Találatok a következő kifejezésre: Reggel felkeltem nmentem és (1 db)

Reggel felkeltem wc-re nmentem és fehér jött ki. Mi az?

12 vagyok és amikor wcre mentem akkor csípett és fehér szin? jött ki. Mi az? VAgy ha az akkor nem korai?

Legjobb válasz: bocs azért irtam h biztos fiu vagy mert az elõbb még nem ebbe a kategóriába volt a kérdés.. ha lány vagy akkor tényleg fertõzés lehet..

A kérdező hozzászólása: Akkor meg lesz a délutáni programom is...
bocs azért irtam h biztos fiu vagy mert az elõbb még nem ebbe a kategóriába volt a kérdés.. ha lány vagy akkor tényleg fertõzés lehet..
Amúgy melyik nyíláson jött ki? Mert ha mondjuk a fenekeden, akkor lehet, hogy túl sok paprikás túrós csuszát ettél.
Ha lány vagy akkor fertõzés.
nem Playboy szindróma?
akkor fertõzés
A kérdező hozzászólása: akkor fordul elõ amikor az jön ki.
Valószínûleg valamilyen fertõzésed van. Menj el a bõr és nemibeteggondozób, vagy ha van a városodban, az STD ambulanciára. Esetleg az urológiára. (A legjobb lenne mindhárom helyre.) Amúgy célszerû lenne felkeresni a körzeti orvosodat is, õ majd elirányít.
akkor viszont "az" volt az. ne aggódj ezzel nincs semmi baj, viszont nemtudom miért csíphetett. olyanról nem hallottam h csíp amikor "az" jön ki :S lehet elkaptál vmi fertõzést suliban vagy egyik ismerõsödnél vagy akárhol és azért csípett. Amúgy csak 1x fordult elõ vagy többször is naponta?
A kérdező hozzászólása: fiú
A kérdező hozzászólása: nemi szerv
Szerintem el kellene menned a nõdokihoz és megmondja hogy mi a helyzet.
Ha lány vagy, akkor szerintem is valami fertõzés.
sztem meg fiu vagy és igen az "az" volt és nem korai egyáltalán..na de hogy miért csipett azt nem tudom
hogy tanácsot adhassak fontos tudnom 1 dolgot: meleg vagy? Ha igen mikor közösültél análisan óvszer nélkül utoljára?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi van ha sok b vitamint eszek? Mik lesznek a tünetei?

2

Mikor kell meg metszeni és trágyázni? (lent)

Almafa, szilvafa, diófa illetve virágoknak szánt területet ősszel kell trágyázni?

1

A szolnoki sztk-ban mikor van tüdőszűrés? és, hogy kell e időpont? Vagy esetleg fizetni, mert az egyik ismerősöm is ment tüdőszűrésre igaz nem Szolnokra de ott azt mondták neki h ha kér iskola látogatásit akkor nem kell fizetni a szűrésért.

2

Valaki tud segíteni? Mit kéne tennem?

Amióta munkanélküli vagyok állandóan beteg vagyok. Lehet valami összefüggés? Már nem látom értelmét semminek. Sehová sem kellek, gyárba sem. Kezdem úgy érezni, hogy komolyabban belebetegszek ebbe az elkeseredettségbe és a sok elutasításba. 21/L

2

Legalon mellet lehet szedni probiotikumot?

7

30ées férfi vagyok, és már 1, 5 éve folyamatosan sípol mindkét fülem folyamatosan. Valaki hasonló problémával, esetleg megoldással?

Tavaly már bejártam egy csomó orvost, de szokásosan sehol semmit nem találtak. Kaptam értágító infúziós kezelést, de sajnos semmit se segített. Nyáron egész tűrhető a helyzet, viszont minél hidegebb az időjárás, annál intenzívebb a sípolás, és annál jobban kattanok be tőle :-) Bizonyára nem vagyok ezzel egyedül, és azzal sem, hogy sokaknál nem találtak rá a megoldásra, és egészen életük végéig ezzel kell szenvedniük. Gondoltam viszont ideírok, hátha van valaki, akinél valamilyen módszer hatásos tudott lenni. Előre is köszönöm

6

Ha biztosított vagyok akkor csak a területileg illetékes szakrendelést kereshetem föl vagy bárhol az országban ellátnak?

Taj (érvényes) kártyával.

5

Mennyire normális, ha nyújtózkodáskor van, hogy elgyengülök és szédülök? Másnál is van így?

2

Miért fáj az állkapcsom alatti szövet?

Csak ha az ujjaimmal a toka és a jobb alsó állkapocs alatt / mellett megtapintom akkor fáj. Mik vannak ott ami ilyen picit duzzadt lehet? Szerintem évek óta érzem ezt a fájdalmat ha megnyomom.

0

A chi kung menyire hatásos? Mennyi idő után kell érezni a hatását?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!