Találatok a következő kifejezésre: Reggel óta görcsöl és (12 db)

Mi lehet ez? Reggel óta szurkál és görcsöl a bal petefészkem, és a derekam, csípőm is nagyon fáj azon az oldalon. Pco-s vagyok, lehet kipukkadt az egyik ciszta? Vagy peteérés?

Clostibegyt-et szedtem.

Legjobb válasz: Ez normális (sajna vagy sem) de a clostitól nekem is nagyon szurkált az egész ciklusban a hasam, de amúgy tüszõrepedésem a 19. napon volt. Ja, szintén pcos-em van/volt. Sok sikert! Remélem Neked is hat! 36 hetes kismami

Ez normális (sajna vagy sem) de a clostitól nekem is nagyon szurkált az egész ciklusban a hasam, de amúgy tüszõrepedésem a 19. napon volt. Ja, szintén pcos-em van/volt. Sok sikert! Remélem Neked is hat! 36 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Na de ennyire fáj?nekem ez a 15.napom, viszont a múlt hónapban nem éreztem szinte semmit. Ha egy ciszta pukkad ki az sokkal nagyobb fájdalommal jár?

Reggel óta görcsöl a hasam és azóta sem múlott el, mitől lehet?

Már menstruálok 11 éves korom óta. Első óra óta görcsöl a hasam alja és még most sem múlott el,nem erős görcs. Arra lennék kíváncsi, hogy lehet-e, hogy megfog jönni? 13/L

Legjobb válasz: Természetesen azért görcsölsz,mert hamarosan megjön.

Természetesen azért görcsölsz, mert hamarosan megjön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válasz. :)
Nincs mit! :) Ha erõsödik a görcs vagy kellemetlennek érzed vegyél be egy No-Spa-t vagy Algopirynt, sokat segít.
Osztom az elsõ véleményét , de nem bírom szó nélkül hagyni , HOL VAN AZ ANYUKÁD ? Nem szeretnélek megbántani, de nekem is van gyermekem és az alap , hogy ezt már régen meg kellett volna beszéljétek anyukáddal.(fõleg , hogy 2 éve menstruálsz) (Ez persze nem a Te hibád , ez a szülõk feladata ) Fájdalomcsillapítóval tudod a menstruációs görcsöket csillapítani Mindenkinek más használ , nekem a z algoflex -m Vény nélkül kapható, Ez nem a szenvedésrõl kéne , hogy szóljon, ......, NÕVÉ cseperedtél - Gratula , minden alkalommal találkozhatsz a fájdalommal és ha vezeted a dátumokat egy kis füzetben akkor elõre fel is tudsz rá készülni megfelelõen !
A kérdező hozzászólása: Anyukám mindent elmondott errõl. És régebben is voltak görcsök. De nem tartottak ilyen sokáig.
Ok , bocsi :-)
Azért iskolaorvost én megkérdezném a helyedben, mert nem csak menstruáció miatt görcsölhet a hasad. Mikor kakiltál? Milyen volt a kakid? Lágy, vagy kemény?
A kérdező hozzászólása: Nincs iskolaorvosunk. És a székletem teljesen normális. Lehet, hogy az miatt görcsölt egész nap, mert futni voltam elötte nap.

A nemvárt napján (azaz ma) pozitív tesztem lett. A derekam reggel óta fáj, és a hasam is görcsöl. Ez normális?

Legjobb válasz: igen, normális. én még a nemvárt után 2 héttel is azt hittem megjön. a 9.hétig éreztem menszesz szerû fájásokat... 2 kisfiú anyuja

igen, normális. én még a nemvárt után 2 héttel is azt hittem megjön. a 9.hétig éreztem menszesz szerû fájásokat... 2 kisfiú anyuja
Én is ma teszteltem, de nekem negatív lett és sajnos egy órája meg is jött. Nagyon irigyellek a boldogságért, amit most érzel, de õszintén mondom, hogy gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek! Nekünk talán majd legközelebb... Nem kell félned, amit érzel teljesen normális dolog, átalakul a szervezeted, a méh és tartó szalagjai is változnak. Pihenj sokat!
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak: Köszönöm szépen a választ, akkor most megnyugodtam.:) ))) 2. válaszolónak: Köszönöm a jókívánságot, drukkolok Neked, hogy mielõb sikerüljön! Meglátod, össze fog jönni hamarosan. Én is türelmetlen voltam, már, ebben a hónapban pl. biztos voltam bennne, hogy nem sikerült. Aztán mégis.Szóval drukkolok!
Igen, gartulalok es boldog babavarast!!!!
Sziasztok! Én is mára nem vártam (nem is jött :) , és én is reggel teszteltem. Nekem sajnos nem egyértelmû pozitív, nagyon halvány, és az is a hivatalos 5 percen túl... Viszont én már egy hete nagyon fájlalom a derekam, és görcsölgetek is, de valahogy kicsit másképp, mint máskor. Szóval remélem, a folytatás számomra ugyanaz lesz, mint Neked :) És gratulálok! :)
Nekem amikor babás voltam a fiammal..nem volt derékfájás..csak kimaradt mensi és pozi teszt..nemrégen pedig pozi teszt, derék fájás, majd hõleesés és mensi:( nálam sajna a derékfájás a mensi jele..remélem nálad nem.

Ma felhívtam a dokit a barna folyás miatt és magneb6 ajánlott és szerdán reggel kell ultrahangra mennem. Remélem még meg van a babám. Nem görcsölök és nem vérzek. Tegnap reggel óta szinte semmi. Csak egy pici pötty. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Nem tudom, hány hetes vagy. Én az elsõ babámmal 10 hetesen már bevéreztem, félidõig csak fekvés, nem csinálhattam semmit, de szerencsére nem lett nagyobb gond. Pihenj sokat.

Nem tudom, hány hetes vagy. Én az elsõ babámmal 10 hetesen már bevéreztem, félidõig csak fekvés, nem csinálhattam semmit, de szerencsére nem lett nagyobb gond. Pihenj sokat.
A kérdező hozzászólása: én nem vérzek.szúrkál a méhem.ennyi.alig váro ma szerdát hogy megtudjam mi van.
Én a helyedben nem várnék szerdáig - az még elég sok idõ. Szerintem menj be a legközelebbi kórházba és vizsgáltasd meg magad (ott van uh is). Neked is jobb lenne, mert addig sem élsz bizonytalanságban! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: igen de õ csinálja a kórházban is mivel õ a fõorvos.
Szerintem se várj szerdáig! ha alhasi fájdalmaid is vannak esetleg, akkor pláne menj el.

Reggel óta sokat görcsöl és keményedik a hasam. A baba is kevesebbet mozog, most már a derekam is kezd fájni.38 hetes vagyok. Ezek a jóslófájások?

Nem rendszeres van hogy óránként 3-4-szer, de van hogy 2-3 óra szünet van.

Legjobb válasz: Próbáld ki amikor újra jönnek, a meleg fürdõt, az állítólag eldönti hogy mik ezek. Kicsit irigyellek, ha ez már a szûlés. :) szintén 38 hetes kismama Biztos reagálsz a frontra, de nem biztos hogy még szûlsz. Nekem tegnap elõtt és tegnap volt hasonló, és ma nagyobb a nyugi... bezavar a front. Könnyû és gyors szûlést kívánok, és egy gyönyörû babát!

Próbáld ki amikor újra jönnek, a meleg fürdõt, az állítólag eldönti hogy mik ezek. Kicsit irigyellek, ha ez már a szûlés. :) szintén 38 hetes kismama Biztos reagálsz a frontra, de nem biztos hogy még szûlsz. Nekem tegnap elõtt és tegnap volt hasonló, és ma nagyobb a nyugi... bezavar a front. Könnyû és gyors szûlést kívánok, és egy gyönyörû babát!
Szintén 38 hetes vagyok és 2 napos.Tegnapelött kezdett lelassulni és fájni a szeméremcsontom, meg a farcsontom.Tegnap és ma nagyon keveset mozog, és jobban fáj.Én sem vagyok a toppon.A frontokat ennyire még nem éreztem(tük) meg.Lehet mégis a front teszi.Persze az is lehet, hogy bármelyik nap szülünk.Gyakran van székelési ingerem is, meg tegnap hasmenés.Viszont nem görcsölök, csak nagyon ritkán.Szóval akár jósló, akár nem, most már idõben vagyunk, gond nem lehet belõle.Azt mondják ha itt az idõ és menni kell, azt úgyis tudni fogjuk.Olyan izgalmas a vége szerintem.Nem tudni, hogy amit hétfõre terveztünk azt még meg tudjuk e valósítani, vagy sem.Lehet hétfõn már a karjainkban lesz a csöppség és megváltozik az egész életünk.:)
Szia, nekem a 36-ik héttõl vannak görcseim.Most hogy lassan a 40-ik hetemet töltöm mindig erõsebben, de a babóca nem akkar elõjönni.Szerintem ezek még jóslófájások csak.Pár nappal ezelõtt olyan rendszeressen jöttek a fájások, már azt hittem valami lessz, de mirre elkészülõdtem hogy megyünk szülni elmultak.A derekam meg iszonyatossan fáj már 2 hete.Nagyon elkeztem vizesedni is, még az arcom is éjjelre bedagad.Nagyon reménykedek minden nap hogy nem csak a jóslófájások fognak jelentkezni.Az elsõ babámat is 42 hétre szültem orvosi segítséggel.Könnyû és gyors szülést kívánok.Már nemsok van hátra!!!!Kitartás!!!
A kérdező hozzászólása: Kösznöm a válaszokat. Estére már elmúltak a görcsök. Reménykedem én is, hogy hamarosan igazi fájások legyenek. A doki szerint bármikor beindulhat. Még két hét a kiírt idõpontig. Kitartász nektek is.
rotavirus elleni szájn át beadandó.lehet kicsit elcseszte a picigyomrát....
Igen, valószínû, hogy az oltástól. De ezek nem is kötelezõek.
A Rota oltástól a kisfiamnak felpuffadt a hasa, állandóan pukizott, böfizett és zöld lett a kakija (1 napig tartott). Mindezek a tünetek kb oltás után 3 nappal jelentkeztek, a Rota elsõ és második adagja után is így jártunk.
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem a kérdést, hogy a kötelezõ mellett még a meningot és a rotát.Köszönöm a válaszokat.

Normális ez? Tegnap volt inszeminációm, és ma reggel háromnegyed 6 óta görcsölök.

Hol folyamatosan akár fél óráig is, hol meg csak nyilalgat.

Legjobb válasz: szióka! Nekem 2 inszeminációm volt!az elsõnél nem éreztem semmit,a másodiknál már úgy mentem az inszemre,hogy görcsölgetett az alhasam kétoldalt a petefészkeimnél.A doki azt mondt,hogy normális.Mire hazaértünk addigra annyira görcsöltem,hogy csak feküdni bírtam.Másnapra csökkent a fájdalom majd elmúlt! Nekem ez az inszem sikerült is!Most 10,5 hós a fiam! Kívánom,hogy neked is sikerüljön! Próbálj meg pihenni ha fáj!

szióka! Nekem 2 inszeminációm volt!az elsõnél nem éreztem semmit, a másodiknál már úgy mentem az inszemre, hogy görcsölgetett az alhasam kétoldalt a petefészkeimnél.A doki azt mondt, hogy normális.Mire hazaértünk addigra annyira görcsöltem, hogy csak feküdni bírtam.Másnapra csökkent a fájdalom majd elmúlt! Nekem ez az inszem sikerült is!Most 10, 5 hós a fiam! Kívánom, hogy neked is sikerüljön! Próbálj meg pihenni ha fáj!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen a válaszodat, és gratulálok a Babódhoz! Remélem mi is sikerrel járunk..:)
Szia! Nekem lassan 2 hete volt az inszem, és folyamatosan fáj, egyre erõsebben. Állítólag jót jelent. Pár nap és megtudom sikerült-e. Pihenj sokat, én is azt próbálom olyankor. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Szia! nekem már enyhültek a görcseim, majd meglátjuk mi lesz, de remélem mindkettõnknél Baba lesz!:)

Lehet, hogy terhes vagyok? 5 napja késik, görcsölök és reggel óta hányingerem van.

Legjobb válasz: Teszteltél már? Ne félj tesztelni, ha babás vagy, akkor a teszt is kimutatja majd!

Teszteltél már? Ne félj tesztelni, ha babás vagy, akkor a teszt is kimutatja majd!
Szia! Miért nem csinálsz tesztet?Így látatlanban mki csak azt fogja írni, hogy éppen lehet, de biztosan ezt te tudod megválaszolni egy th teszttel :)
Szia!Inkább csinálj tesztet, az biztosabb, mint hogy itt találgatunk:) Ha sikerült, akkor gratulálok, nekem elõzõ hónapban pont a késés 5. napján jött meg, most az elsõ napnál tartok:)
A teszt már kimutatja. Ha 24 órásat veszel, nem kell megvárni a reggeli vizeletet sem, mert már a délutániból is két csíkot kell mutatnia ennyi nap késés után.

Ma reggel hirtelen jött fehér folyást vettem észre, nincs szaga, nem csíp, sűrű és fehér, mint a testápoló. 26 naposak a ciklusaim, ma tartok a 20. napon. Tegnap volt egy két csepp barnázásom. Enyhén görcsölök tegnap óta. Sikerülhetett?

Fél éve próbálkozunk de ilyet még nem tapasztaltam.Mensi elött 1-2 nappal vizes folyásom szokott lenni ,de az nem hagy nyomot a fehérnemün ez pedig igen.Ilyenkor a mellem is szokott feszülni most viszont csak nagyobb keményebb de nem fáj.Köszi hogy meg halgattatok.Korai az öröm?

Legjobb válasz: A luteális fázis felénél a legtöbb nõnek krémes a nyálkája. Az egy-két csepp barnázás jó jel lehet. Azt írtad hogy mensi elõtt 1-2 nappal vizes folyásod szokott lenni, de akkor nem értem miért hasonlítod össze a mostani folyásodat az akkorival, mikor most a 20 cn.-en vagy és 26 napos a ciklusod. Igen, korai az öröm, viszont esélyed van rá a barnázás miatt. Szurkolok!

A luteális fázis felénél a legtöbb nõnek krémes a nyálkája. Az egy-két csepp barnázás jó jel lehet. Azt írtad hogy mensi elõtt 1-2 nappal vizes folyásod szokott lenni, de akkor nem értem miért hasonlítod össze a mostani folyásodat az akkorival, mikor most a 20 cn.-en vagy és 26 napos a ciklusod. Igen, korai az öröm, viszont esélyed van rá a barnázás miatt. Szurkolok!
Az öröm midenképpen korai, de ha nem jön meg, 2-3 napra rá csinálj tesztet és minden kiderül. Én szorítok, sok sikert!
Szia!Csati az elõttem szólóhoz, én még mindig a késéstõl számított egy hetet javasolnám tesztelésre, mert korai vetélés nagyon sûrûn elõfordul sajnos, és bizony a teszt attól lehet pozitív, a váladék pedig lehet felfázástól is, hiába nem csíp.Én attól drukkolok, és írj, hogy mi lett a végeredmény.Sok sikert.Egy öreg róka

Napokban rám jött a hasmenés és görcsölt a hasam is. Tegnap reggel vettem be IMODIUM-ot. Azóta nem is volt székletem, pedig már sok mindent ettem de semmi. Mi lehet a bajom?

De nem is görcsöl a hasam csak néha néha "bugyog" . És étvágyam is van.

Legjobb válasz: De most két napig nem voltál vécén, ez a baj? Vagy nem értem.

De most két napig nem voltál vécén, ez a baj? Vagy nem értem.
A kérdező hozzászólása: Hát mivel 4 napig hasmenésem volt most meg már 2 napja nem volt semmi ez kicsit számomra furcsa!
Miért? Egyszer vége kell, hogy legyen.
A kérdező hozzászólása: Igaz...csak nem tudtam h ez igy jo hogy 2napja nem volt semmi.
szerintem nincs semmi bajod, illetve most a gyógyszer visszafogta a hasad, szóval ezért nincs székleted...A bugyogás okés, ha hasmenésed volt/van...egyél normálisan úgy értem, reggeli ebéd vacsora de közte ne egyél pluszban, ne terheld a gyomrod/beleidet. esetleg fõtt krumpli rizs ilyesmi, kicsit koplalj, pár napig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!