Találatok a következő kifejezésre: Reggel csináltam tesztet, és negatív (40 db)

Ha hétfőn kell megjönnie, és ma reggel csináltam tesztet és negatív. Nem volt barnázás, csak enyhe fehér folyás. Nincsmár meg a "mundjárt megjön" érzés sem ami majdnem 12napig tartott a peteéréstől kezdve, ami 17én kezdődött. Lehetek még terhes?

Korán teszteltem? Még egy halvány csík sem látszódot :((((

Legjobb válasz: Szerintem hétfõnél hamarabb nem nagyon fog látszódni semmi, legalábbis a tesztek többségére az van írva, hogy az elmaradt menstruáció elsõ napja után használhatók, sõt lehet, hogy még akkor sem lesz pozitív, pedig már terhes vagy. Várj még!:)

Szerintem hétfõnél hamarabb nem nagyon fog látszódni semmi, legalábbis a tesztek többségére az van írva, hogy az elmaradt menstruáció elsõ napja után használhatók, sõt lehet, hogy még akkor sem lesz pozitív, pedig már terhes vagy. Várj még!:)

Már 3 napja késik a mensim és csináltam ma reggel terhességi tesztet, és negatív lett, viszont terhességre utaló jeleim vannak. Sztetek ismételjem a tesztet 7végén ha nem jön meg addig?

Legjobb válasz: Ha terhességre utaló jelek vannak az a HCG hormontól lehet. Viszont, ha az van a szervezetedben, akkor a teszt is pozi kellett volna legyen. A nap mely szakaszában csináltad? Én a helyedben reggel tuti megismételném.

Ha terhességre utaló jelek vannak az a HCG hormontól lehet. Viszont, ha az van a szervezetedben, akkor a teszt is pozi kellett volna legyen. A nap mely szakaszában csináltad? Én a helyedben reggel tuti megismételném.
Nekem se mutatta ki a késést követõ 2 napon, csak 1 hét késés után. Én még várnék a helyedben 7 végéig és reggeli vizeletbõl csináld! 19hkm
én csinálnék a hét végén mégegyet, bár nekem a 31. napon már halványan de ott volt és délután.
A kérdező hozzászólása: Reggel az elsõ vizeletbõl csináltam.Gondoltam rá h meg kellene ismételni, azért kérdeztem meg, mert ti tapasztaltabbak vagytok mint én.Terhességre utaló jeleim:hányinger, gyakori pisi, görcsölök, és már kb. 5 napja 36.6 és 36.7 a hõm.A mellem is fájt, de az már elmúlt.Néha úgy érzem, h mindjárt leszakad a hasam alja, tegnap be is volt keményedve.Köszönöm a válaszokat!
Semmi tüneted sincsen? Péd mikor volt??? Szerintem elkéne mennedd dokihoz.
szia! általában a tesztek már az elmaradt menstruációt követõ nap kimutatják a terhességet. Milyen tesztet vettél? szerintem próbálj meg még egyet, esetleg menj el orvoshoz.
Igen, elõfordulhat az is, hogy csak nem mutatja még ki a teszt, és ebben az esetben a doki sem biztos, hogy lát valamit, mégis, jó lenne, ha ilyen hosszú ciklussal elmennél dokihoz! Nekem is volt ilyen, és nem riogatásból, de nekem akkor cisztám volt, és semmi más tünete nem volt, csak az, hogy nem jött meg! Nem fájt semmim, pedig jó nagy volt! várj néhány napot, ismételd meg a tesztet, és ha még mindig negatív, és nem jött meg, irány a doki!!!!! Legalább kezdje meg a vizsgálatokat!

Vasárnap kellett volna megjönnie, szomb-ra a hőm leesett 36, 5-re de másnap meg azóta visszament 36, 8és36, 9. Ma reggel csináltam tesztet, negatív lett. Az számít hogy éjjel 03:25-kor menten ki pisilni és 06:20 körül negatív lett a teszt?

Legjobb válasz: Szia.A hõd ha nem esik ke az jó.Nekem is e körül mozgott.Én az elmaradt mensi után csináltam tesztet délután és potítiv lett...Várj még 1-2napot és tesztelj újra. Minden jót,37hetes kismama

Szia.A hõd ha nem esik ke az jó.Nekem is e körül mozgott.Én az elmaradt mensi után csináltam tesztet délután és potítiv lett...Várj még 1-2napot és tesztelj újra. Minden jót, 37hetes kismama
szerintem nem számít, de azért csinálj még egyet holnap reggel. hátha.... sok sikert és majd írd meg mi lett. remélem Pozitív lesz már akkorra!!! 4 hónapos kisfiú anyukája

2 hónapja voltam együtt a párommal. 1 hónapja késik. Jelek: hízás, mellem megnőtt és fáj, a hasam alja fáj, és mintha egy picit nőtt volna a pocim. néha álmos vagyok nagyon. Reggel csináltam egy tesztet és negatív lett. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!

Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!
Nem értem, miért kell várni eddig? Lehet éppúgy baba, mint más is. Sürgõsen menj orvoshoz!!
Azonnal menj orvoshoz, ez már nem sima késés!! Ha amúgy normális a ciklusod, akkor lehet, hogy cisztád van, amit jobb minél elõbb eltávolítani. Ne aggódj, a ciszta jó indulatú csomó, csak nem mindegy mekkora területen terjeszkedik el idõvel, ezért minél elõbb lásson a doki!!

Reggel csináltam egy tesztet, és negatív lett. Most viszont este újra megnéztem, és halványan láttam a második csíkot! Hihetek neki? Ez most pozitív vagy negatív?

Tüneteim ugyanúgy megvannak: mell fájás, fehér folyás, álmosság..

Legjobb válasz: Erre a tesztre NEM!!!!!! volt ráírva, hogy meddig leolvasható. Minden egyes betüt átolvastam rajta...

milyen márkájúval teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Erre a tesztre NEM!!!!!! volt ráírva, hogy meddig leolvasható. Minden egyes betüt átolvastam rajta...
szerintem ne higyj ENNEK a tesztnek.rá van irva, hogy csak bizonyos idõn belül használható, értékelhetõ az eredmény.aszem talán 20 perc?szóvel ennek a tesztnek ne higyj már, viszont vegyél egy másikat.és csinálj mégegyet. reméljük az + lesz.de 5 percen belül nézd meg asz eredményt!!!
Ha nem volt rajta, hogy mennyi ideig kell jó eredményt mutatnia, akkor nem kaphatta volna meg a CE jelölést, vagyis nem lehetne az EUban forgalmazni.Minõséges vagyok, így hidd el tudom.Valami idõnek csak kellett ott lennie!Ha 3 perc van ráírva, akkor annyi, és nem több óra.Amúgy a használt tesztet miért nem dobod ki?
tuti nem.nekem is volt már ilyen és mégsem baba volt. a tesztnek lehet hinni 5 percig.atán nem!!!44
Akkor se éld bele magad, mert sokkal rosszabb lesz csalódni esetleg. De mindenképp tesztelj pár nap múlva újra!
Ne higgy neki! De tesztelj újra pár nap múlva!
Minden egyes tesztre rá van írva, hogy ne nézegessük késõbb, mert akkor fals eredményt adhat.Ha 10 mp-s a teszt akkor annyi idõ alatt kell jó eredményt mutatnia nem pedig órákkal késõbb.Ha továbbra sem jelentkezik, akkor csinálj újra tesztet, és ne éld bele magad ez alapján a pozitív alapján, hogy tényleg baba van.
Szerintem kezdhetsz hinni neki! :-) Ha babás vagy, akkor folyamatosan nõ a hcg-szint a szervezetedben, s akkor a hétfõi teszten már nemcsak halványan fog látszani a csík! :-))
Szia! Szerintem az a biztos(abb), ha veszel mégegy tesztet és újra tesztelsz! Akár 1-2 nap múlva! Jó jel ez a két csík, de én a helyedben két tesztet is megcsinálnék. Ha tuti a baba akkor nem kell fél nap hogy két csíkos legyen. Általában egy tesztnél pár perc kell a halvány csíkhoz is. Sok sikert! 35 hetes kismami

Mára nem vártam, este csináltam egy 10es one step tesztet és negatív.5órás pisi szünet után. Reggel lehet hogy pozi lesz? Az clearblue.

Legjobb válasz: Ilyenkor még mindenképpen számít, hogy reggel van vagy este. Reggel csinálj másikat! (A fajtákról nem tudok nyilatkozni, de a 10-es a legérzékenyebb)

Ilyenkor még mindenképpen számít, hogy reggel van vagy este. Reggel csinálj másikat! (A fajtákról nem tudok nyilatkozni, de a 10-es a legérzékenyebb)
Ne törj le, még nincs veszve semmi! :-) Fel a fejjel és csak elõre nézz!
A kérdező hozzászólása: Clearblue negatív...:(((
Szoritok neked!Remelem babas vagy es lassan mi is a nyomdokaidba lepunk! :-)
A kérdező hozzászólása: Végülis a Clearbluet nem lõttem még el.Gabriel teszt negatív. Hõ 37.
Na, csináltál másik tesztet?
Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Eltelt kb 20perc a teszt után és olyan mintha halványan lenne vmi. Drukkoljatok!
Számít igen hogy esti még az elején. A Clearblue jó lesz szerintem holnap reggel. Drukk!!! Majd írd meg mi az eredmény! :)
A kérdező hozzászólása: Ma pici rózsaszínezésem volt, a hõm esett, ezt elfelejtettem írni és görcsölök ezerrel...:S
Szerintem elvileg lehetsz, holnap csinálj egy új tesztet.
A testhõdet csak akkor érdemes figyelembe venni ha több hónapja figyeled az egész ciklusod alatt. Az ad egy kiindulási pontot. Ez persze nem zárja ki, hogy terhes lehetsz-e. 2 nap múlva érdemes ismételni a tesztet ha továbbra sem jelentkezik a vérzés. De akár + akár - az eredmény, ha továbbra sem menstruálsz mindenképp keress fel egy nõgyógyászt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Természetesen, ha nem fog megjönni elmegyek orvoshoz! Csak exenlõre korainak tartom, mert ha terhesség van a háttérben, még az nem látható szerintem!
A kérdező hozzászólása: vérbõl néztünk hcg-t, az 1 alatt volt, akkor a terhesség kizárt?
Akkor nagy valószínûséggel nem vagy terhes.

10 napja voltam együtt a barátommal, ma reggel csináltam egy tesztet és negativ volt, de késik a mensim, ugye nem hibás a teszt?

Nem volt baj nem szakadt el az óvszer, csak szerintem került egy kis elöváladék a gumira. Azért késik mert terhes lennék? De sztem kicsi az esélye, és a teszt is negativ lett, de ki tudja.. lehet a teszt tévedett..

Legjobb válasz: Csinálj egy másik tesztet is, ha ennyire aggaszt! :)

Csinálj egy másik tesztet is, ha ennyire aggaszt! :)
Csinálj még egy tesztet, hogy megnyugodj. Ilyenkor annál késõbb jön meg minél jobban izgulsz.
Mivel az aktust követõ minimum 14. napon mutat valós eredményt a teszt, ezért ha terhes is vagy, akkor sem a teszt volt hibás, hanem te, hogy nem néztél utána jobban. Ha addig nem jönne meg, akkor kb egy hét múlva tesztelj újra és akkor már biztos eredményt fogsz kapni.
ha sokat stresszelsz, akkor lehet, hogy amiatt is késik. nálam is volt ilyen és majdnem egy hetet késett a menstruációm, mert ráparáztam, hogy mi van ha terhes vagyok? bár én terhességi tesztet nem vettem, mert mikor erre szántam volna magam szerencsére megjött =)
elõváladéktól is teherbe lehet esni. erre vigyaznotok kellene, nagyon, hasznaljatok mellé pharmatexet is, ugy tuti a védelem.

A mensesem mindig percre pontosan megjön. Most egy napja késik, reggel csináltam egy tesztet és negatív lett. Csináljak egyet pár nap múlva is, vagy ez már tuti nem jött össze?

Legjobb válasz: Persze hogy van remény, sõt, ha nem jött meg, az a legjobb. Mindenképp csinálj 4-5 nap múlva tesztet, nekem is csak 5 nap késéssel lett + ! Szóval nagy esélyed van a babára!

Persze hogy van remény, sõt, ha nem jött meg, az a legjobb. Mindenképp csinálj 4-5 nap múlva tesztet, nekem is csak 5 nap késéssel lett + ! Szóval nagy esélyed van a babára!
Szia! Szerintem is várj még legalább 3-4 napot, mert a hcg mennyisége 2 naponta duplázódik. Kívánom hogy ne jöjjön meg addig! Nekem sajnos 2 nap késés után 1 napos mensim volt, elmentewm a dokihoz, és azt mondta, hogy semmi nincsen és nem tudja, miért késett, és miért volt kevesebb. :(( Én is az elsõ napon negatívat teszteltem, de ugye megjött. Remélem neked nem fog! Szorítok! A
Stressz is okozhatja a mensi késését, vagy utazás miatti környezetváltozás. Én is azt mondom, hogy várj pár napot, és ha még mindig nem jött, meg ismételd meg a tesztet!
Szia! Mi újság van? Van pocaklakó? Írj!!!
A kérdező hozzászólása: Nincs sajna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!