Találatok a következő kifejezésre: Reggel csináltam tesztet de csak 1 (3 db)

Szerintem ismételd meg. Remélem + lesz....
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam másik tesztet reggel: negatív. Pici vér is van de inkább csak barnázás.. Rendes mensinek nem mondható!
én is így jártam, csak én kb 15 perc után néztem meg. péntekre nem várom, majd kiderül, a hétvégén tesztelek mégegyet. írj majd, hogy veled mi lett! drukk!
Nem tudni, mennyi idõ mulva jelent meg a 2 csík. az lehet, hogy te csak egy óra múlva néztél rá újra, de az elõbb is elszinezõdhetett, esetleg a megadott idõn belül. Én is így jártam. Leraktam a tesztet, hogy biztos nincs baba és késõbb ránéztem, ott volt a nagyon halvány 2. csík. Azóta is szépen fejlõdik a babám, 9 hetes terhes vagyok.
Én is pont így jártan néhány hónapja!Csak az a valós eredmény, amit a megadott intervallumon belül kapsz, ami kb 10 perc.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
1 óra túl sok idõ, akár már holnap reggel is megismételheted a tesztet, de lehet jobb lenne csütörtök reggel.
A kérdező hozzászólása: Már holnap reggel?
1óra után nem mutat valós eredményt!Én is csak azt tudom mondani, másik teszt.Szurkolok!
Miújság veled? Mensi vagy baba?

Nem kell megjönnie csak 1 hét múlva, nem bírtam tovább csináltam egy tesztet ami haloványan de megjelent a második csík. Elkezdett szúrni a hasam és barnás folyásom van. Reggel csinálok mégegyet de félek nehogy vetélés legyen. Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Várd meg az 1 hetet mikor megkellene jönnie és akkor csinálj tesztet, ha az is pozítív, akkor bizony baba. Ne gondolj a vetélésre, nem lesz baj! Pihenj sokat!És nagyon szurkolok!

Várd meg az 1 hetet mikor megkellene jönnie és akkor csinálj tesztet, ha az is pozítív, akkor bizony baba. Ne gondolj a vetélésre, nem lesz baj! Pihenj sokat!És nagyon szurkolok!
A kérdező hozzászólása: De nekem az agáz, hogy barnás jön belõlem, nektek is volt ilyen vagy ez normális?
Szia! Szerintem is bébi lesz, GRATULA! Én a nem várt mensi napján teszteltem, nekem is nagyon halvány volt még és Gabriellel, és most 6+4 napos boldog kismami vagyok! Ne izgulj, minden rendben van!!! Sok boldogságot!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyos vagy, Én is gratulálni szeretnék neked!!!
Nekem is csak halványan mutatta a csík, ha megjelenik egyáltalán, akár halványan is, akkor ott a baba! 3 hetesen még nincs annyi B-Hcg a vizeletben, ne is várd most, hogy erõsebb egyen. Én 4-5 hetesen teszteltem elõször, nekem is elég halovány volt, szinte alig látszott. Most 14 hetes terhes vagyok. Úgyhogy gratulálok, és NYUGI!
A kérdező hozzászólása: De viszont kiszámoltam még csak 3 hetes lennék ha az a csík igaziból csííík!Tudom korai még de én nem bírtam tovább várni majd hétfõn reggel is megcsinálom, mert ha akkor os azt mutatja nem megyek egy kemény quad túrára a hegyekbe...
A kérdező hozzászólása: Nem igaz megint halvány csík...De teljes olyan érzésem van mintha mindjárt meg akarna jönni.Gabriellel csináltam az elsõt és most is azzal teszteltem!
teszt nevét esetleg megkérdezhetem?
A halvány csík is csík azt mondják az okosok! Ne aggódj, ne idegeskedj ha ott a pici csak áthat neki. Szerintem is várd ki az az egy hetet, tesztelj megint és utána mehet a doki! Csak pénztárca-tanács: ha minden rendben, nincs semmi panaszod, akkor a 7-8hét elõtt ne menj dokihoz, mert csak visszahívnak, addig nem látszik csak a petezsák az uh-on, a 8.héttõl viszont a szivdobbanásai is! Te viszont kétszer fizetsz...
Hát a barna nem a legjobb, én inkább elmennék dokihoz, hátha adna utrogestant vagy hasonlót. Pihenj sokat, ne emelj, nuku forró fürdõ. És szerintem még a sexet is hagyd ki amig a doki lát. Drukkolunk Nektek!

Ma reggel csináltam egy terhességi tesztet de negatív lett a hőmérsékletem pedig felment 37, 1-re lehettek még azértterhes vagy csak korán teszteltem?

Legjobb válasz: Az utolsó válaszadóval értek egyet! Minek teszteltél 5 nappal elötte?? Szerintem nincs a földön olyan teszt, ami kimutatná, ha babát is vársz. Még az elmaradt mensi napján is felesleges tesztelni.

Az utolsó válaszadóval értek egyet! Minek teszteltél 5 nappal elötte?? Szerintem nincs a földön olyan teszt, ami kimutatná, ha babát is vársz. Még az elmaradt mensi napján is felesleges tesztelni.
Öt nappal mensi elõtt teszteltél???? MInek??? Ennyi pénzed van kidobni való?
Mikorra vártad a mensit?
Ha mára nem vártad attól még lehetsz terhes.Ha nem jön meg 2 nap múlva tesztelj szerintem.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: még van 5 nap a mensesig köszönöm a válaszokat.
Egy cseppet korán teszteltél:-DDD Várd meg az 5napot még ha hiteles eredményt szeretnél.
Mondjuk én nem dorgálnám le a kérdezõt, én a 32 napos ciklusaimmal a 26. napon teszteltem pozitívat... Minden attól függ, hogy az adott nõ szervezete milyen ütemben termeli a HCG-t. Azért javasolják, hogy a nem várt idején kell tesztelni, vagy pár nappal utána, mert általában akkorra telik el annyi idõ, ami biztosan elég hozzá... Szóval pár nap múlva hajrá! :o)
Az elõttem párral elõttem szólókhoz csak annyi, hogy nekem 30 naposak a ciklusaim, és nemvárt elõtt 5 nappal pozitívat teszteltem.. Mielõtt lehurrogjátok a másikat elõször gondoljátok át mit írtok, és ne azzal foglalkozzatok hogy kinek mennyi pénze van! Lehet terhes a kérdezõ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!