Találatok a következő kifejezésre: Randizni fogok sráccal (9 db)

Én egy jófej, humoros, kedves srác vagyok és van egy lány, akivel majd randizni fogok. Neki az olyan srácok jönnek be mint én, de az gond, hogy nekem idő kell ahhoz, hogy megnyíljak. Első randin, biztos, hogy nem tudnám magam adni. Mit csináljak?

Ismerem magam, és tudom, hogy megszólalni se tudok majd, meg, hogy remegni fogok. Az jó ötlet, ha a csajnak megmondom msn-en,(mert eddig csak ott beszéltünk)hogy én ilyen vagyok, hogy id? kell, hogy megnyíljak. Ha nem akkor mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Én is így voltam 14 évesen, nekem egy kevés alkohol, majd egy rágó rá megoldotta... Azóta is együtt vagyunk 16/F

Ha nem tudod "magadat adni", annál jobb, mert nem esel abba a hibába, amibe sokan (hogy ti. sokat locsognak). Ne beszélj, hanem inkább kérdezz. Az idõ kétharmadában a nõnek kell beszélnie. A nõ nagyon figyelmesnek és szimpatikusnak tartja, ha érdeklõdnek iránta. Éppenséggel egy-két személyes kérdés többet ér, mint száz poén. A válaszaihoz kapcsolódva te is feltárhatsz magadról ezt-azt, és az már könnyen is fog menni. (De NE próbálj hasonulni hozzá, ne hazudj, ne állítsd be magad olyannak, mintha jobban hasonlítanál hozzá, mint a a valóságban. Ha valamirõl más a véleményed, azt mondd el, de anélkül, hogy kritizálnád.) Még egy tanács: a nõügyekben lehetõleg tartsd távol magadat az msn-tõl, iwiwtõl és más efféle idõrabló és fölösleges kacatoktól. Egy online "beszélgetésbõl" hiányzik a kommunikáció nonverbális csatornája, ami döntõ jelentõségû az udvarlásban. MSN-en keresztül pl. nem látod, hogy untatod-e vagy felkeltetted az érdkelõdését, nem látod, hogy milyen kedve van stb.
Ha nem tudot teljesen magadat adni, legalább próbálj mutatni valamit a humorosabb énedbõl, ez segíti a feszültség bomlását. A többi majd kialakul...
viccelõdni semmiképp ne kezdj el mert izgulósan nagyon befogsz égni. Szerintem , ha bejössz neki úgy is menni fog a dolog magától fognak jönni a dolgok :) Good luck and have fun !
én az ilyen jellegû gondjaimat a kérdezéssel oldottam meg. Nyilván õ is izgulni fog neked semmi dolgod nincs csak érdeklõdj elõle. De ne azt hogy "na és?... mivan veled?" mert ez gáz. Ha beszéltetek msnen akkor biztos kiderült már egykét közös dolog. ez is jó alap lehet. Miközben válaszol, Neked már csak folytatnod kell a beszélgetést plusz õ is kérdezni fog és egy konkrét kérdésre könnyû válaszolni és már mûködik is a beszélgetés. Nekem ez vált be azóta van egy 4 éves lányunk. Úgyhogy hajrá.
vedd lazán úgy hogy max nem jön össze nagy dolog segít a légzéstechnika is, vagy 5-6x nagy levegõ, kifúj lényxeg, hogy nyugodj meg
Én is így voltam 14 évesen, nekem egy kevés alkohol, majd egy rágó rá megoldotta... Azóta is együtt vagyunk 16/F
sztem jóötlet. mond neki h biztos izgulni fogsz, de ez csak azért van mert fontos neked. :) sok sikert!
anyááám, milyen jó a mai fiataloknak, hogy van msn... ha régen is lett volna, ezek sose születnek meg.... ugye?
Emléxem én az elsõ randimra, nagyon izgultam elõtte, s amikro megláttam a leányzót, húha, leírhatatlan érzés fogott el. Annyit tudok tanácsolni neked, hogy próbálj + ellazulni és lehetõleg nem gázos kérdéseket/kijelentéseket tenni. A légzés technika sem rossz, csak ne feltünõen csináld az orra elõtt. Azzal is egyet kell, hogy értsek, hogy ne parázz be rajta ha esetleg beégnél vagy nem jönne össze, hogy a kapcsolat tovább szövõdjön. Hidd el, annyi más csaj lesz még az életedben... Fogd felezt úgy, mintha egy internetesen szerepjáték honlapon lenne egy karaktered, és a "Randi" képességét növelnéd ezzel a randival. Sztem hatásos. Ha meg volt a nayg esemény, feltétlenül írj, hogy mi lett a vége! Szorítok! F/17
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek. Az utolsó válasz tetszik.:D bár már kinõtem a szerepjátékokból.:D

Randizni fogok egy sráccal, akivel régen egy suliba jártunk és még mindig tetszem neki. De nagyon félénk. Szerintetek megölelhetem?

félek hogyha magamhoz húznám, vagy megfognám a kezét, azzal megijeszteném

Legjobb válasz: oleld csak meg :)

oleld csak meg :)
Érezd jól magad a randin, jelezd felé hogy szímpatikus stb. Ha látja jól érezte magát veled akkor nem támadod le.
Persze, nyugodtan.Ha félénk is, attól még õ is nagyon szeretné azt hidd el. :)
Nem tudom, max. egy ölelés esetleg belefér, a kezét szerintem ne fogd meg. Elég lesz elsõ körben, ha kimutatod az érdeklõdésedet, azt, hogy elfogadod õt olyannak, bár kérdés, hogy ebbõl mennyit venne észre. Ne légy nyomulós, inkább a bizalmát próbáld elnyerni, tereld úgy a szót, hogy kiolvashassa belõle, hogy tõled nem kell félnie.
Hidd el azzal az öleléssel kb kilövöd az ûrbe. Ezt pozitív értelemben vedd , anno én is így voltam . Meg úgy most is , ha megölel egy nekem tetszõ lány :D
Jajj de aranyos vagy :) Simán mehet ;) De jó is volt fiatalnak lenni...Hány évesek vagytok?
Mikor lesz?
Szerintem ne keszulj fel semmire es semmivel. Add magad, viselkedj termeszetesen es max ha ugy erzed, hogy a fiu elbenazna a dolgokat, akkor probalj neki segiteni.
Nincs jobban kiéhezve rá, mint pl. akinek már volt, de 1 éve nem szexelt. Valószínûleg bátortalan lesz inkább.
Nyugalom, teljesen korrekt, lesz, úgy is kirázza indulás elõtt s nem lesz felhúzva mint a vekker. Legyél természetes, azért ez nem egy betegség vagy egy lábtörés, hogy óvatosabban kell bánnod vele. :D
Bátortalan lesz ezért lehet, hogy neked is kezdeményezned kell egy kicsit.
Da az biztos, hogy nagyon oda fog figyelni rád és meg fog becsülni.
"Mennyire lehet kiéhezve a szexre? " SEMENNYIRE!!!!! hülye vagy te?


az miért probléma?
Na igen én is 184cm vagyok, a lány akivel találkozgattam 155. Szerinted? Vállamig ért épphogy :D A nagy magasság különbséggel az a baj, hogy misszionáriusban az õ lány arca kb a mellemet nyaldossa :D nem a számat.
158 centi vagyok, a barátom 193. soha nem volt bajunk a magasságkülönbségbõl. én imádom a magas pasikat, õ meg a pici csajokat. ;)
Nincs ezzel baj :) A lépcsõ, meg a járda tud segíteni :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, most egy kicsit megnyugodtam.:)
Vágjál le a lábaiból
Szerintem szerencsés a srác, nekem bejönnek az alacsonyabb lányok. de ha nagyon izgulsz, vigyél egy olyan összecsukható kis horgásszéket, az kb 25 centi plusz :D egyébként meg, ne a magasság számítson ;)
szerintem sámli
And?? Lehajol hozzád vagy felemel téged. :)
8-as vagyok. 9-es... azért valahogy meg lehet oldani a szexet is ;) (bár tény, hogy, hogy nekünk nem a misszionárius a legkényelmesebb póz :D )

Randizni fogok egy sráccal és nagyon félek mi van ha valamit elrontok. Mi van ha elrontok valamit?

ossz lesz a hajam,sminkem,.lehet hogy pizzázni megyünk,meg sétálni.SEGITSETEK

Legjobb válasz: Ugy sminkeld magad ahogy eddig, ne akarj pont most változtatni. Ha eddig nem sminkeltél, most se sminkelj, igy nem sülhetsz be. Add önmagad, ne akard eljátszani azt amit szerinted õ látni akar. Ha kicsit beégsz, nevesd ki magad, én is ezt szoktam tenni.

Ugy sminkeld magad ahogy eddig, ne akarj pont most változtatni. Ha eddig nem sminkeltél, most se sminkelj, igy nem sülhetsz be. Add önmagad, ne akard eljátszani azt amit szerinted õ látni akar. Ha kicsit beégsz, nevesd ki magad, én is ezt szoktam tenni.
Szerintem õ is izgulni fog, és nem azzal foglalkozni, hogy te mit rontasz el. Legyél természetes, ahogy máskor is szoktad. Mosolyogj a fiúra, beszélgess vele, de ne hajtsd. Ha valami kis hiba van, ne törõdj vele. Szerintem, ha kedvel, elnézõ lesz...
Ha úgy mennék a randira, hogy akarok vmit a lánytól, felõlem magára is boríthatná a pizzát.. Legalább segíthetnék letisztítani vagy mittomén. Engem a lány maga érdekel, nem az h mit ront el a randin. Fõleg h akkor sose lett volna 1 barátnõm se ha a 5 baki után hazaküldenek :D
eZ hülyeség ne félj attól hogy rossz lesz a sminked ha kihivpott bixtosan kedvel és nem a sminked nézi majd..
Önmagad ad csak. ne félj. ugy menny el vele ahogy a srác megismert téged. az elsö randin nem szabad nagyon kicicomázni magad. ha beégsz és igy is veled akar maradni akor is csak önmagad ad.
Ha tényleg az számít hogy milyen a sminked és a hajad, akkor már eleve gajra van ítélve a srác. Légy igényes, de csillivilli, és csigavér, a dolgok úgy is mennek maguktól. Akkor szoktak kínos szótlanságok elõfordulni amikor két ember tökéletesen egymásra talál. Rosszabb esetben pedig akkor haabszolut nem. De az ilyet az ember megérzi.

Ha egy srác elhívott randizni, akkor a haverja már nem fog?

2 hónapja megismertem egy srácot,aki aztán elhívott randizni,de nemet mondtam,viszont jóban maradtunk,gyakran találkozgatunk mint barátok. Közben megismertem a legjobb barátját is,aki viszont nagyonnagyon bejön nekem külsõleg és belsõleg egyaránt. Úgy érzem,szimpatizál velem,közeledik felém,érdeklõdik felõlem,de kettesben nem volt alkalmunk beszélni,pedig úgy lenne az igazi... Vajon nem is fog elhívni randizni,ha a haverja már megtette? Nem is gondol rám úgy,mint "célpont"?:D 19/L

Legjobb válasz: Honnan a ......-ból tudjuk? Az ilyesmiért felesleges kérdést kiírni! Tanácsom: Maaaajd meglátod!

Honnan a ......-ból tudjuk? Az ilyesmiért felesleges kérdést kiírni! Tanácsom: Maaaajd meglátod!
ma kb 40 kérdést válaszoltam meg, de eddig ez a legértelmetlenebb és leghülyébb kérdés...boccs. 1- helyzetnek a nyertese..egy léggitár, fáradj az állványhoz és válasz szint!
Ezt egyedül õ tudja. Te csak annyit csinálhatsz, hogy kimutatod a vonzalmadat. Egyébként nem jártál a haverjával szóval semmi morális akadálya nincs, hogy összegyertek.
Ha régóta barátok, akkor az ilyesmit megbeszélik egymás között (mint férfi a férfival)... Ha a szimpatikus srác nem akar két szék között a földre esni, akkor addig nem fog nyíltan közeledni amíg a legjobb barátja "meg nem engedi"... Velem is történt ilyen, én megengedtem a barátomnak, mert oda állt elém és kimondta, hogy bizony neki is tetszik ugyan az a lány (nekem viszont nem volt nála esélyem), ha igazi barátok akkor félreáll a boldogsága útjából :)
biZti Tudod ez a biztosan rövidítése.
TALÀN HA TENNÉL VALAMIT A BOLDOGSÀGODÉRT, ÉS FELHÍVNÀD TE?!
még csak péntek van.
A kérdező hozzászólása: Tudom, csak azért kérdeztem, mert szerintem ha annyira szeretne velem talizni mint amennyire írta, akkor már hívnia kellett volna...nem?
Én mindig elõzõ napra hagytam az ilyen telefonokat. Biztos fél :-)
Keres engem!!!!! én biszti ott leszek....
Ne hívd fel, csak dobj rá egy sms-t, hogy szervezzél-e akkor programot a hétvégére. 23F
Szerintem ha tényleg akar valamit, akkor már keresett volna. Én pl biztosan elutasítanám, ha az utolsó pillanatban közli velem hogy lesz-e valami.

Az gáz, ha randizni megyek egy sráccal hétvégén, elmegyünk sétálgatni, és napszemüveg lesz rajtam, mivel jó időt mondanak és sütni is fog a nap gondolom?

úgy értem,hogy gáz,hogy pl szinte le se veszem a napszemüveget,mert ahova megyünk sétálni nincs sok árnyék.Most talizunk el?ször,és hogy jól látja-e az arcom,mert ilyen b*zi nagy napszemüvegem van:)

Legjobb válasz: En nem ajanlanam.. ugy nem latja a szemed.. pedig az fontos:)

En nem ajanlanam.. ugy nem latja a szemed.. pedig az fontos:)
A kérdező hozzászólása: hát igen!Akkor remélem nem lesz túl napos a idõ..:)
Ha érzékeny a szemed esetleg nem gáz. Én nem ajánlom, hogy VÉGIG rajtad legyen... nyugodtan vigyél, de ha csókolóztok, úgy is útban lesz. :)
A kérdező hozzászólása: nem vagyok kényes liba!!!!!igen kicsit érzékeny a szemem könnyen bekönnyezek.
Nekem brutálisan érzékeny a szemem. Most is védõréteges szemüveget viselek a képernyõ elõtt (pedig nem kéne, nem vagyok szemüveges), mert kikészül. Amikor naposabb idõ van, akkor konkrétan NEM LÁTOK, annyira fényérzékeny. Nálam megszokták szokni. Persze igyekszem nem hordani a napszemüveget, amikor kibírom, akkor mindig leveszem, és kifejezetten az ilyen árnyékosabb helyeket keresem. Napon hiába venném le, akkor sem látnának belõle semmit, mert annyira hunyorognék, hogy hajszál híján teljesen csukva van :S Tehát nyugodj meg, a te eseted koránt sem olyan szörnyû, hogy akadálya legyen egy jól sikerült randinak, nálam is elviselik. Az elsõ fél órát mindig úgy szervezem, hogy végig a szemembe tudjanak nézni, és akkor már elégedettek annyira, hogy kibírják, amíg újra "rájuk nem tudok nézni".
szerintem nem gáz, említsd meg neki hogy a küklopsz vagy az x-menbõl :-)

Tetszik egy srác és szeretném ha elhívna randizni, csak az a baj, hogy nagyon büdös a szám. Hiába mosom meg a fogam és rágózok, nem múlik el. Mit tegyek?

Nincs lukas fogam, nem eszek olyan dolgokat, nem dohányzom, egyszer?en rohadt büdös... már az osztálytársaim is mondták!

Legjobb válasz: Vmi gyomorprobléma ez. Arra nem gondoltál még, h elmenj 1 orvoshoz???

Vmi gyomorprobléma ez. Arra nem gondoltál még, h elmenj 1 orvoshoz???
Szia! Ez valóban gyomorproblémára utaló jel, legtöbbször a gyomorszáj nyitottsága az ok. Így a gyomorban emésztésnek indult kaja büdössége visszaköszön. Tényleg orvoshoz kell menni vele, mert ez magától nem fog elmúlni. Sok sikert! :o)
A manduládtól is lehet (már ha van).
Szia! Fog vagy ínyprobléma is okoz ilyen tünetet. Fogorvos tud ebben segíteni.
Lehet egy alapos fogköleszedés kellene csak és ha ilyen problémád van akkor 3havonta max érdemes megcsináltatni , mert van akinek annyira gyorsan jön, hogy muszáj.Ez okozhat elsõsorban ilyet.Ha vérzik az innyed az is erre utal elsõ sorban.egy fogtechnikus..
szerintem vegyél fel szájmaszkot akk nem fogják érezni.remélem segítettem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!