Találatok a következő kifejezésre: Reggeli után nap nagyon (3 db)

Reggeli után egész nap nagyon hányingerem volt, és még van is. Ezek a jelek utalhatnak terhességre vagy esetleg másra?

ez nem elsö eset. tesztet még nem csináltam mert mindíg csalódtam eddig.

Legjobb válasz: Menstruáltál, kimaradt? Vlmivel tobbet írhatnál magadról , így nem tudok mit mondani , írni...

Menstruáltál, kimaradt? Vlmivel tobbet írhatnál magadról , így nem tudok mit mondani , írni...

HCG-Line-al teszteltem aktus után 15 nappal. Reggeli első vizelet csont neg. Délutánra viszont ott egy nagyon halvány rózsaszín csík ugyanazon a teszten. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Úgy érted, hogy a reggeli teszteden jelent meg a csík délutánra? Mert így nem számít, elvileg 10 percen belül kell leolvasni az eredményt, utána már nem érvényes. Egyébként 15 nappal a megtermékenyülés után már ki kéne mutatnia a tesztnek, szerintem nem vagy terhes, de ha nem jön meg, akkor csinálj még tesztet.

Úgy érted, hogy a reggeli teszteden jelent meg a csík délutánra? Mert így nem számít, elvileg 10 percen belül kell leolvasni az eredményt, utána már nem érvényes. Egyébként 15 nappal a megtermékenyülés után már ki kéne mutatnia a tesztnek, szerintem nem vagy terhes, de ha nem jön meg, akkor csinálj még tesztet.
Csinálj még egy tesztet.
Rá van írva a használati utasításra, hogy az idõn túli csíkot nem kell figyelembe venni. Ha baba van akkor azonnal kijön csík ahogy szívja fel a vizeletet a teszt. Tapasztalatból mondom mert a 2.al vagyok terhes és csináltam már sok-sok tesztet.
Azért nem teljesen igaz. Nekem sem jött ki, 10 perccel késõbb ránéztem nega volt. Este halvány, de látható csík. Rá két napra már idõn belül is ott volt! Most már 27 hetesek vagyunk!:) Nem mondom, hogy mindenkinél babát jelent az idõn túli csík, de kizárni sem lehet teljesen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap veszek újabb tesztet, és holnapután reggel megcsinálom.
A kérdező hozzászólása: A 38. napon megjött. Nem lett baba.
3.vagyok. Sajnálom de semmi baj, új hónap új esély! :)

Ma vagyok ovu után 14 nappal. Tüneteim vannak, de a ma reggeli teszt (20-as) negatív lett:- ( Szombatra nem várom. Lehet ebből még két csík? Már nagyon szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem még simán lehet..elõbb találtam egy táblázatot, hogy hogyan termelõdik a hcg..mindjárt megkeresem neked..pill

Szia! Szerintem még simán lehet..elõbb találtam egy táblázatot, hogy hogyan termelõdik a hcg..mindjárt megkeresem neked..pill
1. vok.. itt van. Fogantatástól számítva: (kb.7-8 nap a beágyazódás) 9. nap min. 17- max.119 10.nap min. 17- max. 147 11.nap min. 33- max. 220 12.nap min. 33- max. 429 13.nap min. 70- max. 750 14.nap min. 111- max. 1690 pár nap múlva ismételd meg szerintem a tesztet, ha addig nem jön meg! (reméljük!!) Drukkolok neked!! Nekem sajna beköszöntött tegnap..én is szombatra nem vártam..ez van..próbálkozom tovább! sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, ez a táblázat most tényleg megnyugtatott. Neked pedig sok sikert, májusban már remélhetõleg neked is sikerül:D
Szerintem lehet! Nekem is negatív lett 2nappal a nemvárt elõtt. De a napján már pozitívat teszteltem.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked a babához, most már tényleg nagyon reménykedem. Mivel nekem mindig pontosak a ciklusim, így szombaton már tuti kiderül. Remélem én is jó hírekkel szolgálhatok majd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!