Találatok a következő kifejezésre: Reggel kíváncsiságból a (10 db)

Október 11 ére nem várom. Reggel kiváncsiságból csináltam egy tesztet és az a bizonyos csík halványan megjelent. Jelenthet ez valamit? Reménykedhetek? Az előző két hónapban nem sikerült örülnék most egy pozinak. Szerintetek?

Legjobb válasz: Egy képet esetleg tudsz feltenni a tesztrõl? :) ! Én azt mondom ne bízd el nagyon magad! Engem 4szer vert így át teszt :(,tényleg várj még 2-3 napot és tesztelj újra!

Gratulálok, de én azért még csinálnék tesztet és elmennék dokihoz is, habár még keresel, de az elõzõhöz visszamehetsz.
Egy képet esetleg tudsz feltenni a tesztrõl? :) ! Én azt mondom ne bízd el nagyon magad! Engem 4szer vert így át teszt :(, tényleg várj még 2-3 napot és tesztelj újra!
Nekem is mensis fájdalmaim voltak :) Gratulálok, tuti, hogy baba van :) Boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: egyébként tudtok nekem ajánlani egy nõgyógyászt a x kerületben? nemrég költöztem ide Budapestre. interneten nézelõdtem de a tapasztalatok többet mondanak mint a név és kép a nõgyógyász mellett. elõre is kösy
A kérdező hozzászólása: na hello csajok. most csináltam újra tesztet( két nap után) ugyanugy ott van a csíkom talán intenzívebb !! de lehet hogy csak én akarom annak látni. mindenesetre holnap reggelre kéne nem megjönnie szóval kiderül.
A kérdező hozzászólása: na hello csajok!!! újabb teszet csináltam most egy komolyabb tesztel, ami azt is kiírja hogy hány hetes terhes vagy ha az vagy. nos reggel felhasználtam ezt a tesztet és ez is pozitiv lett és elméletileg 3 hetes terhes vagyok ami megfelel a peteérésem idõszakával szóval most már el is hiszem hogy az vagyok. a továbbiakban szivesen olvasnék jó tanácsokat a teendõkkel kapcsolatban. kösy a sok jó kivánságot. pusy
A kérdező hozzászólása: bízom benne, ma reggel (hajnal 2) kor szokott megjönni, de még nem jött, és még mindig ott a csík, az normális viszont hogy ugy fájdogál a hasam mint mensikor szokott???
Ha most is ott a csík akkor biztos ott a baba is :) Gratulálok :)
Szia! Èn ugyanígy vagyok! tegnap teszteltem halvànyat.ki is raktam képpel ide, hogy latszik e? HolnAP úJRA tesztelek. Szívbõl szorítok Neked is! :-)
ha ott van a csík akkor bizony örülhetsz :) gratula!
Én is mensi elõtt ennyivel "produkáltam" pozitív tesztet. Azóta 17 hetes terhes vagyok úgyhogy nyugi, de azért 2 naponta tesztelj újra :)
A kérdező hozzászólása: Elõször is kösy a drukkoló üzeneteket, de nem élem még bele magam. mindenesetre holnap is csinálok meg utánna is ha addig nem köszönt be a nem várt mensi. bizom benne hogy nem , de jelentkezem hogy mi lett.
Kedves utolsó lehet, hogy az van rá írva, de akkor sem 100% nekem 4x jött ki halványabb illetve erõsebb csík és mégsem vagyok terhes! Sajnos sok teszt megbízhatatlan és álpozitívat mutat! Minden esetre drukkolok :)
Az van irva a tesztre hogy a halvány csik is pozitiv, csak akkor még nem olyan sok hcg hormon nem tudja olyan erõsen megfesteni .Gratulálok neked!
Igen sikerülhetett! Nekem mensi elõtt 4 nappal este hétkor lett halvány pozi a tesztem. A végeredmény éppen most ébredezik.:) Szurkolok, holnap után csinálj még egyet az már lehet ersebb lesz.
A kérdező hozzászólása: ja és hát mondanom sem kell hogy rettentõ nagy a boldogság!! pusy nektek

Reggel kíváncsiságból megmértem a hőmet, és csak 36.5 volt. akkor biztos hogy nem vagyok babás?

A tüneteim megvannak, holnap akartam tesztelni de így most nem tudom mit csináljak.

Legjobb válasz: és elmaradt már a menzid?én mértem a hömet és sosem volt magas most még is 5 hetes terhes vagyok.és még most sem magas..szerintem ez egyénenként változo.

és elmaradt már a menzid?én mértem a hömet és sosem volt magas most még is 5 hetes terhes vagyok.és még most sem magas..szerintem ez egyénenként változo.
A kérdező hozzászólása: 2-án megjött de csak 3 napig volt meg és kevés is volt. elõzõ hónapban pedig csak barnás-véres valami volt.szóval már menstruációm alatt is végig fájt a mellem és még mindig.mivel nem rendszresek a ciklusaim ezért nem tudom mi van.ovu tesztet is csináltam, már 4-et hogy hátha amiatt fájnak a melleim meg szurkál a hasam, de mind a négy elvileg negativ, mert ott a csík, de halványabb mint a controllvonal.
nekem ma jött meg és 36, 5
A kérdező hozzászólása: Nem örülnék neki ha ma megjönne mert még csak a 19.napon tartok.
Nekem a ciklusom 20. napján ugrott fel 36, 6-ról 37-re. A ciklusom 26-27 napos. És sajnos pontosan meg is jött. Korai még szerintem bármi lehet. De drukkolok!

7+4 hetes vagyok. Ma reggel kíváncsiságból megmértem a hőmet.36, 5. A legmagasabb eddig is 36, 8 volt. Ennél magasabbra soha nem ment. BAj lehet? Amúgy nincs panaszom, nem görcsölök, nem vérzek.

Legjobb válasz: Dehogy lehet ez baj:) Én is mértem a hõmet és nekem kb. 37°-37,2° volt a hõm de a nemvárt felé közeledve leesett 36,8° körülire. Aztán miután nem jött meg és teszteltem már csak 36,5° körül mozgott. szerinted megijedtem?! Hát persze. Engem is ezzel riogattak hogy biztos elfog menni a baba. Azóta néha eszembe jut megmérni...hát elég változó. Úgy hogy szerintem emiatt ne aggódj ha egyébként minden rendben van. Boldog babavárást:) 18 hetes kismama

Dehogy lehet ez baj:) Én is mértem a hõmet és nekem kb. 37°-37, 2° volt a hõm de a nemvárt felé közeledve leesett 36, 8° körülire. Aztán miután nem jött meg és teszteltem már csak 36, 5° körül mozgott. szerinted megijedtem?! Hát persze. Engem is ezzel riogattak hogy biztos elfog menni a baba. Azóta néha eszembe jut megmérni...hát elég változó. Úgy hogy szerintem emiatt ne aggódj ha egyébként minden rendben van. Boldog babavárást:) 18 hetes kismama
Ilyenkor már nem kell méricskélni semmit!Mert a hõ ezután folyamatosan változni fog, mivel nincs már menzi, és csak felidegesíted magad vele.
Már megint méred a hõd? Tudod, hogy nálad a hõmérõzés nem jött be! Ne méregess, csak felidegesíted magad. NEM LESZ BAJ :)
A kérdező hozzászólása: :-))) Anna? :-)) Te mindig kiszúrsz?? :-)

Kivancsisagbol kerdezem: szerintetek egy olyan pasi, akinek nincs munkaja miert van fenn eleg sokszor reggel 6-7-8 orakor a facebookon? Baratno vagy alvaszavar van a dologban?

Legjobb válasz: Mi lenne, ha Õt magát kérdeznéd meg? :D Amúgy miért alvászavar, ha valaki 6-7-8 órakor már fent van? (oké én 10kor keltem ma, de kimerült voltam...)

Mi lenne, ha Õt magát kérdeznéd meg? :D Amúgy miért alvászavar, ha valaki 6-7-8 órakor már fent van? (oké én 10kor keltem ma, de kimerült voltam...)
ja vagy csak megszokta hogy fel kell kelni hétvégén se tudok 6 nál tovább aludni mert megszoktam hogy fél 5 kor kelek ha 6ig alszok akkor már csoda

Miért van az hogy a hőm du-án magas 37, 2, de reggel már csak 36, 6 már két napja kíváncsiságból kipróbáltam! Mi befolyásolja?

Legjobb válasz: Szia. Befolyásol a környezet, kinnt voltál-e vagy lakásban, mit eszel, mit iszol, mit csinálsz( fizikai aktivitás... )pulzus...Szóval MINDEN!!!!

Szia. Befolyásol a környezet, kinnt voltál-e vagy lakásban, mit eszel, mit iszol, mit csinálsz( fizikai aktivitás... )pulzus...Szóval MINDEN!!!!
Az befolyásolja, hogy ellentétben az éjszakai alvással, nap közben intenzíven mozgunk... ergo hõt termelünk... (fizika)

Menzesz helyett 3 napja barnázom. Kíváncsiságból teszteltem reggel negatívat. Túl korai lett volna a tesztelés, vagy csak egyszerûen késik?

Én egy "erõsen vérzõ" típus vagyok, ezért is csodálkozom, hogy menzesz helyett csak halvány barnás váladékom van. Kisebb feszülést érzek alul a méhemnél és a petefészkeknél de semmilyen más tünetet nem érzékelek. Hozzá teszem hogy a párommal "megszakítással védekezünk".... tehát nem védekezünk. Lehetséges teherbe esés?

Legjobb válasz: Lehetséges a terhesség is, meg az is, hogy gyulladásod van. Nekem akkor volt ilyen pár hónapig a mensesem, nem véreztem, csak barnás folyásom volt, nem fájt semmim. Gyógyszeres kezelés kellett.

Lehetséges a terhesség is, meg az is, hogy gyulladásod van. Nekem akkor volt ilyen pár hónapig a mensesem, nem véreztem, csak barnás folyásom volt, nem fájt semmim. Gyógyszeres kezelés kellett.
Lehet akár terhesség is, de nem feltétlenül. Mi rendesen védekezünk a párommal, nem tervezünk gyereket, van már egy, nekem a legutóbbi vérzésem nézett ki úgy, hogy 2 napig barnáztam, majd 1 napig semmi, következõ nap megint barnázás, aztán estére megjött rendesen és rendes vérzés volt annyi napig, ameddig szokott. Ja és nem vagyok terhes. Szóval ez bármitõl lehet. De amúgy rossz a szóhasználatod, ugyanis olyan fogalom nincs, hogy megszakításos védekezés, azt megszakításos közösülésnek hívják, mivel a megszakítás nem védekezés. És ha egyszer pont peteérés környékén lesztek együtt és pont tartalmazni fog a párod elõváladéka életképes spermát, akkor hiába veszi ki, mielõtt elmegy, pont terhes fogsz lenni! Szóval ha nem akartok gyereket, akkor védekezzetek rendesen! Amennyiben nem jön meg rendesen a következõ napokban sem a vérzésed, akkor érdemes pár nap múlva megismételni a tesztet. Amúgy ha többször lesz ilyen, akkor pedig orvoshoz fordulni.
A kérdező hozzászólása: Remélem akkor inkább az elsõ.. :) De azért köszönöm szépen a válaszod!
A kérdező hozzászólása: Igen, valóban igaz azért írtam utána hogy "tehát nem védekeztünk" Nem tervezzük a babát, de ha összejönne örömmel fogadnánk:) Akkor még várok pár napot, aztán ha nem jön meg tesztelek ismét, és felkeresem az orvosom, mert lehet hogy akkor hormon probléma vagy gyulladás. Köszönöm a választ!

Ma kellene megjönnie! A hőm.37, 1 volt reggel, cicik megnőttek! Kíváncsiságból csinálhatok délelőtt egy tesztet, vagy várjak inkább holnap reggelig?

Legjobb válasz: Köszönöm a gyors válaszaitokat lányok!Lehet gyõz a kíváncsiságom, és nem várok holnapig!Eredményt megírom!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszaitokat lányok!Lehet gyõz a kíváncsiságom, és nem várok holnapig!Eredményt megírom!
Én is csinálnék már egy tesztet. Eredményt kérjük:)
Csinálhatsz délelött is! :-P majd ird meg az eredményt de nagyon esélyes .. drukkolok Neked!
Inkább holnap reggel!
a kedves kérdezõ itt hagyott minket :(
A kérdező hozzászólása: Nem hagytalak itt Titeket, csak DOLGOZTAM!!! Még nem csináltam, idõm nem volt ma, úgyhogy marad holnapra! A hõm délutánra 37, 6-ra ment fel...
A kérdező hozzászólása: Most csináltam egyet (késõ délután), az sajnos negatív lett!!! :( Menstruáció sehol...
Várjuk a reggelit. Megy a drukk Neked! ++++
A kérdező hozzászólása: Este írok eredményt, rohanok dolgozni...
Mi lett az eredmény???
szia!mi lett az eredmény??????
Na +??????
Nagyon drukkolok!!! na??
Szerintem már kimutatná, ha halványan is!
Na mi lett????:)
simán csinálhatsz
Megy a drukk!!!:-)
Szia! Na, mi lett az eredmény??
Tesztelj!Már bizti kimutatja.Drukkolok!
na mi lett az eredmény?ugye gratulálhatunk?:)
én várnék
A kérdező hozzászólása: Negatív, de menstu sehol!!! Ezt mostmár tényleg nem értem...

Kedden vagy szerdán nem kellene megjönnie, de én kiváncsiságból csináltam ma reggel 1 corax tesztet és ott van a második csik de halványabban de látható. Ott van a baba?

Legjobb válasz: gratulalok!!en is igy voltam nekem is halvanyon latszott a csik de ott volt!!udv.3hetes kisfiu anyukaja

gratulalok!!en is igy voltam nekem is halvanyon latszott a csik de ott volt!!udv.3hetes kisfiu anyukaja
A kérdező hozzászólása: ja és a höm még mindig 36, 7, remélem igy is marad
A kérdező hozzászólása: az erös pozitiv clearblueval csináltam a másodikat egy gagyi gyógyszertárival.de gondolom azért halvány a többi mert még ma lett volna esedékes vagy holnap és a clearblue 1 héttel elötte is kimutatja.
A kérdező hozzászólása: és igen.egy erös pozitiv!!! most csináltam még 1et nem reggeli pisiböl és halvány pozitiv, mert nem 1 érzékeny teszt.de ott a 2. csik. :) ))) elég felfogni :)
teszteltél azóta? Drukk!
Szió!Én is igy jártam, mint te.Csináltam tesztet, s halvány pozitiv lett.Újjongtam örömömben, s még vettem 4 különbözõ tesztet, de negativ mind.
Hát nagyon gratulálok, nagyon remélem, hogy babás vagy. Csinálj még másfajta tesztet is. és vigyázz magatokra.
Biztos baba :) A halvány csík is csík :) !!! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Úristen el se hiszem, még ezt fel kell fognom :) de azért holnap reggel megcsinálom a clearblue teszttel.hátha már erösebb lesz, majd beszámolok
Gratulálok!
gratulaaaaaa! :)

Ma reggel teszteltem egyet kíváncsiságból péntekre vagy szombatra nem várom. A teszten a tesztablakban alul nagyon halványan látszik a csík alja ez most átverés vagy kezd pozitiv lenni a tesztem?

Legjobb válasz: na kivárjuk mi lesz az eredmény..:)de még majdnem egy hét van a nemvártig, bár ha korai pé d volt...én is ma fogok tsztelni

na kivárjuk mi lesz az eredmény..:) de még majdnem egy hét van a nemvártig, bár ha korai pé d volt...én is ma fogok tsztelni
A kérdező hozzászólása: nem jössz fel msn-re?
skypom van
A kérdező hozzászólása: hu az nekem nincsen
akkor privi max na megyek, izgulok ezerrel
A kérdező hozzászólása: ird meg mi volt
Szia! Én szeptemberben voltam ugyanígy, már elég korán kimutatta a terhességet, nemvárt elõtt 5 nappal... Nekem is csak halványan az elején, aztán egyre erõsebben. Mikor lehetett péd?
A kérdező hozzászólása: elméletileg 14.-én
Elõzõ vagyok. Nekem akkor elméletileg szeptember 25-én kellet volna pémnek lenni, de hamarább volt, ez tuti, nekem azért mutatta ki a teszt is hamarább. Én sem akartam elõször hinni a szememnek, azt hittem, hogy csak beképzelem magamnak a csíkot, mivel akartuk, és azt sem akartam elhinni, hogy elsõre sikerült, menzi után két nappal. Aztán még kétnaponta csináltam a teszteket, de a 3. után mát tuti volt a csík. Szóval elég bonyolult volt a helyzet, remélem, érthetõ voltam.

Peteérésre utaló tüneteim vannak (nyúlós ragacs), de a hőmérsékletem 36.2 volt ma reggel. Eddig nem nagyon mértem, csak kíváncsiságból. Van rá esély?

Múlthét óta szorgoskodunk.Van rá esély hogy terhes leszek ilyen alacsony h? mellett?

Legjobb válasz: Mindenre van esély. Én úgy lettem terhes, hogy gyógyszer mellett ultrahanggal ellenõrizték a peteérésemet, és abban a hónapban nem talált tüszõt a doki. Amúgy az sem mindegy, hogyan méred a hõdet. Rögtön ébredés után, de még mielõtt kikelsz az ágyból. És ne a hónod alatt, inkább szájban vagy hüvelyben érdemes. Ha naponta méred, akkor látszik, hogy félidõben leesik majd másnap rögtön másnap megemelkedik, legalább fél fokot. Vagyis amit te mértél, lehet hogy pont a tüszõrepedés elõtti napon lévõ leesés volt :)

Mindenre van esély. Én úgy lettem terhes, hogy gyógyszer mellett ultrahanggal ellenõrizték a peteérésemet, és abban a hónapban nem talált tüszõt a doki. Amúgy az sem mindegy, hogyan méred a hõdet. Rögtön ébredés után, de még mielõtt kikelsz az ágyból. És ne a hónod alatt, inkább szájban vagy hüvelyben érdemes. Ha naponta méred, akkor látszik, hogy félidõben leesik majd másnap rögtön másnap megemelkedik, legalább fél fokot. Vagyis amit te mértél, lehet hogy pont a tüszõrepedés elõtti napon lévõ leesés volt :)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. De miért nem használsz ovulációs tesztet? Drukkolok!
Nekem alig érte el a 36 fokot és most terhes vagyok! Persze lehet, hogy nem volt jó a hõmérõ?!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!