Találatok a következő kifejezésre: Reggelente minden hányingerrel, (8 db)

Reggelente minden nap hányingerrel, fejfájással és fáradtsággal ébredek. Vajon állapotos vagyok?

A menstruációm nem jött meg, pedig már nagyon vártam volna, de nem jött. A párommal együtt voltunk/vagyunk rendszeresen, de nem is védekeztünk sem gumival, sem fogamzásgátló gyógyszert nem szedek. Reggelente minden nap hányingerrel, fejfájással és fáradtsággal ébredek. Tesztet nem mertem csinálni, mert félek, hogy pozitív lesz! Akkor mi lesz velem???

Legjobb válasz: Egészen biztosan. Csinálj tesztet és menj dokihoz ;) És vizsgáltatsd ki a prosztatádat is! ;))))

Egészen biztosan. Csinálj tesztet és menj dokihoz ;) És vizsgáltatsd ki a prosztatádat is! ;))))
Biztos hogy terhes vagy! Hány éves vagy? Csinálj tesztet!
Kicsit zavaros a kérdés...nem védekeztek, ésrendszeresen szexeltek, de nem akartok babát...ha jól értelmeztem amit írtál. AKKOR MI A FENÉT AKARSZ AZ ÉLETTÕL, HA ANNYI NEM JUT EL A TUDATODIG, HOGY HA NEM VÉDEKEZEL, AKKOR TEHERBE ESEL?????FÉLSZ?NEM MOST KELLENE!Minél hamarabb csinálj egy tesztet, és menj el orvoshoz!
De ez a prosztata dolog nem világos:) Nem petefészket akartál írni? ;-)
Nem akarlak elkeseríteni, de ha nem védekeztek és rendszeresen éltek nemi életet simán becsúszhat a baba. Persze van aki évekig próbálkozik és nem jön össze, de van akinek meg elsõre. Szerintem is csinálj tesztet majd keresd fel a dokidat! De lehet hogy csak egy kis felfázás.
Ha nem akartok még babát akkor érdemes lenne védekezni és akkor elkerülhetõ a parázás. Nyugodj meg. Vegyél egy tesztet majd irány a doki! Lehet h csak felfázás, bár elég valószínû hogy baba van!
Na ugylátom kicsit tudatlan vagy. Vagyis nagyon.Prosztatájuk, csak férfiaknak van. Neked petefészkedvan, és nem prosztatád. És ha valaki nem akar babát védekezik. HA PEDIG BABÁT AKAR AKKOR UGY CSINÁLJA MINT TE.Nemtudom mit vársz! A nemvédekezés eredménye a baba.És szerintem te babás vagy. A tüneteid jok. Na de ha mégis baba akkor sem vetesd el, mert lehet hogy soha többé nemlehet gyereked.És 16 év alatt szülõi aláírás kell hogyha abortuszra mész.
Jajjjj. Ezt direkt írta! Azért is volt a kérdés elõször a humor kategóriában... Szerintem vissza is kéne tenni oda, de mindegy, úgy látszik sok itt a figyelmetlen ember.
A kérdező hozzászólása: Igen, valóban direkt írtam, s viccnek szántam... Sajnálom, hogyha valaki félre lett vezetve, én tényleg a humor kategóriába tettem be a kérdést! Kár, hogy a modik átpakolták :(

Dec.31-én jött meg. Ha most terhes lennék, érezném? Lehetne hányingerem? Mert reggelente szokott. Elmaradt a hónap közepén megszokott 1-2 napi hasszúrás, amit mindig a peteérésnek tudtam be.

Legjobb válasz: Lehet, hogy éreznéd, de sokkal valószínûbb, hogy nem. Hányinger, ha lesz egyáltalán, késõbb jelentkezik, és egyáltalán nem biztos, hogy reggel (csak az a neve;) Elmaradt mensiig készülj úgy, hogy nem sokára megjön, és bõvn ráérsz ezen agyalni, ha mégsem jön meg. Tudom, könnyû mondani, nehezebb kivárni...

Lehet, hogy éreznéd, de sokkal valószínûbb, hogy nem. Hányinger, ha lesz egyáltalán, késõbb jelentkezik, és egyáltalán nem biztos, hogy reggel (csak az a neve;) Elmaradt mensiig készülj úgy, hogy nem sokára megjön, és bõvn ráérsz ezen agyalni, ha mégsem jön meg. Tudom, könnyû mondani, nehezebb kivárni...
Nekem pont december 31-én jött meg szintén!!!!!! Én én Már érzek hányingert 5 napja!!!!pé után 1 héttel volt hasszurka és rá 2 napra lett hányingerem!Nekem más tünetem nincsen!Én ugygondolom hogy sikerülhetett!És az hogy hányingered van ilyen korán azt sem tartom kizártnak!!!! Mivel beágyazodás után már jelentkezhet!!!Neked mikor volt péd és rá hány napra kezdett hányingered lenni?
Hányinger még korai szerintem.
Nekem is dec 31-én volt, és másfél hete olyan érzésem van hogy mindjárt megjön, hasszurka. Nekem is volt két reggel hányingerem, meg valamikor este lefekvéskor is. Majd ezen a héten kiderül hogy mi van! Sok szerencsét!

Én 6 hetes terhes vagyok. Kicsit aggódok, mert ez a baba a második terhességem és az előzőnél volt reggelente hányingerem a másodiknál csak néha érzek olyan hasfájást mint ha meg akarna jönni és gyakran járok wc-re. Lehet, hogy baj van a babával?

Legjobb válasz: szia, nekem semmilyen tunetem nem volt, 4-5 napig feszult a mellem es ennyi azota sem volt semmi tunetem, se kajaundor, se kivanossag. a megjon erzes azt mondtaa dokim, hogy nrmalis, mert no a mehed es nulnak a szalagok, ha barnazol az viszont baj, akkor irany doki, addig nincs semmi gond. nekem is vannak idonkent erdekes fajdalmaim, amik mind a terhessegnektudhatok be:) mindenkinel mas es mas tunetek vannak

szia, nekem semmilyen tunetem nem volt, 4-5 napig feszult a mellem es ennyi azota sem volt semmi tunetem, se kajaundor, se kivanossag. a megjon erzes azt mondtaa dokim, hogy nrmalis, mert no a mehed es nulnak a szalagok, ha barnazol az viszont baj, akkor irany doki, addig nincs semmi gond. nekem is vannak idonkent erdekes fajdalmaim, amik mind a terhessegnektudhatok be:) mindenkinel mas es mas tunetek vannak
Nincs semmi baj, más nemû a baba mint az elõzõ. Szurkolok!
Még csak az sem biztos, hogy más nemû, mint az elõzõ... Minden terhesség más, nekem még csak kettõ volt, de össze sem lehet hasonlítani, más-más tünetem volt/nem volt mindkettõvel...
Ja, és két lányom van, ez lemaradt. :o) Viszont teljesen különböznek kint is, nem csak bent... :-D

6 hetes varandos vagyok (az utolso menszi alapjan), de a doki meg nem eszlelt sziv pulzalast. Nyugtatott h maskepp minden ok, 1.8 mmes embrio, szerinte kesobb fogant, jart meg igy valaki? iszonyu hanyinger egesz nap, hanyas reggelente.

Ha nem fejlodne, nem lenne rosszullet ugye?

Legjobb válasz: No para. Nekem is 6 hetesen volt az elsõ uh, és még embriót sem látott, csak petezsákot. De nem mondta, hogy bármi gond lenne. Nem is aggódtam. 2 hét múlva mentem vissza, akkor már volt szívhang. 38. hétre teljesen egészségesen született.

No para. Nekem is 6 hetesen volt az elsõ uh, és még embriót sem látott, csak petezsákot. De nem mondta, hogy bármi gond lenne. Nem is aggódtam. 2 hét múlva mentem vissza, akkor már volt szívhang. 38. hétre teljesen egészségesen született.
Én a 6. hét elõtt egy nappal voltam nekem is még csak petezsákot látott, embriót nem, két hét múlva mentem vissza akkor már volt szívhang :) és a papíromon már három nappal késõbbi fogantatást szerepelt. Szal nyugi :)
6 hetesen még nincs szívhang. Nekem még csak a petezsákot látta. Kontrollra mentem két hét múlva, és akkor már volt szívhang is. Ne izgulj.
Nekem sem láttak még embriót sem az elsõ uh-n, pedig akkor már 6 hét 3 napos voltam. 9. héten mentem dokihoz újra az ünnepek miatt, minden rendben volt. No para, minden rendben lesz.
Én is pont ebben a cipõben járok!Hétfõn kell mennem újra, remélem addigra már lesz!

Reggelente (nem minden nap) hányingerem lesz és vizet hányok. Csak tiszta vitet, pedig olyan érzésem van, mintha rendesen kellene hánynom. Mitől lehet ez?

És néha olyan érzésem van napközben, mintha fel lennék puffadva.

Legjobb válasz: Stressz - gyomorsav túltengés. Igyál Salvus vizet és menj el orvoshoz. Szedhetsz savcsökkentõt,de NE RENNIE-t!

Stressz - gyomorsav túltengés. Igyál Salvus vizet és menj el orvoshoz. Szedhetsz savcsökkentõt, de NE RENNIE-t!
A kérdező hozzászólása: És ezzel sima háziorvoshoz menjek ? elõre köszi
Igen, oda.
Terhes vagy!
Ancsika 21 évesen észrevehetnéd már, hogy épp teherbe estél!
A kérdező hozzászólása: oké ha ti mondjátok akkor várok amíg meg kéne jönnie!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat!
Ancsika édes! Erre nem is gondoltál?
A kérdező hozzászólása: De megfordult a fejemben!! De nem hiszem el!!! Volt már itt olyan is hogy meg volt már állapítva a terhesség 5 hetes papírt kaptam amivel a védõnõt kellett volna felkeresnem erre az uh-án nem látszott semmi azóta én nem akarom magamat tévhitbe rakni!! Elég volt így is feldolgozni!!!
A kérdező hozzászólása: Talán most tényleg terhes vagyok igaz nem olyan rég óta késik csak ma lesz a 3. napja de nagyon bízok benne hogy baba van a dologban!! :) szorítsatok kérlek!!!
Hát utalhatnak terhességre, de nem lenne egyszerûbb venni egy tesztet és kideríteni?
És ezt miért az állatok kategóriában kérdezed? Vegyél tesztet, aztán menj orvoshoz!Ha nem veszel tesztet, csak elmész az orvoshoz az is elég!
A kérdező hozzászólása: csináltam tesztet és negativ lett :( clearblue compact tesztel menyire meg bizhato ez a teszt?

28 napja késik a menszeszem. Eddig kb 15 tesztet vettem, de mind negatív lett. Hányingerem van reggelente. A dokimhoz csak a jövőhétre kaptam időpontot. Lehet Baba a dologban?

(még sosem késett.. pláne nem ennyit)

Legjobb válasz: 28 napos késésnél már régen ki kellett volna valamelyik tesztnek mutatnia hogy babát vársz. Mostmár várd meg mit mond a dokid.

28 napos késésnél már régen ki kellett volna valamelyik tesztnek mutatnia hogy babát vársz. Mostmár várd meg mit mond a dokid.
hát az már egy teljes ciklus! Hú azt már ki kellene mutatnia. Lehetséges valami más van akkor a dologban. Reggeli elsõbõl szoktad? Milyen tesztet vettél?
A kérdező hozzászólása: Gravit vettem, és nem mindet csináltam reggeli elsõ vizeletbõl.
én a helyedben nem várnék jövõ hétig, az még elég hosszú idõ. Vannak olyan orvosok is, akik panaszok esetén egybõl fogadnak, az enyém is ilyen.
Lehet. Egyéb tüneteid vannak a hányingeren kívül, mert az lehet az idegeskedéstõl is? Mellfájdalom, mellérzékenység? Biztosat csak a doki tud mondani. A jövõhét meg nagyon messze van még, elmehetnél egy nem magánrendelésre talán...
Ennyi teszt, és ilyen sok idõ...Ki kellett volna mutassa, nem akarlak elkeseríteni, és igaz nem vagyok orvos.Lehet valami összezavarta a ciklusod.Kitartás, igaz jövõhét még messze van.
szia én ugyan így vagyok!nekem 12napja késik, csináltam 5tesztet.2.nagyon vékony csíkos lett, szinte nem tudtam hogy jól látok e, a másik3negatív!!én holnap megyek ultrahangra, de a tesztektõl már kiborultam.nekem is hányingerem van reggel.itt olvastam hogy van akinek 4ónaposan is negatív volt a tesztje!most már nagyon várom a holnapot.úgyhogy én tudom mit érzel!
Van olyan akinek szinte egész terhessége alatt sem mutatja ki a teszt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!