Találatok a következő kifejezésre: Reggel felkeltem nmentem és (1 db)

Reggel felkeltem wc-re nmentem és fehér jött ki. Mi az?

12 vagyok és amikor wcre mentem akkor csípett és fehér szin? jött ki. Mi az? VAgy ha az akkor nem korai?

Legjobb válasz: bocs azért irtam h biztos fiu vagy mert az elõbb még nem ebbe a kategóriába volt a kérdés.. ha lány vagy akkor tényleg fertõzés lehet..

A kérdező hozzászólása: Akkor meg lesz a délutáni programom is...
bocs azért irtam h biztos fiu vagy mert az elõbb még nem ebbe a kategóriába volt a kérdés.. ha lány vagy akkor tényleg fertõzés lehet..
Amúgy melyik nyíláson jött ki? Mert ha mondjuk a fenekeden, akkor lehet, hogy túl sok paprikás túrós csuszát ettél.
Ha lány vagy akkor fertõzés.
nem Playboy szindróma?
akkor fertõzés
A kérdező hozzászólása: akkor fordul elõ amikor az jön ki.
Valószínûleg valamilyen fertõzésed van. Menj el a bõr és nemibeteggondozób, vagy ha van a városodban, az STD ambulanciára. Esetleg az urológiára. (A legjobb lenne mindhárom helyre.) Amúgy célszerû lenne felkeresni a körzeti orvosodat is, õ majd elirányít.
akkor viszont "az" volt az. ne aggódj ezzel nincs semmi baj, viszont nemtudom miért csíphetett. olyanról nem hallottam h csíp amikor "az" jön ki :S lehet elkaptál vmi fertõzést suliban vagy egyik ismerõsödnél vagy akárhol és azért csípett. Amúgy csak 1x fordult elõ vagy többször is naponta?
A kérdező hozzászólása: fiú
A kérdező hozzászólása: nemi szerv
Szerintem el kellene menned a nõdokihoz és megmondja hogy mi a helyzet.
Ha lány vagy, akkor szerintem is valami fertõzés.
sztem meg fiu vagy és igen az "az" volt és nem korai egyáltalán..na de hogy miért csipett azt nem tudom
hogy tanácsot adhassak fontos tudnom 1 dolgot: meleg vagy? Ha igen mikor közösültél análisan óvszer nélkül utoljára?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az egyik haverom rengeteget "szelel", mi a teendő?

Van olyan gyógyszer (pl.:espu_misan), ami segítséget nyújthat? Na jó, lehet nem a haverom problémája.. :)

4

27éves vagyok 10 éve veseátültetett. Lerokkantosítottak, majd visszamentem suliba, megszűnta rokkantságim, azóta nem mentem felülvizsgálatra, éltem az életemey, dolgoztam 6 évig, ami ne mrég megszűnt, most nincs bevételem. Hova fordulhatnék?

Semmilyen járulékban nem részesülök,tbmet sem tudom fizetni.Milyen kedvezményekre,támogatásra vagyok jogosult?

4

Mit tudjak tenni, hogy a fenekemnél középen ne legyen sötétebb mint máshol?

Kreol bőrrel rendelkezem és ott olyan mintha meg keményedve és mondhatni sokkal sötétebb ... a sok rajta üléstől szerintem, gép előtt hihetetlen pozíciókat vagyok képes felvenni. Valami tipp ennek elhárítására?

2

Mit lehet tenni az erős, állandó testszag ellen? Hogyan közölnéd ezt mással?

Sajnos több osztálytársam is elég erős testszaggal küzd, rettenet büdösek. Vagyis a probléma az, hogy nem küzd egyik sem ellene, tudomást sem vesz róla. Hogyan lehetne ezt tapintatos módon közölni?
Illetve mi lehet annak az oka, hogy nyilvánvalóan mosakodás után is szaglanak? Ez már kóros? Van ilyen betegség? Lassan mi leszünk betegek tőlük...

2

Vitamin szedése? Találtam egy doboz Actival Max multivitamint amelyet még pár hónapja vettem, de az a helyzet hogy szó szerint elfelejtettem hogy van.

A dobozon feltüntetett szavatosság 2013. december-ig szól!
Be lehet szedni a még megmaradt vitaminokat vagy inkább vegyek másikat?

5

Mi lehet az oka hogy foltokba fáj a fejem?

Foltokba érzek néha szúró érzést a koponyámon.Ennek mi lehet az oka? És milyen veszély jár ezzel?

0

Valaki tud jó orvost ajánlani?

Anyukámnak egy jó fél éve nagyon fáj a válla, meg a karja. Sajnos kénytelen fizikai munkát végezni, amit így csak borzasztó fájdalommal tud megcsinálni. Több orvosnál is járt, TB-s rendelésen, mindegyik csak hümmögött rá, írt fel valaki krémet, ami persze semmire se jó, és annyi. A mostani írt fel valami kezelést, de arra csak novembertől járhat. Valaki tudna esetleg ajánlani Kecskeméten, vagy a környékén olyan orvost, magánrendelés keretén belül, aki normális, és tudna segíteni anyának? Nagyon nagyon fontos lenne, előre is köszönöm!
17/l

0

Már lassan több mint egy hónapja, középen, a melkasomnál szúró fájdalmat érzek, főleg ébredés után, de az elmúlt napokban már egész nap érzem, ha előre nyújtva, összekulcsolom a tenyerem. Mit jelenthet?

Olyankor is erősödik a fájdalom, ha feszült, ideges vagyok.A jövő héten megyek orvoshoz, eddig abban reménykedtem, hogy talán elmúlik. csak azért tettem fel a kérdést, mert szeretném tudni hogy egy hozzáértő ember szerint ez minek a tünete lehet, hogy mire számítsak. édesapámnak komoly szív problémái voltak idősebb korában (és az ő apjának is) de én még csak 22 éves vagyok.

0

Azt akarom, h ne legyen hangom, ezt hogyan tudom elérni?

mármint,h egy ideig ne legyen hangom

1

Hogyan deríthetném ki hogy mitől félek?

folyton azt hallom azok a legnagyobb emberek akik a saját félelmeikkel szembe mernek nézni de én 1 hónapja azon gondolkozom hogy mitől félek de nem tudom megfejteni ezt a kérdést nem lehetne valahogy megfejteni ?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!