Találatok a következő kifejezésre: Részt akarok egy (113 db)

Részt akarok venni egy teszt vezetésen. Milyen kötelezettségekkel jár? Mi az eljárás? Hogy működik egy teszt vezetés?

Legjobb válasz: Nem árt tudni, hogy a tesztvezetés általában egy marketingfogás, hogy az autót jobb eséllyel adják el, ha engedik kipróbálni a vevõjelöltnek. Ugyanakkor nem jár jogilag semmiféle kötelezettséggel, mint a szupermarketben a kóstoltatás sem. Elvileg az autót venni akaró azért próbál ki több márkát, hogy válasszon. Általában elég egy érvényes jogsi (pl Citroen, Opel, Suzuki - saját tapasztalat), de van, ahol nyilatkotol, hogy felelõsséget vállalsz és a személyidet, jogsidat lefénymásolják (pl Porsche - saját tapasztalat) A szalon munkatársa persze elkísér és ezek a tesztutak nem hosszúak általában. Megismered a kocsit, beszélgetsz egy jót, esetleg ajánlatot kérsz, vagy mondhatod, hogy mást is kipróbálsz a döntésed elõtt.

Nem árt tudni, hogy a tesztvezetés általában egy marketingfogás, hogy az autót jobb eséllyel adják el, ha engedik kipróbálni a vevõjelöltnek. Ugyanakkor nem jár jogilag semmiféle kötelezettséggel, mint a szupermarketben a kóstoltatás sem. Elvileg az autót venni akaró azért próbál ki több márkát, hogy válasszon. Általában elég egy érvényes jogsi (pl Citroen, Opel, Suzuki - saját tapasztalat), de van, ahol nyilatkotol, hogy felelõsséget vállalsz és a személyidet, jogsidat lefénymásolják (pl Porsche - saját tapasztalat) A szalon munkatársa persze elkísér és ezek a tesztutak nem hosszúak általában. Megismered a kocsit, beszélgetsz egy jót, esetleg ajánlatot kérsz, vagy mondhatod, hogy mást is kipróbálsz a döntésed elõtt.

Az Egy kapcsolat szabalyai c. sorozattal kapcsolatban szeretnek kerdezni. Melyik evad hanyadik reszeben akar audrey es jeff szonyeget vasarolni es kell valasszanak a sarga es barna kozott?

Van egy resz valamelyik evad egyik reszeben (ez a baj h nem tudom melyik) amikor audrey es jeff szonyeget vasarol. Audrey megkeri jeffet h valasszon a barna es sarga kozott nagy nehezen valaszt egyet es pont azt amelyik audreynak nem tetszik es vegul nem veszik meg a szonyeget (azt hiszem).

Legjobb válasz: Ezt láttam, láttam...:) De sajna nem tudom, hogy melyik évad hányadik rész...:(

Ezt láttam, láttam...:) De sajna nem tudom, hogy melyik évad hányadik rész...:(
5. évad, 3. rész
60 GB elég.
50 Giga alá ne menj szerintem. Ha pedig nincs legalább 500 gigás a winyó, nem biztos, hogy érdemes szétosztani.
Gondolom, akik 50-60 G-t írnak, azok úgy gondolják, hogy a Program Files is a C:-n marad. Talán jobb is. De azt nem írtad, hova akarod tenni. Át lehet tenni a D:-re, de nem minden program fogja szeretni. Szóval jobb úgy, hogy Windows + programok az egyikre, adatok a másikra. A dokumentumkönyvtárat is át lehet irányítani a D:-re.
Így jártam én is, kevés helyet hagytam a rendszernek a C meghajtón oda telepít mindent, a programfájlokat átmásoltam a D-re, a C-rõl törölni akartam de nem engedi csak egy részét így a nagy kavarás miatt nem futottak rendesen a progik meg kellett növelni a C partíciót és újra raktam a gépet.jobb ha a rendszernek kicsit több helyet hagy az ember.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy én írok hülyeséget, de 60 GB mégis hogy elég a programoknak és a windowsnak együtt?
A régi HDD-m 80 GB azzal torrenteztem filmeket mégis elég volt csak állandóan törölni kellett mindent, autómatikus frissítéseket ki kellet kapcsolni mert egykettõre megtelik ha vékony a partíció.Nálam új telepítésnél win7 pro rendszer 14 GB, erre jönnek a frissítések meg a használt programok így foglal frissítések nélkül 24GB-ot. db2e50abe09ea67d7a2076ff7957ed78
Nem tudom ez az összes epizód-e... http://www.animecrazy.net/detective-conan-episode-list/ :)
A kérdező hozzászólása: Annyira köszönöm! Ez az az oldal amit kerestem! Köszönöm!

Éreztétek már, hogy az életetek olyan akár egy konkrét sorozat vagy annak egy része?

Sosem hittem volna, de a pasim pontosan ugyanazt csinálja, mint a Szex és New York egyik részében Mr. Big. Pedig nem látott egy részt sem belőle. Hajszálpontosan ugyanazt. És nem, nem egy általánosítható dologra gondolok, hanem tényleg egy elég "egyedi" dologra..és itt ez most éppen negatív. Éreztetek már hasonlót?

Legjobb válasz: Hát, volt hogy olyan volt egy idõszak mint a The Hills c.sorozat, ami valljuk be elég szánalmas... Mindenki kavart mindenkinek. Hála isten, vége :)

Hát, volt hogy olyan volt egy idõszak mint a The Hills c.sorozat, ami valljuk be elég szánalmas... Mindenki kavart mindenkinek. Hála isten, vége :)
Néha volt már hogy valami eseményrõl az életemben az Alkonyzónára asszociáltam.
Igen, éreztem már ilyet, nem is egyszer. A rém rendes családot nagyon szerettem/szeretem, mostanában kezdtem újra nézni, csak most az interneten.Van egypár jelenet, ami olyan furcsán emlékeztet az én életembõl egypár dologra.Például amikor Peggy és Marcy külön mennek kávézni Al és Steve-tõl, elvonulnak a konyhába.Na itt nálunk ugyanez a helyzet anyámnál és egy volt munkatársánál, akik ideköltöztek 6 éve, lassan 7.Amikor átjönnek, akkor anyámék külön vannak a férfiaktól, és azok is direkt elvonulnak.XDD De volt egypár olyan része is az életemnek, amikor úgy éreztem, mintha csak a 'Jóbarátok'-ban lennék.Mi is összegyûltunk, mondjuk inkáb a családom, meg az ismerõseim, de volt, hogy jöttek a barátaim is..hát akik már nem azok, a középsuli miatt..az elfoglaltság nagy úr.
Igen, volt már pár ilyen helyzet. De amúgy én sorozatokat akarok majd csinálni, szóval lehet, hogy ez jó is.

A lakosság nagy része napról-napra nehezebben él ráadásul az államvezetés is arrogáns. Jogos lassacskán akár egy passzív, békés nemzeti ellenállás?

Legjobb válasz: Nem az a baj 58-as, hogy le mered írni, hanem az hogy köszönõviszonyban sincsen az általad leírt a valósággal. Szerinted aki nem kap állást(és mindegy, milyen okból), az pusztuljon. Ha nem tud kitermelni egy szûkös lakásra valót sem, és ezért hitelt kell felvennie hogy esélye legyen családot alapítani, akkor pusztuljon. A legnagyobb baj tehát nem az általad leírt jelenség hanem az, hogy sokan úgy érzik, õk egy külön kis Magyarországot alkotnak, és a többi állampolgár boldogulása vagy pusztulása közömbös. Szerintem ennél gyalázatosabb gondolkodásmód nem létezik, személy szerint nem érezném embernek sem magam, ha így vélekednék a honfitársaimról.

Nem az a baj 58-as, hogy le mered írni, hanem az hogy köszönõviszonyban sincsen az általad leírt a valósággal. Szerinted aki nem kap állást(és mindegy, milyen okból), az pusztuljon. Ha nem tud kitermelni egy szûkös lakásra valót sem, és ezért hitelt kell felvennie hogy esélye legyen családot alapítani, akkor pusztuljon. A legnagyobb baj tehát nem az általad leírt jelenség hanem az, hogy sokan úgy érzik, õk egy külön kis Magyarországot alkotnak, és a többi állampolgár boldogulása vagy pusztulása közömbös. Szerintem ennél gyalázatosabb gondolkodásmód nem létezik, személy szerint nem érezném embernek sem magam, ha így vélekednék a honfitársaimról.
Egy szóval sem mondtam , hogy bárki is pusztuljon. Csak rinyálás helyett , inkább próbáljon saját maga tenni a sorsa jobbra fordulásáért.Ne pedig másoktól és államtól várja el , hogy kiny... neki. Engem nagyon bosszant ha segítségre szorulok és soha nem jutna eszembe az a szégyenteljes dolog , hogy másokat vagy az államot okoljam a helyzetemért amibe kerültem. Elkapatott népek oktalan nyafogásának tekintem az állandósult panaszkodást.Sok közülük unalmában nyafizik , mert nem talál jobb elfoglaltságot.
Szerinted azért élnek sokan rosszul , mert az államvezetés arrogáns? Nem azért mert adósságkalandba verték magukat?Nem azért mert immobilisak és élhetetlenek? A lehetõség adott , mindenki a maga képességei az otthonról hozott mintái és esélyei szerint élhet vele.Nem muszáj ám vesztesnek lenni. Nem kell sokat tudni , elég ha keveset tudsz de azt jól csinálod és csak annyira hogy az emberek kedveljenek.A többi megy magától az élet császára leszel! Az állambácsinak nem dolga , hogy mindenkit eltartson. így is már agyon sanyargatja az aktívakat a passzívak szavazatai miatt. Mond már ki fog itt még dolgozni ?Most a jövedelme kétharmadát oda kell adja "újraelosztani", hogy a sok potyásnak ne sírjon már a szája.
Elsõ: Adj már mindenkinek munkát, akkor megfogadhatják a tanácsod. Az aktívak közül CSAK a kiskeresetûek adóznak mértéktelenül. A magas jövedelmûek bezsebelik a többszáz ezres adókedvezményt! Ez is egy burkolt segély,
És tudod, ami késik, nem mûlik.
Gyõrbe már 100 kilométerrõl is buszoztatják a cégek az embereiket még sincs elég emberük. Mindenki milliomos nagymenõ akar lenni, MINTA DÉLUTÁNI SOROZATOKBAN; dolgozni gáz.
A140L, rólad beszélünk.... Bírom a hozzáállásodat. És ugyan miért ne találhatna munkát? Ebben az esetben nyilván ott kezdem, hogy elõször is állást keresek valahol az országban. Ha van, ha felvesznek, ha el tudok helyezkedni, akkor szedem a cuccom és költözöm. Addig nem megyek sehova.
Lassan már egy aktív is jogos lenne...
nem szabad az utcára menni, majd a választásnál kell jól szavazni
" Kereshetne munkát másutt, tanulhatna másik szakmát, de õ sem költözni, sem tanulni nem hajlandó" Hiába költözik valaki az ország egyik végébõl a másikba, mindent feladva... Szerinted fog munkát találni? Nem!!
Tévedés: Az államvezetés nem arrogáns, hanem idióta és dilettáns... Vigyázni kell az ellenállással mert egybõl megjelenik a békemenet: http://kepfeltoltes.hu/121024/b_keu_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az országban nagyon sokan vannak olyanok, akik NEM hajlandóak tenni a saját boldogulásuk érdekében semmit. Nekem is van rokonom az ország egyik elmaradott kistérségében. Munkája nincs. Kereshetne munkát másutt, tanulhatna másik szakmát, de õ sem költözni, sem tanulni nem hajlandó. Csak hajtogatja a magáét, hogy neki most és ott teremtsenek munkahelyet. Akkor mirõl is beszélünk? A cégünknél nyelvpótlékot fizetnek annak, aki angol nyelvvizsgát szerez. A középért 8, a felsõfokért 15 százalék jár plusz jár minden hónapban. Szeintetek hányan kezdtek el tanulni a jobb fizetésért?.... Na, errõl van szó. De a jobb lakás, a jobb kocsi, a nyaralás az kellene. Hitelbõl is kellett.
Egyetértek azzal, hogy mindenki a maga szerencséjének kovácsa, és akkor is felelõsen kell gondolkodnia, amikor kölcsön után néz. De más oldalról az állam létének egyedüli indoka, hogy egy országnyi ember munkáját, életkörülményeit szervezze. Ebbe pedig nem fér bele, hogy az elõbbi embereket olyasmire biztassa, amelyben õ rendelkezik maximális szakértelemmel - nevezetesen, hogyan fog alakulni egy ország helyzete ahhoz, hogy a kölcsönt felvevõ - felelõsen persze - de képes is legyen a visszafizetésre. Tisztességtelen és aljas dolog az ismeret és cselekvõképesség birtokosának számon kérni olyan döntést, amely után õ tette tönkre az országot. Szeretném, ha mindenki azt érteni ki ebbõl, amire gondolok: nem azonos mértékben, nem azonos ok miatt, de az 1990 óta megválasztott összes kormánynak van ebben felelõssége, de van az egyes személyeknek is, részben a saját sorsuk miatt, részben az általuk választott alkalmatlan vezetõk miatt. Ha ezt felismertük, akkor saját érdekünkben nem csak lehetséges, hanem szükséges minél erõteljesebben a megfelelõ irányt kikényszeríteni. Ebben célszerû mindenkinek megmutatnia magát, hogy az irányváltási erõ nagysága világosan látszódjék. És célszerû a kivitelezés törvényes volta mellett a legjobb mód kitalálását hozzáértõkre bízni. Bátorítani kell õket, hogy ideje megkezdeni a "kitalálást".
"A válasz 0%-ban hasznosnak tûnik. A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad. # 1/6 Idõpont ma 10:35 Ez a te válaszod." Na ezért ekkora ez a nyomor itt! Mert ha le merem írni , hogy mindenki a maga sorsának a kovácsa és , hogy nem az államtól kell várni a boldogulásunkat akkor 0%-ot kapok , a sok "tápos kádárikusz pitekusztól". Igazuk van az erdélyieknek, hogy ennyi nyafi rinyabajnokot még sehol sem sikerült kitenyészteni mint Magyarországon!
10:59! Tökéletesen egyetértek.
Hogy kell elképzelni egy passzív, békés, nemzeti ellenállást?
"Csak rinyálás helyett , inkább próbáljon saját maga tenni a sorsa jobbra fordulásáért.Ne pedig másoktól és államtól várja el , hogy kiny... neki. " Ehhez csak annyit szólnék hozzá hogy igen ne mástól várja hogy ki...neki de az államtól várhat segítséget mivel az állam forgatja a pénzünk vagyis a közpénzt nem azért fizetünk adót hogy a politikusoknak jó legyen meg a cigányoknak akik össze-vissza kapják a segélyt és nem is ezért vállasztjuk meg õket hanem azért hogy tegyék rendbe az országot, teremtsenek munka helyet, stb. és ha ezt teljesítenék, pl nem kell nekem adjanak segélyt hanem adjanak munkát!!!!
Nem árt:) de felhasználás függö.
Valszeg :D Mellesleg azt olvastam részek helyett hogy részeg! :D Ja és az alkatrész nem 1 szó? (nem sértésnek de én úgy tudtam)

A fitymát és a péniszemet összekötő bőr részen lett egy tollhegynyi kis eleven seb. nem igazán akar begyógyulni, csak nagyon picit nagyobbodott. Mi okozhatja ezt? Hogy segíthetném elő a gyógyulást?

Legjobb válasz: Fitymaféknek hívják és ha feszes volt korábban is, akkor a túlzott "igénybevétel" miatt berepedt. Urológust fel kellene keresned, mert ha még be is gyulladt, akkor még feszesebb lesz és erekciónál még jobban fog fájni. Egy apró mûtéttel általában átvágják és akkor már a fitymád is szabadabban jár majd hátra.

Fitymaféknek hívják és ha feszes volt korábban is, akkor a túlzott "igénybevétel" miatt berepedt. Urológust fel kellene keresned, mert ha még be is gyulladt, akkor még feszesebb lesz és erekciónál még jobban fog fájni. Egy apró mûtéttel általában átvágják és akkor már a fitymád is szabadabban jár majd hátra.
Az elõzõnek igaza van! Szerintem is minél hamarabb keres fel egy orvost, mert az nem jó jel, ha ráadásul nõtt a mérete! El is fertõzõdhet!
Csináltasd meg a féket, de vigyázz, nehogy körülmetélni akarjanak, sok doki egybõl olyan ravasz, hogy ezt is megcsinálja, de ezzel többet veszíthetsz.... (Ahogy én is)

A robogomnak csak egy részét akarom festetni mert a többi müanyagon szép festés van. A kérdésem pedig az hogy BORDÓ és SZÜRKE SZÍN MELLÉ harmadik színnek mi menne?

ötleteket várom. remélem kapok valami jó tippet. :D 1.Bordó 2.Világos szürke 3. ???

Legjobb válasz: metál fekete

metál fekete
Flip-flop
rikító zöld, az elég feltûnõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!