Találatok a következő kifejezésre: Reggelente nagyon a mellem, (4 db)

Reggelente, ébredéskor nagyon fájtak a melleim, de 2 napja elmúlt! Pénteken van vége az I. trimeszternek! Ez normális, hogy elmúlt a fájdalom? Vagy lehet vmi rosszat jelent?

Legjobb válasz: Fontos lenne, hogy szóljál róla az orvosnak, én csak a saját esetemet tudom elmesélni. Nekem is ugyanígy fájt egészen a terhesség végéig. A családomban rengeteg nõnek fájt a melle. Nálunk az volt a gond, hogy gyulladás alakult ki. Vannak nõk akiknél a szoptatás lehúzza ezt a gyulladást, vagy végleg begyullad a melled, ha nincs tejed. Én nem próbáltam ki, kaptam gyógyszert kórházban és nem szoptattam.

Fontos lenne, hogy szóljál róla az orvosnak, én csak a saját esetemet tudom elmesélni. Nekem is ugyanígy fájt egészen a terhesség végéig. A családomban rengeteg nõnek fájt a melle. Nálunk az volt a gond, hogy gyulladás alakult ki. Vannak nõk akiknél a szoptatás lehúzza ezt a gyulladást, vagy végleg begyullad a melled, ha nincs tejed. Én nem próbáltam ki, kaptam gyógyszert kórházban és nem szoptattam.
Nem jelent rosszat. Nekem az elsõ trimeszterben hol fájt, hol nem. Volt hogy egy hétre minden tünetem elmúlt, aztán újra kezdõdött. Ne aggódj, nincs semmi gond. 27 hetes
Semmi gond. Az elsõ trimeszterben úgy fájtak, hogy majd meghalltam és nem csak ébredéskor, most vagyok 14 hetes és kb egy hete már jócskán csillapodott a fájdalom, szinte telljesen elmúlt. Az elsõ terhességemnél pont így volt, akkor én is kérdeztem a védõnõt, hogy ez most mi, azt mondta, telljesen normális! ovábbi szép babavárást!

Elválasztás időszakában vagyok, mar csak reggelente szopizott a fiam, de tegnap meg ma két korty után mar reggel is kikopte! Ennek vagy nem ennek köszönhetően, mostanra mar nagyon faj a bal mellem, sztem begyulladt! Mit kell csinálni?

Legjobb válasz: Annyit mindig fejjél ki belõle, hogy ne feszüljön, és akkor szepen el fog apadni. Ha már csomós, akkor masszírozd ki a csomót, elõtte masszírozós zuhanyfejjel jól csapasd meg meleg vízzel a cicid. Ha mindig csak éppen picit kifejsz, akkor a Mell nem gyullad be, viszont a kereslet kínálat elve alapján egyre kevesebb tej fog termelõdni.

Annyit mindig fejjél ki belõle, hogy ne feszüljön, és akkor szepen el fog apadni. Ha már csomós, akkor masszírozd ki a csomót, elõtte masszírozós zuhanyfejjel jól csapasd meg meleg vízzel a cicid. Ha mindig csak éppen picit kifejsz, akkor a Mell nem gyullad be, viszont a kereslet kínálat elve alapján egyre kevesebb tej fog termelõdni.

Reggelente nagyon fáj a mellem, és napközben is, de nem annyira. A derekam is fáj, és nem tudok hason aludni, mert nagyon nyom. Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Nem írtad,hogy hány éves vagy.Ha még tini,akkor lehet,hogy azért,mert meg fog jönni.Ha viszont már felnõtt,akkor várj még kicsit,és szerintem menj el dokihoz.

Nem írtad, hogy hány éves vagy.Ha még tini, akkor lehet, hogy azért, mert meg fog jönni.Ha viszont már felnõtt, akkor várj még kicsit, és szerintem menj el dokihoz.


...hááát nálam ez terhesség jele volt...
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!Még 11 napom van a nemvártig!
A kérdező hozzászólása: De reggelente neked is puhább meg kisebb volt?Múlt hónapban megjött de gondoltam már a kései beágyazódásra!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!