Találatok a következő kifejezésre: Reggelre a mindíg (254 db)

3 hete diétázom, de a reggeli értékeim mindig magasabbak, tudtok tanácsot adni?

Reggelire, vacsira sem eszem tejterméket. Diétát pontról pontra betartom. Mi lehet az oka? De csak a reggeli értékeim magasabbak. A többi teljesen rendben van. Már zabkorpa kását eszem 20g ch, és 2 szelet ceres graham kenyeret szintén kb. 20g ch. Persze mellette felvágott, zöldségek. Mit ehetnék, ami nem viszi föl? 30g-ot próbáltam, akkor 7 alatt volt simán. De a dietetikus azt mondta, hogy meg kell szokja a szervezetem a reggeli 40g-ot? Miért kell könyv szerint menni, ha nekem az egyéni toleranciám más? 180g-os diétán vagyok, és kipróbáltam, hogy ha reggel 30 és tízóraira 30-at eszek, akkor jó a vércukor szintem. Ez miért nem jó a dietetikusnak? Esetleg valaki tudja a választ?

Legjobb válasz: Én elõzõ terhességemnél diétáztam, és most úgy néz ki, hogy kezdhetem újra. Esetleg nézd meg a felvágottak csomagolását, ugyanis nagyon sok tartalmaz szõlõcukrot, ami megdobhatja a reggeli után mért cukrodat. Egy párszor ez engem is megviccelt... Különben az normális, hogy reggel nehezebben tartod kordában a cukrod. Hogy a dietetikusnak ez miért nem jó, azt nem tudom, én alapból 160g-oson voltam, és 30g-ot ehettem reggelire.

Én elõzõ terhességemnél diétáztam, és most úgy néz ki, hogy kezdhetem újra. Esetleg nézd meg a felvágottak csomagolását, ugyanis nagyon sok tartalmaz szõlõcukrot, ami megdobhatja a reggeli után mért cukrodat. Egy párszor ez engem is megviccelt... Különben az normális, hogy reggel nehezebben tartod kordában a cukrod. Hogy a dietetikusnak ez miért nem jó, azt nem tudom, én alapból 160g-oson voltam, és 30g-ot ehettem reggelire.
Este csak lassú felszÍvódásut egyél, reggel is az elsõ az legyen csak és vidd le 20-ra.
A kérdező hozzászólása: A felvágottak hátulját is megnézem. Estére graham kenyeret eszek, a dietetikus tanácsára. Ma pl. 7, 8 lett a reggeli értékem, mert kísérleteztem a GLX kenyérrel (állítólag lassú felszívódású) nekem mégis megdobta a cukromat.De az is lehet, hogy most az esti evés és a reggeli között 10 és fél óra telt el. Tegnap doki miatt korán keltem, így felborult a szokásos napirendem. Ez is közre játszhatott, nem? Minden reggel eszek 10 ch-nyi zabkorpa kását. Nem tudom mit csináljak?!
Elsõ vagyok. Sajnálom, hogy ilyen rossz eredményeid vannak. Nem lehet, hogy a zabkorpa kásával van a gond? Azt hogy készíted? Ha jól sejtem, akkor írtál ki ma egy másik kérdést is, nekem a Lidl-ben kapható teljeskiörlésû magos kenyér (Jókenyér) jött be, bár az ízét nagyon nem szeretem.

Akkor ez most hogy van? Nekem a reggeli hőm mindig magasabb, mint napközben, vagy este. Nem fordítva van másoknak?

Ébredéskor kb. 8 tizeddel több, mint máskor a nap folyamán. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Nincs diagrammod? Csak a reggeli hõmérséklet számit, este felesleges méregetni. Ha a ciklus elején alacsony, peteérés után magas az a jó.

Szia! Nincs diagrammod? Csak a reggeli hõmérséklet számit, este felesleges méregetni. Ha a ciklus elején alacsony, peteérés után magas az a jó.
A kérdező hozzászólása: Pill.
A kérdező hozzászólása: A kérdések között a legalsó az enyém, Mondjátok meg õszintén.... ott van a görbém. köszi

Canesten kúpot írt fel a doki. Este használom, reggelre kicsi mindig kijön, ez normális?

S?t néha napközben is folyik még bel?lem a gyógyszer maradéka, folyás már szinte nincs is. Remélem meggyógyít, mert 34 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Normalis :) Most fejeztem be a 3 napos kurat, es egy kicsi bizony mindig kijon masnap, de ez biztos nem gond, mert engem is meggyogyitott!

Szia! Normalis :) Most fejeztem be a 3 napos kurat, es egy kicsi bizony mindig kijon masnap, de ez biztos nem gond, mert engem is meggyogyitott!
tök normális, így mosódik ki hüvelyed vele és a gombával!
Aha, az a jó, ha valami kijön! Így gyógyulsz!

A telefonom memóriakártyájáról reggelre eltűnt minden adat (fénykép, videó, zene), mi történhetett?

Elég fontos adatok voltak ezek számomra,vissza lehet ?ket valahogyan hozni?:(

Legjobb válasz: Kürt Zrt. Akciósan 4 gigáig most csak 299 000 Ft (áfával)

Kürt Zrt. Akciósan 4 gigáig most csak 299 000 Ft (áfával)
En regebben ugyanigy jartam.. nekem sajna nem sikerult vissza hozni, pedig szinten sok fenykep es video volt rajta:(
Persze. Magától eltûnik. Ne etess. Valaki kitörölte szándékosan, amit nem lehet visszacsinálni. Igyál rá hideg vizet, de inkább whiskyt jéggel ;-)
Mar bocs, de valoszinu nem etet, mert en is jartam mar ugyanigy!
Idõnként magától is elõfordul ez, valami hiba miatt. Persze jó drágán vissza hozzák neked az adatokat, de ne várj csodát. De ennek a tanulsága az hogy legközelebb csinálj biztonsági mentést a számítógépedre.
Annak valami oka van, hogy eltûnt, magától nem fog eltûnni. Lehet elektronikai behatás, szoftverhiba stb. Amúgy van esély a visszahozásra, próbálj meg egy GetDataBack-ot, vagy egy R-Studiót ráküldeni a kártyára :)
"Elég fontos adatok voltak ezek számomra" Lehet, hogy ez most a tanulópénz, de ha fontos az adat, akkor BACKUP!! Rendszeresen, több meghajtóra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget, az R-stúdiós programmal sikerült visszahozni az adatok egy részét, sajna nem mindent, de a lényeg meg van!:) ) Köszönöm szépen!

Mar 3 napja minden reggel tesztelek es pozitiv de a ma reggeli halvanyabb mint a tegnapi. Ez rossz jel? Lehet hogy kezd leallni a hormontermelesem?

Legjobb válasz: Nem hiszem. Nekem is hasonló volt, annyi különbséggel, hogy én csak kétszer teszteltem, elõször az elmaradt mensi napján délután, az pozitív lett, így a másik tesztet másnap reggel csináltam meg és az halványabb volt, mint az elsõ. De igazából sok lényege nem volt, már elsõre elhittem, hogy baba van, csak úgy voltam vele, hogy ha ott a teszt, hát ne maradjon meg. És amúgy is olyan izgalmas mindenféle tesztcsíkokra pisilni! :-) Én azt mondom, hogy többet ne tesztelj, háromnak már hihetsz és ha tovább folytatod, akkor csak ehhez hasonló butaságokat fogsz kitalálnod. Inkább menj el dokihoz akkor, amikor kb 5-6 hetes vagy, mert akkor már valószínûleg szívhang is lesz.

Nem hiszem. Nekem is hasonló volt, annyi különbséggel, hogy én csak kétszer teszteltem, elõször az elmaradt mensi napján délután, az pozitív lett, így a másik tesztet másnap reggel csináltam meg és az halványabb volt, mint az elsõ. De igazából sok lényege nem volt, már elsõre elhittem, hogy baba van, csak úgy voltam vele, hogy ha ott a teszt, hát ne maradjon meg. És amúgy is olyan izgalmas mindenféle tesztcsíkokra pisilni! :-) Én azt mondom, hogy többet ne tesztelj, háromnak már hihetsz és ha tovább folytatod, akkor csak ehhez hasonló butaságokat fogsz kitalálnod. Inkább menj el dokihoz akkor, amikor kb 5-6 hetes vagy, mert akkor már valószínûleg szívhang is lesz.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt. Ma megyek orvoshoz delutan es azert akartam meg csinalni egy teszte elotte. PCO-m van es nagyon nehezen estem teherbe ezert felek egy kicsit jobban a kelletenel. Meg csak holnap leszek 5 hetes de azert akarok orvoshoz menni mihamarabb hogy adjon hormontamogatast ha szukseget latja.

Miért oylan reggelre a tartós tej mint a takony?

Reggel lefőzöm a kávémat amit tejjel szoktam inni. Nem egyzser elő fordul, hogy este még nem fogy el, marad a pohárban egy deci fél deci. Ez este 08:00 felé még jó semmi baja attól független, hogy jó 12 órája kinn van. DE! Mikor reggel megyek kávét főzni és önteném ki a poharamban maradt kávét lényegében nem jön ki. Nyúlik mint a takony. Szóval... ez mi ez? Éjszaka a tej... meg mit csinál?

Legjobb válasz: Azért, mert ugyanolyan igénytelenek a minõségre, mint mi a helyesírásra!

Azért, mert ugyanolyan igénytelenek a minõségre, mint mi a helyesírásra!
Hááát, 24 óra alatt érdekes biokémiai folyamatok lejátszódhatnak. És ez kimondottan csak a tartós tejjel van így?
amugy jah. az igaz, hogy a boltba nem tárolják hûtve, azért mert még felbontatlan :D de ha kibontod utánna hûteni kell! ne csodálkozz, ha megromlik...
A tartós tej f e l b o n t á s u t á n hûtve tárolandó.
En utalom a tartos tejet, szabalyosan hanyingerem van az utoizetol felbontas utan rogton is, nemhogy kesobb. Vegyel hutos tejet, hidd el megeri. Miert veszel tartosat egyebkent? Jobban izlik? Csak kivancsi vagyok.
Ne igyál tartós tej nevezetû mesterségesen kotyvasztott vegyi anyagokat.
A kérdező hozzászólása: 1es. Csak tartós.
A kérdező hozzászólása: 3as. Pontosan. Nagy putris cigány vagyok... Sorry ha hajnali 5kor mikor már fenn vagyok 2:45tõl mellé ütök meg oda rakok space-t ahova nem kéne...
A kérdező hozzászólása: 2es. mert reggel úgy is kiönteném és lusta vagyok vagy elfelejtem este kiönteni. Hûtõben meg minek foglalja a helyet. Amúgy is tartós tej. nincs a hûtõben a boltban sem.
Miért nem teszed a hûtõbe?
Mert a tartós tejek részben abból vannak, szerintem.

Ha késik a menstruációm több mint két hetet, a testhőm 37-37, 5 kb 2hetes terhes lehetek. Már csináltam egy Lily és egy Maria Romed tesztet, de sohasem reggeli vizeletből, mindíg negatív. Lehetek még terhes?

Befolyásolhatja a tesztet, hogy a nagyon sok folyadékot ittam és nem volt koncentrált a vizeletem? Reggel csináljam inkább?

Legjobb válasz: Két hét késés után már bármilyen vizeletbõl kimutatná a teszt.

Két hét késés után már bármilyen vizeletbõl kimutatná a teszt.
Szia! Szerintem is ki kellene már mutatnia a tesztnek, de én vennék még egyet és reggeli vizeletbõl tesztelj!
Elõzõ vagyok! Ha már két hete csúszik a mensid, akkor te már 6 hetes vagy, nem kettõ! Az utolsó menstruációd elsõ napjától kell számolni!
Igen, befolyásolja a teszt eredményét, ha elõtte sok folyadékot iszol. Szóval jobb, ha reggel csinálod meg a tesztet, mert akkor tutira nem iszol elõtte semmit. Mondjuk 6 hetes terhességet szerintem már minden teszt, bármilyen napszakban bõven kimutatna. Minden jót Need!
Szerintem is ki kellene mutatniuk már ilyenkor. A nem vártam elõtt 2 nappal csináltam meg az elsõt reggeli vizelettel, kimutatta, másnap megint egyet délben, akkor is kijött, és rendes erõs csík, nem is halvány.
Fontos, hogy a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj tesztet - ahogy a többiek is írják! A ROMED megbízható, kimutatná ha terhes vagy. Ha azonban nem bízol benne, ne tesztre költs szerintem, hanem menj el dokihoz - egy kontroll sosem árt :)
CSINÁLTÁL BABÁS VAGY?

Miért ugyanannyi napok óta a reggeli hőm, mint a délutáni?

Tudom, hogy a reggelit kell mérni, csak mellette szoktam a délutánit is már három hója. Az alaph?m általában 36.2. Peteérés után szokott emelkedni, max 36.9-ig (legalábbis az elmúlt 3 hó reggel mért adatai alapján)A menszi napján esik vissza, onnan tudom, hogy megjön. Most viszont a héten azt látom, hogy pontosan annyi délután mint reggel a h?m. (Máskor azért 0.5-1 eltérés is volt) Lehet elromlott a h?mér?? Régifajta higanyos, rendesen le van rázva minden mérés el?tt. Még az esetleg, hogy valamiért 36.9-nél megakadna indokolhatja, hogy mindig ugyanannyi. Vegyek digitálisat? Az jobb?

Legjobb válasz: Szerintem ez csak véletlen. A higanyos megbízhatóbb, mint a digitális. De ha gondolod szerezz be egy másik fajtát is, és teszteld le.

Szerintem ez csak véletlen. A higanyos megbízhatóbb, mint a digitális. De ha gondolod szerezz be egy másik fajtát is, és teszteld le.

Még hét napom van a szülésig. Tegnap este elég erős fájásaim voltak, azt hittem reggel indulhatunk a kórházba. De reggelre megszűnt minden. Mennyi lehet még hátra? Nektek mennyivel a szülés előtt jelentkeztek erős esti, akár jósló fájások?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ babámnál már a 36. héttõl voltak fájások, de csak a 41. hétre lett ebbõl baba. Igazából sajnos ez alapján nem lehet következtetni a szülés várható idõpontjára. Barátnõm 3 gyereket szült, "tünetmentesen" indult mindig szülni és pár óra alatt meg is szült. 36 hetes

Nekem az elsõ babámnál már a 36. héttõl voltak fájások, de csak a 41. hétre lett ebbõl baba. Igazából sajnos ez alapján nem lehet következtetni a szülés várható idõpontjára. Barátnõm 3 gyereket szült, "tünetmentesen" indult mindig szülni és pár óra alatt meg is szült. 36 hetes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!