Találatok a következő kifejezésre: Reggel óta a derekam, (19 db)

Reggel óta nyilallgat a derekamba. Szülni fogok?

Legjobb válasz: Mennyi idõs babás vagy? Mert én 35 hetes, de ma nekem is szokatlanul fáj a derekam. Lehet front van.

Mennyi idõs babás vagy? Mert én 35 hetes, de ma nekem is szokatlanul fáj a derekam. Lehet front van.
Ha csak nyilalgat, az még nem szülés lesz. Ha a fájások jönnek, azok már egybefüggõek leszek, és hidd el érezni fogod, hogy itt az idõ. Egyre erõsebben fog fájni és szabályos idõközönként!
Nekem is fáj a derekam, görcsölgetek, de semmi. 37 hetes vagyok. Ma amúgy kettõs front van, így valószínû azért van. Minden jót kívánok! :) És könnyû szülést ha beindulna netán.
A kérdező hozzászólása: 38 hetes vagyok. Rettenetesen fáj a derekam, de a hasam nem görcsöl. még... Lhet, hogy tényyleg csak a front.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babókhoz, és nektek is könnyû szülést kívánok!:) Ja, és persze köszönöm a válaszokat!

Reggel óta fáj a derekam, mintha belenyilalgatásokat éreznék. Mi lehet ez?

Jóslóra gondoltam, de mivel csak 29 hetes vagyok, ezt korainak tartom.Reggel 6 óra óta tart, nem rendszeres id?közönként.Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Szerintem ez inkább ízületi dolog lehet, hogy elfeküdted. Ilyenkor nyúlnak, lazulnak az ízületek. Nekem a 17. héttõl kezdve szülésig rendszeresen fájt a szeméremcsontom, néha lépni sem bírtam (egyszer pont a zebra közepén nyilallt belém, alig bírtam lecsoszogni az úttestrõl). Most már gondolom elég nagy a pocid is, ami terheli a derekat, sajnos teljesen természetes, ha elõjön néha a derékfájdalom.

Szerintem ez inkább ízületi dolog lehet, hogy elfeküdted. Ilyenkor nyúlnak, lazulnak az ízületek. Nekem a 17. héttõl kezdve szülésig rendszeresen fájt a szeméremcsontom, néha lépni sem bírtam (egyszer pont a zebra közepén nyilallt belém, alig bírtam lecsoszogni az úttestrõl). Most már gondolom elég nagy a pocid is, ami terheli a derekat, sajnos teljesen természetes, ha elõjön néha a derékfájdalom.
tudom mit érzel.Én holnapra vagyok kiirva és nagyon várom.Szerintem te hamarosan anya leszel:) sok boldogságot:)
Szia .Tegnap nekem is délután 3/4 4 -tõl rendszertelen fájásaim voltak.Sétálgattam majd utána vettem meleg zuhanyt és kb egy órára elmúltak , majd ismét jelentkeztek.Aztán este fél 12 -kor elmentem tusolni ismét meleg vizzel mert nem rendezõdtek(10, 12, 14, 8, 10, 17, ...)és elmúlt teljesen.Most már én sem tudom mikor kell indulni .Harmadik gyerkõc lesz de mindegyik másként kezdõdött.39+2 hetes km

Reggel teszteltem pozitívat. Már 2-3 napja érzem hogy éles fájdalom nyilal le a petefészkemből a combom felé. Normális ez? Fáj a derekem ha jobb oldalt fekszem jobb oldalt fáj ha baloldalt akkor ott. Ez a terheségtől van vagy valami baj van?

Legjobb válasz: Semmi baj, ez természetes! Én tegnap reggel teszteltem pozitivat! :) Még fel sem fogtam! Nekem is görcsöl eléggé a hasam, éjszaka felkeltem mert annyira görcsölt, hogy azt hittem nem bírom ki, de reggelre elmúlt :) A görcsök rajtam vannak mindig néha alig érzem, néha erõsebben! Gratulálok nekünk! Boldog babavárást mindkettõnknek!!! :)

Semmi baj, ez természetes! Én tegnap reggel teszteltem pozitivat! :) Még fel sem fogtam! Nekem is görcsöl eléggé a hasam, éjszaka felkeltem mert annyira görcsölt, hogy azt hittem nem bírom ki, de reggelre elmúlt :) A görcsök rajtam vannak mindig néha alig érzem, néha erõsebben! Gratulálok nekünk! Boldog babavárást mindkettõnknek!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ:) Boldog Baba várást és Boldog Karácsonyt!(szerintem mindkettönknek felejthettetlen lesz) :)
Ugyanezt ereztem en is, kiszakad a petefeszkem, mintha fel lettem volna fazva. A pozitiv teszt utan kb. meg ket hetig ereztem ilyet, aztan magatol elmult. Teljesen rendben voltunk mindketten, egeszsegesek:) Gratulálok:)
Szia! Én is éreztem menstruáció szerû görcsöt, kb. 2-3 hétig, aztán elmúlt. Olyat is éreztem, mintha peteérésem lenne, de az is elmúlt. Nagyon gratulálok mindkettõtöknek a babához :) A karácsony nekünk is örök emlék lesz a kicsi pocaklakó miatt :) 15 hetes "fél"anyuka :D

Holnap nem kéne megjönnie, de már napok óta fáj a hasam alul és a derekam is főleg reggel. A hőm lement 36.4-rekét mapig de tegnap és ma reggelre vissza ugrott 36.9-37re. Talán még lehet baba a dologban?

A mellem is két napja kezdett el annyira fájni,hogy alig birom ki míg ferlveszem reggel a meltartót!

Legjobb válasz: Szia! A mellfeszülés akkor jelenthet szerintem babát, ha máskor nem szokott fájni. Nekem például minden mensi elõtt fáj, duzzadt. Amióta nem szedek bogyót, azóta hetekkel mensi elõtt fáj. :-( alig van pár jó napom! :-) De, persze lehet baba a dologban. Holnap reggel elsõ vizeletbõl tesztelj 10-es érzékenységû tesztel. Qupido, vagy Acon teszt a jó. Az már kimutatja elvileg. Sok sikert! Szorítok! :-)

Szia! A mellfeszülés akkor jelenthet szerintem babát, ha máskor nem szokott fájni. Nekem például minden mensi elõtt fáj, duzzadt. Amióta nem szedek bogyót, azóta hetekkel mensi elõtt fáj. :-( alig van pár jó napom! :-) De, persze lehet baba a dologban. Holnap reggel elsõ vizeletbõl tesztelj 10-es érzékenységû tesztel. Qupido, vagy Acon teszt a jó. Az már kimutatja elvileg. Sok sikert! Szorítok! :-)

Napok óta leszakad a derekam, ma egy kicsit jobb, többször eszek, éhség érzet! Utánna meg reggel hányinger! Mentsruáciom késett is meg nagyon kevés volt(1nap)! Ugy érzem mintha fellennék fujodva! Lehet hogy babát várok?

Legjobb válasz: Igen,könnyen lehet,fõleg h cak ilyen mensid volt.Egyébként az én anyum pl. 2 hónapig rendesen mensizett velem,szóval tesztelj egyet hamar.Drukkolok!

Igen, könnyen lehet, fõleg h cak ilyen mensid volt.Egyébként az én anyum pl. 2 hónapig rendesen mensizett velem, szóval tesztelj egyet hamar.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Szia!Kb.egy hete csináltam egy tesztet de negativ!
Szia nekem 4 napot késett és ugyan olyan tüneteim voltak mint neked és sajnos ma meg is jött!!!!:( Remélem te szerencsésebb vagy!!!
Csinálj egy tesztet.Régen volt már a múlt heti tesztelésed, azóta (ha babás vagy) több HCG termelõdött a szervezetedben.Szorítok!

21 hetes kismama vagyok, ma reggel óta nagyon furcsán fáj a derekam, főleg bal oldalon, meg néha kicsit elöl a hasam is. Vérzés egyelőre nincs, baba mocorog (remélem így is marad). Érzett már vki hasonlót, mi lehet ez?

Mikor érdemes orvoshoz menni, ügyeletet kell ilyenkor keresni? Olyan bunkók szoktak lenni sajnos, de a dokimhoz csak hetek múlva kell mennem. Ha próbálok pihenni (amennyit egy 1 éves mellett lehet...), és holnapig meglátom mi lesz, az mennyire okos dolog?

Ma reggel arra ébredtem, hogy iszonyat fáj mindenem ott lent: csontok, izmok, olyan mintha kiakarna szakadni. Elégé fáj. A derekam is nagyon fáj, amit egészen a combomban is érzek. Mi lehet ez? Lehet ma szülni fogok?

37 hetes vagyok. A kedden voltam CTG-n, ahol már voltak fájások mérve. Azóta is minden nap érzek jóslókat. De ez most valahogy más.

Legjobb válasz: Én kb 3 hónapja így ébredek. :) 39. hetes kismama

Én kb 3 hónapja így ébredek. :) 39. hetes kismama
lehet hogy itt az idõ:-)
Nekem is van már ilyen tünet vagy 3-4hete, és egyben vagyok:) .38+1hetes

Mennyi lehet még hátra? Tegnap reggel óta vannak hol erõsebb, hol gyengébb alhasi görcseim, olyan mintha a baba szétfeszítené a medencémet, de a derekam egyáltalán nem fáj.

Hol két óráig egyfolytában jönnek a görcsök, hol két óráig semmi, éjszaka nem is éreztem õket csak reggel mikor felkeltem kezdõdött újra. Most viszont egyre erõsebben fáj, volt olyan akinek nem is fájt máshol, csak az alhasában érezte a fájdalmat? Ahányszor megmozdul egy kicsit, csillagokat látok...

Legjobb válasz: Hány hetes vagy?

Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: 38
Nekem a derekam egyaltalan nem is fajt, csak gorcsoltem. Eloszor rendszertelenul egy napig, majd hajnalban jottek a rendszeres fajasok. Figyeld az idot!
Ezek inkább csak jóslók. Nekem szerdán rendszertelen fájásaim voltak (2 óráig semmi, majd 3-10-5-8 perces fájások) ha lefeküdtem rosszabb lett, hiába mentünk így be haza küldtek minket. Csütörtök délutánra szabályos 10-10-10-10 perces fájásaim lettek, majd estére 5-5-5-5-5-3-3-3 percesek lettek , megint bementünk, a kórházban 20 percig semmi nem volt majd megint 5-5-5 percesek lettek. Csütörtök este fél 9 re mentünk be. Burokrepesztés, oxitocin, méh puhitó, elsõdleges fájás gyengeség, EDA után megszületett a fiam péntek hajnalban. Amíg nem szabályosak a fájások addig elég sok van még hátra.

Reggel óta menszi szerű fájásaim vannak a derekam is fáj 36 hetes terhes vagyok mi lehet ez?

Tegnap voltam dokinál de nem vizsgált meg kézzel

Legjobb válasz: Jósló fájás, vagy igazi..próbál meg negyed órára befeküdni egy kád meleg vízbe ha elmúlik akkor jósló volt, ha nem akkor lehet itt az idõ. Lehet érdemes lenne felhívni a dokit vagy a védõnõdet, hogy õk mit mondanak, mit tegyél.

Jósló fájás, vagy igazi..próbál meg negyed órára befeküdni egy kád meleg vízbe ha elmúlik akkor jósló volt, ha nem akkor lehet itt az idõ. Lehet érdemes lenne felhívni a dokit vagy a védõnõdet, hogy õk mit mondanak, mit tegyél.
A kérdező hozzászólása: 2.-ik terhességem programozott császárom lesz az elsõ szülésem miatt!!!
Egyben vagy még?
A kérdező hozzászólása: Remélem csak azok :)
Lehet hogy csak jóslók.Nem?
Nekem így kezdõdtek a fájásaim...
A kérdező hozzászólása: Én december 22-re vagyok kiírva! De azt beszéltük meg hogy ha minden rendben akkor betöltött 38.héten meg lesz a mûtét!!! De én már hetek óta azt érzem elõbb meg lesz!!! Sajnos nem múlik sõt most már keményedek is! A lábam is el kezdett dagadni! Hát nem tudom hogy mi lesz a vége!!!!
Én is 36 hetes vagyok .hétfõn voltam CTG doki nem vizsgált meg csak hüvelyváladékot vett.Tegnap egész nem voltak görcseim hol jobban hol kevésbé éreztem.Fekve egyáltalán nem ülve jobban.Ezek a jósló fájások este 6 körül elmúltak azóta semmi.Nekem a 4.terhességem de nem emlékszem, hogy lett volna ilyen.Igaz az utolsó is 10 éve volt.Nekem is programozott császárom lesz a korom és a magas vérnyomásom miatt és az elõzõ is az volt.Dec 18-ra vagyok kiírva Te?? De azt beszéltük meg, hogy egy héttel elõbb megcsászároz ha csak magától nem akar elõbb jönni.36.héttõl már nem korai elég érett és fejlett.
Nekem a 30-31.hét óta vannak ilyen problémáim. Engem a doki be akart fektetni a kórházba, de mivel a belsõ méhszájam még zárt ezért nem kell. Bizonyára jóslók lehetnek. 32hkm
Nem lehet elõre kiszámítani mikor indul be, tényleg lehet, csak jóslóak, én az elsõt 36+1-en szültem, nem volt semmi gondunk, tüdeje tökéletesen fejlett volt.Ja és már a 34.héttõl voltak ezek a mensiszerû fájások idõszakonként.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ! De nem lenne még korai ha be indulna?
A kérdező hozzászólása: Igen egyben:) Meg beszéltem a kis csajszival, hogy maradjon még egy kicsit bent:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!