Találatok a következő kifejezésre: Recept nélkül kapni (70 db)

Boraxos popsikrémet lehet recept nélkül kapni? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: lehet recept nélkül venni,de azt nem tudom hogy mennyibe kerül, mert én mindig felirattam eddig a dokival, csak múltkor bent voltam éppen, mikor valaki vásárolt mellettem recept nélkül.

lehet recept nélkül venni, de azt nem tudom hogy mennyibe kerül, mert én mindig felirattam eddig a dokival, csak múltkor bent voltam éppen, mikor valaki vásárolt mellettem recept nélkül.

Milumil HA vanília ízű rizspépet lehet recept nélkül kapni?

Írt múltkor receptre a dokink, csak el fog fogyni addigra mire jön legközelebb.

Legjobb válasz: szerintem lehet, csak úgy drágább, tápszert is kiadják recept nélkül

szerintem lehet, csak úgy drágább, tápszert is kiadják recept nélkül
Igen lehet én a rossmanban vettem.
Én vettem recept nélkül, úgy emlékszem 500 gramm körül volt, és 1500 forint körül.

Lehet recept nélkül kapni germicid-c kúpot?

Legjobb válasz: Elvileg csak receptre adnak,de rajtam megesett a gyógyszerész szíve,és recept nélkül is adott,mert Sos kellett!Ha van rá mód akkor inkább írasd fel!

Elvileg csak receptre adnak, de rajtam megesett a gyógyszerész szíve, és recept nélkül is adott, mert Sos kellett!Ha van rá mód akkor inkább írasd fel!
c nélkülit igen. c-set csak receptre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Tápszert (Humana HA 1) lehet recept nélkül kapni a gyógyszertárba?

Legjobb válasz: Sajnos tudomásom szerint nem lehet, semmilyen HA tápszert nem adnak ki recept nélkül. Késõbb már a nagyobb babáknak való tászereket meg lehet venni pl. a Dm-ben is. Bár én most láttam a Dm-ben új Dm-es HA újszülötteknek való tápszert, elméletileg ugyanaz van benne, mint a többi receptköteles tápszerekben. És persze olcsóbb is. Meg kell kérdezni a dokit mi a véleménye.

Sajnos tudomásom szerint nem lehet, semmilyen HA tápszert nem adnak ki recept nélkül. Késõbb már a nagyobb babáknak való tászereket meg lehet venni pl. a Dm-ben is. Bár én most láttam a Dm-ben új Dm-es HA újszülötteknek való tápszert, elméletileg ugyanaz van benne, mint a többi receptköteles tápszerekben. És persze olcsóbb is. Meg kell kérdezni a dokit mi a véleménye.
Az orvosnak kell eldönteni, melyiket kaphatja a baba, ezért vényköteles. A 2-es már nem.
Csak receptre van , és nincs is minden gyógyszertárban.Mi is ezt esszük és ahol lakunk 6 gyógyszertárból csak egybe lehet kapni.
Szia! Lehet recept nélkül kapni, 2600 ft egy doboz!2200 ft receptre!

Szeretnék fogamzásgátló tabit feliratni de nem tudom hogy lehet e recept nélkül kapni vagy kell hozzá recept? Análkül nem vehetek a patikában?

Legjobb válasz: Igen, el kell menned nõgyógyászhoz. Vizsgálatra egyébként is érdemes évente elmenni, már csak a rákszûrés miatt is.

Igen, el kell menned nõgyógyászhoz. Vizsgálatra egyébként is érdemes évente elmenni, már csak a rákszûrés miatt is.
nekemis elõször csak egyhavit írt fel, elõtte megvizsgált, bekukkantott oda, vett kenetet. majd egy hónap után visszamentem, kérdezte h bevált e, vannak e mellékhatások, hányinger, szédülés, ilyesmik, mivel nemvolt semmi, és a kenet is negatív lett, így megkaptam a 3 havi adagot. azóta nekem háziorvos írja meg 3 havonta a receptet. és mégmielõtt vki belémkötne, járok rákszûrésre, és a háziorvostól évente kérek beutalót vérvételre, májfuncióellenõrzésreÍ)
igen, megvizsgál, kenetet vesz (annyi, hogy fülpiszkálóval húz egy csíkot, ami rajta marad, megy a laborba), aztán vérvétel, nagyon kevés vért vesznek le, meg pisilsz egyet egy pohárba, aztán ha megvan az eredmény, visszamész a dokihoz, az meg felírja. régen így volt. Aztán van olyan orvos, aki megkérdezi, hogy van-e vlmi örökletes betegség a családban, aztán felír 1 havi adagot, megveszed, szeded, kipróbálod, ha nincs tõle bajod, felír további három hónapot. És háromhavonta mehetsz vissza receptért. Vagy ír több receptet 3 havira, megveszed mondjuk 3x3 hónapra, jó kis összeg, de aztán 9 hónapig a dokihoz be sem kell nézned. Ennyi, nem nagy cucc, ne félj a dokitól! Nem bánt :)
Mivel hormontartalmú tabikról van szó, ezért csak orvos írhatja fel! recept nélkül tuti nem kapsz..
Az biztos, hogy kapható, ismerõsöm is szedi. Új dolog még, elképzelhetõ, hogy azért nem hallott róla az orvosod. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy kiadják-e, bár tudtommal kiadható vény nélkül is.
A yaz tudtommal nem is kapható Magyarországon. Én legalábbis nem tudtam felírattatni, mert nem is hallott róla a doki.
Van ahol recept nélkül is kiadják némi szájhúzogatás kíséretében, de ez nem azt jelenti, hogy találomra kiválasztasz 1 bogyót és azt szeded. Alkalmanként kiadják anélkül is, pláne ha van patikus ismerõs, de mindenképpen dokinak kell kiválasztani a megfelelõt.
Szia! Yaz fogamzásgátló tudtommal recept nélkül is kiadható gyógyszer, de menj el orvoshoz, mindenképpen. Látnia kell a tested mûködését ahhoz, hogy meg tudja állapítani milyen gyógyszert szedhetsz, vagy szedhetsz-e egyáltalán, meg kell bizonyosodnia nem vagy-e hajlamos trombózisra, kaptál-e vért, van-e baj a hormonmûködéseddel, van-e esetleg bármi féle fajta betegséged és, hogy nem vagy-e terhes. A nõgyógyászati vizsgálat egyébként is ajánlott évente egyszer, beleértve a rákszûrést, amit neked is meg fog csinálni, ez egy nagyon hasznos és hatékony dolog, ezzel orvosolni lehet még korai stádiumban a rákos megbetegedést. Ne félj menj el nyugodtan orvoshoz, a vizsgálatok nem járnak fájdalommal :)
A kérdező hozzászólása: értem, de ahhoz el kell mennem nõgyógyászhoz igaz ?? és meg kell vizsgálnia ahhoz h felirassak???
nemértem már a kérdést sem. ha foggátlót szeretnél feliratni akkor menjél el egy nõgyógyászhoz, ennek ez a menete. elmész, felirja, kiváltod. és nem csakúgy bekopogsz egy patikába h foggátló kéne, adjanak vmit. ez nemígy mûködik. a yaz pedig nem kapható magyarországon.

Macska rühesség elleni szert lehet recept nélkül kapni?

Ha igen hol érdemes keresni? Kisállatboltban vagy állatpatikában?

Legjobb válasz: Elmentünk az állatkereskedésbe ahol Neostomosant adtak. Viszont a tájékoztatóba célállatfajnál kutya van írva. Ettõl nem lesz baja a cicáknak?

A kérdező hozzászólása: Elmentünk az állatkereskedésbe ahol Neostomosant adtak. Viszont a tájékoztatóba célállatfajnál kutya van írva. Ettõl nem lesz baja a cicáknak?

Lehet-e Romaniaban esemeny utani tablettat recept nelkul kapni?

A gyogyszertarban lehet-e venni?szukseges-e a recept?Es mennyibe kerul kb?

Legjobb válasz: Elsõ! Feltûnt már, hogy "Romániában" (Erdélyben) elég sok magyar él..

Elsõ! Feltûnt már, hogy "Romániában" (Erdélyben) elég sok magyar él..
Feltûnt, hogy ez egy magyar oldal?
A kérdező hozzászólása: Viszek csak kb tudni akartam, hogy mennyibe kerul.szep napot neked is!
jah s azert vigyel egy 100ast nehogy megszivd s esetleg dragabb legyen...szep napot!
A kérdező hozzászólása: rendben, megegyszer koszonom
nincs mit ott majd elmagyarazzak h kell bevenni.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen
ha jol emlekszem 80korul szoval eleg huzos de a babakocsi dragabb;:)
A kérdező hozzászólása: Utolso, es mennyibe kerult?
persze h lehet nemreg vettem en is
Egy gyogyszer nem veletlenul lessz venykoteles.
Romániában mindent lehet venni
A kérdező hozzászólása: Masodik, koszonom!
A kérdező hozzászólása: Es attol meg vannak romaniai emberek is, ne gondold, hogy csak magyarorszagiak vannak.Ha nem tudsz segiteni inkabb ne irj, megkoszonnem.
Ezt mégis honnan a francból tudjuk?

Milyen nyugtatót lehet recept nélkül kapni? és hol? Mennyi az ideális szám amit be kell venni belőle?

Legjobb válasz: Stresszoldó teákat javasolnék inkább, illetve magne b6 tabit. Ezekre nem szoksz rá, és nem ártanak- ill. nem leszel drogos.

Stresszoldó teákat javasolnék inkább, illetve magne b6 tabit. Ezekre nem szoksz rá, és nem ártanak- ill. nem leszel drogos.
Ha életed végéig függeni akarsz az antidepresszánsoktól, és tönkre akarod tenni az életedet, akkor szedjél nyugtatókat. Ha viszont átmeneti lelki problémáidat szeretnéd könnyebben elviselni, akkor nem javaslom a gyógyszereket, inkább javaslok egy másik lehetõséget, hogy úgy jöhess ki ebbõl az állapotból, hogy késõbb ne bánd meg azt, amit tettél. Sajnos a mai fiatalok elbagatelizálják az antidepresszánsok szervezetre gyakorolt hatását, pedig ha tisztában lennének vele, hogy milyen kárt okoznak maguknak, akkor egyikük sem lenne olyan bugyuta, hogy élne velük. Ez elsõsorban az egészségügy hibája, mert nem világosítja fel a pácienseket a törvényszerûen bekövetkezõ mellékhatásokra, ill. azok kihatását az életükre. Az általam javasolt megoldás nagyon egyszerû, és nagyon hatásos. Csak elõtte tudni kell, hogy miért változik meg az ember stresszttûrõ képességének szintje. Alapesetben az ember idegei nagyon sok mindent kibírnak, ez természeténél fogva van így. A Földi élet mindig hozott különféle nehézségeket az emberek életében, sok tragédiát, halált, betegséget, mégsem haltunk ki, mindig voltak olyanok, akik könnyedén átvészeltek mindent, ami sújtotta õket. Vajon miért tudtak egyesek átvészelni olyan nehézségeket, amikbe mások akár bele is haltak? Azért, mert nem voltak egyformák, nem voltak egyformán ellátva olyan, a szervezet számára nélkülözhetetlen anyagokkal, amiket a szervezet, az agyunk arra használ, hogy ezeket a nehézségeket megoldhassuk. Ilyen anyagok a különféle vitaminok, és ásványok, amik nélkül az emberi sejtek nem képesek ellátni a feladataikat, zavarok lépnek fel mûködésük, és funkcióik ellátása közben. Ha azt akarjuk, hogy agyunk megfelelõen, sõt könnyen megoldjon bizonyos helyzeteket, akkor gondoskodnunk kell ezeknek az anyagoknak a bejutásáról. Régen, amikor még nem volt nagyüzemi mezõgazdaság, és élelmiszeripar, akkor még volt a terményeknek olyan tápanyag tartalma, hogy az emberek ne szoruljanak pótlásra ezekbõl. Manapság azonban vészesen lecsökkent a tápérték, ezért a legtöbb embernél hiány-állapotok keletkeznek, és mindenféle fura tüneteket produkálnak. A depresszió, nyugtalanság, túlzott ingerlékenység általában a B-vitaminok hiányára utal, de ezeket sem érdemes önmagukban alkalmazni, mert a többi vitamin nélkül nem jó a hasznosulásuk. Ezért azt javaslom neked, hogy kezdj el szedni egy olyan nagy dózisú multivitamint, amiben megtalálható az összes létfontosságú vitamin és ásványi anyag. Akkor teszel a legjobban, ha ezt még plusz kiegészíted a B1-nevû vitaminnal, amibõl a napi 500mg ilyen helyzetben sokat segíthet. Ezt szedd a multi mellett kb. 2 hónapig, aztán már csak a multivitaminra lesz szükséged folyamatosan. Ha valaki azt hiszi hogy vitamint elég csak néha szedni, az nagyot téved. A vitaminok mindig kellenek nekünk, a mai zöldségek és gyümölcsök már nem fedezik a valódi igényeinket. Ezért is van ennyi depressziós manapság, csak sajnos az egészségügy nem akarja igazán megszüntetni ezt a problémát, mert akkor ki veszi meg a sok antidepresszánst? Nem tudom érted-e hogy mit szerettem volna közölni veled, a szintetikus, sok mellékhatással bíró gyógyszerek helyett a természetes vitaminok sokkal jobb választás, ráadásul teljesen veszélytelenek, még akkor is, ha ennek az ellenkezõjét akarják elhitetni veled.
Ha nem akarsz TB által támogatott drogos lenni életed végéig, nem szedsz antidepresszánsokat, nyugtatókat hanem az alternatív gyógykészítményeket választod és közben megpróbálod megoldani a problémáidad, csak így lehet ésszel.
Nem lehet. 5000 körül van az ára.
fõlkell iratni asszem és olyan 5-6k körül van az ára
Magyarországon nem. Csak vényre adható ki, és 5-6 ezer forint.
Nekem is kiadták, de ismerõs volt a gyógyszertáros. De ez akkor sem jó tanács, mert ez nem mindennapi, csupán egyszeri eset. Ami a valóság, hogy 1. olyan nincs, hogy nincs rendelés. Ügyeletes rendelés mindenhol van. 2. Több százezres büntetésre számíthat az olyan gyógyszertár aki vényköteles gyógyszert recept nélkül ad ki. Nem szeretnek kockáztatni.
"akkor nemtudom mit fogok csinálni... :S" Talán elmész orvoshoz és felíratod? Mi ezen olyan marha bonyolult? Mi történt? Nem védekeztetek?
nem védekeztetek vagy véletlen volt? am menj el és próbáld meg hátha kiadják
de kiadják, ha mondod hogy tényleg nagyon sürgõs és nincs rendelés. lehet lepontozni, nekem kiadták, nem tehetek róla :D
Magyarországon nem adják ki, mert nem kockázatják meg a pénzbírságot.Az ügyeletre pedig nem kell idõpontot kérni, csak oda kell menni!
En nem Magyarorszagon elek, de nekem recept nelkul kiadtak. Amugy hulyeseg, h ha nem adjak ki. Igy en 1 orara a "baleset"utan bevettem, es tudjuk, h minel hamarabb veszi be az ember, annal nagyobb a valoszinusege, h hatni fog. Ha elkelett volna menjek orvoshoz talan az is meglehet h proglamalas nelkul nem fogad, es akkor varnod kell.
A kérdező hozzászólása: hát minél hamarabb meg akarom vennii..hát ha most nem lesz semmi gond akkor sohatöbbet!
72 órán belül bekell venni! Minnél hamarabb megszerzed, beveszed, ahogy kell és minnél biztosabb, hogy hat. Többet meg ne szexelj óvszer nélkül, meddig tart felhúzni a srácnak? Én sose engedném meg, hogy védekezés nélkül megtörténjen a dolog, mivel nem õ fogja majd viselni a következményeit, ha gyerek lesz, hanem én. Eszed lehetne... te vagy a nõ!!! 22/L
A kérdező hozzászólása: nem mondtam hogy nem megyek el orvoshoz!!...és minnél hamarabb meg akarom venni a gyógyszert..remélem hatni fog...
A barátodnak meg persze, hogy nincsen semmi problémája. Nem õ lesz terhes, nem neki kell idegeskedni a következõ menzeszig, nem õ megy abortuszra, nem õ szüli meg, akkor lép le amikor akar. Fogadok nem vagy több 16-nál.
De basszus már. Oké, hogy vkinek kiadták, de és? Tudjátok minél gyorsabban beveszi vki, annál nagyobb az esélye, hogy hat. Ha elmegy elõször a patikába, aztán közlik, hogy nem adják oda, akkor mehet az orvoshoz, és újra vissza a patikába. Nem egyszerûbb rögtön orvoshoz menni és felíratni? És miért nem vagy képes elmenni orvoshoz te észlény? Most várod a csodát, vagy mi a franc? Aztán majd nézhetsz, ha terhes leszel. Ne legyél már ennyire id*óta. Húzzál el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: nemvédekeztünk..
A kérdező hozzászólása: uuuriisten..köszönöm szépen a válaszokat. :/ akkor nemtudom mit fogok csinálni... :S
A kérdező hozzászólása: hát nem..de barátom aztmondta hogy szerinte nincs semmi probléma..de azért eléggé aggódok..meg ezt õ se mondta biztosra
A kérdező hozzászólása: komolyaan?:O hát nagyon remélem hogy nekem is kiadják.. :) ha nem..nemtudom mit csinálok :/ és amugy neked használt ez a 72 órás fogamzásgátló? vagy mennyi idõ után vetted be?
receptre adják ki. és azért is fontos, hogy az orvos tudjon rólad, mert ez nem c-vitamin. nagyon sok hormon van benne és komoly bajod is lehet tõle. mindenképp menj orvoshoz!

A Canesten-kombi (bocsi, ha nem jól írtam le a nevét) mennyibe kerül? Lehet recept nélkül kapni?

Félek, hogy hüvelygombám van..már 3 hete viszket ott lent, de nem merek szólni anyának, hátha megtudom oldani magam is..:/ kérlek válaszoljatok a kérdésemre.

Legjobb válasz: Magától elmúlni nem fog,csak még rosszabb lesz és ha sokáig vársz szövõdményei lehetnek. A Pevaryl hüvelykúp valamivel olcsóbb, ez szintén gombára van: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/PEVARYL_150_mg_.. . Ha a 3 nap alatt nem szûnnek a tünetek, elkerülhetetlen, hogy meglátogasd a nõgyógyászt. Elég nagy butaság, hogy nem szólsz anyukádnak... Gombát bárki kaphat, nem kell hozzá szexelni sem.

A kérdező hozzászólása: nemsokára megyek nõgyógyászhoz, más okok miatt, addig kibírom valahogy. Nem az, hogy nem merem megmondani anyának, csak széggyelem kicsit magam, hiszen már 8 éves koromban volt hasonló betegségem, bár ez nem annyira vészes, mint az volt.
nyuszika, nem fog magától elmúlni, viszont lehet tõle jó kis gyulladásod....viszont anyunak nem kell szólni, (bár nem igazán értem, miért akkora gond ez), hanem elmész szépen egyedül egy nõgyógyászati vizsgálatra ;)
Magától elmúlni nem fog, csak még rosszabb lesz és ha sokáig vársz szövõdményei lehetnek. A Pevaryl hüvelykúp valamivel olcsóbb, ez szintén gombára van: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/PEVARYL_150_mg_.. . Ha a 3 nap alatt nem szûnnek a tünetek, elkerülhetetlen, hogy meglátogasd a nõgyógyászt. Elég nagy butaság, hogy nem szólsz anyukádnak... Gombát bárki kaphat, nem kell hozzá szexelni sem.
NEM FOG MAGÁTÓL ELMÚLNI!!! Viszont kaphatsz tõle jó kis gyulladásokat, amik végleges meddõséget okozhatnak. Ez azt jelenti, hogy nem lehet gyereked. Ha most elmész dokihoz, pár nap alatt rendbejössz, egy hét alatt el is felejted. Ha nem mész, elõbb-utóbb muszáj lesz, de akkor más sokkal rosszabbul jársz. Felnõtt korodban meg majd rohangálhaszt segítségért, fájdalmas vizsgálatokra, lombikra, aztán jön a vetélés, a férjed meg majd keres egy olyan nõt, aki tud neki szülni. Gondolom, erre nincs szükséged. Bocsi de nem bírom kihagyni ezt a gyönyörû megfogalmazást! Mindenki a saját hibájából tanul q...a nem ide való SÕTT NEM VÁLASZ az hogy majd kit miért hagynak el stb.....(ez egy B...Z...íííííí)
Kicsit érthetetlen/érthetõ hogy nem szól az anyukájának(nem minden gyerek anyuciszemefénye, vagy nem meri elmondani)De it sztem az a lényeg hogy a kérdezõ választ vár NEM véleményt!Nem kell ide írni Bunkóknak!!Ennyire egyszerû... Elhiszem h félsz de ha téll nem múlik akkor doki.. :S
NEM FOG MAGÁTÓL ELMÚLNI!!! Viszont kaphatsz tõle jó kis gyulladásokat, amik végleges meddõséget okozhatnak. Ez azt jelenti, hogy nem lehet gyereked. Ha most elmész dokihoz, pár nap alatt rendbejössz, egy hét alatt el is felejted. Ha nem mész, elõbb-utóbb muszáj lesz, de akkor más sokkal rosszabbul jársz. Felnõtt korodban meg majd rohangálhaszt segítségért, fájdalmas vizsgálatokra, lombikra, aztán jön a vetélés, a férjed meg majd keres egy olyan nõt, aki tud neki szülni. Gondolom, erre nincs szükséged. Szólj anyukádnak, az is lehet, hogy õ maga megveszi neked a Canestent. Vagy keres neked egy orvost.
Elõször is szólj nyugodtan Anyukádnak és menj el orvoshoz. Nem is biztos, hogy gombád van, lehet, hogy valami más hüvelyi fertõzés. Majd orvos megmondja.
Jó drága. Az én véleményem az, hogy inkább orvos, mert közel sem biztos, hogy gomba és használni fog a Canesten. Ha használ szerencse, ha nem, akkor meg úgymond kidobtál 2500 ft-ot az ablakon.
A kérdező hozzászólása: annyi pénzem most nincs sajnos..:S akkor megvárom míg elmúlik, vagy ha nem, akkor szólok anyának.://
2500 Ft körül van, nem kell hozzá recept. Ha nem javulsz ettõl sem, akkor irány a nõgyógyász!
Nem mersz szólni? Ez meg micsoda butaság!!!! http://www.pirulapatika.hu/210222266/adatlap

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!