Találatok a következő kifejezésre: Régen nem egy olyan (233 db)

Megfogtam egy lány fenekét a villamosmegállóban. Pofán vert. Pedig csak azért fogtam meg, mert régen nem fogtam olyat. Mit tegyek?

Legjobb válasz: a pofonnal csak azt jelezte h bäszd neki a villamosnak és keféld meg jól...amatõr.

a pofonnal csak azt jelezte h bäszd neki a villamosnak és keféld meg jól...amatõr.
Te férfiállat! :D
Respect:D 20f
Te voltál az te szemét?:@ Ha odajössz és elkéred a számom akkor nem váglak pofán, de nekiállsz fogdozni...
nah megjött 83%-os feminista különosztag...
örülj hogy nem az én hátsóm fogtad meg, mert én nem pofánváglak, hanem tökönrúglak...jobban fáj...
Ragadj egy ásót és ásd el magad a pofátlanságoddal együtt.
pfff xD behalooook :) ) megérdemelted, ma én is behúztam az egyik osztálytársam, mert az is ezt mûvelte, csak még videózta is.
Hány éves vagy?? De most komolyan ezt élvezed, vagy azt hiszed hogy ettõl olcsóbb lesz a tej?
Ez pofátlanság!Fizess egy k*rvának, és azt ott tapizod ahol akarod.Lehet a stílusod miatt nincs senkid.Sõt ez elég valószínû.Rühellem az ilyen tapizós kis gennyládákat, azt hiszik, hogy ettõl õk f*asza gyerekek.
Ez esetben elnézést kérek. :)
iróniának szántam a kúltúrált jelzõt :D de akkor is megérdemelné. L15
"én acélbetétessel jól tökönrúgnálak, és nem, nem segítenélek fel, hanem még le is köpnélek és belédrúgnék párszor :D egy kultúrált 15/L" Nagyon kultúrált dolog a földön fekvõ ellenfélbe belerúgni meg leköpni. Mellesleg tényleg örülj, hogy csak pofon vágott.
hány heréd van?
"Kezdem érteni hogy miért mondják azt a lányok h minden fiú egy szemét bunkó." Azért tudnék mit mesélni a csodálatos érzékeny nõi nemrõl, hogy tipor bele a férfi lelkébe. A kérdezõnek. Mégegyszer hangoztatom csúnyán megjárod, ha ilyennel játszol. De most gondolj bele, ha mondjuk egy pasi letapizna te mit mondanál? Hogy gyere szívem közel a lakásom? Hiába nézel ki jól, az egy nõt nem érdekel, ha ismeretlenül letapizod. Kicsit tanulnod kell még a nõi nemrõl. Az hogy néhány nõ úgy viselkedett ahogy az kivétel hidd el. Én meg mások is jóindulatból figyelmeztetünk, mert rosszabb esetben a heréd bánja majd.
A kérdező hozzászólása: Holnap lejár a villamosbérletem, nem érdekel, akkor is megpróbálom megint,
Ez bunkóság. Haverként, barátként egy társaságban mint poén elmegy. De ez.. Nem vicces sztem.
azért egyszer próbálkozz be egy 30- 50 es nõnél is...nem sok marad majd belõledXD de azt megnézném ahogy szétver XDD
A kérdező hozzászólása: Miért, sztem a nagyik bírják a fiatal husit, nem?Lehet õk nagyon is örülnének neki,
Mi ez a feministázás? Egyelõre olyan hímsoviniszta világot élünk, h be lehet fogni a szádat! Ez nem feminizimus, kezdjük ott, szimpla neveletlen, unatkozó kis parasztpalánta vagy.
"feminista ovis pics*k" ? Komolyan el kell gondolkoznod azon, hogy bánj a nõkkel. Elárulok egy nagy titkot, nincs olyan nõ aki egy ismeretlennek ezt elnézné. Ismételten csak mondom, örülj, hogy csak pofán vágott.
respect, taníts mester:D 17/F
en nem vágtalak volna pofán hanem akk má énis letapiztalak volna :D ha neked lehet akk nekem is :P
én nem vágtalak volna pofán...ugyanis pofátlan vagy....de ez természetes hisz férfibõl vagy....én nem szoktam ilyen után pofánvágdosni az embereket. egyszer a buszon egy hapsi megfogta a fenekem, tiszta szerencsére tûsarkú volt rajtam...tiszta véletlenül, teljes erõmmel ráléptem a lábfejére, és szegénynek még a cipõjét is átlyukasztotta a tûsarkúm....kicsikét meglepõdött...:) )
A kérdező hozzászólása: Áhh, feminista ovis pi csák.Komolyan nincs olyan, aki nem vágott volna pofán?
h*lye kis takonypóc :S "Pedig csak azért fogtam meg, mert régen nem fogtam olyat." hát cseszed fizess egy k*rvának és ak õt ott fogod ahol akarod :S jah am meg a 30-40-50 évesek nem a nagyi korosztályba tartozik :) 17/L
Miért, szerinted a 30-50 közötti nõk nagyik. Nem azért, lehet, hogy már van unokájuk, de szerintem nem minõsülnek "nagyiknak"..
én acélbetétessel jól tökönrúgnálak, és nem, nem segítenélek fel, hanem még le is köpnélek és belédrúgnék párszor :D egy kultúrált 15/L
Rosszul csináltad, ezt a trükköt úgy kell eladni, hogy legalább még egy pasi álljon melletted, így rá tudod fogni a másikra.
A kérdező hozzászólása: De azért nem szánnátok meg, hogy ha nagyon fájna?Tehát pofán vernétek, de aztán belegondoltok, hogy talán kicsit erõs volt, és innen indulna a beszélgetés.Nyilván egy 50 éves zsíros hajú kopaszodó bohócot nem segítenétek fel, de ha bejönne az aki csinálta.Ez is csajozási terv, nem?
nem minden lány, nõ egyforma, van akinél megteheted, de a nagytöbbség csúnyán reagál, ha egy ismeretelen pasi letapizza
A kérdező hozzászólása: *vki
Figyelj fel kell világosítsalak. A mai világban nem úgy mûködik, mint a filmekben pornófilmekben. Ahhoz több kell, hogy bármelyik nõt is fogdoshasd. Még az sem elég, ha jó barátok vagytok. Tanulság, akármennyire szimpatikus meg nem fogtál régóta nõt a saját testi épséged érdekében tartsd a kezed magad mellett. Halottam ismerõsömtõl olyan történetet, hogy srác fogdosott rendszeresen lányt nem hagyta abba a lány akárhogy kérte. Végül feldühödött úgy tökön rúgta a srácot fordulatból, hogy a srácnak ki kellett venni az egyik heréjét. Szóval inkább ne csinálj ilyet többé.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem érzem, hogy hol a határ.Volt olyan, hogy a lány maga tette a kezem a mellére, mert már unta a tökölést, egy másik lekvárnak nevezett el.Erre megfogom vmi fenekét, most meg szatír leszek a végén,
Megérdemelted. Elõbb be kellett volna mutatkoznod, de minimum egy kis mosoly.
Lehet mélyre nyúltál szegénynek. Legközelebb akkor ne a fenekét fogd meg, hanem a mellét vagy a punciját.
Kezdem érteni hogy miért mondják azt a lányok h minden fiú egy szemét bunkó.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, de nagyon csinos volt, tüneményes kis szemüveges szöszi, de nem olyan könyvmoly, olyan trendi tanár néni.Mindegy, ezt dobta a gép,
hát ne fogdosd idegen nõk fenekét...mégis mit vártál, hogy lekap és azt mondja, vidd szobára? :D én is pofon vágtalak volna lazán...ez nem így mûködik
A kérdező hozzászólása: Nem habzó szájjal zsíros hajjal egy ballonkabátban fogtam meg, csak "véletlenül nekiestem" a fenekének a megállóban,
19:01-es vagyok. Hát nálam tuti hatásos lenne mivel tanulom a bokszot. :D De szerintem e tökön rúgás még hatásosabb.
xD utolsó az kemény volna. Majd kipróbálom!xD
Hát én is ezt tettem volna ha egy idegen megfogja csak úgy a fenekem...sõõt..olyan bal horgot adtam volna neki amit soha nem felejt el!! ;):D
Vad vagy bébi!
én bakanccsal rúgtalak volna tökön.
Vagy még egyszer.xD
Nem értem a kérdést.Mi az hogy mit tegyél? Egy idegen volt, nem? Akkor mégis mit tehetnél?:D Ha következõleg meglátod akkor bocsánatot kérsz tõle...?
Nem semmi vagy!xD
A kérdező hozzászólása: Pedig elõtte még olyan aranyosan mosolygott rám...

Szeretnék venni egy olyan régi beybladet amilyen a Kai-nak volt egy Fekete Dranzert de nem olyan új Metal izéset hanem rendes régit. De sehol se tudok. Hol lehet venni ilyet?

Legjobb válasz: Olyan játékboltokat nézz meg amik már régóta nyitva vannak. Pl. van nálunk a városba egy játékbolt ami legalább 16-17éve nyílt és vannak maradék cuccaik amik nekem óriási kincset jelentenek. BeyBlade sajnos nincs, de egy csomó Dragon Ball, Sailor Moon meg Digimon cuccuk maradt. Múltkor annyit vásároltam, hogy a bácsi ingyen adott egy csomag DB kártyát :D 19/L

Olyan játékboltokat nézz meg amik már régóta nyitva vannak. Pl. van nálunk a városba egy játékbolt ami legalább 16-17éve nyílt és vannak maradék cuccaik amik nekem óriási kincset jelentenek. BeyBlade sajnos nincs, de egy csomó Dragon Ball, Sailor Moon meg Digimon cuccuk maradt. Múltkor annyit vásároltam, hogy a bácsi ingyen adott egy csomag DB kártyát :D 19/L
Nem lehet Budapesten a tizenharmadik kerületben nem lehet kapni.

Vettem egy 3kilos feherjet. Azt irja hogy edzes utan 40gramm es reggel 40gramm. Reggel minek kell szednem? Nem vagyok olyan nehez hizo tipus, 70kilo 176-178centi kozott vagyok, 16eves. A temahoz kapcsolatos valaszt akarok!

Legjobb válasz: Ha reggel is tudsz bevinni fehérjét, akkor reggel nem szükséges. Ehetsz reggel pl. tojást is, de általában a proteint szokták választani.

Ha reggel is tudsz bevinni fehérjét, akkor reggel nem szükséges. Ehetsz reggel pl. tojást is, de általában a proteint szokták választani.
csak nem tervezel visszavonulni..? (amúgy a másik infón is ledöbbentem, de most ez jobban érdekel)
Én csak két éve írok ide. Aczél itt van még, õ a harcmûves kolléga. A többiek megunták, én se fogok sokáig itt lenni.:)
mióta is? :) 2009? Amúgy az igazán régi srácokkal mi van (Aczél Carbon Amigo)
Dehogy mester, csak egy sima válaszoló.;)
jó tudom :) (meg azt is tudom, hogy tudod, hogy tudom) csak pontatlanul fogalmaztam, mester :D
De nem kötekedésbõl írtam.;)
jó igazad van :) A rossz étrenden javít a fehérje, de az is csak része a kajának.
szerintem annyira nem hiába, mert legalább akkor rendes mennyiséget eszik . Jobb, mintha az sem lenne, de tényleg jobb lenne étrenddel. :)
Ha nincs étrend, akkor hiába veszel fehérjét.
A kérdező hozzászólása: hat nemigazan, kolis vagyok, koli koszt nem valami feherjedus.
A testtömegtõl függ, hogy mennyi kell edzés után. Neked jó a 40gramm. Ezen kívül nem kell, ha megvan a napi fehérjemennyiség szilárd kajából, de pl én is a reggeli zabhoz proteint teszek. És hogy miért? Mert reggel gyors felszívódású fehérje kell, hogy gyorsan visszaálljon az aminosav szint a vérben. Nem ettõl hízol hidd el, hanem az egész napi összkalória számít!
Aha, melóhelyet váltok és ott nem lesz idõm írni, délután meg már nem szeretek bekapcsolódni. De nem akarok sokat offolni, mert kikapunk.:)
Ez egy régi gagyi MMO , ne számíts magyar klánra !

Hallottam nem régiben egyik rádiócsatornán egy olyan régi, magyar dalt?

ami egy mixben volt, sajnos a szöveget pontosan nem tudom, ezért nem is találom sehol a dal címét, egy férfi énekelte, és olyasmi volt h "még így sem kellettem/voltam elég jó neked. "valaki tudna segíteni h ki lehetett az el?adó/dalcím?

Legjobb válasz: "Pedig én úgy szerettelek hogy jobban nem lehet ha nem is voltam mindíg veled sose voltam ellened én mindent megtetmost csak azt szégyellem hogy így is kevés voltam neked" Ha erre gondolsz, akkor Korál. http://www.youtube.com/watch?v=rmqEdJRSOQw&feature=related

"Pedig én úgy szerettelek hogy jobban nem lehet ha nem is voltam mindíg veled sose voltam ellened én mindent megtetmost csak azt szégyellem hogy így is kevés voltam neked" Ha erre gondolsz, akkor Korál. http://www.youtube.com/watch?v=rmqEdJRSOQw&feature=related
A kérdező hozzászólása: Ez az, huh, köszönöm :D

Régen volt egy játék, amivel tesómmal játszottunk. Elég régen volt ez, még olyan 6 éve. A lényeg, hogy Dragon Ball volt, de nem hinném hogy valami más neve is volt, és szerintem nem is cégtől volt. (? )

Amolyan GMOD féleség volt, mondjuk ez jobban volt kidolgozva. Itt csak verekedni lehetett, és ennek is volt egy Steam szerűsége, szerintem egy nagyonrégi fajta steam lehetett.Persze lehetett benne fejleszteni is magad... Össze kellett gyűjtened a sárkánygömböket egy helyre azután egy gombot nyomni,majd kívánhattál,és ha valami pontból eleget gyűjtöttél,akkor tudtál átfejlődni.... Emlékszem hogy csak Hamachival tudtunk játszani + persze a single,ami annyiból állt hogy botok ellen mész..saját karaktert nem lehetett,de igencsak bő volt a karakter választék...

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=oea023-B9hs ebben a videóban benne van, 2:16 -nál. de a 2:50 -i és a 3:18 -i játék is érdekelne.

A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=oea023-B9hs ebben a videóban benne van, 2:16 -nál. de a 2:50 -i és a 3:18 -i játék is érdekelne.
ez egy counter strike mod, http://vegita.hupont.hu/14/esf itt megtalálsz mindent:)

Kamaszok, köszönnétek egy olyan iskolatársnak, akivel szinte minden reggel egy buszon utaztok, de még nem beszéltetek egymással?

Legjobb válasz: Persze. A köszönés alapvetõ dolog egy olyan embernél akit akár csak egy kicsit is ismersz.

Persze. A köszönés alapvetõ dolog egy olyan embernél akit akár csak egy kicsit is ismersz.
én nem szoktam, max biccentek felé egyet. lehet köszönnék, ha nem lennék olyan amilyen.
Hát, egyszer köszönnék, ha visszaköszön, akkor továbbra is, ha nem, hát akkor nem...
igen :D lehet, hogy meglepõdsz
Ha kifejezetten nem szimpatikus akkor nem, - de valószínûleg nem így van, mer akkor fel sem merülne benned a kérdés. Van olyan kifejezés, hogy látásból ismerjük egymást. Ha minden nap látjátok egymást már ismerõsök vagytok. Simán mondj neki egy sziát! -Egy idõ után, - ha netán még beszélgetni is kezdtek - még az is kiderülhet, hogy jó fej az illetõ!
Ha beszeltunk mar akkor koszonok az illetonek. De amugy nem. Ennyi erovel az osszes buszon ulo embernek koszonhetnek mert mindig ugyanazok ulnek a buszon hetfotol pentekig...
Én nem köszönnék neki, ha csak nincs kedvem megismerni.
Egy buszon utaztok, egy iskolába jártok, és nem beszéltek egymással? Ez érdekes, de a köszönés alapvetõ dolog!
nem
Én nem szoktam. Egymás nevét, és osztályát se tudjuk egy sráccal, akit hetente többször látok. De akinek legalább tudom a nevét annak köszönök.
Ha még életemben nem beszéltem vele, valószínûleg nem. Ha már legalább egy-két (legalább kettõ.. :D) szót váltottunk akkor persze. :) 16L
Én egy csomó olyan emberrel utazok mindennap, akikkel még sosem beszéltem, de ugyanabba a suliba járunk. :/ És egyikkel sem köszönünk egymásnak, se én, se õk.

Kényszerkapcsolat! Szitu: Az ismerőseim már régen cikiztek, hogy nincs nőm. Én nemrég belementem egy olyan kapcsolatba amiben nem tudom biztosan, hogy boldog vagyok e. Olykor úgy érzem igen, de valamikor nem. Vélemények?

Legjobb válasz: Most ezt miért mi mondjuk meg helyetted? Ha nincs kapcsolat, hülye haverjaid ismét szívatnak és belemész egy másik ilyenbe, nem? Akkor meg tökmindegy.

Most ezt miért mi mondjuk meg helyetted? Ha nincs kapcsolat, hülye haverjaid ismét szívatnak és belemész egy másik ilyenbe, nem? Akkor meg tökmindegy.
Miért mások elvárásának akarsz megfelelni? Nem lehetsz egy erõs jellem...
Önbizalom-hiányos vagy. Kezdj el saját erõbõl elérni dolgokat, ne kényszerbõl és ne szánalomból. Akkor majd megtanulod becsülni magadat! A barátaidat meg cseréld le!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!