Találatok a következő kifejezésre: Reggel csináltam tesztet, és negatív lett (26 db)

Már 3 napja késik a mensim és csináltam ma reggel terhességi tesztet, és negatív lett, viszont terhességre utaló jeleim vannak. Sztetek ismételjem a tesztet 7végén ha nem jön meg addig?

Legjobb válasz: Ha terhességre utaló jelek vannak az a HCG hormontól lehet. Viszont, ha az van a szervezetedben, akkor a teszt is pozi kellett volna legyen. A nap mely szakaszában csináltad? Én a helyedben reggel tuti megismételném.

Ha terhességre utaló jelek vannak az a HCG hormontól lehet. Viszont, ha az van a szervezetedben, akkor a teszt is pozi kellett volna legyen. A nap mely szakaszában csináltad? Én a helyedben reggel tuti megismételném.
Nekem se mutatta ki a késést követõ 2 napon, csak 1 hét késés után. Én még várnék a helyedben 7 végéig és reggeli vizeletbõl csináld! 19hkm
én csinálnék a hét végén mégegyet, bár nekem a 31. napon már halványan de ott volt és délután.
A kérdező hozzászólása: Reggel az elsõ vizeletbõl csináltam.Gondoltam rá h meg kellene ismételni, azért kérdeztem meg, mert ti tapasztaltabbak vagytok mint én.Terhességre utaló jeleim:hányinger, gyakori pisi, görcsölök, és már kb. 5 napja 36.6 és 36.7 a hõm.A mellem is fájt, de az már elmúlt.Néha úgy érzem, h mindjárt leszakad a hasam alja, tegnap be is volt keményedve.Köszönöm a válaszokat!
Semmi tüneted sincsen? Péd mikor volt??? Szerintem elkéne mennedd dokihoz.
szia! általában a tesztek már az elmaradt menstruációt követõ nap kimutatják a terhességet. Milyen tesztet vettél? szerintem próbálj meg még egyet, esetleg menj el orvoshoz.
Igen, elõfordulhat az is, hogy csak nem mutatja még ki a teszt, és ebben az esetben a doki sem biztos, hogy lát valamit, mégis, jó lenne, ha ilyen hosszú ciklussal elmennél dokihoz! Nekem is volt ilyen, és nem riogatásból, de nekem akkor cisztám volt, és semmi más tünete nem volt, csak az, hogy nem jött meg! Nem fájt semmim, pedig jó nagy volt! várj néhány napot, ismételd meg a tesztet, és ha még mindig negatív, és nem jött meg, irány a doki!!!!! Legalább kezdje meg a vizsgálatokat!

Reggel csináltam egy tesztet, és negatív lett. Most viszont este újra megnéztem, és halványan láttam a második csíkot! Hihetek neki? Ez most pozitív vagy negatív?

Tüneteim ugyanúgy megvannak: mell fájás, fehér folyás, álmosság..

Legjobb válasz: Erre a tesztre NEM!!!!!! volt ráírva, hogy meddig leolvasható. Minden egyes betüt átolvastam rajta...

milyen márkájúval teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Erre a tesztre NEM!!!!!! volt ráírva, hogy meddig leolvasható. Minden egyes betüt átolvastam rajta...
szerintem ne higyj ENNEK a tesztnek.rá van irva, hogy csak bizonyos idõn belül használható, értékelhetõ az eredmény.aszem talán 20 perc?szóvel ennek a tesztnek ne higyj már, viszont vegyél egy másikat.és csinálj mégegyet. reméljük az + lesz.de 5 percen belül nézd meg asz eredményt!!!
Ha nem volt rajta, hogy mennyi ideig kell jó eredményt mutatnia, akkor nem kaphatta volna meg a CE jelölést, vagyis nem lehetne az EUban forgalmazni.Minõséges vagyok, így hidd el tudom.Valami idõnek csak kellett ott lennie!Ha 3 perc van ráírva, akkor annyi, és nem több óra.Amúgy a használt tesztet miért nem dobod ki?
tuti nem.nekem is volt már ilyen és mégsem baba volt. a tesztnek lehet hinni 5 percig.atán nem!!!44
Akkor se éld bele magad, mert sokkal rosszabb lesz csalódni esetleg. De mindenképp tesztelj pár nap múlva újra!
Ne higgy neki! De tesztelj újra pár nap múlva!
Minden egyes tesztre rá van írva, hogy ne nézegessük késõbb, mert akkor fals eredményt adhat.Ha 10 mp-s a teszt akkor annyi idõ alatt kell jó eredményt mutatnia nem pedig órákkal késõbb.Ha továbbra sem jelentkezik, akkor csinálj újra tesztet, és ne éld bele magad ez alapján a pozitív alapján, hogy tényleg baba van.
Szerintem kezdhetsz hinni neki! :-) Ha babás vagy, akkor folyamatosan nõ a hcg-szint a szervezetedben, s akkor a hétfõi teszten már nemcsak halványan fog látszani a csík! :-))
Szia! Szerintem az a biztos(abb), ha veszel mégegy tesztet és újra tesztelsz! Akár 1-2 nap múlva! Jó jel ez a két csík, de én a helyedben két tesztet is megcsinálnék. Ha tuti a baba akkor nem kell fél nap hogy két csíkos legyen. Általában egy tesztnél pár perc kell a halvány csíkhoz is. Sok sikert! 35 hetes kismami

2 hónapja voltam együtt a párommal. 1 hónapja késik. Jelek: hízás, mellem megnőtt és fáj, a hasam alja fáj, és mintha egy picit nőtt volna a pocim. néha álmos vagyok nagyon. Reggel csináltam egy tesztet és negatív lett. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!

Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!
Nem értem, miért kell várni eddig? Lehet éppúgy baba, mint más is. Sürgõsen menj orvoshoz!!
Azonnal menj orvoshoz, ez már nem sima késés!! Ha amúgy normális a ciklusod, akkor lehet, hogy cisztád van, amit jobb minél elõbb eltávolítani. Ne aggódj, a ciszta jó indulatú csomó, csak nem mindegy mekkora területen terjeszkedik el idõvel, ezért minél elõbb lásson a doki!!

A mensesem mindig percre pontosan megjön. Most egy napja késik, reggel csináltam egy tesztet és negatív lett. Csináljak egyet pár nap múlva is, vagy ez már tuti nem jött össze?

Legjobb válasz: Persze hogy van remény, sõt, ha nem jött meg, az a legjobb. Mindenképp csinálj 4-5 nap múlva tesztet, nekem is csak 5 nap késéssel lett + ! Szóval nagy esélyed van a babára!

Persze hogy van remény, sõt, ha nem jött meg, az a legjobb. Mindenképp csinálj 4-5 nap múlva tesztet, nekem is csak 5 nap késéssel lett + ! Szóval nagy esélyed van a babára!
Szia! Szerintem is várj még legalább 3-4 napot, mert a hcg mennyisége 2 naponta duplázódik. Kívánom hogy ne jöjjön meg addig! Nekem sajnos 2 nap késés után 1 napos mensim volt, elmentewm a dokihoz, és azt mondta, hogy semmi nincsen és nem tudja, miért késett, és miért volt kevesebb. :(( Én is az elsõ napon negatívat teszteltem, de ugye megjött. Remélem neked nem fog! Szorítok! A
Stressz is okozhatja a mensi késését, vagy utazás miatti környezetváltozás. Én is azt mondom, hogy várj pár napot, és ha még mindig nem jött, meg ismételd meg a tesztet!
Szia! Mi újság van? Van pocaklakó? Írj!!!
A kérdező hozzászólása: Nincs sajna.
Szerintem elvileg lehetsz, holnap csinálj egy új tesztet.
A testhõdet csak akkor érdemes figyelembe venni ha több hónapja figyeled az egész ciklusod alatt. Az ad egy kiindulási pontot. Ez persze nem zárja ki, hogy terhes lehetsz-e. 2 nap múlva érdemes ismételni a tesztet ha továbbra sem jelentkezik a vérzés. De akár + akár - az eredmény, ha továbbra sem menstruálsz mindenképp keress fel egy nõgyógyászt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Természetesen, ha nem fog megjönni elmegyek orvoshoz! Csak exenlõre korainak tartom, mert ha terhesség van a háttérben, még az nem látható szerintem!
A kérdező hozzászólása: vérbõl néztünk hcg-t, az 1 alatt volt, akkor a terhesség kizárt?
Akkor nagy valószínûséggel nem vagy terhes.

6. napja nem jön meg, egyébként múlt hónapban is késett egy hetet és csak két napig tartott. Ma reggel csináltam első vizeletből clearblue tesztet és negatív lett. Most akkor nem vagyok terhes vagy nem elég jó ez a teszt?

Legjobb válasz: Szerintem ne vagy terhes, a Clearblue 6 nap késés után már biztosan kimutatná, ha baba lenne. De biztos, ami biztos, holnap reggel csinálj egy másik fajtát, a kettõ együtt már biztosan nem hazudik.

Szerintem ne vagy terhes, a Clearblue 6 nap késés után már biztosan kimutatná, ha baba lenne. De biztos, ami biztos, holnap reggel csinálj egy másik fajtát, a kettõ együtt már biztosan nem hazudik.
A kérdező hozzászólása: egy csomó kismama azt írja pedig, hogy csak 5 hetesen mutatott ki nekik halvány csíkot a teszt és 5 tesztbõl csak 2 mutatta ki a terhességüket, akkor ez hogy van?
Nem tudom, hogy hogy van, nekem már a mensi elõtt 2 nappal kimutatta a babát. Szerintem talán akkor lehetséges, hogy nem mutatja ki, ha nem félidõben fogant, hanem késõbb. Ha pontosan tudod, hogy mikor volt a peteérésed, akkor onnantól számítva 14-15 nap múlva szerintem tuti ki kell, hogy mutassa akármilyen teszt (hacsak nem selejtes). A HCG a beágyazódástól termelõdik (ez kb. a fogantatástól számítva 7-9 nap) és kétnaponta duplázódik. Legtöbb teszt, pedig 25-ös érzékenységû, tehát viszonylag alacsony hormoszintet is képesek kimutatni.
Szia! nem akarlak elszomorítani, de ennek a tesztnek már ki kellene mutatni a babát ennyi késés után! Nekem egy nappal a nem várt mensi elõtt pozitívat mutatott! Azért fel a fejjel!
Nekem is késett, két nap után nega lett a clearblue és egy hét késéssel meg is jött sajna.Ez a teszt már tuti kimutatta volna, de ne keseredj el, majd legközelebb összejön!Amúgy bármi miatt késhet, én pl. vizsgáztam, de amiatt is késhet, h most emiatt izgulsz.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, el vagyok keseredve(
De ha elõzõ hónapban is késett neki egy hetet, akkor lehet hogy most is késik, akkor még csak holnap kell megjönnie. Akkor pedig lehet hogy még nem mutatja ki, nem? Mert én is így vagyok, hogy múlt hónapban is késett egy hetet, most pedig eddig 5 napot, és még semmi.
A kérdező hozzászólása: gondolod, hogy még van remény?
Hát sztem van, mert akkor elvileg még nem is késett semmit, mert még meg sem kellett volna jönnie, most remélem nem írok hülyeségeket, de ha a ciklusod 35 napos, mint múlt hónapban, akkor még nincs késés, nem? Én csak így gondolom, nálam is ez a helyzet. akkor a peteérésed sem a 14. napon volt, hanem a 21.-en, tehát még nem is telt el 14 nap...Szerintetek jól látom?
Hááát.inkább várj még 3-4 napot
elméletileg nem lehetsz terhes ugyanis a peteérés a 2 mensid között félidõben van, tehát ha nem 8 naponta jön meg, elég kicsi rá az esély, nyugi! :)
A 8 napot nem értem egészen! Peteérés után nem annyi nap teli el, mint elõtte, hanem 14-16 nap körül!:) De egyébként tényleg kicsit az esély, hogy terhes vagy, de azért van! Pár nap múlva azért csinálj még egyet!
persze, peteérés után 14-16 nap telik el. de elõtte is eltelik 12 nap mondjuk 28 napos ciklusnál, hát így jön ki a 8, de lehet 10 is :) csak írtam egy példát. lényeg, hogy mensi elsõ napja után kb. a 12. napon van a peteérés, a leányzók 48 óráig életképesek, tehát a 10. naptól lehet teherbe esni.
elvileg kedves elõzõ. Azért ezt nem vegyük szentírásnak, hiszen láttunk már peteérést az 5. napon is és a huszonötödiken is. és láttunk már 5 napig élõ spermiumokat is.
a peteeres minden honapban maskor lehet es ciklustol ciklusra valtozik. Nekem van egy szimptotermalis ciklusfigyelo szamitogepem - cyclotest baby - amivel pontosan meg tudom nezni hogy mikor van ovulaciom :-)) mar van par baratnom akinek ezzel szuperul sikerult.

2 hónapja minden reggel hányingerem van. Volt olyan mikor napközben is. A menstruációm mult hónapba 2 napig volt és a szokotnál kevesebb, most is kevés. Csináltam tesztet de negatív lett. Menjek el nőgyógyászhoz?

Legjobb válasz: Szia. Igen megválaszoltad a kérdésed menj el dokihoz mert a kevés mensi lehet ciszta , pco , endometrozis tünete , ami meddõvé tehet , és gondolom nem szeretnéd a hányingered meg nem terhesség az tuti mert a teszt már kimutatná.....

Szia. Igen megválaszoltad a kérdésed menj el dokihoz mert a kevés mensi lehet ciszta , pco , endometrozis tünete , ami meddõvé tehet , és gondolom nem szeretnéd a hányingered meg nem terhesség az tuti mert a teszt már kimutatná.....
Nekem van 2 olyan ismerõsöm is, akinek csak 2 haónposan mutattat ki a teszt a másiknak 2 és fél hónaposan!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! cisztám nem hiszem h lehet januárban voltam dokinál mert decemberbe sajnos elvetéltem 1-szer volt cisztám de akkor görcsöltem nagyon és véreztem is.Szerinted próbálkozzak még 1 tesztel?hallottam olyat akinek 2-3 hónapos koráig nem mutatott semmit ki a teszt. Köszönöm a válaszokat
Szia! Én is ugyanebben a cipõben járok. Neked mi lett végül az eredmény? Babás lettél?

3 napot késett a mensim, ma reggel megjött, barnás-véres. A hányingerem még mindig megvan és fáj a hasam. Hétfőn és kedden csináltam tesztet de negatív lett mind a kettő. Lehetek még terhes vagy ez már menstruáció?

Legjobb válasz: sajnos erre csak az idõ tud legmegfelelõbben válaszolni. olyan szívesen bátorítanálak, de ez függ a vérzés mennyiségétõl is. Szerintem ebben a hónapban már ne reménykedj, és inkább csalódj kellemesen, mint fordítva! Sok sikert!

sajnos erre csak az idõ tud legmegfelelõbben válaszolni. olyan szívesen bátorítanálak, de ez függ a vérzés mennyiségétõl is. Szerintem ebben a hónapban már ne reménykedj, és inkább csalódj kellemesen, mint fordítva! Sok sikert!
Hát, ez már elõfordulhat h mensi.De ha ugy érzed csinálj egy tesztet a hétvége körül.Ki tudja!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!