Találatok a következő kifejezésre: Reggel teszteltem, volt. Görcsölök. Mellem (2 db)

Reggel teszteltem, negatív volt. Görcsölök. Mellem nagyon fáj. Lehetek még terhes?

Sziasztok, roviden -jan. 2 -án volt ovulációm , ki is használtuk mivel már 1,5 -éve szeretnénk kisbabát...Szóval dec.26,27,30 és jan. 2 -án voltunk egyutt, az utolsó menzim elso napja dec.20-án volt..Ha az utols´o dátumot veszem figyelembe azaz jan.2 -át akor tegnap volt a 10.nap,tegnap enyhe szinte alig észre veheto barnázásom volt(csak a toalett papíron vettem észre) , azt olvastam a neten, hogy elofordulhat beágyazódásnál..A mellem mindíg szokott fájni a félidotol de most szinte majd leszakad , nem lehet hozzá érni, nem tudok hason fekudni, állandóan gorcsolok, intim betéttel szaladgálok mától , mert attól tartok ,hogy bármelyik pillanatban megjon(jan.16-nem kellene megjonnie)..Ma reggel teszteltem, mert nem bírom tovább de neg. lett, osszetortem..Nincs panaszom csak a gorcsolés (ami lehet pms tunet is), meg a rettento eros mell fájdalom..Reménykedhetek még?? kérlek írjatok, koszonom...

Legjobb válasz: figyi még csak 12.-e van. és még négy nap. Picit próbálj megnyugodni, és tudom szinte lehetetlen, de most ne gondolj erre, szeritnem simán van esély, hogy babás vagy. Én a mensi megjövetele napján is így éreztem és akkor megcsináltam de alig észrevehetõ volt a két csík! Várj 4-5 napot és csinálj tesztet újra. Nekem is majd leszakadt a mellem és nem tudtam hason feküdni..és 17 hetes vagyok. 13 hónap sikertelen próbálkozás, elõtte meg egy vetélés.. szóval.. együtt érzek! Sok sikert remélem hallunk még felõled!!! :)

figyi még csak 12.-e van. és még négy nap. Picit próbálj megnyugodni, és tudom szinte lehetetlen, de most ne gondolj erre, szeritnem simán van esély, hogy babás vagy. Én a mensi megjövetele napján is így éreztem és akkor megcsináltam de alig észrevehetõ volt a két csík! Várj 4-5 napot és csinálj tesztet újra. Nekem is majd leszakadt a mellem és nem tudtam hason feküdni..és 17 hetes vagyok. 13 hónap sikertelen próbálkozás, elõtte meg egy vetélés.. szóval.. együtt érzek! Sok sikert remélem hallunk még felõled!!! :)
Szia!Szerintem ne keseredj el.nekem tegnap kellett volna megjönnie, csináltam tesztet délután és + lett.Ma is és az is +.Szoval még várj 16ig, lehet akkor már +lesz!szoritok!!
Szia!Én a másik oldal vagyok, írtam már ide tömény sok választ.Nekem most 5 napot késett, de megjött.Mi 2 éve próbálkozunk(egy méhen kívüli, egy spontán vetélés az eredmény).Nekem is volt ilyen mellfeszülésem, (még 5 napot késett is), hogy nem bírtam ráfeküdni, de ennyi.Görcsölni kezdtem, megjött.Sajna az a baj, hogy mi nõk, ha nagyon vágyunk már egy babura, képesek vagyunk hamisan becsapni a testünket, és az kiválthat terhességi tüneteket(ezt hívják álterhességnek), lehet hányinger is vele, mellfeszülés, még néhány napig a vérzés is késhet, aztán mikor belenyugszik az ember, hogy hurrá, baba lesz, akkor jön a pofon....:(Nézd, én senkit nem akarok elkeseríteni, megbántani, depresszióba tuszkolni, de ez az igazság.Az ember jobb ha egy ilyenre is felkészül mert lehet.De mindig mellé írom, hogy ne nekem legyen igazam.Karácsonyra nagy pocit egészséges babával kívánok.Egy öreg róka
Szia! Mi ebben a hónapban kezdtünk el probálkozni a babaprojektten, de félek hogy én is ne essek bele ebbe hogy annyira szeretnék babát és álterhesség tüneteim legyenek. Szorítok mindenkinek hogy sikerüljön, de probáljatok meg lazitani ne úgy legyetek együtt a párotokkal hogy csak a gyerekre gondoltok. Van egy házaspár ismerösünk 30-on fölüliek évekig probálkoztak vizsgálatokra rohangáltak, beültetés lett a vége, de nagyon megviselte õket ez az egész tortura. Végül megérkezett Viki baba és rá alig egy évre terhes lett megint a barátnõm és fiú Máté lett. Nagyon boldogok! Nem szabad ennyire görcsölni és nem kell idõpontra együtt lenni! Gondoljatok a férjetek helyzetébe is.

Ma reggel teszteltem és pozitiv lett. Nagyon hányingerem van, fájnak a melleim és görcsölök. Tegnap volt 1 hete hogy nemjött meg. Hány hetes vagyok most?

Legjobb válasz: A 14:18-as vagyok irok ide nektek valamit hogy tisztába legyetek hogy mi,mit jelent Peteérésnek azt az idõszakot nevezzük, amikor a menses elsõ napja után egy hormon (a peteérlelõ hormon: FSH) hatására a petefészekben egy tüszõ növekedni kezd, kb. 2-3 cm nagyságot ér el, és benne egy petesejt "érik meg". Amikor megérett, a tüszõ egy másik hormon vérszintjének hirtelen emelkedésének (LH-csúcs) hatására megreped és kiszabadul, ezt nevezzük ovulációnak (más néven tûszõrepedés). A kiszabadult érett petesejt kb. 24 órán át él, ezalatt termékenyíthetõ meg. Kiszabadulása után valamelyik petevezetõ felé "indul el", a megtermékenyítés is itt történik, itt találkozik majd a "gyõztes" spermiummal. Ha nem találkozik, a petesejt elveszti életképességét, és felszívódik.

A 14:18-as vagyok irok ide nektek valamit hogy tisztába legyetek hogy mi, mit jelent Peteérésnek azt az idõszakot nevezzük, amikor a menses elsõ napja után egy hormon (a peteérlelõ hormon: FSH) hatására a petefészekben egy tüszõ növekedni kezd, kb. 2-3 cm nagyságot ér el, és benne egy petesejt "érik meg". Amikor megérett, a tüszõ egy másik hormon vérszintjének hirtelen emelkedésének (LH-csúcs) hatására megreped és kiszabadul, ezt nevezzük ovulációnak (más néven tûszõrepedés). A kiszabadult érett petesejt kb. 24 órán át él, ezalatt termékenyíthetõ meg. Kiszabadulása után valamelyik petevezetõ felé "indul el", a megtermékenyítés is itt történik, itt találkozik majd a "gyõztes" spermiummal. Ha nem találkozik, a petesejt elveszti életképességét, és felszívódik.
Kedves utolsó!! A terhességet nem a peteéréstõl számolják, hanem az utolsó mensitõl így õ most NEM 3 hetes, hanem 5 HETES!!!! Az orvosok is így számolnak és a védõnõk is!!!
Elõször is gratulálok! Ha egy hete nem jött meg :-), akkor kb. öt hetes terhes lehetsz. Szerintem még kb. egy hetet várj, és a dokid már ultrahangon is látni fogja, és hallja majd a szívverését. Mennyi idõ alatt sikerült? Mi fél éve próbálkozunk, de még semmi...:-( Elsõ baba lesz? Mivel teszteltél? Még egyszer gratula!
Szia pontosan 5.hetes vagy és a mensi elsõ napjától számolják nem a tûszõrepedéstõl.
Ha tegnap egy hete nem jött meg, akkor 3 hetes vagy. A peteérés a ciklus felénél van, és attól számítva a 3. héten vagy most.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) Az egyik válaszolonak irom hogy sokan nem tudnak sok mindent és ezért nem kell lenézni, köszi:) Szerintem ezért van ez az oldal.Amugy meg köszi csajok hogy kiszámoltátok:) Olyan féléve probálkoztunk:) Az elsö válaszolonak:Ne add fel:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!