Találatok a következő kifejezésre: Reggelente hányingerem valamikor (6 db)

Lehetséges hogy az utolso trimeszterre visszatér a rosszul lét? Két napja küzdök reggelente hányingerrel. Vagy valami baj van? 35hetes km

Legjobb válasz: Én is a 35. hétben vagyok és állandóan feküdnék, fõként reggelente. Enni alig bírok, mert a gyerek nagyon nyomja a gyomromat. Ha esetleg mégis eszem valami keveset, akkor rögtön hányingerem van. Pedig nekem eddig nem volt ilyen, még a terhesség elsõ hónapjaiban sem. A védõnõ azt mondta, hogy akkor lesz jobb, ha lejjebb csúszik a hasam. Hát már nem bánnám!

Én is a 35. hétben vagyok és állandóan feküdnék, fõként reggelente. Enni alig bírok, mert a gyerek nagyon nyomja a gyomromat. Ha esetleg mégis eszem valami keveset, akkor rögtön hányingerem van. Pedig nekem eddig nem volt ilyen, még a terhesség elsõ hónapjaiban sem. A védõnõ azt mondta, hogy akkor lesz jobb, ha lejjebb csúszik a hasam. Hát már nem bánnám!
Nekem is voltak ilyen gondjaim, különösen fogmosás alatt/után. Úgy öklendeztem, mint 2hónapos terhesen :) Kitartás, már csak egy hónap..... 4h baba anyukája

3 hete, alig van étvágyam. Reggelente hányingerre kelek, s nem is eszek szinte egész nap semmit, s torkomba ahogy szokták mondani, ilyen szorító gombóc szerű érzés van. Ez mitől lehet? Valami szervi baj? Vagy lelki, stressz? Mi okozhatja?

Természetesen ehhez párosul a nyomott hangulat. is.

Legjobb válasz: hányni is szoktál vagy csak inger? ha szoktál, akkor nem ilyen folyékony, keserû lé jön? mert akkor epekõ is lehet. elõször hánysz, aztán mikor már nincs mit kihányki, akkor begörcsöl és az nagyon rossz. gyomorégésed nem volt korábban? a jobb oldalon bordád alatt nem fáj? ilyen csipkelõdõs érzés... hány éves vagy? családban esetleg epebaj nem volt (örökletes is lehet)

hányni is szoktál vagy csak inger? ha szoktál, akkor nem ilyen folyékony, keserû lé jön? mert akkor epekõ is lehet. elõször hánysz, aztán mikor már nincs mit kihányki, akkor begörcsöl és az nagyon rossz. gyomorégésed nem volt korábban? a jobb oldalon bordád alatt nem fáj? ilyen csipkelõdõs érzés... hány éves vagy? családban esetleg epebaj nem volt (örökletes is lehet)
A kérdező hozzászólása: Tnap este megint full szarul voltam, szóval...***kivan már
A kérdező hozzászólása: Szia. Valamivel jobban, 2 hete volt nálam a tetõpont, ahhoz képest már jobban. Persze még vannak rosszullétek sajnos, egyik pillanatról a másikra, B komplexet illetve Remotiv Extra-t szedek, õszintén nem tudom, hogy ettõl vagyok-e jobban :) De rávettem magam, s el fogok menni egy pszichológushoz, hátha tud valami okosat mondani.
Szia! Jobban lettél azóta? Használt valami gyógyszer? Azért kérdezem, mert én is pont most tettem fel egy ugyanilyen kérdést, én pár napja nem tudok enni-inni, erõs hányingerem van, nagyon feszült, ideges vagyok mostanában (van rá okom). ha a tarkód-vállad feszül az a stressz, nekem is szokott, izomlazítót szoktam bevenni, mydeton, de a masszázs is jó rá. A gyomor problémára nekem sincs ötletem, vszin csak stressz de lehet sok gyomorsav vagy reflux, bár kevéssé tartom valószínûnek az utóbbit. 27/F vagyok.
Nekem ugyanez a bajom, lelki szorongásból :(
A kérdező hozzászólása: Férfi vagyok, 25 éves, de szerencsére nem szoktam hányni, csak ez a hülye rossz érzés...mindig. Meg tarkóm fáj, munka közbe, mintha be lennék feszülve v. nem tudom. Pedig stressz nem ér, meg úgy semmi, ami miatt idegenkedni kellene. De alig bírom már ezt a rossz érzést. Nem tudom, mihez kezdjek ezzel.
Nem tudom, hogy férfi v. vagy nõ: Ha nõ, esetleg terhes vagy? Egyébként nekem is volt ilyen tünetem. És egyértelmûen bebizonyosodott, hogy lelki oka volt. Ez a testi tünet azt jelenti, hogy van egy élethelyzeted, amit nem tudsz megoldani, és se kiköpni, se lenyelni nem tudod. Azaz tehetetlenül tipródsz, és nem tudod elhatározni, hogy mi legyen. Pl. amikor a lányommal terhes voltam, apuka olyan sz...ul viselkedett, hogy 2 hónapig így fulladtam, gombóc érzés, és amikor elment (hál istennek), már azon az éjszakán nyugodtan tudtam aludni, és a gombóc is eltûnt a torkomból.
a testvéremnek a semmibõl jött a keserû hányás, rá két hétre ki is vették az epéjét. Elõtte végig magas volt a vérnyomása, utána az is rendezõdött. Nem feltétlenül hosszú folyamat az epekõ. A gombóc a torokban pedig lehet a gyomorégés jele is. Az, hogy reggel jelentkezik a hányinger szintén, mivel fekvõhelyzetben jobban "visszafolyik" a gyomorsav - akár egészen a torokba.
nem történt valami, ami miatt idegesebb vagy? mert a gombóc a torokban arra utal nekem. nekem epe-bajom van, de ilyen tüneteim még nem voltak . de most valami járvány is van, nekem meg a hasam megy... de egy laborra én elmennék a helyedben, csak hogy megnyugodj :D
Rossz hírem van számodra:( Ez kifejezetten tipikus pánikbetegségre utaló jel. Az érzés túlontúl ismerõs, és én az a fajta ember vagyok, aki bármi baj van, mindig tudja, hogy végül csak pszichés eredetû lesz, de mindig elmegyek azért a dokihoz, hogy kivizsgáltassam, szervi ok nincs-e. Nem számít, hány ember tart ezért paranoiásnak és bolondnak, de a lelkem akkor nyugodt, ha tudom, hogy szervi baj nincs. Fontos lenne, hogy megpróbáld lekötni magadat, elvonatkoztatni ettõl. Ez egy visszatérõ probléma lesz, egyre durvább és durvább tünetekkel. (ha neked is pszichés) Próbálj meg ellazultan megnézni egy filmet, közben eszegess joghurtot, könnyebb kajákat és próbálj ne belegondolni, milyen érzés a gyomrodnak, miközben eszed. Film után érezni fogod h változott-e valami. Ha nem, akkor kér kimenetel van. Vagy nem tudtál ellazulni eléggé, és csak tovább stresszelted magadat, vagy szervi probléma. Nem kell komolyra gondolni szerintem, amiket leírtál abból következtethetõleg lehet h csak egy enyhe reflux, netán vmilyen gombás fertõzés a szájban/gyomorban. Ha nyugodt légkörben nem jön rendbe, keresd fel a háziorvosodat, valószínûleg gastroenterológiára fog elküldeni, nem kell belemenni a tükrözésbe ha nem akarod, ezer másik mód is van vizsgálatra. És ha kiderül h nem szervi, akkor tudd, hogy "csak" PÁNIKBETEGSÉG. A pánikbetegségrõl bõvebben olvashatsz a neten, keresd ezt: túl a pánikon. Nagyon durva tünetei vannak.

Reggelente hányingerem van, valamikor egész nap. Mit tegyek ellene?

Most lehetek 6 hetes,jöv? héten megyek dokihoz,de most szenvedek,mert reggelente nagyon hányingerem van, és van, amikor egész nap el?jön,van ötlet,hogy hogyan mulasszam el?

Legjobb válasz: B6 vitamin, elsõsorban szénhidrát fogyasztása kis adagokban, stressz kerülése.

B6 vitamin, elsõsorban szénhidrát fogyasztása kis adagokban, stressz kerülése.
Szia! Nekem, ami bevállt egy pár db háztertási keksz vagy babapiskóta az ágyam mellé. Amikor felkeltem rögtön ettem pár db-ot így elkerült egy kis idõre a hányinger.Mindig legyen nálad rágcsálnivaló.Ami jó még a dió mogyoró.
pattogatott kukorica is jó, én ha nem bírtam tovább elmentem hányni és megkönnyebbûltem. ha szerencsés vagy elmúlik a 8.-ik héttõl:-) nekem az orvosom mindig azt mondta, hogy ha van hányinger az jó, élõ embryót jelent :-) kitaartás, együttérzek veled!
A kérdező hozzászólása: Sajnos ezek sem segítenek :( Hányni nem szoktam, de elviselhetetlen a hányinger egész nap :(


Reggelente nincs étvágyam. És ha eszek valamit utána nagyon hányingerem van és sokat böfögök. Mitõl?

Eddig nem volt ilyen gondom. Valami gyógytea vagy valami gyógyszer erre? Orvos felírt savlekötõt de semmit nem segített.

Legjobb válasz: Sokaknál van így, különösen, ha fûszeres, zsíros ételt vesznek magukhoz (kolbász, szalámi, vajas kenyér stb.). A kenyér és péksütemény, sajt, túró nem szokott ilyen tüneteket okozni (nálam).

Sokaknál van így, különösen, ha fûszeres, zsíros ételt vesznek magukhoz (kolbász, szalámi, vajas kenyér stb.). A kenyér és péksütemény, sajt, túró nem szokott ilyen tüneteket okozni (nálam).
A kérdező hozzászólása: Mézes kenyeret egy bögre tejeskávéval. De mint mondtam eddig nem volt ilyen gondom. Húst alapból nem tudok reggel enni.
Ilyen tünetet egy krónikus gyomornyálkahártya gyulladás, esetleg nyombélfekély tud okozni. A savcsökkentõ jó, de kevés. Innod kéne Salvus vizet, kerülni a fûszeres ételeket, szénsavas italokat, kávét, teát, cigarettát. És nem ártana egy gastroenterológiai kivizsgálás.

52 napja nem jött meg, azóta is reggelente rosszul vagyok, hányingerem van alig birok felkelni. De ha eszem valamit elmulik, a melleim is megvannak duzzadva, erösen látszanak az erek, a hasamon is. Lehet ez terhesség?

Ha lepihenek akkor is sokszor vagyok rosszul, bizonyos dolgokra ha ránézek öklendezek tölük, nem kell hogy bödös legyen vagy koszos, bármi ami elöttem van. És hamar ideges vagyok dolgokon, és feszült. Utal ez terhességre?

Legjobb válasz: Nekem is voltak ilyen tüneteim az elején. De ez nem jelent semmit. Menj el nõgyógyászhoz! Ennyi késés után már látnia kell a babát. A bizonytalanságnál még a biztos rossz is jobb, fõleg ebben az érzékeny témában!

Nekem is voltak ilyen tüneteim az elején. De ez nem jelent semmit. Menj el nõgyógyászhoz! Ennyi késés után már látnia kell a babát. A bizonytalanságnál még a biztos rossz is jobb, fõleg ebben az érzékeny témában!
Szia! Utalhat terhességre. De nagyon csodálkozom, hogy még miért nem mentél orvoshoz???? Ha 28 napos ciklussal számolunk, akkor már 6-7 terhes lehetsz és indokolt orvoshoz menni. Ha kizárható a terhesség, akkor meg azért indokolt felkeresni az orvost, mert ez nem normális, ha eddig nem jön meg. De a tüneteid alapján lehetsz terhes. Legalább vegyél egy tesztet, már biztosan ki kell mutatnia!
Szia, nem csináltál tesztet??? Csak mert ez már rengeteg késés....
Sajnos nem biztos, h terhes vagy. Nekem ugyanezek a tüneteim voltak, és nem volt baba. Pusztán azért jöttek elõ ezek, mert jó kis hormonzavarom lett! Ránéztem a kedvenc testápolómra, és rohantam öklendezni a mosdóba. A párom azt mondta, együnk húslevest, rohantam hányni! A cicijeim fájtak, feszültek, kék erek jöttek rajta! És baba sehol! A hormonzavar és a terhesség tünetei azonosak. Gondolom már teszteltél, és negatiiv lett, ezért tetted fel ezt a kérdést! Igy tehát a hormonzavar maradt, nem volt peteérésed, ez felboriitott mindent. Menj dokihoz! Mert ez kezeletlenül csak rosszabb lesz. azért gondolom, h hormonzavar, mert nem hiszem el, h nem teszteltél még, ha gyereket akarsz...!!!
Spuri a nõgyógyászhoz, és tuti hogy terhes vagy. Úgy hogy Gratula! :)
Nekem is hasonló tüneteim vannak, nekem is 51 napja nem jött meg, de én csináltam kb. egy hete két pozitív tesztet, amúgy holnap megyek nõgyógyászhoz, mert szeretném hallani a kicsi szívhangját is és ilyen 7-8 hetesen már tutira hallatszik vagy látszik, nem tudom, h pontosabb :D . Jah! Ilyenkor már este is tesztelhetsz akkor is kimutatja. De mindenképpen irány a doki mostmár, mert ha ennyit késik annak mindenképpen oka van és ha nem terhesség (amit kétlek) akkor más! Ha gondolod írj majd privit nõgyógyász után, pont ugyanannyi hetesek vagyunk ha terhes vagy :-)

Harom nappal a menszi elött voltunk együtt, azota eltelt 19 nap. A höm 36, 9 reggelente, erzekeny a mellem, furcsa a közerzetem, faj a fejem, alig tudok enni valamit, mert hanyingerem van. Ebböl lehet meg baba?

Kedden csinaltam tesztet, negativ lett, de halvanyan mejelent kesöbb rajta a csik de tenyleg annyira halvanyan, hogy csak eppenhogy.Elötte is csinaltam tesztet, meghozza Clearbluet, az is nega lett, de egy ora mulva kb azon is lett halvany csikocska.Most mi van?Ha jol tudom, mar mutatni kene neki ha baba van.Pedig szurkal a hasam, a mehemnel,pontosan tudom, mert csaszaroztak, es ugyanott szurkal, a mellemröl pedig jobb nem is beszelni, ra sem ismerek, csupa kek, es sokkal nagyobb a bimbo udvar, es feher a bimbom közepe, feher folyasom is van.Ez vajon baba?

Legjobb válasz: Elvileg legalább 2 hetes terhesnek kéne lenned, ha az lennél, azt már kimutatják a tesztek. A tüneteid is utalhatnak terhességre, de inkább keresd fel a nõgyógyászod és kérj terhességi vizsgálatot. Bár õ csak max annyit tud megállapítani, hogy felpuhult a méhed és meg van nagyobbodva a petefészek elküld ultrahangra, ahol (bár még korán van) a petezsákot kéne már látni, ha tényleg terhes vagy.

Elvileg legalább 2 hetes terhesnek kéne lenned, ha az lennél, azt már kimutatják a tesztek. A tüneteid is utalhatnak terhességre, de inkább keresd fel a nõgyógyászod és kérj terhességi vizsgálatot. Bár õ csak max annyit tud megállapítani, hogy felpuhult a méhed és meg van nagyobbodva a petefészek elküld ultrahangra, ahol (bár még korán van) a petezsákot kéne már látni, ha tényleg terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Ez igy ok.Csak azt nem ertem, hogy ha terhes lennek, a teszt mar mutatna nem? Vagy van akinel meg nem ? Mert olyat is hallottam, vagyis itt olvastam, hogy csak harom hettel a dolog utan mutatta ki a teszt a terhesseget, na nekem hetfön telik le a harom het, akkor meg tesztelek egyet, ha akkor is bizonytalan, megyek dokihoz
de azt irtad, hogy megjelent halványan, ugyhogy szerintem terhes vagy.még egy pár nap, és erös lesz a második vonal is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!