Találatok a következő kifejezésre: Reggel hasmenésem de azóta semmi, (2 db)

Reggel hasmenésem volt, de azóta semmi, utánna görcsölni kezdett a hasam, jobban a jobb oldalamon és kegyetlenül fáj a derekam is. Mi bajom lehet? Lehet köze hozzá, hogy 6 hete szültem?

Mi lehet ez epe vagy vesegörcs? Vagy talán vakbél? Görcsöléskor teljesen kiver a víz, kegyetlenül fáj. Lehet köze hozzá, hogy 6 hete szültem? Szoptatok, ezért nem merek bevenni görcsoldót. Iszonyatosan félek, hogy kórházba kell menni. Mi lesz akkor a pici fiammal?

Legjobb válasz: A kérdés kiírása óta voltál orvosnál? Mert ez nem normális. Ha epe akkor a jobb bordaív alatt göorcsölsz és a derékba sugárzik, s nem bírsz felállni. Lehet hasnyálmirigy is hasonló tünetekkel. A vese inkább hátul görcsöl. mindegyik esetben orvos kell, fõleg mert szoptatsz.

A kérdés kiírása óta voltál orvosnál? Mert ez nem normális. Ha epe akkor a jobb bordaív alatt göorcsölsz és a derékba sugárzik, s nem bírsz felállni. Lehet hasnyálmirigy is hasonló tünetekkel. A vese inkább hátul görcsöl. mindegyik esetben orvos kell, fõleg mert szoptatsz.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam, másnapra megszünt a fájdalom, remélem nem tér vissza. Ha igen kénytelen leszek kivizsgáltatni. Nagyon megijedtem.

Napokban rám jött a hasmenés és görcsölt a hasam is. Tegnap reggel vettem be IMODIUM-ot. Azóta nem is volt székletem, pedig már sok mindent ettem de semmi. Mi lehet a bajom?

De nem is görcsöl a hasam csak néha néha "bugyog" . És étvágyam is van.

Legjobb válasz: De most két napig nem voltál vécén, ez a baj? Vagy nem értem.

De most két napig nem voltál vécén, ez a baj? Vagy nem értem.
A kérdező hozzászólása: Hát mivel 4 napig hasmenésem volt most meg már 2 napja nem volt semmi ez kicsit számomra furcsa!
Miért? Egyszer vége kell, hogy legyen.
A kérdező hozzászólása: Igaz...csak nem tudtam h ez igy jo hogy 2napja nem volt semmi.
szerintem nincs semmi bajod, illetve most a gyógyszer visszafogta a hasad, szóval ezért nincs székleted...A bugyogás okés, ha hasmenésed volt/van...egyél normálisan úgy értem, reggeli ebéd vacsora de közte ne egyél pluszban, ne terheld a gyomrod/beleidet. esetleg fõtt krumpli rizs ilyesmi, kicsit koplalj, pár napig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!