Találatok a következő kifejezésre: Reggel óta fáj a (133 db)

Másnak is fájt ma a feje? Valami front van most, mert már reggel óta fáj a fejem, a gyógyszer sem használt. Mit tehetnék ellene?

Legjobb válasz: Hozzánk már ide is ért a front. Több fokkal visszaesett a hõmérséklet, viharos erejû szél fúj. A lányomnak a feje tegnap este óta fáj, nekem a derekam, lábaim. Sokat nem tudunk ellene tenni, pihenünk, meg beszélgetéssel próbáljuk a figyelmünket elterelni. Jobbulást!!!

Hozzánk már ide is ért a front. Több fokkal visszaesett a hõmérséklet, viharos erejû szél fúj. A lányomnak a feje tegnap este óta fáj, nekem a derekam, lábaim. Sokat nem tudunk ellene tenni, pihenünk, meg beszélgetéssel próbáljuk a figyelmünket elterelni. Jobbulást!!!
Az 1. vagyok. Ideért a felhõszakadás is, tök sötét van, dörög, villámlik, ömlik az égi áldás.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) , az ország melyik felén laksz? "Remélem" Debrecenen is átvonul lassan, mert nekem is tegnap este óta fáj, és nem haladok a dolgaimmal sem.
Nekem fejfájás, hányinger, magas vérnyomás. Remélem nem fordulok fel egy hülye vihartól.
Pest megyében lakom, tõlünk megy felétek a vihar. 19 fokra esett le a hõmérséklet a 28-ról, de legalább jég nem volt. Remélem mindketten jobban lesztek holnapra.
Hi! Nálunk már mindjárt karácsony van, és világvége.
Jut eszembe: 2012. 12. 21. 18.34

Reggel óta fáj a jobb mellem, alulról. Babám szopizik rendesen. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Lehet elzáródott mégis egy tejcsatorna, az én babám is volt, hogy 'becsülettel' kiszívta, mégis jártam így. Ha megnyomod és körülbelül egy meghatározható helyen fáj és ott érzel belül keményedést akkor az lesz. Meleg zuhany, borogatás, masszírozás. A másik, ha estetleg kézzel fejtél, akkor erõsebben megnyomhattad.

Szia! Lehet elzáródott mégis egy tejcsatorna, az én babám is volt, hogy 'becsülettel' kiszívta, mégis jártam így. Ha megnyomod és körülbelül egy meghatározható helyen fáj és ott érzel belül keményedést akkor az lesz. Meleg zuhany, borogatás, masszírozás. A másik, ha estetleg kézzel fejtél, akkor erõsebben megnyomhattad.
Nekem is fáj gyakran. Elzáródott tejcsatorna, túl szoros melltartó lehet az oka. Ma nekem azt mondta a védõnõ, hogy hormonális változás is lehet.

Reggel óta fáj a tenyerem párnája. Nem történt vele semmi, és sajog bal oldalt. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Néha nekem is fáj, ízületi dolog lehet, talán érzékeny vagy a hidegfrontra, esõre?

Néha nekem is fáj, ízületi dolog lehet, talán érzékeny vagy a hidegfrontra, esõre?
A kérdező hozzászólása: Igen, az lehet. Mindenem érzékeny, még a fogaim is. Köszönöm.

Kismamik, hátfájás enyhítésére van-e valami jól bevált módszeretek? A 21. hétben vagyok, reggel óta fáj a hátam és egyre elviselhetetlenebb. Párom megmaszírozta, de miután abba hagyja, ugyan úgy fáj.

Legjobb válasz: Nekem a napokban mondták,hogy az a savtól is lehet, túl sok a savunk, biztos. Én hátam is fáj pár napja, de lehet, már túlcseng bennem a h1n1 es tüdõbaj :) Talán kevesebb savas ételt kellene ennünk, de béna vagyok a témában, várom én is a váalszokat:) 23 h km

Nekem a napokban mondták, hogy az a savtól is lehet, túl sok a savunk, biztos. Én hátam is fáj pár napja, de lehet, már túlcseng bennem a h1n1 es tüdõbaj :) Talán kevesebb savas ételt kellene ennünk, de béna vagyok a témában, várom én is a váalszokat:) 23 h km
Nekem is volt így a közepe felé kb 3-4 hétig. Ortopédusnál is voltam, gerincferdülés+ a baba súlya (jobb oldalra húzta a hasamat) okozta valószínûleg. nem tudtam sem aludni, sem ülni, de igazán állni, járkálni volt a legnehezebb, 20 perc után már kínszenvedés volt. Nem szabad semmilyen hagyományos izomlazítót kenni rá, mert vérbõséget okoz(Fastum, Diclac...), de az InnoReheuma krémet az elsõ trimeszter után már lehet használni, mondjuk pont annyit is ér. Nekem ami segített, a szopipárnán való pihenés, alvás. Ha nincsa, akkor ki kell úgy támasztani a hátadat, hogy ne fájjon. Szerencsére mostanra elmúlt és a helyére egy egészséges terhességi derékfájás került. De ez csak egy ötlet, nekem ez volt. Ha sav okozza: természetesen kerülni kell a savas ételeket. Elsõ körben: paradicsomos, paprikás, túl fûszeres ételek, citrusfélék (narancs, citrom, grapefruit)... de egyénenként váltouó lehet, van olyan, hogy valakinél a tejtermékek is savasodást indítanak. Ki kell tapasztalni és Rennie-t szedni rá. Nekem nagyon sokat segít. Bár én próbálom kerülni a savasító ételeket, néha beleszaladok. 34 hetes kismami

Reggel óta fáj a hasam alja, mitől lehet? A többi lent.

A ciklusom 8. napján voltam átjárhatóságin, a ciklusom 7. napjától napjától szedtem 5x2clostit, mára a 19napomon lett pozitív az ovutesztem. Eddig is szedtem a clostit de még sose fájt a hasam a peteéréskor.

Legjobb válasz: Most fáj. Ennyi.

Most fáj. Ennyi.

Reggel óta fáj a csiklóm szinte nem birok ülni. A vizelés nem fáj és pirosság sincs. Ugye nem aranyér? Ha nem az el lehet mulasztani? Valami kamillás ülőfürdő? Vagy elmúlik magától is?

Kérlek írjatok ha tudtok segíteni!

Legjobb válasz: fertõzés, a nõgyógyász ír rá gyógyszert...ha aranyered lenne, akkor a se.gglyukad fájna ;)

fertõzés, a nõgyógyász ír rá gyógyszert...ha aranyered lenne, akkor a se.gglyukad fájna ;)
Nem masztiztál túl erõsen? Most komolyan kérdeztem.
Nekem akkor szokott néha fájni mielött megjön, de elmúlik magától. Ha nem, akkor irány az orvos.
ha aranyered lenne, akkor egyáltalán nem bírnál ülni... :D
A kérdező hozzászólása: 12:50-es elõfordulhat de ugye el fog múlni? mert ma már rosszabb lett jobban fáj de már kisebb területen a csiklóm alatt :S
Hülye indok lesz, de amikor nem pamut alsónemût viselek, és farmert, akkor ezektõl.. amikor túl vékony a bugyim:S
A kérdésedben a válasz PETEÉRÉS miatt.Eddig nem érezted?
ezt a sárgatest okoza, ami ilyenkor irritál belül valamit, azt érzed.
Ovulációs fájdalmad van, ez teljesen normális.Nekem ha pé-m van, elõfordul, hogy 2-3 napig is fájdogál a hasam.
A kérdező hozzászólása: nem éreztem eddig és a hüvelyembe is érzek egy kis fájdalmat.
Biztos kisugárzik oda a fájdalom.Holnapra már sokkal jobb lesz hidd el.
Eddíg én sem éreztem ovufájdalmat, de ebben a hónapban igen.Szerintem nálad is ez van.
Az is normális folyamat, a dr szerint egy nagy pete is okozza.

Tegnap reggel óta fáj a torkom (? ! ) mi lehet ez?

ugye tegnap reggel kezdődött akkor még csak fájt, mostanra nyelni sem tudok és nyáladzok,szédülök picit ..nagyon fáj. enni nemtudok, sőt még inni sem . ha picit tapintgatom a nyakam akkor az állkapcsom fele a két oldalom fáj..mi lehet?:( menjek dokihoz?

Legjobb válasz: Beszedtél egy fertõzést. Vagy egy vírusosat vagy egy bakteriálisat, ezt az orvos hivatott megállapítani. Amúgy vagy be van gyulladva a torkod, esetleg a mandulád, ami elég valószínû, de akár egy szájfertõzésed is lehet a torkodon és azért érzel fájdalmat. Amit az állkapcsodnál érzel, azok meg valószínûleg a nyirokcsomóid, amik ilyen jellegû betegségnél meg szoktak duzzadni és fájnak. Ha tudsz, akkor nyugodtan elmehetsz orvoshoz, de ha csak vírusos a probléma, akkor tünetenyhítõ gyógyszereket fogsz kapni, amik enyhítik a fájdalmat és a gyulladást. Ha baktérium okozta fertõzésrõl van szó, akkor meg kapsz antibiotikumot, ami elpusztítja a baktériumokat.

Beszedtél egy fertõzést. Vagy egy vírusosat vagy egy bakteriálisat, ezt az orvos hivatott megállapítani. Amúgy vagy be van gyulladva a torkod, esetleg a mandulád, ami elég valószínû, de akár egy szájfertõzésed is lehet a torkodon és azért érzel fájdalmat. Amit az állkapcsodnál érzel, azok meg valószínûleg a nyirokcsomóid, amik ilyen jellegû betegségnél meg szoktak duzzadni és fájnak. Ha tudsz, akkor nyugodtan elmehetsz orvoshoz, de ha csak vírusos a probléma, akkor tünetenyhítõ gyógyszereket fogsz kapni, amik enyhítik a fájdalmat és a gyulladást. Ha baktérium okozta fertõzésrõl van szó, akkor meg kapsz antibiotikumot, ami elpusztítja a baktériumokat.
Hideg volt a fagyi. Semmi baj, a doki ad igazolást, ha nem mész suliba hétfõn.
A kérdező hozzászólása: mandulagyulladásom van elég csúnyán.
Jobbulást!

Orrfújás után hirtelen már reggel óta fáj a fülem mitől van ez?

Reggel fújtam az orrom és ugyéreztem h teleszaladt gennyel vagy nem tudom leírni ilyenkor ásítok eggyet vagy nyelek pár korty vizet és semmi baj de most semmi se ha rá és nagyon fáj valami tippet kérnék h mit csináljak vele mert nem szeretném ha felszúrnák :(

Legjobb válasz: Nyugi, ez csak azért van, mert az orrfújás bedugítja a fület, normális, hogy erõs fújásnál (vagy sokáig tartó orrfújós idõszak után) fáj a füled. A felszúrástól messze vagy. Legközelebb fújd úgy az orrod, hogy az egyik orrlyukad befogod (a zsepin keresztül összenyomod, így azon nem jön ki semmi). Fújd külön az orrlyukaidat, így a fülednek is jobb lesz. Épp most vagyok náthás, és nekem bevált ez a módszer. Ha használ, akkor fújd ezután így a nózid. Jobbulást!

Nyugi, ez csak azért van, mert az orrfújás bedugítja a fület, normális, hogy erõs fújásnál (vagy sokáig tartó orrfújós idõszak után) fáj a füled. A felszúrástól messze vagy. Legközelebb fújd úgy az orrod, hogy az egyik orrlyukad befogod (a zsepin keresztül összenyomod, így azon nem jön ki semmi). Fújd külön az orrlyukaidat, így a fülednek is jobb lesz. Épp most vagyok náthás, és nekem bevált ez a módszer. Ha használ, akkor fújd ezután így a nózid. Jobbulást!
szia! Valószínû, hogy a fülkürtön át felment a váladék a füledbe, mivel a kettõ össze van kötve. majd elmúlik.
Elõzõ válaszok igazak. Tényleg nem szabad a két orrlyukat egyszerre fújni. Komolyabb következménye is lehet.

Reggel óta fáj a derekam, mintha belenyilalgatásokat éreznék. Mi lehet ez?

Jóslóra gondoltam, de mivel csak 29 hetes vagyok, ezt korainak tartom.Reggel 6 óra óta tart, nem rendszeres id?közönként.Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Szerintem ez inkább ízületi dolog lehet, hogy elfeküdted. Ilyenkor nyúlnak, lazulnak az ízületek. Nekem a 17. héttõl kezdve szülésig rendszeresen fájt a szeméremcsontom, néha lépni sem bírtam (egyszer pont a zebra közepén nyilallt belém, alig bírtam lecsoszogni az úttestrõl). Most már gondolom elég nagy a pocid is, ami terheli a derekat, sajnos teljesen természetes, ha elõjön néha a derékfájdalom.

Szerintem ez inkább ízületi dolog lehet, hogy elfeküdted. Ilyenkor nyúlnak, lazulnak az ízületek. Nekem a 17. héttõl kezdve szülésig rendszeresen fájt a szeméremcsontom, néha lépni sem bírtam (egyszer pont a zebra közepén nyilallt belém, alig bírtam lecsoszogni az úttestrõl). Most már gondolom elég nagy a pocid is, ami terheli a derekat, sajnos teljesen természetes, ha elõjön néha a derékfájdalom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!