Találatok a következő kifejezésre: Reggel óta görcsöl (20 db)

Reggel óta görcsöl a bal lábszáram mit tudok vele csinálni?

amikor ütögetem akkor nem fáj

Legjobb válasz: Egyél sót (olyan nátrium-kloridot amire rá van írva hogy 99%-os tisztaságú! kevés boltban kapni )és magnéziumot. Ha erre se múlik, akkor menj orvoshoz !

Egyél sót (olyan nátrium-kloridot amire rá van írva hogy 99%-os tisztaságú! kevés boltban kapni )és magnéziumot. Ha erre se múlik, akkor menj orvoshoz !
Sót?! Fel akarod borítani a sóháztartását? Eszedbe ne jusson, kérdezõ!! Abba bele lehet halni. Reggel óta görcsölõ lábbal irány az ügyelet, nagyapámnál trombózis tünete volt. Nem állítom, hogy neked is az van, de nem érdemes szórakozni vele.
Emelt magnézium. Ha nem múlik orvos.

Reggel óta görcsöl a hasam és azóta sem múlott el, mitől lehet?

Már menstruálok 11 éves korom óta. Első óra óta görcsöl a hasam alja és még most sem múlott el,nem erős görcs. Arra lennék kíváncsi, hogy lehet-e, hogy megfog jönni? 13/L

Legjobb válasz: Természetesen azért görcsölsz,mert hamarosan megjön.

Természetesen azért görcsölsz, mert hamarosan megjön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válasz. :)
Nincs mit! :) Ha erõsödik a görcs vagy kellemetlennek érzed vegyél be egy No-Spa-t vagy Algopirynt, sokat segít.
Osztom az elsõ véleményét , de nem bírom szó nélkül hagyni , HOL VAN AZ ANYUKÁD ? Nem szeretnélek megbántani, de nekem is van gyermekem és az alap , hogy ezt már régen meg kellett volna beszéljétek anyukáddal.(fõleg , hogy 2 éve menstruálsz) (Ez persze nem a Te hibád , ez a szülõk feladata ) Fájdalomcsillapítóval tudod a menstruációs görcsöket csillapítani Mindenkinek más használ , nekem a z algoflex -m Vény nélkül kapható, Ez nem a szenvedésrõl kéne , hogy szóljon, ......, NÕVÉ cseperedtél - Gratula , minden alkalommal találkozhatsz a fájdalommal és ha vezeted a dátumokat egy kis füzetben akkor elõre fel is tudsz rá készülni megfelelõen !
A kérdező hozzászólása: Anyukám mindent elmondott errõl. És régebben is voltak görcsök. De nem tartottak ilyen sokáig.
Ok , bocsi :-)
Azért iskolaorvost én megkérdezném a helyedben, mert nem csak menstruáció miatt görcsölhet a hasad. Mikor kakiltál? Milyen volt a kakid? Lágy, vagy kemény?
A kérdező hozzászólása: Nincs iskolaorvosunk. És a székletem teljesen normális. Lehet, hogy az miatt görcsölt egész nap, mert futni voltam elötte nap.

30 hetes kismama vagyok. Reggel óta fájdogál az alhasam. Nem görcsöl, nem keményedik, a babám is mocorog. Mitől lehet ez? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Hát hogy mitöl lehet nemtudom,vagyis nekem azt mondták,hogy amig nem görcsöl nincs baj,csak nyom a baba. Nekem 2 hete mindennap fájdogál,föleg ha nem fekszek eleget. Ugyhogy pihenj,és nem lesz baj. De ha erösödik menj orvoshoz! 35 hetes

Hát hogy mitöl lehet nemtudom, vagyis nekem azt mondták, hogy amig nem görcsöl nincs baj, csak nyom a baba. Nekem 2 hete mindennap fájdogál, föleg ha nem fekszek eleget. Ugyhogy pihenj, és nem lesz baj. De ha erösödik menj orvoshoz! 35 hetes

Mitől lehet? Reggel begörcsölt a hasam, a köldököm magasságában, reggel 6 óta görcsöl, hányingerem van.

14 hetes 3 napos vagyok, mit?l lehet ez a nem sz?n? göcs, és hányinger? Volt nektek ilyen? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha tényleg nem szûnik, akkor irány az orvos, ne várj itt a válaszokra, nehogy gubanc legyen!!! Szorítok Neked! 28 hetes kismama

Ha tényleg nem szûnik, akkor irány az orvos, ne várj itt a válaszokra, nehogy gubanc legyen!!! Szorítok Neked! 28 hetes kismama
Nekem nem volt, szerintem orvos. Inkább feleslegesen. Remélem minden jól alakul.
Irány az orvos azonnal!!!! Egy kis görcsölés belefér, ahogy nyúlnak az izmok, de ha már ilyen sokáig tart, az már egyáltalán nem jó jel!!! Sipirc az ügyeletre gyorsan!!!! Majd írd meg, mi van veled, kívánom, hogy ne legyen semmi baj!
Igen, legalább a háziorvosodhoz menj el.Én azt gyanítom, hogy ennek semmi köze a babához.Ez gyomor probléma lesz.A gyomor sugárzik ki a köldök területére.A görcs, hányinger is stimmel.Szerintem vagy elkaptál valamit, vagy gyomorrontásod van.Én a helyedben elõbb elmennék a házi dokihoz, és ha õ rendben talál, akkor mennék a szülész orvosomhoz.Én biztos vagyok benne, hogy a baba remekül érzi magát most is.

Ma felhívtam a dokit a barna folyás miatt és magneb6 ajánlott és szerdán reggel kell ultrahangra mennem. Remélem még meg van a babám. Nem görcsölök és nem vérzek. Tegnap reggel óta szinte semmi. Csak egy pici pötty. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Nem tudom, hány hetes vagy. Én az elsõ babámmal 10 hetesen már bevéreztem, félidõig csak fekvés, nem csinálhattam semmit, de szerencsére nem lett nagyobb gond. Pihenj sokat.

Nem tudom, hány hetes vagy. Én az elsõ babámmal 10 hetesen már bevéreztem, félidõig csak fekvés, nem csinálhattam semmit, de szerencsére nem lett nagyobb gond. Pihenj sokat.
A kérdező hozzászólása: én nem vérzek.szúrkál a méhem.ennyi.alig váro ma szerdát hogy megtudjam mi van.
Én a helyedben nem várnék szerdáig - az még elég sok idõ. Szerintem menj be a legközelebbi kórházba és vizsgáltasd meg magad (ott van uh is). Neked is jobb lenne, mert addig sem élsz bizonytalanságban! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: igen de õ csinálja a kórházban is mivel õ a fõorvos.
Szerintem se várj szerdáig! ha alhasi fájdalmaid is vannak esetleg, akkor pláne menj el.

S. O. S! 8 hetes kismama vagyok tegnap ota gyenge alhasi fájdalmam van kis görcsel reggel óta vérzek de nagyon gyengén már nem görcsölök annyira szűnik a fájdalom vetélésem volt? Vagy kezdődő vetélésem van?

felhivtam a dokit ö azt mondta h vizsgálat nélkül semmit nem tud mondani ha erösödne a vérzésem menjek korházba ha marad igy akkor szerdán keressem fel nagyon félek! elöre is köszönöm mindenki segitségét

Legjobb válasz: Szten te kérdeztél már lejjebb is. Azonnal kórház,ha azt akarod,hogy a babád megmaradjon!!!! Nem bántani akarlak, jóindulatból mondom, ne itt ülj. Inkább menj feleslegesen,mint....

Szten te kérdeztél már lejjebb is. Azonnal kórház, ha azt akarod, hogy a babád megmaradjon!!!! Nem bántani akarlak, jóindulatból mondom, ne itt ülj. Inkább menj feleslegesen, mint....
Nagyon nagyon sajnálom. Kitartást neked!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek a segitségét sajnos elment a babám tegnap mire beértünk a korházba már erösödött a vérzésem azt mondta a doki h már pénteken amikor idegesség miatt begörcsöltem már akkor elment a baba keden kell vissza mennem h kikaparjanak
Ha elkezdodott a veteles akkor sem biztos hogy tudnak vele mit kezdeni a korhazban!Velem nem tudtak sot kb be sem engedtek mondvan kisterhesseg (7hetesen ment el a babam)...De remeljuk nalad a legjobbakat!Lehet hogy csak "emlekezett" a szervezeted a menzire!
Mi újság?
Sajnálom, de remélem idõben bementél és minden rendben, én pontosan 8 hetesen vesztettem el a babámat, ugyanígy kezdõdött mint neked...
Szia! Kórház! Ott tudnak biztosat mondani!
Nagyon sajnálak:(Szerintem menj korházba már most ne várj!Sok rossz dolog tortént azért mert késo lett!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a jótanácsokat és kedves elsõ a kérdéssel énis találkoztam de nem én irtam ki azért köszönöm szépen mindenkinek és igy h tiis mondtátok nem várok szerdáig ha nem bemegyek most
Kórház, és a dokidat meg cseréld le! Lehet hogy nincs baj, de nem az a megoldás hogy vársz szerdáig.
Sajnos elõfordulhat! Én indulnék a kórházba azonnal! Vagy legalább az ügyeletre!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen

Reggel óta folyamatosan megállás nélkül görcsöl a hasam alja mintha meg akarna jönni. Ez már a jóslófájás?

Nem múlik el jól kevésbé hol nagyon fáj. A derekam is fáj.

Legjobb válasz: Vettem már meleg/langyos zuhanyt pár percig elmúlt de megint visszajött. Ez normális? Ha egész éjjel fájni fog?:-o Még nem éreztem ilyet. Honnan tudom hogy jóslófájás vagy szülés?

A kérdező hozzászólása: Vettem már meleg/langyos zuhanyt pár percig elmúlt de megint visszajött. Ez normális? Ha egész éjjel fájni fog?:-o Még nem éreztem ilyet. Honnan tudom hogy jóslófájás vagy szülés?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!! Benett Balázs lett a neve :) 2910 grammal
Gratulálok! Mennyivel született, mi lett a neve?
A kérdező hozzászólása: Csak nem múltak el a görcsök, bementünk éjjel a kórházba. MEGSZÜLETETT AZNAP A KISFIAM :-) Azóta hazajöttünk már a kórházból és babazunk
Én épp tegnap este mentem be ugyanilyen tünetekkel a kórházba, indulás elõtt zuhanyoztam, a fájás meleg víz hatására sem múlt el. Az ügyeletes doki kiröhögött, hogy minek mentünk, még messze a szülés, így hazajöttünk. Éjszaka is görcsöltem... 37+6 hkm
Hogy vagy?
Nem csak az a jósló, ami pár másodperces! Nekem 33 hetesen kereken 5 óra hosszat tartott szünet nélkül, aztán magától elmúlt, de addig nem segített semmi, se meleg víz, se magnézium, se fekvés. Pár napra rá megnézett a doki, teljesen zárt volt a méhszájam, azt mondta ugyan korai még, de jósló volt. Azóta sem éreztem ilyet, ennek már 2 hete.
a viz hatására és semmire nem múlik el, a szülési fájások.Jó babázást!
Én is pont igy voltam, állandóan görcsölt a hasam de nem rendszerezõdtek a fájásaim. Aztán egy nap után bementem a kórházba, ahonnan haza akartak küldeni mondván: nem úgy nézek ki mint aki syülni fog. Visyont miután megvizsgáltak és látták, hogy ki vagyok tágulva bennt tartottak és meg is szúletett a picikém :) Szerintem mindenképpen menj be legfeljebb, ha jósló akkor legalább megnyugtatnak. Könnyü szülést!
Bocs, pont írtam, amikor kitetted a komidat! Nem árt bemenni! Inkább feleslegesen, mint sem késõn! Bár van olyan, aki napokig folyamatosan így van, de sosem lehet tudni! Neked is jobb, ha nincsenek kétségeid! Ha esetleg meg úgy van, ahogy gondolom, akkor meg pláne.
Jósló fájás az, amikor pár másodpercre görcsöl a hasad. Mivel Neked megállás nélkül vannak görcseid, így igen, nem árt bemenned a kórházba! De mielõtt elindulsz, csinálj melegvizes próbát!- ha meleg zuhany/fûrdõ hatására elmúlik, akkor nem kell menned! Könnyû szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Gratulálok a kisfiadhoz!!! 8as vagyok, akit kiröhögött az ügyeletes doki! 3 nappal késõbb, kedd hajnalban mi is kórházba indultunk... 15:55-re meg is született a kislányunk, azóta már mi is itthon vagyunk!

A nemvárt napján (azaz ma) pozitív tesztem lett. A derekam reggel óta fáj, és a hasam is görcsöl. Ez normális?

Legjobb válasz: igen, normális. én még a nemvárt után 2 héttel is azt hittem megjön. a 9.hétig éreztem menszesz szerû fájásokat... 2 kisfiú anyuja

igen, normális. én még a nemvárt után 2 héttel is azt hittem megjön. a 9.hétig éreztem menszesz szerû fájásokat... 2 kisfiú anyuja
Én is ma teszteltem, de nekem negatív lett és sajnos egy órája meg is jött. Nagyon irigyellek a boldogságért, amit most érzel, de õszintén mondom, hogy gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek! Nekünk talán majd legközelebb... Nem kell félned, amit érzel teljesen normális dolog, átalakul a szervezeted, a méh és tartó szalagjai is változnak. Pihenj sokat!
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak: Köszönöm szépen a választ, akkor most megnyugodtam.:) ))) 2. válaszolónak: Köszönöm a jókívánságot, drukkolok Neked, hogy mielõb sikerüljön! Meglátod, össze fog jönni hamarosan. Én is türelmetlen voltam, már, ebben a hónapban pl. biztos voltam bennne, hogy nem sikerült. Aztán mégis.Szóval drukkolok!
Igen, gartulalok es boldog babavarast!!!!
Sziasztok! Én is mára nem vártam (nem is jött :) , és én is reggel teszteltem. Nekem sajnos nem egyértelmû pozitív, nagyon halvány, és az is a hivatalos 5 percen túl... Viszont én már egy hete nagyon fájlalom a derekam, és görcsölgetek is, de valahogy kicsit másképp, mint máskor. Szóval remélem, a folytatás számomra ugyanaz lesz, mint Neked :) És gratulálok! :)
Nekem amikor babás voltam a fiammal..nem volt derékfájás..csak kimaradt mensi és pozi teszt..nemrégen pedig pozi teszt, derék fájás, majd hõleesés és mensi:( nálam sajna a derékfájás a mensi jele..remélem nálad nem.

Mi lehet ez? Reggel óta szurkál és görcsöl a bal petefészkem, és a derekam, csípőm is nagyon fáj azon az oldalon. Pco-s vagyok, lehet kipukkadt az egyik ciszta? Vagy peteérés?

Clostibegyt-et szedtem.

Legjobb válasz: Ez normális (sajna vagy sem) de a clostitól nekem is nagyon szurkált az egész ciklusban a hasam, de amúgy tüszõrepedésem a 19. napon volt. Ja, szintén pcos-em van/volt. Sok sikert! Remélem Neked is hat! 36 hetes kismami

Ez normális (sajna vagy sem) de a clostitól nekem is nagyon szurkált az egész ciklusban a hasam, de amúgy tüszõrepedésem a 19. napon volt. Ja, szintén pcos-em van/volt. Sok sikert! Remélem Neked is hat! 36 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Na de ennyire fáj?nekem ez a 15.napom, viszont a múlt hónapban nem éreztem szinte semmit. Ha egy ciszta pukkad ki az sokkal nagyobb fájdalommal jár?

Normális ez? Tegnap volt inszeminációm, és ma reggel háromnegyed 6 óta görcsölök.

Hol folyamatosan akár fél óráig is, hol meg csak nyilalgat.

Legjobb válasz: szióka! Nekem 2 inszeminációm volt!az elsõnél nem éreztem semmit,a másodiknál már úgy mentem az inszemre,hogy görcsölgetett az alhasam kétoldalt a petefészkeimnél.A doki azt mondt,hogy normális.Mire hazaértünk addigra annyira görcsöltem,hogy csak feküdni bírtam.Másnapra csökkent a fájdalom majd elmúlt! Nekem ez az inszem sikerült is!Most 10,5 hós a fiam! Kívánom,hogy neked is sikerüljön! Próbálj meg pihenni ha fáj!

szióka! Nekem 2 inszeminációm volt!az elsõnél nem éreztem semmit, a másodiknál már úgy mentem az inszemre, hogy görcsölgetett az alhasam kétoldalt a petefészkeimnél.A doki azt mondt, hogy normális.Mire hazaértünk addigra annyira görcsöltem, hogy csak feküdni bírtam.Másnapra csökkent a fájdalom majd elmúlt! Nekem ez az inszem sikerült is!Most 10, 5 hós a fiam! Kívánom, hogy neked is sikerüljön! Próbálj meg pihenni ha fáj!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen a válaszodat, és gratulálok a Babódhoz! Remélem mi is sikerrel járunk..:)
Szia! Nekem lassan 2 hete volt az inszem, és folyamatosan fáj, egyre erõsebben. Állítólag jót jelent. Pár nap és megtudom sikerült-e. Pihenj sokat, én is azt próbálom olyankor. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Szia! nekem már enyhültek a görcseim, majd meglátjuk mi lesz, de remélem mindkettõnknél Baba lesz!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!