Találatok a következő kifejezésre: Reggel óta fura (8 db)

Szerintem átépítés van a szomszédban.
Kicsit gondolkodj el a fizika törvényein akkor. Valószínüleg elég hülyén raktad oda minden alkalommal.
A kérdező hozzászólása: Egy halottról tudok.Nagyapám nem régen halt itt meg.Elég Mogorva egy ember volt életében.
2.dolog. Ha szellem van ott ESZEDBE SE JUSSON ÁTÉPÍTETNI.Menj el a közeli könyvtárba és kérdj errõl a házról iratot, hátha van róla.Érdeklõdj, hogy halt-e meg benne valaki
A kérdező hozzászólása: Ha meglatnék egy szellemet, nemcsak Mihály arkangyalhoz fohaszkodnék hanem az összes többi szenthez is!
Lehet hogy valaki szelleme. Imádkozz Mihály arkangyalhoz nálam bevált. :)
Ha a bútorok újak akkor valószínûleg a fa anyag szárad amibõl vannak. Most költöztem én is új lakásba, új bútorzat és a frissen felfúrt szekrények recsegnek, a beépített szekrény ami már itt volt az nyikorog pedig senki nincs ott. Pedig macskánk is van attól meg paráznak a szellemek.
A kérdező hozzászólása: Elég Régi.De sokszor a bútorokból hallok kopogást.A bútorok ujjak.
Nyugi, nincs ott semmi, csak gravitáció. Régi az épület? Mert ha igen azok hajlamosak ropogni, recsegni és hangokat kiadni.
A kérdező hozzászólása: Igazad Lehet Csilla:)
A kérdező hozzászólása: példaul az történt hogy az asztal szélére tettem, egy hosszabitó kábel szuroját.leesett onnan.vissza tettem mivel nagyon a szélére tettem az asztalnak.megint leesett.idegesen megfogtam az egész hosszabitót és feltettem a szamitogép monitorára keresztbe.sehogyse eshet le onnan gondoltam.kimentem a szobából.De megint Leesett.és sok horrort is szoktam nezni igen!
Szerintem túl sok horrort nézel :D
ird meg, hogy mi tortent:)
A kérdező hozzászólása: átépítés nincs.de Ma Este Megkérem hogy hagyja abba.
Szerinted ismerõsrõl van szó? õ kopog meg csinál ilyet? ha igen, akkor kérd meg szép nyugodtan, hogy hagyja ezt abba, mert félsz. Ha meg nem ismerõs, akkor is kérd meg, vagy hívj médiumot
Hõtágulás, huzat.
Hát akkor erre rácsesztél pajtás.Próbálj meg vele beszélni és megértetni hogy valahogy békésen távozzon

Vasárnap volt peteérésem. Ma reggel óta olyan fura a hasam. Mi lehet?

Olyan mintha feszülne, nem olyan er?sen, de feszül. Az el?z? terhességemnél (missed ab lett sajnos) ilyesmit az 5. héten éreztem csak.

Reggel óta olyan fura érzésem van. Olyan mintha a gyomrom fájna, reggelt görcsölt is egy kicsit. Mitől lehet ez?

37 hetes vagyok. Gondolom ezek még nem a szülés jelei?

Legjobb válasz: Szerintem joslófájások,de ezekkel még heteid lehetnek hátra:Szép szülést!

Szerintem joslófájások, de ezekkel még heteid lehetnek hátra:Szép szülést!

Nem rég kaptam egy laptopot Compaq nx 7400 és a videó kártya 256 Mobile Intel (R) 945 Express Chpiset Family ami 256Mb os miért csak 64 MB ot ír ki és akad rajta minden win7 ultimate rendszeren fut drivert is tettem rá de akkor is ugyan ez. Valakii?

Ez egy Laptop Compaq nx 7400 és Windows 7 ultimate rendszer fut rajta. Adapterinformációk: Processzor típusa Intel(R) GMA 950 DAC típusa : Internal Adapter neve: Mobile Intel(R) 945 Express Chpiset Family BIOS Információja: Intel Video BIOS Összes elérhető Grafikus memória: 256 MB Dedikált videómemória: 0mb Rendszer videómemória: 64 mb Megosztott rendszermemória 192 MB

Legjobb válasz: a bioszban a frame buffert állisd át 256 Mb. ez az advenced setting-ben lesz.DE ird le a biosz pontos tipusát és verziószámát

a bioszban a frame buffert állisd át 256 Mb. ez az advenced setting-ben lesz.DE ird le a biosz pontos tipusát és verziószámát
A kérdező hozzászólása: Nem találok ilyet sajnos át kutattam mindent a biosban . File Security Diagnostics System Configuration ezekbe mind voltam és semmi ilyen szót nem találtam vagy semmi ilyen fület ahol lettek volna bármilyen választási lehetõségek csak Enable, disable. a bios száma 1.41 ROM BIOS Version .0E
A kérdező hozzászólása: ja és a Video BIOS Revision 1358

A régi Suzuki Swift-nek van valami amerikai verziója, ami ott kint teljesen más néven fut, de ugyanúgy néz ki. Mi is a neve?

Lehet, hogy nem amerikai, de sokszor láttam már amerikai filmekben sorozatokban a kocsit, de tuti nem Suzuki a márkája.

Legjobb válasz: Geo Metro vagy Chevrolet Geo Metro néven találod meg.

Geo Metro vagy Chevrolet Geo Metro néven találod meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)
2000 évében gyártott Swifteket Amerikában Subaruként is árultak.
subaru! nem mondod komolyan?
geo metro én is tudom!!
A Subarunak mostanában nincs "igazi" kisautója, ezért annak idején a Swiftet és az Ignis árulták Subaru Justy néven. Most - ha jól tudom - egy Daihatsut címkéznek át Subaruvá.
Subaru Justy néven csak az összkerekes (4WD) Swiftek futottak, ugyanis subaru gyártmányú a meghajtása.
Menstruálni fogsz valószínûleg.
10 hónapja szültem és szoptatok, április elején 3 napig barna folyásom volt, 1hete olyasmi jött belõlem mint amit írsz de nagyon sok és erre ma olyan mintha megjött volna elõször a mensim, mert ez már véresebb színû, igaz kevesebbnek tûnik, mint szülés elõtt volt, és fél hónap késéssel a múlt havi barnáshoz képest! Lehet neked is ez lesz. Nekem a hõm napok óta magas volt 36.8-37.1, ebbõl sejtettem, hogy ez lesz.
Sõt jelenleg sem esett le a hõm. Már nem tudom mire gondoljak. Ma reggelig még azt hittem terhes lettem és már 2.-ik hónapban járok, mert a barnás folyás után hányinger, cicifájás is volt a múlt hónapban.Most várom, hogy ez meddig tart és marad e a hõm magasan.
Nekem bebizonyosodott a dolog, megjött rendesen a menstruáció végre. Teljes 1 hétig tartott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!