Találatok a következő kifejezésre: Régi magyar keresek (18 db)

Ennek a zenének a kottáját keresem : Régi magyar tánc?

Nem találom a neten talán rossz helyen keresem?

Legjobb válasz: Csak nem az 5. magyar táncot keresed? o_O Régi magyar táncról nem tudok.

Csak nem az 5. magyar táncot keresed? o_O Régi magyar táncról nem tudok.
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=2d7Y0MXf4Uc ez a link az


Tudna segítene valaki? Egy régi számot keresek Glenn Mederios - nothing gonna change my love for you, de magyarul. De, nem az Érted vagyok és Te értem vagy című számot.

Legjobb válasz: Szerelmes dalok vagy Szerelmes számok címmel volt egy kazetta 80-as 90-evékben, és volt rajta az a szerelmes szám.

A kérdező hozzászólása: Szerelmes dalok vagy Szerelmes számok címmel volt egy kazetta 80-as 90-evékben, és volt rajta az a szerelmes szám.
A kérdező hozzászólása: Szöveg töredékre emlékszem. Nem maradt már más csak egy szét tépet levél. Reflén: Nem tudom, hogy mért nem szól nem hív hisz szeretem és többé más nem számít rohanó és õrült évek nem tudom miért múltak el végleg. Nem tudom, hogy mért nem szól nem hív hisz szeretem és többé más nem számít rohanó és õrült évek elmúltak és elszállt minden nyár. Azt hiszem pontos a szöveg, sajna nem most volt, nagyon jó lenne újból hallani. Aki tud segítsen. Volt a kazettán emlékszem arra a számra, hogy Hotel Kalifornia Magyarul. Vagy hol lehetne érdeklõdni hol lehet meg. 90-es évek eleje, 80-as évek vége sajnos nem tudom pontosan. Kérném a velünk egy korúakat, hogy feleségeket, férjeket kérdezzék meg egymástól, hogy emlékszik e valamelyikük hátha nekik is emlékek fûzõdnek ehhez a számhoz. Kérek mindenkit tegye meg a kedvünkért, hogy láncreakciót indít el, és érdeklõdik, hogy megtudjuk ki énekelte és mi a címe. Ha kazettán meg lenne valakinek írja meg, kérjük. Nekem júni 9.-én lesz a 40.-dik feleségemnek pedig júni 6.-án 38. szülinapunk, jó lenne hallani azt a számot újból, 92-ben ismertük meg egymást akkor voltam katona, õszintén megírom most is elsírom magam nagyon szép idõk voltak. Nagyon szeretem! Köszönjük.

Régi magyar hip-hop zenét keresek! Valaki?

Ez egy nagyon gáz leírás lesz a dalról, ugyanis nem sok dologra emlékszek belőle, mert még gyerek voltam. Körülbelül az 1996-2001-es évek között volt sláger. A testvérem szerint egy Neotonfamili Santa Maria feldolgozás Májkrémtől(??) talán. Én annyira emlékszek a zenéből, hogy magyar nyelvű volt, fiú csapat énekelte. Sok rap rész volt benne! A szám egy hajótöréssel kezdődött, egy Istenhez(?) énekeltek, aki a tengeren hánykoltatta őket, a vége felé elhalkul a zene dörög az ég és az Isten is megszólal majd folytatódik a zene. Azt hiszem a dalszöveg maga valami szemrehányás az Isten felé, hogy ők nem félnek tőle :S Nagyon hálás lennék, ha valaki ez alapján emlékezne valamire :(

Egy régi, magyar gyurmafilmet keresek, és sehogy sem jut eszembe a neve. Valaki nem emlékszik rá véletlenül?

Én Tin Tin-nek tudom, de nem az mert egy találat sem jön ki rá. Egy szárnyas kentaur fiúcskának volt megformázva a karakter...

Legjobb válasz: Nem gyurmafilm volt: http://videotar.mtv.hu/Videok/2011/09/25/13/Tinti_kalandjai_..

A kérdező hozzászólása: 3 éve kerestem, rajzfilmnek, gyurmafilmnek és sehogy nem akadtam rá. Köszönöm! :)
Játék határok nélkül Szerintem erre gondolsz, országok csapatai versenyeztek egymással, imádtam.
Igen, az az! Játék határok nélkül:) Az m1-en adták:) Milyen szuper volt! Kár, hogy már nincsen. YouTube-ra feltettek pár részt, ha van kedved, nézd meg!
A kérdező hozzászólása: Úúúú, ez az, nagyon szépen köszönöm! Én is annyira imádtam.. :)

Keresek egy régi magyar rap számot, de csak pár sort tudok belőle, sajnos! Valaki ismeri, vagy tudja az előadót?

...veled is így van benned a kétség, hogyan szar az élet hogy lesz el?re lépés, két bet?vel kapod a válasz ember EU, ne légy politikus, de hidd el hogy nem kamu, változik minden ne csépeld el a szót, hiszem ha látom ha érzem a jót, forgatom a eurot számolom a manit, a jöv? fénye engem is el vakit,...

Egy régi magyar operettet keresek amibe katonák szerepeltek, melyik lehet az? (többi lent)

Szóval én ezt még kis koromban láttam, a cselekmény az volt hogy a katonákl háborúba indultak, és az előte lévő eseményeket játszották le,voltak kocsmába, másra nayon nem emlékszek. pár dalra szövege még rémlik: Bajtárs ma már csak 5 perc az élet, 5 perc és nincsen tovább. Legszebb imámba foglalllak téged, Hű szivvel gondolva rád. meg van még 1: "göncöll szekér ez égen egy percig megálj még..." valaki segítsen:D

Keresek egy régi magyar filmet. Öregek?

Sziasztok! Egyszer adták már talán több mint 20 éve a tv-ben. Az volt a sztori, hogy meghirdetnek egy különleges nyaralást, amiben az emberek két csapatra oszlanak és egymásra vadásznak. Ha a címét megtudom, talán majd valahonnan le is tudom tölteni. Valami rövid címe volt. Tudna valaki segíteni?

Legjobb válasz: Az erõd

Az erõd
http://www.imdb.com/title/tt0077514/ Nemtudom, hogy a téma tetszett-e, vagy az is nyomott a lattban, hogy magyar film, de ajánlom figyelmedbe az ugyanilyen témájú Battle Royale-t.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!