Találatok a következő kifejezésre: Reggel csináltam tesztet de csak (16 db)

Szerintem ismételd meg. Remélem + lesz....
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam másik tesztet reggel: negatív. Pici vér is van de inkább csak barnázás.. Rendes mensinek nem mondható!
én is így jártam, csak én kb 15 perc után néztem meg. péntekre nem várom, majd kiderül, a hétvégén tesztelek mégegyet. írj majd, hogy veled mi lett! drukk!
Nem tudni, mennyi idõ mulva jelent meg a 2 csík. az lehet, hogy te csak egy óra múlva néztél rá újra, de az elõbb is elszinezõdhetett, esetleg a megadott idõn belül. Én is így jártam. Leraktam a tesztet, hogy biztos nincs baba és késõbb ránéztem, ott volt a nagyon halvány 2. csík. Azóta is szépen fejlõdik a babám, 9 hetes terhes vagyok.
Én is pont így jártan néhány hónapja!Csak az a valós eredmény, amit a megadott intervallumon belül kapsz, ami kb 10 perc.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
1 óra túl sok idõ, akár már holnap reggel is megismételheted a tesztet, de lehet jobb lenne csütörtök reggel.
A kérdező hozzászólása: Már holnap reggel?
1óra után nem mutat valós eredményt!Én is csak azt tudom mondani, másik teszt.Szurkolok!
Miújság veled? Mensi vagy baba?

Ma volt a 6. napja, hogy késett, így reggel csináltam tesztet, ami pozitív lett! Fel is hívtam a dokimat, de ő csak kedden rendel... Örülhetünk egy picit vagy várjam meg az orvost?

A tesztet reggeli vizeletb?l csináltam, érzékeny teszttel és rögtön vázolódott a másodi csík :)

Legjobb válasz: Örülhetsz! Ha késik és a teszt pozitív lett, akkor terhes vagy :) Gratulálok!

Örülhetsz! Ha késik és a teszt pozitív lett, akkor terhes vagy :) Gratulálok!
Szia! Engem az érdekelne, hogy éreztél-e valamit mielõtt kiderült? Mondjuk már a félidõ napjától kezdõdõen? Nekem a mellem fáj azóta és felvagyok puffadva. Érdekelne ezek lehetnek-e terhesség jelei?
Örülhetsz!! Nekem is igy volt!!
A kérdező hozzászólása: igen, elsõ babánk lesz :) igazából - ha valóban hinni lehet a teszt eredményének, akkor - elsõre sikerült teherbe esnem :) mert egy hónapja próbálkoztunk elõször...nektek is ezt kívánom!! de még nem is nagyon fogjuk fel!! DE NAGYON ÖRÜLÜNK!! kitartás és csak semmi görcsölés!! szorítunk!! sok sikert!!
gratula.mi is szeretnénk babat. nektek mennyi idõ probálkozás után sikerült? elsõ baba?
A kérdező hozzászólása: utoljára febr.11-16. volt meg. remélme, mpstmár nem is fog!! :) a corax be sure tesztet használtam, rossmanban vettem. az orvosom mondta, hogy kedden már menyjek. picit már azért 9rülünk :) nagyon szeretnénk babát!!
mikor mensiztél utoljára? Hány hetes vagy? Én még nem mennék a helyedbe dokihoz, hacsak nem valami elõzõ panasz miatt nem kell menni. Melyik tesztet használtad?
Én elhinném a helyedben, persze azért biztos jól teszed, hogy megvárod a dokit, de a 2 csík az 2 csík!Én azért már gratulálok neked:-))
A kérdező hozzászólása: köszönjük a gyors választ!! :) még nem nagyon hisszük el :)
A kérdező hozzászólása: szia!! hát mostmár mi is láttuk a kis borsószemünket, úgyhogy bejött a teszt eredmény!! :) hát volt cici feszülés, felfújódva éreztem magam, szurkált a pocim. ahogy kimaradt a menzim, érzékenyebb lettem az ízekre, meg nagyon fáradékony, aluszékony vagyok!! remélem, segítettem :)

Reggel csináltam egy Corax Be Sure Direct terhességi tesztet halványan de egyből kijött a második csík is, csináltam egy Gabriel tesztet is de azon csak egy csík van. Most melyik teszt mutat valós eredményt? Melyik a két teszt közül az érzékenyebb?

Legjobb válasz: A Gabriel nekem is negatívat mutatott, de a Clear blue pozit. Szerintem terhes vagy. Két nap múlva reggeli vizeletbõl tesztelnék még egyet. Egyébként gratula!:)

A Gabriel nekem is negatívat mutatott, de a Clear blue pozit. Szerintem terhes vagy. Két nap múlva reggeli vizeletbõl tesztelnék még egyet. Egyébként gratula!:)
Nezd meg a tajekoztatoban hogy hanyas(nem tudom fejbol).Ha nem egyformak akkor az erzekenyebbnek higgy.
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy a Corax-os teszten nem találom hogy hányas érzékenységû pedig már átolvastam ötször:((( És most itt örlõdök hogy melyik mutat igazat:((((
szia.ha jo tudom a corax-os 20-as érzékenységü, de nem vagyok biztos benne-nézd meg a neten...a másikat nem tudom , sajna....
elözö voltam/vagyok.20-as érzékenységü mind a kettö...csinálj 2 nap mulva másik tesztet reggeli pisiböl...
Szia, megírod majd, hogy mi lett az eredmény?

Eléggé görcsölök, de attól még lehetek babás? Lehet, hogy csak a szervezetem emlékszik: ilyenkor szoktam menszizni. Ma reggel csináltam negatív tesztet, de hőm reményt keltő.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e8a01c9124b3ea407b5c3e..

Legjobb válasz: Szia! Amikor én teherbe estem görcsöltem, ugyanúgy mint menszi elõtt, én meg vártam mikor jön meg, 2 hét után csináltam pozitív tesztet. Remélem neked is összejön.

Szia! Amikor én teherbe estem görcsöltem, ugyanúgy mint menszi elõtt, én meg vártam mikor jön meg, 2 hét után csináltam pozitív tesztet. Remélem neked is összejön.
Ne éld bele magad hogy terhes vagy. nekem is ilyen volt a hõm mégis megjött. Van akinek csak aznap esik le a hõje. Azért szúrkolok!
A kérdező hozzászólása: igen, tudom, hogy van akinek csak aznap esik le hõje, de már jó ideje méricskélek, mindig le szokott elõtte való nap esni, sõt általában látszik a lankadó tendencia. Most meg még ma sem esett le, pedig ma kellene megjönnie. Clsotit szedtem, 3. hónapja, eddig az elõzõ kettõnél 28. napra jött meg, sõt szedtem már szept.-ben és akkor is 28 napra jött meg.
Hátha.Én mind a háromszor úgy görcsöltem, mintha meg akarna jönni.Mindig betéttel szaladgálatam.Sõt még olyan is volt mintha folyt volna valami belõlem, mindig mentem nézni a wcre, de mégsem.Három nap késésnél pozitívat teszteltem. Ja a hõm nekem csak 36.7 volt két nap késésnél.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! A görcsölés a délután folyamán elmúlt, menszi sehol, nagyban reménykedek, de pár napig tutira nem fogok még tesztelni. Annyi negatív tesztet láttam már (másfél éve várjuk a Manót).
Ha még mindig nem jött meg akkor van esélyed a babára. Tesztelj nyugodtan.

Máj23-án megjött de nem ugy mint szokott kevesebb volt de 5 napig tartott a 4 napon reggel csináltam egy terhességi tesztet ami pozitiv lett de csak halványan látszott a második csík. Attol hogy meg jött a menszeszem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Igen lehetsz terhes, bár én a helyedbe sietnék a kórházba, hogy segítsenek némi gyógyszerrel vagy hormonnal, nehogy rossz vége legyen. Én legalábbis már jártam így és sajnos ... Csinálj egy újabb tesztet!

Igen lehetsz terhes, bár én a helyedbe sietnék a kórházba, hogy segítsenek némi gyógyszerrel vagy hormonnal, nehogy rossz vége legyen. Én legalábbis már jártam így és sajnos ... Csinálj egy újabb tesztet!
Lehetsz igen.Nekem a két menzi kozott volt kisebb vérzés 2-3 napig.én nemmentem orvoshoz, mert nem is gondoltam , hogy baba van a dologban, csak késobb a teszt mutatta ki , hogy mi a helyzet.
Szia!De jó neked, már tarthatnék én is itt!Gratulálok! Igyál palástfûteát, reggel 1 csészével, az megszünteti a vérzést, barnázást! Jó egészséget!

Nem kell megjönnie csak 1 hét múlva, nem bírtam tovább csináltam egy tesztet ami haloványan de megjelent a második csík. Elkezdett szúrni a hasam és barnás folyásom van. Reggel csinálok mégegyet de félek nehogy vetélés legyen. Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Várd meg az 1 hetet mikor megkellene jönnie és akkor csinálj tesztet, ha az is pozítív, akkor bizony baba. Ne gondolj a vetélésre, nem lesz baj! Pihenj sokat!És nagyon szurkolok!

Várd meg az 1 hetet mikor megkellene jönnie és akkor csinálj tesztet, ha az is pozítív, akkor bizony baba. Ne gondolj a vetélésre, nem lesz baj! Pihenj sokat!És nagyon szurkolok!
A kérdező hozzászólása: De nekem az agáz, hogy barnás jön belõlem, nektek is volt ilyen vagy ez normális?
Szia! Szerintem is bébi lesz, GRATULA! Én a nem várt mensi napján teszteltem, nekem is nagyon halvány volt még és Gabriellel, és most 6+4 napos boldog kismami vagyok! Ne izgulj, minden rendben van!!! Sok boldogságot!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyos vagy, Én is gratulálni szeretnék neked!!!
Nekem is csak halványan mutatta a csík, ha megjelenik egyáltalán, akár halványan is, akkor ott a baba! 3 hetesen még nincs annyi B-Hcg a vizeletben, ne is várd most, hogy erõsebb egyen. Én 4-5 hetesen teszteltem elõször, nekem is elég halovány volt, szinte alig látszott. Most 14 hetes terhes vagyok. Úgyhogy gratulálok, és NYUGI!
A kérdező hozzászólása: De viszont kiszámoltam még csak 3 hetes lennék ha az a csík igaziból csííík!Tudom korai még de én nem bírtam tovább várni majd hétfõn reggel is megcsinálom, mert ha akkor os azt mutatja nem megyek egy kemény quad túrára a hegyekbe...
A kérdező hozzászólása: Nem igaz megint halvány csík...De teljes olyan érzésem van mintha mindjárt meg akarna jönni.Gabriellel csináltam az elsõt és most is azzal teszteltem!
teszt nevét esetleg megkérdezhetem?
A halvány csík is csík azt mondják az okosok! Ne aggódj, ne idegeskedj ha ott a pici csak áthat neki. Szerintem is várd ki az az egy hetet, tesztelj megint és utána mehet a doki! Csak pénztárca-tanács: ha minden rendben, nincs semmi panaszod, akkor a 7-8hét elõtt ne menj dokihoz, mert csak visszahívnak, addig nem látszik csak a petezsák az uh-on, a 8.héttõl viszont a szivdobbanásai is! Te viszont kétszer fizetsz...
Hát a barna nem a legjobb, én inkább elmennék dokihoz, hátha adna utrogestant vagy hasonlót. Pihenj sokat, ne emelj, nuku forró fürdõ. És szerintem még a sexet is hagyd ki amig a doki lát. Drukkolunk Nektek!
nincsen képed? valószínû h szellemcsík.nekem is volt ilyen csak gabriellel.
Az a legérzékenyebb elméletileg, de nekem nem vált be. Fehér csíkot mutatott reggeli bizelettel, amikor más teszt aznap délután (sugaras, nem rácseppentõs) egyértelmûen kimutatta.
qupido teszt jó szerintetek?
Szerintem csinálj még egyet, inkább sugarasat az nem mutat fehér csíkokat, egyértelmûbb.
Én tegnap teszteltem egy ilyen fehér csíkosat.Elvileg szellemcsík, és negát jelent-Vagy akkor most csináljak mégegyet????
Elõzõ vagyok. Ezeket a teszteket úgy ajánlom, hogy én szinte mindegyiket kipróbáltam már:) Nem bírtam a helyemen ülni, és jó sokat elhasználtam szinte minden fajtából/márkából. Úgyhogy ez a kettõ tapasztalat:) Mármint, hogy hamar kimutatják, ha terhes vagy.
Nem tudom, hogy a sugarasok közé sorolható-e a Corax Be Sure, de nagyon jó. Javaslom, és nem is drága, 700 forint körül van. Dm-ben lehet kapni meg a Corában azt tudom. Szintén Dm-ben lehet a ClearBluet, az drágább, az is jó. Ezek nekem elég hamar kimutatták, olyan 10 nappal a peteérés után.
A kérdező hozzászólása: Milyen a sugaras teszt? Milyen márkájú tesztet javasoltok? Már 1 hete késik.
Nekem sem mutatták ki egyértelmûen a "rácseppentõs" tesztek. Szintén fehér csík volt a Qupidon, a Gabrielen és az x-epillen semmi, utánanéztem a fórumokon a tapasztaltoknak és negatívnak vettem. De nem bírtam ki, és még aznap csináltam sugaras tesztet, ami pozitív lett. Úgyhogy én helyette sugarasat javasolnék.
Én medilabot csináltam és sokkal halványabban de volt második csik. Most 4 hónapos terhes vagyok. Várj 1-2 napot és tesztelj ujra. Amugy én még aznap csináltam másik kettõt amin alig észrevehetöen de ott volt a csik.
A kérdező hozzászólása: Nincs képem.
Elõzõ vagyok: De én a 10. napon teszteltem peteérés után. Amúgy nekem a Clearblue sima, a digitális és a Corax Be Sure jött be, és a Corax nem is drága ezek közül. Ezek hamar kimutatták.
A kérdező hozzászólása: Általában pontos, de elõfordul hogy késik, úgyhogy nem élem bele magam.
eddig mindig pontos volt? szerintem várj vasárnapig, és csinálj újra tesztet. nekem az elsõ tesztem neg. lett és egy héttel késõbb csináltam újat, ami poz. lett. sok sikert
csinál egy új tezstet a hétvégén. azt javaslom mindenképpen reggeli elsõ vizeletbõl, még akkor is, ha az van rá írva, hogy a nap bármely szakában használható. a reggeli a legjobb.
sajna szerintem kicsi az esély hogy az legyél.nekem is volt már hogy késett, és a teszt nega volt és mégis beleéltem magam.és ezt nemszabad. ha a teszt nnega akkor vedd ugy hogy nem vagy az, És ha mégis akkor nagyon boldog leszel
Én 38 hetes vagyok és soha semmit nem éreztem és érzek. Remélem ez megnyugtat.
Ne kívánd a szédelgést, hányást! Én 3 hete szenvedek tõle!Hidd el jobb ez így neked:) ! Minden jót!
Én most vagyok 30 hetes terhes!Az elsõ 2 hónapban szinte észre sem vettem, hogy terhes vagyok!Csak nyugi megmutatkoznak majd idõvel a terhesség jelei, annyira nem várd õket mert van közte rossz is , de sok jó is!:) Jó babavárást és ne izgulj!:)
A kérdező hozzászólása: Azért csináltam eddig nyolc tesztet, mert 6-on csak halványan látszott a hetediken volt jól látható a két csík, és ma nem bírtam ki teszteltem még egyet. :) Többet nem veszek, már hétfõig kibírom. :) )
Nekem semmi jel nem volt. Nem fájt a cicim, nem volt hányingerem, vizsgára készültem, nem aludtam sokat, mégsem nyomott el az álom napközben, mindent úgy ettem-ittam, mint elõtte, mensis érzés nem volt, szurka, görcs sem. És mégsem csináltam 8 tesztet, már megbocsáss... :) Csak egyet. Bízz a babádban, mert ha így folytatod, kissé idegroncs anyja lesz 8 hónap múlva.. 35 hetes km
Nekem az egyetlen jele annak, hogy teherbe estem, az volt, hogy iszonyúan feszült a mellem. De annyira, mint még soha életemben. Semmi szurkálást, vagy hasonlót nem éreztem, csak a mellfeszülést. Aztén a 10 hét környékén beköszöntött a hányás és az émelygés, de ilyen kicsi terhesen nem éreztem semmit.
A kérdező hozzászólása: viszek zsepit, húú már most könnyes a szemem :) ) remélem a boldogságtól fogok könnyezni, úgy mint mikor elõször megláttam a két csíkot :)
Vigyél zsepit, mert mikor meglátod könnyezni fogsz :-) (13:42, 44-es)
Szia! Nekem 8 hetesen jöttek a klasszikus tünetek (hányás, émelygék, fáradékonyság), aztán el is múltak a 14.héten. Azóta jól vagyok és mindet percét élvezem! :) 22 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A mellem nekem is nagy lett, egy számmal nagyobb cicfixet vettem szombaton, mindig estére úgy bedurran, hogy nem is dudok hason aludni. Itt olyan sokan írják, hogy puffadtak, székelési gondjaik vannak stb. Kicsit megnyugodtam, már várom a május 3-at nagyon, reggel kilencre megyek szorítsatok nekem! :D
2. válaszoló... a hányinger és hányás, gyomorégés, fáradékonyság késõbb jött, ha jól emlékszem... de ne kívánd. Örülj, ha nincs.
Én sem éreztem nagyon mást, csak a mellem lett nagyobb, még annál is, mint a menzesz elõtt általában. Ne izgulj. Ráadásul 8 teszt csak nem téved ...
A kérdező hozzászólása: Mindeki írja, hogy szurkál, görcsölget, hányingere van, hányt stb. Nekem miért nincsenek meg ezek a tipikus tünetek? Tiszta parán vagyok miatt! Van itt olyan kismama aki szintén nem érezte a terhességet?
Nem egyforma a szervezetünk. Van aki majd belehal és van olyan is, aki meg sem érzi és nincs semmi tünete. Én ilyen vagyok. Nekem még a cicim sem lett nagyobb. 37 hétig dolgoztam, s a doki is csodálkozott, hogy milyen erõs a szervezetem, hogy egy iskolában kibírtam táppénz nélkül. Lehet lesz más tüneted, lehet, hogy nem. Nem kell aggódni.

Ma reggel csináltam egy terhességi tesztet de negatív lett a hőmérsékletem pedig felment 37, 1-re lehettek még azértterhes vagy csak korán teszteltem?

Legjobb válasz: Az utolsó válaszadóval értek egyet! Minek teszteltél 5 nappal elötte?? Szerintem nincs a földön olyan teszt, ami kimutatná, ha babát is vársz. Még az elmaradt mensi napján is felesleges tesztelni.

Az utolsó válaszadóval értek egyet! Minek teszteltél 5 nappal elötte?? Szerintem nincs a földön olyan teszt, ami kimutatná, ha babát is vársz. Még az elmaradt mensi napján is felesleges tesztelni.
Öt nappal mensi elõtt teszteltél???? MInek??? Ennyi pénzed van kidobni való?
Mikorra vártad a mensit?
Ha mára nem vártad attól még lehetsz terhes.Ha nem jön meg 2 nap múlva tesztelj szerintem.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: még van 5 nap a mensesig köszönöm a válaszokat.
Egy cseppet korán teszteltél:-DDD Várd meg az 5napot még ha hiteles eredményt szeretnél.
Mondjuk én nem dorgálnám le a kérdezõt, én a 32 napos ciklusaimmal a 26. napon teszteltem pozitívat... Minden attól függ, hogy az adott nõ szervezete milyen ütemben termeli a HCG-t. Azért javasolják, hogy a nem várt idején kell tesztelni, vagy pár nappal utána, mert általában akkorra telik el annyi idõ, ami biztosan elég hozzá... Szóval pár nap múlva hajrá! :o)
Az elõttem párral elõttem szólókhoz csak annyi, hogy nekem 30 naposak a ciklusaim, és nemvárt elõtt 5 nappal pozitívat teszteltem.. Mielõtt lehurrogjátok a másikat elõször gondoljátok át mit írtok, és ne azzal foglalkozzatok hogy kinek mennyi pénze van! Lehet terhes a kérdezõ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!