Találatok a következő kifejezésre: Röpi vagy Melyik a (4 db)

Röpi vagy tánc? Melyik a jobb sport?

Legjobb válasz: erre nincs válasz!!! próbáld ki mindkettõt, kiderül melyikhez van tehetséged...

erre nincs válasz!!! próbáld ki mindkettõt, kiderül melyikhez van tehetséged...
A távc nagyon jó, de kell hozzá ritmusérzék, és akinek nincs, annak sajnos nem is lesz. Ha versenyszerû vagy nagyon intenzív sportolásról lenne szó, akkor a táncot csak tizenéves korban érdemes elkezdeni, mert akkor vagy még nyúlékony. Most már én is sajnálom, hogy abbahagytam, de jól jártam, mert legalább nem kopott el az összes ízületem idõ elõtt. Még hobbiszinten szóba jöhet azért. Amúgy felnõttkorban is nagyon jó, ha csak kikapcsolódásként akarod ûzni. A röplabda csapatjáték, el kell tudni viselni, ha a csapattársad hibázik. Egyébként nagyon jó, de ha nem melegítesz be rendesen (és ez az ujjakra is vonatkozik), fájni fog utána. A labda meg csíp, ha érzékeny a bõröd fáslizd be elõtte. De igazából próba kérdése, hogy melyik mellett döntesz.
én táncolok is és röplabdázom is:) ..egyik nélkül se bírnám ki:) nagyon szeretem mind a kettõt:) ... ki kell próbálni, és kiderül neked melyik is a jobb:)
Én a táncra esküszöm(hip.hop) nagyon jól átmozgat, de a röpit is szeretem, bár azt csak a suliba úzöm :) Próbáld ki mindkettõt ;)
Nincs konkrét válasz erre, hogy melyik a jobb. Emberfüggõ. Én elöször röpiztem, aztán kezdtem el táncolni. Az nem igaz hogy ha nem volt ritmusérzéke valakinek akkor már nem is lesz, jó példa vagyok erre, 8év néptánc után rejtélyes módom mostmár jó ritmusérzékem van:) a lényeg hogy probáld ki mind 2t és ameilyet jobban szereted azt csináld, vagy ha idõd pénztárcád engedni akkor mind2t csináld.
Az tényleg nem igaz hogy ha vkinek nincs ritmusérzéke annak már nem is lesz. Lehet fejleszteni! Ja, és az sem igaz, hogy a táncosoknak idõ elõtt elkopnak a dolgaik, én ismerek több olyan profi táncost, aki most középkorú, és nem kopott el, csak az a fontos, hogy mindig be legyél melegítve, és az izmaid jók (erõsek) legyenek, és hogy jól terheld az ízületeket, ne rendellenesen, akkor nem fog elkopni a használattól.
Ja, és bocsi, xd, válaszolok is: tényleg nem lehet eldönteni melyik a jobb, próbáld ki mindkettõt.
én táncolok 6 éve nekem az az igazi, én a tánc mellett állok!!! :)
Én röpizek. A tánchoz kell ritmusérzék, és folyamatosan meg kell tanulnod újabb és újabb lépéseket fejben tartani. Röpiben meg kell tanulni egy pár ütést, de utána már csak azokat kell tökéletesíteni. Az alapján dönts, hogy neked melyik tetszik jobban.

A kanárit is lehet idomitani vagy csak a papagájt? Melyiket lehet jobban idomitani? Melyik röpül a váladra? Melyik a jobb?

stb.

Legjobb válasz: a nagyobb papagájokat jól be lehet idomítani a kanárit viszont nem annyira a papagáj a válladra megy a kanári az ujjadra a papagáj kicsit hangosabb a kanári halkabb de ha ott vagy a papagájjal foglalkozol vele nem rikácsol nekem a papagáj jobban tetszik mint a kanári

a nagyobb papagájokat jól be lehet idomítani a kanárit viszont nem annyira a papagáj a válladra megy a kanári az ujjadra a papagáj kicsit hangosabb a kanári halkabb de ha ott vagy a papagájjal foglalkozol vele nem rikácsol nekem a papagáj jobban tetszik mint a kanári
A kérdező hozzászólása: köszi

Fiúk/férfiak nektek melyik tipus tetszik a vékony (ropi lányok. /már bocsánat/) vagy a kicsit ducibbak? és mért?

Legjobb válasz: Az átlagos, sportos, vagy picit husis lányok. A kövérekkel nem tudok mit kezdeni.

Az átlagos, sportos, vagy picit husis lányok. A kövérekkel nem tudok mit kezdeni.
Nekem személy szerint azok a lányok jönnek be, akin van mit fogni... neálljon má szálka a ***ba (már bocsi)! Meg amúgy is, egy olyan csaj akin szinte minden ruha vadítóan jól áll, jobban izgatja a fantáziám, mint az hogy egy anorexes csontos csajt nézegessek :)
Nekem a duci/kövér lányok tetszenek:) Egyszerûen így születtem :D 19/F
Szerencsésnek érzem magam: Én a 181cm magasságommal és az ehhez járó 60kg-ommal nem tudok mit csinálni, tehát a hízás nálam orvosilag megállapítva lehetetlen, hiába próbálkoztam. De a "kicsit ducibbak" fogyhatnának annyit, hogy a két típus közt legyenek :) Sokkal jobb vékonynak lenni. Annyit eszünk a võlegényemmel, akkor és azt, amit akarunk, igaz õ más (195cm és kb 90kg), megõrülnék, ha lekellene mondanom a csokiról. Tehát: Akármelyik párkapcsolatomat nézem, mindegyik srác örült annak, hogy zabálok annyit, mint õk és mégsem vagyok 200kg! :)
A kérdezõ kicsit duci. Ha nem az lenne, nem hívná a vékonyakat ropinak és a túlsúlyosakat kicsit ducinak.
Ducikat nem szeretem
Miért? Te melyik kategóriába tartozol? :)
Nekem személy szerint nagyon tudnak tetszeni a vékony magasabb lányok , szerintem nagyon nõiesek. Jah én is ilyen vékony sportos alkat vagyok (181 cm 68 kg) , szóval nálam ki vannak lõve a teltebbek általában. 20f
A kérdező hozzászólása: mostanában nagyon nehéz olyasvalakit találni akinek nem a ropi csajok jönnek be...van kivétel az igaz de nem sok..
Én a puncit szeretem a keret az változhat.
Nem csak ez a kettõ van, a kettõ között lévõ tetszik leginkább.
A kérdező hozzászólása: igazábol én pont a kettõ között vagyok csak már nagyon idegesit az hogy van egy adott lány aki nagyon vékony és szinte bármelyik fiú odavan értve mert nincs rajta fölös súly..ezért is tettem fel a kérdést kinek mi tetszik amugy én 178 cm és 65 kiló vagyok:)

Hogyan tudunk szobai röpdét, voliert készíteni? Pintyek vagy kanárik lennének benne. És a lakás melyik részére helyezzük? Mi az ideális nekik?

Legjobb válasz: A veszprémi OBI-ban láttunk ilyet, és nagyon megtetszett, ezért szeretnék magunknak is egyet. 8 hónapos a fiúnk, õ is megõrül a csipcsirippekért. Persze valami gyerekbarát megoldás kellene, gondolok itt olyanra, hogy az alomhoz ne férjen hozzá, vagy a toll ne tudjon könnyen kihullani, stb.

A kérdező hozzászólása: A veszprémi OBI-ban láttunk ilyet, és nagyon megtetszett, ezért szeretnék magunknak is egyet. 8 hónapos a fiúnk, õ is megõrül a csipcsirippekért. Persze valami gyerekbarát megoldás kellene, gondolok itt olyanra, hogy az alomhoz ne férjen hozzá, vagy a toll ne tudjon könnyen kihullani, stb.
Szerintem ezt az oldalt kellene olvasnod ha még nem ismered. Sok hasznos információ van rajta. http://www.idre.hu/
Igen! Az az oldal nagyon jó! Én is regelve vagyok! Szobai röpdéhez meg mindenkinek a saját igényeit kell figyelembe vennie, ez esetben a gyerek igényeit is! Egy kis kreativitás és meg lesz! Lényeg, hogy egy világos helyen legyen, mert csak akkor lesznek jó kedélyûek a madarak!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!