Találatok a következő kifejezésre: Reggel amikor nagyon kellemetlen (5 db)

Nagyon kellemetlen szagú a nemi szervem hiába fürdök zuhanyzok reggel és este, valami folyik belőlem ami kellemetlen szaggal jár. Mi lehet az oka?

Mit tegyek? Volt már intim mosakodóm is meg használtam már hüvely Kupot is és nem tudok megszabadulni a szagoktól. Kérem adjatok valami tippet.

Legjobb válasz: A kevert bakteriális hüvelyfertõzésnél van ilyen kellemetlen halszagú folyás. Nõgyógyászhoz menj el, vesz kenetet, abból pontosabban meg tudja mondani, hogy mi okozza. A Dalacin hüvelykrém nagyon jó erre, de csak orvos írhatja fel a vizsgálat után. Minél elõbb menj el , mert felfelé is terjedhet, méhüregi gyulladást és egyéb kismedencei gyulladást okozva. Azt viszont már sokkal nehezebb kezelni.

A kevert bakteriális hüvelyfertõzésnél van ilyen kellemetlen halszagú folyás. Nõgyógyászhoz menj el, vesz kenetet, abból pontosabban meg tudja mondani, hogy mi okozza. A Dalacin hüvelykrém nagyon jó erre, de csak orvos írhatja fel a vizsgálat után. Minél elõbb menj el , mert felfelé is terjedhet, méhüregi gyulladást és egyéb kismedencei gyulladást okozva. Azt viszont már sokkal nehezebb kezelni.
A nagyon kellemetlen szag nem az a kategória, amit tisztálkodó szerekkel lehet orvosolni. És a folyás azt mutatja, hogy valami fertõzést összeszedtél. Az oka: http://www.webbeteg.hu/orvos_valaszol_orvos_valasz/nogyogyas..
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ vagyok, már voltam nõgyógyásznál és P3 eredményem lett, nem kaptam csak immunrendszer-erõsítõt és hogy 3 hó múlva ismét rákszûrés.
Akkor nem tudok mit mondani. Akkor várd ki a három hónapot, esetleg másik nõgyógyászt is keress fel. Nekem is volt folyásom, egy kicsit más jellegû nõgyógyászati probléma utóhatásaként, de teljesen szagtalan volt, és tudom, meglepõ, de Neogranoemon kenõcsöt javasolt az orvos, és el is múlt.

Tisztelt Főorvos úr! Segítségét, tanácsát kérném. Rendzseresen járok rákszűrésre, ami jelenleg is jó lett. (P1) Viszont a menstruációm a régi 26 napról beállt 24 napra, és nagyon csúnya darabos vérzésem jelentkezik a 2. napon. Nagyon kellemetlen, mert ali

Tisztelt Főorvos úr! Segítségét, tanácsát kérném. Rendzseresen járok rákszűrésre, ami jelenleg is jó lett. (P1) Viszont a menstruációm a régi 26 napról beállt 24 napra, és nagyon csúnya darabos vérzésem jelentkezik a 2. napon. Nagyon kellemetlen, mert alig merek azokban a napoban útnak indulni (még tamponnal is), de munkám miatt muszáj. Nőgyógyászomtól kértem segítséget, de szerinte ez normális, mert a méhem fala miomás jellegű és ezért adódhat. Ön főorvos úr, tudna- e esetleg erre segítségül valamit tanácsolni. Nem lehetne gyógyszeres kezelés? (vérhigitót szedni?) Várom válaszát, köszönettel és tisztelettel:Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erre így, az interneten keresztül lehetetlen értékelhető választ adni. Javaslok egy személyes konzultációt és vizsgálatot. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erre így, az interneten keresztül lehetetlen értékelhető választ adni. Javaslok egy személyes konzultációt és vizsgálatot. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

8 napja volt a körülmetélésem. Ha megyek nagyon fáj, ha megmozdulok akkor is és a legrosszabb reggel mikor felkeltem észrevettem, hogy éjszaka valami átlátszó folyadék "távozott" belőlem aminek igen kellemetlen volt a szaga! Vélemény?

Legjobb válasz: Nem tudom mi lehet,de ha igen bûdös a szaga jobb lenne orvoshoz visszamenned,hogy nincs valami fertõzésed,végülis a seb is szivároghat.JObb lenne megtudni hogy ez a váladék sebbõl jön,vagy a húgycsõvedbõl éppen. De mért kellett metélésre menned,annyira súlyos volt a szükületed vagy mi volt a baj? A teljes gyógyulásig ami akár 4-6 hét is lehet eléggé tud a nemiszerv fájni és vízeléskor vagy merevedéskor.

Nem tudom mi lehet, de ha igen bûdös a szaga jobb lenne orvoshoz visszamenned, hogy nincs valami fertõzésed, végülis a seb is szivároghat.JObb lenne megtudni hogy ez a váladék sebbõl jön, vagy a húgycsõvedbõl éppen. De mért kellett metélésre menned, annyira súlyos volt a szükületed vagy mi volt a baj? A teljes gyógyulásig ami akár 4-6 hét is lehet eléggé tud a nemiszerv fájni és vízeléskor vagy merevedéskor.
Mi más lett volna , elélveztél álmodban.Mivel ez átlátszó folyadék volt, igy ez a prosztata által termelt folyadék volt csak .Korodat is mellékelhetted volna .
lehet hogy véraláfutásos ahol lilás, feketés a bõrõd.Még sokáig fájhat ezt több sorstársad is írta.
Hali! Az a váladék vszleg genny volt, vagy vmi kórokozókat tartalmazó folyadék, ha a sebbõl jött. Vagy a húgycsövedbõl? Azt írod, igen súlyos fitymaszûkületed volt. _ Pontosan milyen? (Részletesen plíz...) _ És hogyan mûtöttek? Milyen eszközzel? A fájdalomról addig sajna értelme nincs nyilatkozni, amíg el nem árulsz róla részleteket, ill. a lila/feketeség meg akármi le7, függõen attól, hogy hol és hogyan helyezkedik!? Le7 ez akár alvadt vértõl elkezdve akármi... akár szövetelhalás is, bár errõl megintcsak hülyeség lenne igy nyilatkozni! A TKM-edrõl meg annyit, hogy láttam már elég dúrva fitymaszûkületet is, ennek ellenére megtaláltuk a módját a fityma megmentésének. Ha rendesen tájékozódsz ill. felkészülsz egy ilyen fontos, ámde ambuláns (választ6ó) beavatkozás elõtt, MINDIG LESZ "B-TERV", igaz, ezen így most már kár elmélázni, mert már ezt az opciót a mûtéttel megszüntetted. Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: még egy kérdésem lenne ha tudtok válaszoljatok: a varratok nem annyira csúnyák azzal nincs bajom, de egy helyen elszínezõdött kicsit mintha feketés lenne. Ez normális? valamint néha belenyilall a fájdalom is egy-egy ponton.
A kérdező hozzászólása: 21 éves vagyok. És igen súlyos fitymaszûkület miatt mûtöttek...
A kérdező hozzászólása: Hát azt nem tudom, hogy honnan jött, mert aludtam, de valószínûleg a sebbõl, mert a varrat körül fényes volt a bõr (mintha nedves lenne). Hát nekem már majdnem 9 éve állt fent a szûkület és túltengésem is volt. annyira volt beszûkülve, hogy még lankadt állapotban sem tudtam hátrébb húzni, mint hogy a hegye éppen csak egy kicsit kilátszódjon... hogy milyen eszközökkel mûtöttek? Hát figyelj, amit én tudok az az, hogy epidurálisan érzéstelenítettek, mert helyi érzéstelenítésben nem tudták megcsinálni (túl érzékeny volt) illetve, hogy felszívódó varratokat alkalmaztak. Ennyit tudok. Hát a fájdalom, igazából a varratoknál belenyilall néha meg nagyon viszket (ez is csak néha)... a féknél meg fáj Az a fekete folt meg az egyik varratnál, elõl jött ki épp csak egy picike pont ami fekete.
Hali ismét! ÿ "Hát nekem már majdnem 9 éve állt fent a szûkület és túltengésem is volt. annyira volt beszûkülve, hogy még lankadt állapotban sem tudtam hátrébb húzni, mint hogy a hegye éppen csak egy kicsit kilátszódjon... hogy milyen eszközökkel mûtöttek? Hát figyelj, amit én tudok az az, hogy epidurálisan érzéstelenítettek, mert helyi érzéstelenítésben nem tudták megcsinálni (túl érzékeny volt) illetve, hogy felszívódó varratokat alkalmaztak. Ennyit tudok." _ Ó egek, ... bár tudtam volna neked is segíteni... :-( Mostanában elég sok ilyennyire súlyos fitymaszûkületessel volt dolgom, elég sokan kerestek meg ezzel >>priviben, volt, akivel kitaláltunk vmit, ami meg is oldotta neki, bár neki pl. 5 centi hosszú csõszerû fitymatúltengése volt, az elsõ 3 centiben kb. 5mm-es fitymarés-átmérõvel sikertelen hátrafeszítés alatt. "Hát a fájdalom, igazából a varratoknál belenyilall néha meg nagyon viszket (ez is csak néha)... a féknél meg fáj." _ Akkor ezek szerint ez egy eléggé invazív beavatkozás le7ett. ((m-o ÿ Én elsõsorban arra lettem volna kíváncsi, hogy szikével vagy elektrokauterrel mûtöttek? (Glom vannak varrataid...) "Az a fekete folt meg az egyik varratnál, elõl jött ki épp csak egy picike pont ami fekete." _ Ezt látatlanban nem tudom megmondani mi le7, ezt elõször meg kellene mutatnod! De egyet tudok. Ha elhalt volna a fitymád, akkor most azt a részt nem éreznéd már. Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: valószínûleg szikével mert nem hallottam elektronikai hangot , és szerintem nem halt el, mert ha hozzáérek kicsit viszket. Am meg a kenõcsöt is próbáltam még a mûtét elõtt, de nem hatott...
Abszolút fitymaszûkületre mint a tiéd a szteroidos kenõcs önmagában olyan, mint halottnak a csók. Ahhoz még kell pár dolog, szükség esetén ambuláns beavatkozás elvégzése. Érdekes, valaki még azt is felvetette, hogy inkább csináljanak nála filippinói metélést, csak ne metéljék le neki az egészet! Na, az érdekes egy módszer... dO.ob ÿ :-) Üdv: EE

Reggel mikor felkelek, lapos a hasam, ám amint iszom vagy eszem valamit, rögtön felpuffad és akkor egész nap olyan. Ez nagyon kellemetlen. Miért van? és mit lehet ellene csinálni?

Legjobb válasz: El "lehet", illetve KÖTELEZÕ elmenni belgyógyászati kivizsgálásra, lehet, hogy az életedet menti meg. Biztosan kapsz jobbnál jobb tippeket recept nélküli "csodaszerekrõl", de ha MINDEN NAP és minden kajától és állandóan ilyen, azon nem segít semmi, csak az orvos.

El "lehet", illetve KÖTELEZÕ elmenni belgyógyászati kivizsgálásra, lehet, hogy az életedet menti meg. Biztosan kapsz jobbnál jobb tippeket recept nélküli "csodaszerekrõl", de ha MINDEN NAP és minden kajától és állandóan ilyen, azon nem segít semmi, csak az orvos.
Elsõ, szerintem nem olyan nagy gond. Legalábbis ha az, akkor én már nagyon-nagyon beteg vagyok. Nekem is minden nap puffad a hasam, ha menni kell, de nem tudok, akkor fáj is, néha görcsöl és... szélgondjaim vannak. Nálam állítólag savgondokkal függ össze, és a vényköteles savcsökkentõ gyógyszer valamelyest tényleg enyhíti a tüneteket. Szóval szerintem lehet savgond, amennyire tudom, lehet irritábilis bél szindróma (sokat stresszelsz?)...
A kérdező hozzászólása: igen sajnos nagyon sokat. ezért is vagyok tiszta pattanás is :S
Velem is ez van... Nem tudom miért lehet... De én már beletörõdtem, ez van és kész...
Szia.A rosszszájszagot a szájban lévö baktériumok okozzák.A torkod valószínüleg aze´rt fáj, mert nyitott szájjal alszol, és kiszárad atorkod.A rossz szájszag lehet rossz fogtól, vagy utalhat valamilyen enyhe szervi(gyomor)problémára.
Torokfájást okozhat az is, hogy nagyon alacsony a levegõ páratartalma, túl jól zárnak a nyílászárók (ez a mai hiperszuper hõszigetelõ nyílászárók átka). A szájszag meg: lsd. elõttem szóló. De megjegyzem, nincs olyan ember, akinek nincs reggel, ébredéskor szájszaga. :)
Ez teljesen rendben van.Szerintem senki sem kel föl mentolos lehelettel.Ha pedig csak reggel fordulk elõ akkor igazán nincs miért aggódnod.
a torkod fájhat a horkolástól is.
Velem is ez van. (Nem a horkolástól, az tuti.:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!