik ugyanezen az alkalmazáson keresztül téged néztek meg. Azt nem fogja és nem tudja mutatni hogy ettõl függetlenül ki és hányszor járt az alap adatlapon.

Egy fizetos oldalt csak akkor lehet megnezni hogy ha fizetek erte meg akkor is ha mar regisztraltam? A regisztracio nem jelenti azt hogy fizetnem kellene?

Egy idegen nyelvu oldalra regisztraltam, azt hittem ingyenes az oldal, mert a regisztraciokor nem kértek szemelyes adatot és fizetessel kapcsolatos dolgot sem . Semmit nem adtam meg magamrol. Megkoszonnem ha valaki valaszolna, nem ertek az ilyen dolgokhoz. Bocs de telorol irok.

Legjobb válasz: A regisztráció nem jelent fizetési kötelezettséget. Az általad megkívánt tartalmat csak fizetést követõen láthatod...

A regisztráció nem jelent fizetési kötelezettséget. Az általad megkívánt tartalmat csak fizetést követõen láthatod...
A kérdező hozzászólása: Ez minden oldalra igaz? Mert nem valami torrent oldalra regisztraltam, ha nem egy legalis oldalra.
A kérdező hozzászólása: Amugy nem akarok erte fizetni es letörölni se tudom magam.

Regisztráltam a munkanélküli központban, nem állást keresek, hanem a támogatott képzések érdekelnek. Kell-e állást keresnem és igazolnom az Álláskeresők kiskönyvében azt, hogy milyen munkákat pályáztam meg?

Álláskeresési járadékra nem vagyok jogosult. 20 éves vagyok és egy gimnáziumi érettségim van eddig. 3 hónap múlva kell megint megjelennem személyesen, de senki nem tájékoztatott, hogy mit vigyek magammal és ez idő alatt hány állást kellene megpályáznom és igazolnom.

Legjobb válasz: Idõnként belenéznek a könyvbe, hogy mennyit kerestél, de inkább szóban kérdezik. Tulajdonképpen igazolnod nem kell, de köteles vagy állást keresni. Olyan meg nincs, hogy regisztrálva vagy, de nem állást keresel. Akkor nem lehetsz regisztrált ÁLLÁSKERESÕ. Szóval igen, kell állást keresned, sõt, ha közvetítõlapot kapsz, ki kell menned a munkáltatóhoz, és ha munkát ajánlanak, el kell fogadnod.

Idõnként belenéznek a könyvbe, hogy mennyit kerestél, de inkább szóban kérdezik. Tulajdonképpen igazolnod nem kell, de köteles vagy állást keresni. Olyan meg nincs, hogy regisztrálva vagy, de nem állást keresel. Akkor nem lehetsz regisztrált ÁLLÁSKERESÕ. Szóval igen, kell állást keresned, sõt, ha közvetítõlapot kapsz, ki kell menned a munkáltatóhoz, és ha munkát ajánlanak, el kell fogadnod.
A kérdező hozzászólása: És akkor miért van az, hogy arról senki sem tájékoztatott, hogy az álláskeresés folyamán folyamatosan töltenem kell a kiskönyvben található táblázatot?
Én a helyedben gyorsan otthagynám õket.Csak átba55zák az embert, de képzés az nem lesz.
A regisztrációkor kaptál egy írásbeli tájékoztatót, amit alá is írtál, hogy átvetted.
A kérdező hozzászólása: Igen kaptam tájékoztatót, de abban nincs egy szó sem arról, hogy dokumentálnom kellene az állásokat amikre jelentkeztem. Illetve nincs leírva az sem, hogy mennyi idõ alatt hány állást kell megpályáznom... Abban csak azt részletezik, hogy kötelességem állást keresnem.

Regisztráltam az instagramra és már meguntam vagyis már ki akarom törölni. Hogy kell törölni az instagramot?

Legjobb válasz: Géprõl belépsz instagramra és https://instagram.com/accounts/edit/ itt az alján van, hogy "I'd like to delete my account" :)

Géprõl belépsz instagramra és https://instagram.com/accounts/edit/ itt az alján van, hogy "I'd like to delete my account" :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!