Találatok a következő kifejezésre: Reggel vagy mozogjak (3 db)

Reggel vagy este mozogjak?

Egyre több helyen írják azt hogy mozogj reggel, utána egyél... Ha este mozgok ugyan olyan hatásos mintha reggel mozognék? És még annyit szeretnék hogy szobabiciklin mennyit tekerjek? Kb fél éve nekiálltam, minden este 15-20percet tekertem, az is hatásos volt, de elég?

Legjobb válasz: Állítólag azért hatásosabb a reggeli, evés elõtti mozgás mint a többi,mert olyankor az elraktározott (zsírt) bontja le a szervezet, nem amit akkor ettél. Azt neked kell érezned,hogy mennyi mozgás elég. Hogyha kevésnek tartod egészítsd ki másfajta mozgással.

Állítólag azért hatásosabb a reggeli, evés elõtti mozgás mint a többi, mert olyankor az elraktározott (zsírt) bontja le a szervezet, nem amit akkor ettél. Azt neked kell érezned, hogy mennyi mozgás elég. Hogyha kevésnek tartod egészítsd ki másfajta mozgással.
nem kötelezõ reggel, az csak ajánlás, este is jó, de ha épp egyik idõpont sem jó akkor nem dõl össze a világ, ha napközben nyomod, jobb, mintha nem csináltál volna semmit aznap, és ha egy olyan 40-60 perc között tekersz az mégjobb.
Reggel állítólag dupla olyan hatásos, de én soha nem tudtam reggel futni/tornázni... Szóval ha "becsületesen" csinálod, akkor jó este is, legalább jól fogsz tõle aludni :)
Ha reggel csinálod, egész napra felpörgetheted az anyagcserédet, több kalóriát égetsz vele. De senkinek ne hidd el, hogy üres gyomorra kell edzeni. Aki ilyet ír, annak semmi köze a sporthoz. Ha nem eszel reggel, akkor a szervezeted nem a zsírból fog energiát nyerni a mozgáshoz, hanem az izomból bont le fehérjét. (azért, mert éjjszaka éheztél és a zsírt ilyenkor tartalékolja, mint hosszútávú energiaforrást. Mindenkit emlékeztetnék arra a tényre, hogy a reggeli a legfontosabb étkezés a nap folyamán. Ha reggel edzel, bontsd ketté a reggelit: edzés elõtt inkább fehérjét egyél (pl.tojás) edzés után pedig jöhet a szénhidrát a fehérje mellé.

Ugy félek. Reggel ota várom, hogy mozogjon a babám de semmi.34-hetes vagyok de eddig olyan aranyosan mozgott most meg semmi. Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Valószínü,hogy alszik. Mozgasd meg egy kicsit.Nyomkodd meg óvatosan a hasadat. ha ne adj isten nem mozdulna hívdd fel az orvosod. Biztosan nincsen baj....Nálam is volt ilyen...

Valószínü, hogy alszik. Mozgasd meg egy kicsit.Nyomkodd meg óvatosan a hasadat. ha ne adj isten nem mozdulna hívdd fel az orvosod. Biztosan nincsen baj....Nálam is volt ilyen...
Általában reggel mozog? Próbáld ki hogy (ha birod) iszol egy kis kólát, attól egy 20 perc múlva felélénkülnek állítólag. de még csak 8 óra 50 van, valószinû tnyleg csak alszik. Én mikor reggelente tornáztam a térd-könyök helyzetet se szerette annyira, mindig mozgolódott akkor, helyezkedett, nem tetszett neki.
Biztosan alszik!Feküdj hanyatt!Esetleg két oldalról megpróbálhatod megmozgatni a hasadat az bizti felébreszti!Nekem uh. elõtt ezt csinálta a dokim!Elég erõteljesen ide.oda mozgatta.
Szia! Jajj, dehogy van. Több oka lehet , hogy a babód nem aktív. Pl. Alszik (elég sokat "tudnak" már ilyenkor...) Másrészt alakul a szabályos ébrenlét-alvás ciklusa. Én már "kiszimatoltam", hogy nálunk kb. 8-9 körül élénkül, aztán hogy anyu reggelizik õ is , majd aluszkál úgy délutánig , aztán este megint virgoncabb :DD Megértelek, mert én is elég "parázós" kismami vagyok; ilyenkor jó szolgálatot tesz, ha eszel/iszol valamit. Erre beindul majd , érdekli hogy mi történik , milyen hangok ezek ? :) Valaki írta a jégkrémet is , nekem az is bevált :) ) 37 hetes kismami
Szia! Ilyenkor már belassulnak a babák, nem kell aggódni:) Egyébként ha a picim alszik, sehogy nem lehet felébreszteni, hiába nyomkodom, rázogatom a pocakot:) ) Remélem ilyen lesz akkor is, mikor kibújik:) Ha nagyon aggódsz hívd fel a dokidat. Én vettem szívhang hallgatót, ha nagyon nyugtalanít az egész napos "hallgatás", lefülelem:) Boldog Pocakosodást! 35+5 hetes km

Reggel megyek cukorterhelésre. A "cukorivás" után pihenjek, vagy inkább mozogjak?

Igyak sok vizet, vagy inkább semmit?

Legjobb válasz: szia! nem ehetsz,nem ihatsz SEMMIT! vizet sem ez nagyon fontos!!!!! ha tudsz pihenj le,és vegyél mély levegõket,mert ha kihányod-nekem csak nehezen maradt bent- akkor kezdheted elõröl!!

szia! nem ehetsz, nem ihatsz SEMMIT! vizet sem ez nagyon fontos!!!!! ha tudsz pihenj le, és vegyél mély levegõket, mert ha kihányod-nekem csak nehezen maradt bent- akkor kezdheted elõröl!!
ha nincs terhességi cukrod, akkor nem lesz magas a terheléses vércukrod sem, viszont manipulálni nem szabad ezt a tesztet, mert nagy baj, ha nem veszik észre és kezeletlen marad a cukrod, pl. akár 6 kg-os babád is lehet úgy, hogy közben a tüdeje, idegrendszere nem fejlõdik ki rendesen... miután megittad a löttyöt vizet azt ihatsz, de minél kevesebbet kell mozogni. itt egy link: http://www.babanet.hu/publ/cukor.htm http://www.kismamablog.hu/terhesseg/betegseg-terhesen/terhes.. http://www.anyaleszek.hu/terhessegi-cukorbetegseg--cikk
Semmiképp se manupuláld szerintem sem, mert nagyobb baj lehet belõle. Ha nincs gond a cukroddal, akkor most sem lesz. És nem szabad mozogni, a mozgás leviszi a cukrot. Egy cukros kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!