Találatok a következő kifejezésre: Reggel majdnem nap (7 db)

Reggel majdnem minden nap hányingerem van, és este is, sokat szédülök, fáj a fejem. Rengeteget járok pisilni és alig eszem vmit. Ha ez nem terhesség, akkor megint csak játszik velem a szervezetem?

Utolsó mensim jan 9-én volt, ciklusaim általában 32 naposak. Ebben a ciklusomban nagyon éreztem mikor volt peteérésem és a tüsz?repedés is nagyon fájt. Reggel majdnem minden nap hányingerem van, és este is, sokat szédülök, fáj a fejem. Rengeteget járok pisilni és alig eszem vmit. Ha ez nem terhesség, akkor megint csak játszik velem a szervezetem?

Legjobb válasz: Inni viszont rengeteget. és rögtön wc,pisi...Még a gerincem is fáj, mintha görbülne hátrfelé és görcsöl a hasam.Meg fog jönni vagy nem? Ugye nem csak a szervezetem játszik velem?

A kérdező hozzászólása: Inni viszont rengeteget. és rögtön wc, pisi...Még a gerincem is fáj, mintha görbülne hátrfelé és görcsöl a hasam.Meg fog jönni vagy nem? Ugye nem csak a szervezetem játszik velem?
Szia! Nekem jan.11.-én volt az utolsó mesnim elsõ napja. Én is éreztem azt, amikor p.érésem volt, a párommal is együtt voltam. De a teszt ilyenkor még nem mutat ki semmi sajna! szerintem még várj, és olyan febr. 12.-e körül ha addig nem jön meg, csinálj egy tesztet! Én majd csak 14.-e körül fogok csinálni! sok sikert, szorítok hogy babód legyen! :) )) Remélem, hogy azt akarsz?? :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, persze, hogy babát szeretnék...ez minden vágyam...nekem 9-10-e körül (nem)kéne megjönnie.
Huhh akkor szorítok neked nagyon! Én is babót szeretnék, igaz még csak 1, 5 hónapja próbálkozunk! Nekem 13.-a körül NEM kéne majd megjönnie! Ti régóta próbálkotzok már? :-))))))
Nekem 2 nappal elötte pozitív volt a teszt mielött meg kellett volna jönni.Nagyon halványan, de 2 csík volt!Én tuti nem tudnék várni még egy hetet, hamarabb csinálnék, hátha pozitív!Sajnos az is lehet, hogy a szervezeted produkálja a tüneteket, gyakran elõfordul ha valaki nagyon szeretne babát!Én az elsõ napoktól éreztem a hangulatváltozást és fáradékonyságot, meg lehet érezni korán, reméljük te is ezt érzed!:)
sokan csinálnal már elõtte tesztet, és negítvot mutat. Az ember szörnyel elkeseredik, mert azt hiszi, hogy most sem jött össze! Pedig lehet, hogy még nincs elég HCG a szervetében, ezért szokták ajánlani, hogy a menis kimaradésától számítva már lehet + a teszt! Bár olyan is volt, akinek még akkor is - volt!
A kérdező hozzászólása: Igen ezeket is érzem, Páromba pl tegnap egyfolytába belekötöttem, aztán sírtam, h bunkó vagyok, egész nap aludnék :) "csak" 4 hónapja "dolgozunk a babán". Én is drukk NEKTEK!!! :)
Nagyon drukkolok, h babas legyel.De a tunetek alapjan az is vagy. Szoritok 10 hetes kismama
Szia!Én is drukkolok, mi 24 hónapja próbálkozunk 3 vetéléssel közben, de sztem kicsit nagyon koraiak a jelek még.Hallani már hallottam(én is voltam olyan cipõben), hogy olyan 6.hét környékén fáradékonyság, hányinger lépett fel, de azért 3-4 hetesen sztem még korai.Várd meg a mensid követõ egy hetet, és akkor tesztelj, akkor tuti az eredmény.Ha babás is vagy, de kevés a HCG-d, és nem megfelelõ érzékenységû tesztet veszel, akkor lehet ál-nega a teszt, és csak esz a penész.Nekem kétszer volt közben olyan, hogy az óramû pontos mensim késett 3 ill.5 napot, de megjött, én meg mint egy lökött, csináltam a teszteket.Azután rájöttem, hogy magamat csaptam be, és lám, amióta lehiggadtam, sajnos ugyanúgy napra pontosan jön meg:(.Sok sikert.Egy öreg róka

Betoltott 33 hetes rerhes vagyok, tegnap reggel arra keltem hogy gorcsol a hasam allul es a derekam, egesz nap nem mulott a fajdalom. Ma mar nemcsak alul hanem majdnem minden fele viszont mar nem anyira.!?

Aztmondjak lehet azert mert meg akar fordulni a pici, en nemhiszem... Gondoljatok orvoshoz kellene fordulni?? Van okom aggodni?? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Én a helyedben bemennék az ügyeletre, két napja tart ez a különös fájdalom, inkább nézzenek meg. Ilyenkor még vissza tudják tartani a szülést, ha esetleg beindult.

Én a helyedben bemennék az ügyeletre, két napja tart ez a különös fájdalom, inkább nézzenek meg. Ilyenkor még vissza tudják tartani a szülést, ha esetleg beindult.
Nekem így indult be a szülés kedves kérdezõ, persze én 40+3 hetes voltam már akkor.Ezek jóslófájások, amikkel vigyázni kell, mert be tudják indítani a szülést! Szedj magnéziumot, pihenj sokat, semmi megerõltetés, és ha akkor sem javul a helyzet, akkor menj orvoshoz!!De ha nyugtalan vagy, akkor ne várj, menj orvoshoz most.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat pihengetek en de nem javul, szedek magneB6 ot is szedtem be alggopirint is a fajas ellen nem veszess mar de megis erzem hogy jelenvan a szurkalas es a gorcs
Algopirint ne nagyon szedj, jóslófájásokra nem szokás fájdalomcsillapítót szedni, arra csak magnéziumot szabad.Engem a védõnõm óváintett az algopirintõl terhesen, azt mondta, az ártalmas.Ahelyett panadolt szabad.De én nem vennék be jóslóra semmit sem, hiszen ez természetes fájdalom, és a szülés ettõl csak jobban fog fájni. 2-es voltam.
A kérdező hozzászólása: nemrég édesanyám beszélt a védõ nõmmel, mesélte neki ezeket a görcsöket, a védõnõm szerint valószínû hogy megfordult a baba azért fáj..... ... bár nem tudom félek kicsit , nem szeretném ha baj lenne.
Beszél hülyeséget a védõnõ! Megindult a szülésed és ha nem szeded a magnéziumot, akkor koraszülött lesz. Ez azért nem egyértelmû még neked, mert gondolom az elsõ gyerek.
Lehet, hogy egy kis közti vérzésed volt. A hányingert nem tudom...
Nem hinném hogy elobb megjon még korai lenne. Nekem is 17-én volt meg és átlagba 27-28 napos a ciklusom leghamarabb csak hétfore "várom". Menzid csak jovo héten lesz aktuális ha lesz egyátalán. A hányinger lehet beágyazódástól is akár és a barnázás hacsak nem valami vírus okozza a rosszullétedet.

4 napja minden reggel pozitiv az LH tesztem, azonos erõsségû a két csík, délután-este pedig majdnem azonos erõsségûek (a tesztcsík kicsit halványabb). Járt valaki így az ovuteszttel, és baba lett?

Szerdára nem várom, a mai 10-es vaterás hcg teszt viszont negatív.

Legjobb válasz: én voltam így, sok évig vártunk a babára, szóval volt idõm próbálkozni bõven. nekem soha nem lett baba, mindig megjött ilyenkor. (amikor terhes lettem, akkor már nem csináltam)

én voltam így, sok évig vártunk a babára, szóval volt idõm próbálkozni bõven. nekem soha nem lett baba, mindig megjött ilyenkor. (amikor terhes lettem, akkor már nem csináltam)
Csak a délutáni-estibõl indulj ki! A reggeli nem számít.
Na akkor elmondom, hogy az LH tesztet sosem reggeli vizeletbõl kell csinálni, hanem délutániból vagy estibõl!!! Továbbá akkor pozitív az LH teszt, ha a kontroll csík és teszt csík egyforma erõsségû, vagyis akkor jelzi azt, hogy 24-36 órán belül peteérés lesz! Ha terhességet akarsz tesztelni vele, akkor a nemvárt elõtt pár nappal lehet, bár szerintem ez hülyeség, mert erre vannak a terhességi tesztek.
Egyenes következménye lehet.
Szerintem ez nem vicces! Nincs joga ilyet tenni.adtál rá valamilyen okot hogy ne bizzon benned?
szerintem te is kezd el ellenõrizni, hátha akkor veszi a lapot, hogy ez milyen kellemetlen neked!
Én a helyedben (hasonlóan vicces módon) teletömném a retikülöm férfi alsókkal, és mókásan megjegyezném, hogy ezeket a kollégáktól kaptam cserébe a tegnapi fantasztikus mûsoromért :) Figyeld meg, nevet-e ;)
Õszintén szólva én még a saját anyámtól is falramásztam volna, ha ezt csinálja, de azért egy párkapcsolatba azért vagyok benne, hogy egyenrangú felnõtt emberekként éljünk együtt, nem azért, hogy valaki úgy bánjon velem, mint egy gyanús és rossz taknyos kölyökkel.
a következõ az lesz, hogy korlátozza, kivel, hová mehetsz, ha egyáltalán mehetsz majd valahová. Ez a bántalmazás elsõ jele!! A korlátozás!! igaza van az elõttem szólónak, vészcsengõ!! ez nem vicces!!
Nem normális, ha nem adtál rá okot, és mégis csinálja, akkor beteg.Nincs olyan, hogy alapból ilyen.Ennek lesz az a vége, hogy bezár a lakásba, elveszi a kulcsodat és mégis mindíg azzal fog gyanúsítani, hogy csalod.Tipli, amíg lehet.
Hát ez olyan mint egy smasszer a börtönben akkor.
Nem, semmi ilyesmi nem normális.
Nem normális dolog.sajnos én is ilyen vagyok.alapból.anyámtól örököltem, õ is mindig nyomozott apám után.ha nem zavar, és nem a hátad mögött teszi, az jó.de vigyázz, nehogy gyanús dolgokat találjon, mert akkor már nem viccesen fogja ezt csinálni, hanem megkeseríti a mindennapjaidat.nem bízik senkiben típus, és így nyugodt.de mondom, csk addig, amíg nem lát valami neki nem tetszõ dolgot.
Na tudod mikor engedném meg, hogy ellenõrizgessen!!!
ha ennyire ráér, állítsd oda a mosogató elé, és kérd meg, "ellenõrizze le" hogy tiszták-e az edények :) )))
Az a bajom ezzel, hogy olyan nincs, hogy egyenrangú, harmonikus kapcsolat, csak éppen ellenõrzik a táskád. Ha valaki ilyen személyiség (deformált, torz), akkor ezt elnyomhatja számos alkalommal, de attól még ilyen.
Bakker, egyszer a férjem elfelejtett pénzt hozni magával és belenyúlt a táskámba pénzt keresve. A mozdulat közepén nézett fel, hogy "jajj, ne haragudj, megkereshetem a pénztárcádat?". Egyszóval õ észre is vette magát és bár már a táskámban volt könyékig, korrigált. Nem tiltott terület egymás táskája, de min. szólunk a másiknak, hogy keresünk valamit.
Tipli, Tipli, TIPLI, míg nagyobb baj nem lesz belõle.
A kérdező hozzászólása: a véleményeitek komolyan elgondolkodtatóak, hm ...
hát én elmondanám neki, hogy vagy visszafogja magát, és akkor rendben lesz minden, vagy jelszót változtatok és zárat teszek a telefonomra. aztán azt gondol, amit akar.
ugyanmár emberek.. xD kedves kérdezõ nehogy elhidd ezt a sok sületlenséget. míg nem érzed azt, hogy más téren is elnyom és túlzottan féltékeny addig semmi baj nincsen. ha ez téged zavar akkor ülj le vele és beszéljétek meg... kérdezd meg, hogy bízik e benned és hasonlók, nézz bele te is a telefonjába meg ilyenek. az én barátom is ugyanezt csinálja de egyébként semmi gond nincs köztünk. nem fog megverni, bezárni valahová vagy ilyesmi, nem elmebeteg :D
de, aki ilyet csinál az vagy elmebeteg, vagy semmibe nem nézi a párját, nem tiszteli, nem tekinti önálló embernek, azaz tulajdonképpen embernek sem. de viseld csak el, Helia, ha így tervezed leélni hátralevõ életedet. csak legalább másokat ne bíztass arra, hogy pszichopatával éljenek.
Nekem már a táskaellenõrzés erõsen elnyomott kategória.
A kérdező hozzászólása: ..de ne ugy képzeljétek el, h el vagyok nyomva ebben a kapcsolatban vagy ilyesmi, nagyon jol megvagyunk, egyenlõ felek vagyunk és nem terrorizál a barátom, dehogyis! viszont ez az ellenõrzõ mániája van... köszi a válaszokat egyébként, elgondolkodtatóak..
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem :-( õ alapból ilyen
A kérdező hozzászólása: ja és amikor ezt számonkértem tõle, azt mondta, h joga van hozzá...
Akkor tipli. Hogy lenne már joga hozzá. Az email kifürkészésért konkrétan fel is jelenthetnéd.
nem normális, a pasid egy idióta. mondd meg neki, hogy a saját dolgaival foglalkozzon, ha nem ért a szép szóból indulhat is...
most olvastam a kommented. milyen joga van? mirõl beszél ez az ember? vissza se nézz...
"azt mondta, h joga van hozzá..." Aha, joga van elhúzni a halál retkes f....ra. Nagyon sürgõsen lépj le, és úgy, hogy van melletted valaki (szülõ, testvér) amikor összepakolsz, mert az ilyen nem szokott egyszerûen elengedni.
ja, amíg otthon laktam, az apám kérdezte, nem tudnék-e felváltani egy tizest, mondtam, de, ott van, váltsd fel a tárcámból. erre odahozta a táskámat, hogy õ nem nyúl bele. a leveleimet, ha elutaztam, felbontás nélkül utánam küldte, stb. a saját apám nem nézegette a dolgaimat, Te miért tûröd ezt el egy pasitól?
Bárcsak az én barátom mutatna egy kis érdeklõdést irányomban ily módon akár...Szerintem féltékeny, szeret téged, nem akar elveszíteni, biztos akar lenni benned, de biztos fél, hogy egyszer talál nálad valmi rossz dolgot.De az is lehet, hogy magából indul ki, kicsit õt kéne ellenõrizni..
Nem normális és ez már ennél csak rosszabb lesz. A következõ lépés az lesz, hogy megszabja mikor mehetsz el otthonról, aztán az, hogy kivel. Aztán ha nem csinálod azt amit mond elõször csak veszekszik, aztán majd kapod a pofonokat. A legjobb, ha most dobod a csávót, tegye tönkre más életét, ne a tiédet!
helia vagyok és nem õk a nem normálisak meg elmebetegek hanem te. egyébként meg nem biztatom semmire ellentétben veled aki azt mondja hogy lépjen le csak mert belenéz a táskájába meg hasonlók.ez hülyeség. akkor van ezzel probléma ha túlzásba viszi és ugyanezt nem engedi meg.

Reggel miután felkeltem, azonnal elkezdett fájni a fejem, majdnem egész nap fájt. Mitől lehet?

Meg néha darabos a fehérfolyásom,egyik nap igen, másik nap nem.Ha sokat iszom, és most fog megjönni, akkor kitisztul?

Legjobb válasz: naaagaggyin nagyon köszi, megnyugtattál:)!!!

A kérdező hozzászólása: naaagaggyin nagyon köszi, megnyugtattál:) !!!
A fejed minden bizonnyal a melegfront miatt fáj. nekem is szétmegy napok óta, emiatt ne aggódj. de ha most jön meg, a hormonokkal is lehet összefüggésben. sok nõnek fáj menses elõtt a feje. ami a folyást illeti, sok mindenkinek darabos, sûrû állagú, fõleg menstruáció elõtt. akkor kell orvoshoz menni, ha megváltozik a színe, és kellemetlen a szaga.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!