Találatok a következő kifejezésre: Reggel óta a (1053 db)

Kislányom reggel óta a szájpadlását fájlalja. Mitől lehet ez?

Ezzel együtt a füle is fáj, hőemelkedése van, és azt mondták, hogy majd ki kell venni az orrmanduláját. Megnéztem, de nincs semmi látható seb a szájában.

Legjobb válasz: Valószínûleg nem a szájpadlása fáj, hanem az orra, csak ott alul hátul. Tudom mit érezhet, csak azért ott érzi, hogy fáj, mert ahhoz kapcsolódik.

Valószínûleg nem a szájpadlása fáj, hanem az orra, csak ott alul hátul. Tudom mit érezhet, csak azért ott érzi, hogy fáj, mert ahhoz kapcsolódik.
Vagyis nem az orra, hanem a mandula.
Ha a füle is fáj, és semmilyen sérülés nincs a szájpadlásán, akkor ez inkább kisugárzó fájdalom.

Mára nem vártam, barnázom reggel óta, a reggeli hőm 3 tizeddel több volt mint tegnap és halvány + vannak. Most mégis babás vagyok?

Clearblue 10 percen bel?l lett halvány +,a Corax besure és Medi Preg több óra múlva lett csak +.Most akkor babás vagyok?Barnázom reggel óta de 1 betéttel el vagyok.Szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem bízz abban h nem fog megjönni a tesztnek inkább ne hidj hanem holnap reggel elsõ vizeletbõl csinálj még egyet de a barnázás már magában sem jó

szerintem bízz abban h nem fog megjönni a tesztnek inkább ne hidj hanem holnap reggel elsõ vizeletbõl csinálj még egyet de a barnázás már magában sem jó
sztem ez baba, de nagyon kell vigyáznod magatokra ha nem mulik pár nap altt vagy erösödik, azonnal orvos, hogy tudjon adni babamegtarto bogyot, de a halvány pozi az baba. tesztelj másikat .pár nap mulva

Már rég óta a Google Chrome böngészőt használom. De tegnap óta nem képes semmit behozni. Mi lehet az oka?

Eddig mindig gyors volt,most meg semmi.

Legjobb válasz: Nekem ez a Mozilla Firefoxon volt, mindig azt írta, hogy összeomlott a böngészõ..stb. többször letöröltem, és ujra letöltöttem, de semmi. :(

Nekem ez a Mozilla Firefoxon volt, mindig azt írta, hogy összeomlott a böngészõ..stb. többször letöröltem, és ujra letöltöttem, de semmi. :(
Tiltsd le. Három vonal, beállítások, speciális beállitások. Tartalombeállítások. Itt Plug-inek, Egyes plug-inek kikapcsolása. Keresd meg a Javát és tiltsd le.
A kérdező hozzászólása: És akkor töröljem a java-t vagy mi?
A kérdező hozzászólása: és ilyenkor vagy újra kell indítanom a gépet, vagy feladatkezelõ segítségével elindítanom az userinit.exe fájlt
A kérdező hozzászólása: Semmi ilyen fájlról nem tudok.+ néha mikor elíndítoma gépet ugyan azt a hibaüzenetet kapom, és hozzá még néhányat:userinit.exe..., Gazdafolyamtokat végzõ....., meg még 1.
Lehet, hogy ez a gond, trójait kaptál, nálam semmi baja sincs a Chromenak. http://techcorner.hu/biztonsagportal/utalja-a-firefox-es-a-c.. Ha nincs másik ESET-NOD a gépeden, ezt futtasd le: http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes
A kérdező hozzászólása: Hát én nemtudom, de amelyik böngészõ "chrome motorral" megy, az nem mûködik nálam.(Comodo, Google Chrome, Torch)
használd ezt helyette! gyorsabb, biztonságosabb, és chrome "motort használ" http://ingyenszoftver.net/szoftverek/bongeszo/comodo-dragon-..
A kérdező hozzászólása: Túl korán örültem :S Hiba: http://kepfeltoltes.hu/view/121222/chrome_hiba_www.kepfeltol..
A kérdező hozzászólása: thx...a legujabb verzióval jó :)
1-2 napja, nem kattintottál egy hasonlóra? http://sossupport.net/blog/2012/12/19/chrome-potential-virus.. (abban a hiszemben, hogy frissítés??)
Távolítsd el és telepítsd újból a legújabb (17) verziót.
A kérdező hozzászólása: Jó is lenne ha csak anni lenne a probléma.De SEMMIT nem hoz be....
a Privalert Bõvítményt TILTSD le! pár napja, suttyomban települ(t), egyszer-csak azt vettem észre, hogy fenn van az ikonja az eszköztáron, (egy narancs-vörös felkiáltójel) és szinte mindent weboldalt blokkol!

Csak nálam nem megy reggel óta a Battlefield 3?

Amikor indítanám az Origin, azt írja ki, hogy offline mód, de nem lehet felcsatlakozni. Megpróbáltam simán a battlelog-ba külön bejelentkezni,de ott be se engedett.

S. O. S. Homályosan látok reggel óta a bal szememre és fáj is. Mitől lehet? (bővebben lent)

Valami gyors áthidaló megoldás kéne, mert tízt?l órám lesz, amin muszáj ott lenni, de így nem tudok odafigyelni.

Miért fájhat reggel óta a méhem?

Ma voltam orvosnál,ahol nagyon megpiszkáltak...5hetes terhes vok...reggel óta görcsöl egyfolytába a hasam...ugye nincs semmi gond?

Legjobb válasz: Szerintem keress olyan orvost, aki nem nyúlkál beléd feleslegesen. Ilyen is van.

Szerintem keress olyan orvost, aki nem nyúlkál beléd feleslegesen. Ilyen is van.
A kérdező hozzászólása: A hasam is feszül hétfõ óta. Ma csináltam tesztet, de negatív volt! Még várnom kell?

Miért nem jön be tegnap reggel óta a kozigallas.gov.hu?

Ezt írja ki:

Legjobb válasz: Nálam sem jó, valószínû... szerver hiba!

Nálam sem jó, valószínû... szerver hiba!

Késett kb. 5 napot, volt halvány pozi tesztem és negatív is. De ma eléggé hányingerem van reggel óta. A menzim rendes. Ez vetélés?

Volt baba vagy nem? Miért jött meg mégis?

Legjobb válasz: Szia! Együttérzek, velem is pont ez történt most... Nem tapadt meg rendesen. Sajnálom! Azért menj el dokihoz, engem is berendeltek, hogy rendesen "kitisztultam"-e.

Szia! Együttérzek, velem is pont ez történt most... Nem tapadt meg rendesen. Sajnálom! Azért menj el dokihoz, engem is berendeltek, hogy rendesen "kitisztultam"-e.
Ha nem érzel az eddigieknél erõsebb görcsölést és nem darabos a vérzésed, akkor nem vetélésrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: Nincs görcs, csak néha fájdogál, de inkább szurkál a hasam. Ma egy kicsit szédelgek és hányingerem van, lehet a vérzés miatt? A vérzés rendes most és van benne pici darabka olyan nyúlósabb. Akkor ha volt is baba már biztos nincs...:(:(:(
lol, mindkettõ helytelenül van leírva :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Miert lenne helytelenul leirva?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!