Találatok a következő kifejezésre: Régen nem egy olyan fogamzásgátlási (1 db)

Régen nem volt egy olyan fogamzásgátlási szer amit eseményutáninak hívtak, de nem a 72 órás volt?

Mintha emlékeznék hogy 8-10 évvel ezel?tt volt valami orvosság amit úgy hívtak "eseményutáni" és volt "eseményel?tti". Vagy csal a memóriám?

Legjobb válasz: Eseményutáni van és az a 72 órás.Az elõttit nem tudom olyanról nem hallottam,talán a hüvelytabletta vagy mi amit fel kell esemény elõtt helyezni nem tom hány percel és feloldódik.

Eseményutáni van és az a 72 órás.Az elõttit nem tudom olyanról nem hallottam, talán a hüvelytabletta vagy mi amit fel kell esemény elõtt helyezni nem tom hány percel és feloldódik.
Az esemény elõtttit óvszernek és fogamzásgátló tablettának hívják.
A kérdező hozzászólása: Bár akkor még kicsi voltam kb 11-13 éves, és nem tudtam mi az, de mintha emlékeznék vlmire...
A kérdező hozzászólása: De ezt úgy "reklámozták" hogy állandó használatra... Vagy tévedek??? Elsõsorban azokat kérdezem akik 8 éve voltak huszas éveik elején és emlékeznek ilyesmire.
Én mondjuk mär 40 vagyok de volt ojan hogy postinor sokäig

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most kezdenék el fogamzásgátlót szedni. Ma jött meg, és a menstruáció első napján kell bevenni az első szemet. Viszont csak holnap tudnám bevenni az elsőt. Ez nagy baj szerintetek? Várjam meg a következő menstruációt?

4

Miután abbahagytad a tabletta szedését a melled visszanyerte az eredeti méretét, amilyen a gyógyszer szedése előtt volt?

1

Felnyult a fium száradt előváladékos ujjal, ettol teherbeeshetek?

4

Gumi, vagy tabletta?

Melyik a biztosabb?
Mekkora az esély arra, hogy meghízok a tablettától?

9

Lehetséges így teherbe esni?

ha pl. valaki a barátjával pettingel és a fiú csak "párat tol" a lány hüvelyébe óvszer nélkül.
Mielőtt jönne az ítélkezés nem rólam van szó....

6

2 éve szedek fogamzasgatlot. Ebben a hónapban 21 helyett csak 20 szemet vettem be, az utolsót elfelejtettem! Lehet gond?

A megvonásos vérzés nem jött meg.Eddig mindig a 3.napon volt.Most 6. nap és semmi.Valaki volt így?

1

Szerintetek lehet baj?

Szeptember 4.-én megtörtént a baleset és 5.-én már vettem be Escapelle esemény utáni tablettát. A menstruációmnak normálisan 6.-án kellett volna megjönnie de 16.-án jött meg és 5 napig tartott (szokott módon). Most viszont még mindig nem jött meg októberben.
Lehet baj?

1

Használhatok nuvaringet szűzen?

Feltehetem a nuvaringet ha még szűz vagyok? Nem fog gondot okozni a szűzhártya? Ha felhelyezés után egy hetet várok, akkor elsőnek megtörténhet az aktus egyéb fogamzásgátló módszer nélkül is, ugye?

17/l

4

Fiúk! Ti hogyan vélekednétek affelől, hogy a barátnőtök tablettát szed de nem mehettek el benne?

9

Gyengébb vérzés esetén is elkezdhetem a fogamzásgátlót?

Tegnap jött meg, de gyengébb min szokott lenni. Most fogom először elkezdni a tablettát, de ígyis be lehet venni, hogy nem olyan erős a vérzés?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!