Találatok a következő kifejezésre: Régen nem egy olyan fogamzásgátlási (1 db)

Régen nem volt egy olyan fogamzásgátlási szer amit eseményutáninak hívtak, de nem a 72 órás volt?

Mintha emlékeznék hogy 8-10 évvel ezel?tt volt valami orvosság amit úgy hívtak "eseményutáni" és volt "eseményel?tti". Vagy csal a memóriám?

Legjobb válasz: Eseményutáni van és az a 72 órás.Az elõttit nem tudom olyanról nem hallottam,talán a hüvelytabletta vagy mi amit fel kell esemény elõtt helyezni nem tom hány percel és feloldódik.

Eseményutáni van és az a 72 órás.Az elõttit nem tudom olyanról nem hallottam, talán a hüvelytabletta vagy mi amit fel kell esemény elõtt helyezni nem tom hány percel és feloldódik.
Az esemény elõtttit óvszernek és fogamzásgátló tablettának hívják.
A kérdező hozzászólása: Bár akkor még kicsi voltam kb 11-13 éves, és nem tudtam mi az, de mintha emlékeznék vlmire...
A kérdező hozzászólása: De ezt úgy "reklámozták" hogy állandó használatra... Vagy tévedek??? Elsõsorban azokat kérdezem akik 8 éve voltak huszas éveik elején és emlékeznek ilyesmire.
Én mondjuk mär 40 vagyok de volt ojan hogy postinor sokäig

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

3 hét alatt van jele a terhességnek? :O

3 hét alatt van jele a terhességnek? :O

7

Lehetséges? Terhessegi tunetek es mensi?

endesen megjott a mensim (darabosan,elenkpiros,5 napos) de most hasmenesem van es hanyingerem...ez most mi..

5

Igy nem lehet semmi gond, többi lent?

A páárommal óvszerrel védekeztünk,de úgy,hogy mielött elment volna azelött kivette,persze rajta volt egész végig az óvszzzer.Igy nem lehet gond?
Egyébként 17 évesek vagyunk,és 7hónapja vagyunk együtt.

5

Antibiotikum + fogamzásgátló? Hat a tabletta?

Megfáztam és antibiotikumot kell szednem..Mennyire gyengíti?

3

Ez hogy lehetséges?

Kilyukadt a koton és a barátom bennem ment el....de most megjött 5 napos volt....darabos élénk piros...tehát elvileg nem lehetek terhes....

1

Velgyn fogamzásgátlót szedek és felcseréltem 2 szemet. A 21-22. et. Ilyenkor csökken a hatása?

2

24 óra múlva vettem be a következő levelből az első tablettát. Mire számíthatok?

Belare fogamzásgátlót szedek. Az első havi tabletta csomag lejárt, megjött rendesen a menszeszem bár a tabletta szedése alatt is voltak, , cérna" vérzéseim. Sajnos elfelejtettem és csak 24óra múlva vettem be a következő levél első tablettáját. Ilyenkor mit kell tenni? Mennyi idő után leszek védett? Nem kell 2szem tablettát bevenni?

2

Tabletta szedésének abbahagyása? 17/L

Igazándiból még nem szedek. A barátom kérte, hogy azért biztos ami biztos az óvszere mellé én is biztosítsam be magam nehogy baleset történjen. Aztán azt mondta inkább ne, nehogy tönkre vágja a hormon rendszerem. Azt mondtam, hogy ne aggódjon a baleset miatt megpróbálom. Ha esetleg tényleg nincs rám jó hatással, magyarul nagyon megzavarja a hormonrendszerem azonnal leállhatok vele és egy idő után visszaáll minden rendes kerékvágásba?

7

A fogamzásgátló tényleg hizlal?

Azt hallottam barátnőmtől, és olvastam is valahol, hogy igen. Aztán megkérdeztem anyukámat, azt mondta, ő nem hízott tőle. Volt valakire ilyen hatással a fogamzásgátló?

7

Kedden kellene abba hagynom a tabletta szedést akkor fogy el a levél, ha szerdán folytatnám a következő levéllel annak milyen következménye lenne? Ugyanúgy hatásos maradna a fogamzásgátlás?

És ha mégis abba hagynám kedden akkor ha utána napokban szexelnék ami idő alatt nem eszem, lehetek terhes?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!