Találatok a következő kifejezésre: Reggel óta fáj a hasam (33 db)

Reggel óta fáj a hasam alja, mitől lehet? A többi lent.

A ciklusom 8. napján voltam átjárhatóságin, a ciklusom 7. napjától napjától szedtem 5x2clostit, mára a 19napomon lett pozitív az ovutesztem. Eddig is szedtem a clostit de még sose fájt a hasam a peteéréskor.

Legjobb válasz: Most fáj. Ennyi.

Most fáj. Ennyi.
A kérdésedben a válasz PETEÉRÉS miatt.Eddig nem érezted?
ezt a sárgatest okoza, ami ilyenkor irritál belül valamit, azt érzed.
Ovulációs fájdalmad van, ez teljesen normális.Nekem ha pé-m van, elõfordul, hogy 2-3 napig is fájdogál a hasam.
A kérdező hozzászólása: nem éreztem eddig és a hüvelyembe is érzek egy kis fájdalmat.
Biztos kisugárzik oda a fájdalom.Holnapra már sokkal jobb lesz hidd el.
Eddíg én sem éreztem ovufájdalmat, de ebben a hónapban igen.Szerintem nálad is ez van.
Az is normális folyamat, a dr szerint egy nagy pete is okozza.

9 hetes tapszeres babam az elozo etkezes utan legalabb 5-szor bukott. Neha szokott bukni 1-1 de nem ennyit. Reggel ota faj a hasa. (Hasfajos) Sirdogal, nagyokat is pukizik. Normalis ez?

Nemsokara jon a kovetkezo etetes.Adjak neki rendesen enni?Vagy kevesebbet?A foga is jon.Vagy ezeknek semmi koze a bukashoz?Vagy csak tul telezabalta magat legutobb?
kicsi esély lehet, de a hasfájás tuti nem attól van
Mivel nem védekeztetek , van olyan a pasiknál hogy elõáladék attól is teherbe eshetsz.
Viszont a hasad nem attól fáj , ilyen korán még nem jelentkeznek a terheségi tünetek :) .
valamennyi esély van de nem sok. A hasfájás tuti ne attól van még.
A hasad biztos nem azert faj! De megvan az esely hogy 2 het mulva szep pozit tesztelj! Egyaltalan hanyadik ciklusnapodon vagy? Ha a kozepen, akkor valoszinu ovulacios fajdalom, amit erzel. Szoval ha nem akarsz babat, akkor a kovetkezo 1 hetben rendesen vedekezzetek! Ha meg a ciklussod vegen vagy, akkor lehet nemsokara meg fog jonni. De meg 1000 oka lehet...pl. gyulladas, vagy felfazas. Ha nagyon aggaszt es nem mulik el, elmennek a helyedben orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Szerintem eppen a kozep tajon vagyok!
attol fajhat a hasad, hogy idegeskedsz hatha terhes vagy :) ))
a 11-es vagyok. én is hasonló cipõben vagyok mint te csak nekem a has szurkálás mellett van némi hányingerem és derék fájásom is valamint olyan érzés mint amikor rögtön megjön de még van jó néhány nap hozzá. nem tudom hogy neked melyik eset a jobb... de minden estben szurkolok. én nem várom h megjöjjön :)
A kérdező hozzászólása: a ciklus pont.hun 23-24re kisfiut ir.
A ciklus.hu csak egy gép, ami a megadott ciklusok alapján számol egy ovulációt, és legtöbbször hülyeséget is ír. A petesejt tényleg csak MAXIMUM 1 napig életképes, de van, hogy még addig sem.
A kérdező hozzászólása: jul.12-17ig volt meg.23napos az átlagos ciklus
"a ciklusod fele 11-12 nap, ezáltal ha a mensi kezdetéhez hozzáadod kb akkor van ovud akkor inkább 23-24 körül volt a hasad fájdalma lehet maga az ovud jele is" Ez nem így van. Csak a 28 napos ciklusra igaz a félideji peteérés. Ennél rövidebb, vagy hosszabb ciklusnál nem középidõben van, hanem 14 nappal a következõ menzesz esedékessége elõtt. Így számolva tényleg 21-e jön ki.
elvileg igen de sok tényezõ befolyásolhatja az ovut is mint a mensit is
A kérdező hozzászólása: akkor ha 23án voltunk együtt van rá esély hogy baba legyen?
a ciklusod fele 11-12 nap, ezáltal ha a mensi kezdetéhez hozzáadod kb akkor van ovud akkor inkább 23-24 körül volt a hasad fájdalma lehet maga az ovud jele is
A kérdező hozzászólása: kalkulátor meg a ciklus pont.hu.egyik 21 a másik 22 ir.
Mondom, hogy 12-24 óráig él a petesejt! Honnan veszed, hogy 21-én volt ovud?
Ovu után 2 nappal már nemigen lehet teherbe esni. A petesejt általában 1 napig termékenyíthetõ meg maximum. De ha esetleg mégsem akkor volt ovud, vagy mondjuk együtt voltatok elõtte, 18-19-20án, akkor azért van remény.
Nem. Ha tényleg 21.-én volt ovud, akkor két nappal késõbb nem eshettél teherbe, mivel a petesejt 12-24 óráig él. Maximum akkor lehetsz terhes, ha nem 21.-én volt az ovud.
Szerintem: ovuláció után 2 nappal még nagy az esély a teherbeesésre és ha azonnal megtermékenyült, akkor már talál elkezdhetett beágyazódni, de ez inkább késõbb szokott lenni, megtermékenyüléstõl számított 7-10. napon én úgy tudom. Tehát a válasz a kérdéseidre. IGEN
A kérdező hozzászólása: 15 hetes vagyok, ez kimaradt.
Én 13 hetes vagyok, de nekem is szinte mindig fáj, nyillal, húzódik, hasogat. Nekem eddig mindenk azt mondta, hogy ez így rendben van. Nõ a méhem. Holnap azért elmegyek a terhesgondozóba, rákérdezek a dokinál.
Nekem is néha szokott fájni, néha úgy érzem, kidurran a hasam, meg néha belenyilall úgy, hogy mozdulni nem bírok. Mindenki azt mondja erre, hogy természetes, nõ a méhem, csinálja magának a helyet, ne izguljak. Hát nem izgulok, csak fááááááj :( Kitartás!! Üdv 26 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Szia!!!Ugyan így van nekem is ahogy neked, én is a harmadik babát várom és a 33-dik hétbe vagyok és ugyan ezt érzem és az elõzõ kettõvel nem volt.Említetem a dokinak azt mondta hogy a baba helyeszkedik és néha nyom olyan pontot ami nekünk nem kellemes érzés, de ki bírhato.Nem kell aggodni.Orvosom is ezt mondta , sokat kell piheni.Jo baba várást!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Van valaki aki 26. -ra nem várja? Van valami tünetetek? Nekem napok óta fáj a hasam, mintha meg akarna jönni és sok krémes folyásom is van. A hőm az 37-37, 2 minden reggel. Ez jó?

Legjobb válasz: én sem várom 26-ra!Nekem is vannak tüneteim leginkább tegnap este óta erõs hányinger.ma még nem is tudtam enni,reggel neg. tesztem volt!de lehet még korai volt.Én reggel nem mértem a hõmet de most este 37,1 volt.Ja és has fájás is van!

én sem várom 26-ra!Nekem is vannak tüneteim leginkább tegnap este óta erõs hányinger.ma még nem is tudtam enni, reggel neg. tesztem volt!de lehet még korai volt.Én reggel nem mértem a hõmet de most este 37, 1 volt.Ja és has fájás is van!
A kérdező hozzászólása: Remélem a reggeli teszten azt fogod látni, ami igazán boldoggá tesz!!! Köszönöm a biztatást, én csak csütörtök reggelre tervezem a tesztelést, szeretnék biztosra menni! Írd meg légyszi, hogy mi lett az eredmény (itt)!Nagyon drukkolok!
Az a helyzet hogy teszteltem de nega lett!A tegnapi teszt 10-es volt a ma reggeli meg 25-ös!iLYENKOR MI VAN?
Tegnapi 13:47-es vagyok. Ma reggel teszteltem Gabriellel, nagyon nagyon halványan látszik a második csík, szinte alig látni. Tegnap de sok barnázás volt, ma reggel nagyon kevés. Hõm még mindig 36.8 már 10. napja. Mellem már egy hete fáj, de ez minden ciklusban így van. Ma a hasam is enyhébben fáj mint tegnap, ésmindjárt megjön érzésem van. Ennyi! Holnap újra tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Ne kenõdjetek el, még nincs veszve semmi! Ha tényleg nem jön meg holnap, akkor talán ott lesz az a második csík is a következõ teszten! Nagyon megy nekem ez a biztatás :) , bár magamat is ilyen egyszerüen menne! Én holnap reggel csinálok tesztet, 25-ös érzékenységüt vettem. Kiváncsi vagyok! A cickóim még mindig fájnak, a hasam is elég erõsen (így nem szokott) és folyásom is van, krémes és sok! Ja, a hõm meg olyan 37, 1-37, 2 körül van reggelente! Írjatok ha tudtok már valami biztatót!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Sajnos a teszt szerint nem vagyok terhes :(, bár még nem jött meg! Olyan csalódott vagyok, de még várok, aztán ha men jön meg újra tesztelek! Remélem ti nagyobb szerencsével jártok!
Szia ! Nekem mára leesett a hom 36, 6-ra rá egy órájára megjott :o((. Egy világ dolt ossze bennem annak ellenére hogy nem hittem benne hogy sikerult a remény végig itt volt. Nem tudom mit rontottunk el...
Tegnapi 14:03-as vagyok. Ma reggel már két csíkosat teszteltem. A második csík kb fele olyan erõs mint a controll csík, de erõsen és stabilan ott van. Óvatosan örülök!. Van 1-2 oldalam, ahol ezzel a témával foglalkozom, és készülök egy tanulmánnyal is ami nemsokára kész is lesz, minden benne lesz amit tudni kell a teherbeesésrõl. Ha írtok az e-mail címemre megírom az oldal címét. Ne keseredjen el akinek nem sikerült, MINDENKINEK SIKERÜLNI FOG!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A 9:03-as lánynak: sajnálom, ez rossz hír, de biztos nem rontottatok el semmit, csak most még nem érezte úgy a babátok, hogy jönnie kéne. Ne légy elkeseredve, mert jön a következõ hónap és ismét tele leszel izgalommal és bizalommal! A 10:03-as lánynak: Szívbõl gratulálok! Várom az e-mail-edet, szivesen olvasgatok ilyeneket, legalább tanulok is mindig valami újat! Nagyon Boldog Babavárást! Képzeljétek annak ellenére, hogy reggel negativat teszteltem, még mindig nem jött meg :) , nem szokott késni, úgyhogy bizom még egy kicsit a dologban! A hõm reggel még mindig 37, 2 volt, de nekem, csak mensi elõtt pár órával esik le.
Hát igen talán majd a kovetkezo hónapban. Nagyon szorítok remélem Nektek sikerult. Szívbol kívánom hogy így legyen. Teszteltél már ?
A kérdező hozzászólása: Szia. Ma nem mertem még, talán holnap reggel, ha a mai nap folyamán nem jön meg! Nem szokott késni, mindig 28 napra jön meg és az tegnap lett volna, de még semmi!
Van folyásom olyan mint a testápoló és nem is kevés!A hasam fáj hányingerem van és nem rég óta érzem a derekam!Reggel csinálok még egy tesztet!!Remélem az már tuti lesz!De még nem élem bele magam!Mi is már 7hónapja próbálkozunk!
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon jó dolog!!! Gratulálok! Egyébként milyen tüneteid vannak? Van folyásod? Nekem van és a hasam is eléggé fáj. Gyugtass meg, hogy ez nem a mensi miatt van, hogy neked is hasonló tüneteid vannak. Nem merek tesztet csinálni, félek a csalódástól. Ez már a 6-dik hónap, hogy nem jön össze.
Sziasztok! En sem varom 26-ra!! Nekem a hasam faj es szurkal, mint amikor meg akarna jonni....szoval ezt igy meg nehez eldonteni, hogy menstruacio lesz-e a dologban vagy baba. Csinaltam ma tesztet, olyat ami allitolag mar 4 nappal a nemvart elott kimutatja a terhesseget (kulfoldon elek es itt vannak ilyen tesztek) de sajnos negativ lett. Bar ez attol is lehet, hogy meg nem termelt eleg hormont a testem, hisz nem mindenki egyforma. Bar a baratnom egy ilyen teszttel tudta meg, hogy terhes 3 nappal a nemvart elott. De nem baj, majd par nap mulva ujra probalkozok, ha nem jon meg.:-)
Én is 26-ra nem várom. Nekem inszeminációm volt. Azóta szinte egyfolytában fáj a hasam. Semmi más jelet nem vélek felfedezni, ami terhességre utalna. A hõm csak 38, 0 már 8 napja. Egyébként a többi ciklusban ennél több is szokott lenni. Még 3 nap és megtudjuk. Én még nem teszteltem, nem akartam magam felidegesíteni.
Sziasztok! Én szintén 26-ra nem vártam, de kb. 2 órája elkezdtem barnázni:( Én kb. a peteérésem óta szinte minden tünetet produkáltam, de szerintem ez már pszihés(ezzel szerintem nem vagyok egyedül), mivel nagyon vágyunk már egy babára. Remélem nektek tényleg nem fog megjönni és a baba miatt...
Elõzõ vagyok. A hõm már kb. 10 napja 36, 8-ról indult és most is 37, 2
Én a ciklus.hu szerint ma nem kellene megjönnie, de eddíg nem jött.Múlt hónapba is késett 2 napot.Nekem a cicim nem csak feszûl de egy kicsit fáj is, ma teszteltem egy erõs negatívat sajnos, remélem azért sikerült
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én még nem csináltam tesztet, megvárom, hogy megjön e, ennyi csalódás után nem merek már elõre reménykedni! Majd talán 26-án reggel próbálkozom a tesztel. Írjatok, ha tudtok már valami biztosat, és mindenkinek nagyon sok sikert kívánok!
Én se várom 26.-ra. Mellem feszul, hasam fáj a hom 37, 2 volt tegnap/nem mérem naponta/de ezúttal nem dolok be a tuneteknek. Nem hagyom hogy újból becsapjon a testem. Pedig jó lett volna ha sikerul a párom 30. szulinapjára lettem volna kiírva. Nem is reménykedek már. Túl szép lett volna......Igaz még csutortokig van ido de én már most lemondtam.
Tegnapi 23:06-os vagyok. Ma délelõtt egy csomót beráztam, tiszta olyan lett a bugyim, azóta viszont 2 órája semmi. A hõm ma is 36, 8.
A kérdező hozzászólása: Elõzõ válaszolónak: Az még nem feltétlen kell, hogy rosszat jelentsen! Lehet, hogy késõi peteérésed volt amely megtermékenyült, és most van a beágyazódás! Ne keseredj el, tesztelj ha nem jön meg! Szorítok!
Ma délután csináltam egy tesztet!Nagyon halvány pozitív!Megmutattam a páromnak hátha csak szellemcsíkot látok!De azt mondta ott van!Még nem merem beleélni magam!Reggel csinálok még egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok lányok! Sajnos ebbe a hónapban sem jött össze, éjszaka megjött! Köszönök mindenkinek mindent és következõ hónapra sok erõt és kitartást, mostmár nekünk kell jönnünk!

Holnap nem kéne megjönnie, de már napok óta fáj a hasam alul és a derekam is főleg reggel. A hőm lement 36.4-rekét mapig de tegnap és ma reggelre vissza ugrott 36.9-37re. Talán még lehet baba a dologban?

A mellem is két napja kezdett el annyira fájni,hogy alig birom ki míg ferlveszem reggel a meltartót!

Legjobb válasz: Szia! A mellfeszülés akkor jelenthet szerintem babát, ha máskor nem szokott fájni. Nekem például minden mensi elõtt fáj, duzzadt. Amióta nem szedek bogyót, azóta hetekkel mensi elõtt fáj. :-( alig van pár jó napom! :-) De, persze lehet baba a dologban. Holnap reggel elsõ vizeletbõl tesztelj 10-es érzékenységû tesztel. Qupido, vagy Acon teszt a jó. Az már kimutatja elvileg. Sok sikert! Szorítok! :-)

Szia! A mellfeszülés akkor jelenthet szerintem babát, ha máskor nem szokott fájni. Nekem például minden mensi elõtt fáj, duzzadt. Amióta nem szedek bogyót, azóta hetekkel mensi elõtt fáj. :-( alig van pár jó napom! :-) De, persze lehet baba a dologban. Holnap reggel elsõ vizeletbõl tesztelj 10-es érzékenységû tesztel. Qupido, vagy Acon teszt a jó. Az már kimutatja elvileg. Sok sikert! Szorítok! :-)

Reggel óta olyan a hasam mintha egy labda lenne benne, az egész kő kemény és kicsit fáj is.18 hetes terhes vagyok. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy keményedik! Ha nem múlik el pár perc alatt, szerintem pihenj le, és vegyél be magnéziumot. Elõ szokott fordulni, de mindenképp említsd meg az orvosodnak! Minden jót!

Lehet, hogy keményedik! Ha nem múlik el pár perc alatt, szerintem pihenj le, és vegyél be magnéziumot. Elõ szokott fordulni, de mindenképp említsd meg az orvosodnak! Minden jót!
igen, pihenned kell. de ez nem azt jelenti, h ledõlsz 1 órára. mivel reggel óta tart, ezért fel sem kéne kelned!! magnézium és fekvés!!! ez attól van, így figyelmeztet a szervezeted arra, hogy túlterheled magad. vegyél vissza a tempóból. nekem is pont ezen a héten kezdõdött. azóta is ha többet csinálok a kelleténél, keményedik a hasam. sajnos emiatt rövidült meg a méhnyak is. tehát ez nem játék!! pihenj!! üdv:30.hetes kismama
Nekem allandoan kemeny a pocakom, mar nagyon-nagyon regota, a dokim megemelte a magnezium adagomat 3*2db-ra, es neha meg extra is beveszek. Voltam mindenfele kivizsgalason, de vegulis azt mondtak, hogy mivel vekony vagyok ezert erzodik ennyire a kemenyedes. Allitolag a husi noknel ennyire nem drasztikusak a kemenyedesek. Nekem azon kivul, hogy kemeny a pocim, nincs semmi kulonosebb, vagy abnormalis problemam. Nem nyilt ki a mehszajam, minden eredmenyunk tokeletes. 31 hetes Mamibabi
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Megpróbáltam a több magnéziumot és estére jobb lett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!