Találatok a következő kifejezésre: Reggel kíváncsiságból a hőmet, (4 db)

Reggel kíváncsiságból megmértem a hőmet, és csak 36.5 volt. akkor biztos hogy nem vagyok babás?

A tüneteim megvannak, holnap akartam tesztelni de így most nem tudom mit csináljak.

Legjobb válasz: és elmaradt már a menzid?én mértem a hömet és sosem volt magas most még is 5 hetes terhes vagyok.és még most sem magas..szerintem ez egyénenként változo.

és elmaradt már a menzid?én mértem a hömet és sosem volt magas most még is 5 hetes terhes vagyok.és még most sem magas..szerintem ez egyénenként változo.
A kérdező hozzászólása: 2-án megjött de csak 3 napig volt meg és kevés is volt. elõzõ hónapban pedig csak barnás-véres valami volt.szóval már menstruációm alatt is végig fájt a mellem és még mindig.mivel nem rendszresek a ciklusaim ezért nem tudom mi van.ovu tesztet is csináltam, már 4-et hogy hátha amiatt fájnak a melleim meg szurkál a hasam, de mind a négy elvileg negativ, mert ott a csík, de halványabb mint a controllvonal.
nekem ma jött meg és 36, 5
A kérdező hozzászólása: Nem örülnék neki ha ma megjönne mert még csak a 19.napon tartok.
Nekem a ciklusom 20. napján ugrott fel 36, 6-ról 37-re. A ciklusom 26-27 napos. És sajnos pontosan meg is jött. Korai még szerintem bármi lehet. De drukkolok!

Miért van az hogy a hőm du-án magas 37, 2, de reggel már csak 36, 6 már két napja kíváncsiságból kipróbáltam! Mi befolyásolja?

Legjobb válasz: Szia. Befolyásol a környezet, kinnt voltál-e vagy lakásban, mit eszel, mit iszol, mit csinálsz( fizikai aktivitás... )pulzus...Szóval MINDEN!!!!

Szia. Befolyásol a környezet, kinnt voltál-e vagy lakásban, mit eszel, mit iszol, mit csinálsz( fizikai aktivitás... )pulzus...Szóval MINDEN!!!!
Az befolyásolja, hogy ellentétben az éjszakai alvással, nap közben intenzíven mozgunk... ergo hõt termelünk... (fizika)

Ma kellene megjönnie! A hőm.37, 1 volt reggel, cicik megnőttek! Kíváncsiságból csinálhatok délelőtt egy tesztet, vagy várjak inkább holnap reggelig?

Legjobb válasz: Köszönöm a gyors válaszaitokat lányok!Lehet gyõz a kíváncsiságom, és nem várok holnapig!Eredményt megírom!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszaitokat lányok!Lehet gyõz a kíváncsiságom, és nem várok holnapig!Eredményt megírom!
Én is csinálnék már egy tesztet. Eredményt kérjük:)
Csinálhatsz délelött is! :-P majd ird meg az eredményt de nagyon esélyes .. drukkolok Neked!
Inkább holnap reggel!
a kedves kérdezõ itt hagyott minket :(
A kérdező hozzászólása: Nem hagytalak itt Titeket, csak DOLGOZTAM!!! Még nem csináltam, idõm nem volt ma, úgyhogy marad holnapra! A hõm délutánra 37, 6-ra ment fel...
A kérdező hozzászólása: Most csináltam egyet (késõ délután), az sajnos negatív lett!!! :( Menstruáció sehol...
Várjuk a reggelit. Megy a drukk Neked! ++++
A kérdező hozzászólása: Este írok eredményt, rohanok dolgozni...
Mi lett az eredmény???
szia!mi lett az eredmény??????
Na +??????
Nagyon drukkolok!!! na??
Szerintem már kimutatná, ha halványan is!
Na mi lett????:)
simán csinálhatsz
Megy a drukk!!!:-)
Szia! Na, mi lett az eredmény??
Tesztelj!Már bizti kimutatja.Drukkolok!
na mi lett az eredmény?ugye gratulálhatunk?:)
én várnék
A kérdező hozzászólása: Negatív, de menstu sehol!!! Ezt mostmár tényleg nem értem...

7+4 hetes vagyok. Ma reggel kíváncsiságból megmértem a hőmet.36, 5. A legmagasabb eddig is 36, 8 volt. Ennél magasabbra soha nem ment. BAj lehet? Amúgy nincs panaszom, nem görcsölök, nem vérzek.

Legjobb válasz: Dehogy lehet ez baj:) Én is mértem a hõmet és nekem kb. 37°-37,2° volt a hõm de a nemvárt felé közeledve leesett 36,8° körülire. Aztán miután nem jött meg és teszteltem már csak 36,5° körül mozgott. szerinted megijedtem?! Hát persze. Engem is ezzel riogattak hogy biztos elfog menni a baba. Azóta néha eszembe jut megmérni...hát elég változó. Úgy hogy szerintem emiatt ne aggódj ha egyébként minden rendben van. Boldog babavárást:) 18 hetes kismama

Dehogy lehet ez baj:) Én is mértem a hõmet és nekem kb. 37°-37, 2° volt a hõm de a nemvárt felé közeledve leesett 36, 8° körülire. Aztán miután nem jött meg és teszteltem már csak 36, 5° körül mozgott. szerinted megijedtem?! Hát persze. Engem is ezzel riogattak hogy biztos elfog menni a baba. Azóta néha eszembe jut megmérni...hát elég változó. Úgy hogy szerintem emiatt ne aggódj ha egyébként minden rendben van. Boldog babavárást:) 18 hetes kismama
Ilyenkor már nem kell méricskélni semmit!Mert a hõ ezután folyamatosan változni fog, mivel nincs már menzi, és csak felidegesíted magad vele.
Már megint méred a hõd? Tudod, hogy nálad a hõmérõzés nem jött be! Ne méregess, csak felidegesíted magad. NEM LESZ BAJ :)
A kérdező hozzászólása: :-))) Anna? :-)) Te mindig kiszúrsz?? :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!