Találatok a következő kifejezésre: Régen amikor 4 éves (3 db)

Ez alapján akármi is lehetett.
A kérdező hozzászólása: tom nem ide tartozik, de hogyan lehet privát bizzbasszt csinálni??
privat bizzbazzz??????
A kérdező hozzászólása: jaja
Rámész ldalt az adatmódosításra és ott az igent kell választani arra a kérdésre, hogy akarsz-e privát emailt.
A kérdező hozzászólása: nem tom értesz e angolul de mind1 Thank you!!!
De bizony, az többség értékrendje szerint ez elég nagy ribancság.Viszont engem nem érdekel...
Ha ezt bárkivel képes vagy eljátszani, akkor máris van egy jól jövedelmezõ állásod.
15 évsen b*szatni magad ribancság és nagyon gáz. ha tetszik, ha nem.
Ribanc vagy.
Remélem védekeztetek, és nem az lesz a következõ kérdésed, hogy Lehetek terhes, felcsinált-e a pasim?!
R*banc vagy.Most még csak ennyi, utána pár év múlva meg már az útszélén fogsz álldogálni.Még bottal se nyúlnék hozzád...
Hát egészségedre. Szerintem ribancság, legalábbis 15évesen... de hát nem én csináltam, szóval nem az én bajom. XD
szerintem is elég nagy ku.rva vagy, hát még milyen leszel ha most ezt csinálod... 20 évesen le se köp majd a normálisabbja
Nem ribancság, csak meggondolatlanság. Huszonéves korodban majd sírhatsz, hogy unalmas a szex, nem tudod már élvezni.
Hát én személy szerint úgy gondolom hogy nem, de egyébként meg te tudod, milyen volt a kapcsolatod vele elõtte, mennyire ismerted, meg stb. Ezt most nem leszólásnak: de ha azt mondják többen hogy ribanc vagy akkor kiírod a homlokodra és azzal fogsz járkálni?? Nem hiszem, na hát akkor meg mi is itt a kérdés?
ez mit sem változtat a tényen, hogy 15 évesen elsõ szóra szétdobtad a lábad.
A kérdező hozzászólása: de már 4 éve ismerjük egymást, nekem õ az elsõ barátom, a fiú meg nem egy ilyen "raj fuckos diszko patkány" hanem egy normáls aranyos fiú, Beatles-t hallgat gitározik, fest stb.
én bírom a ribancokat...;)
ribanc
Hát a fiú helyében lettem volna az igaz:D de ám ocskaribanc vagy te is, csak úgy mint még egy jó páran..
A kérdező hozzászólása: de már 4 éve ismerjük egymást, nekem õ az elsõ barátom, a fiú meg nem egy ilyen "raj fuckos diszko patkány" hanem egy normáls aranyos fiú, Beatles-t hallgat gitározik, fest stb. Ja hogy színesbõrû vagy, akkor nem vagy ribanc, csak a fajtádnak megfelelõen viselkedsz!

Miért van az, hogyha reggel eszek (suli időben) óránként ennem kell, mert korog a hasam, amikor nem is vagyok olyan éhes? Otthon pedig 4-5 órát kibírok evés nélkül.

Mit egyek,hogy ne kelljen óránként ennem? Tudom, hogy az alacsony glykémiás index-es ennivalóktól hamar éhes leszek, de reggelire otthon is és a suliban is müzlit eszek.

Legjobb válasz: mert folyamatosan használod az agyad, többet mozgosz, több energia kell

mert folyamatosan használod az agyad, többet mozgosz, több energia kell
Mennyi folyadékot iszol naponta?
A kérdező hozzászólása: 3-4 litert. Evés elõtt meg pláne, hogy az foglalja el a helyet ne az ennivaló. Nem vagyok kövér, max 3 kg zsír van rajtam, de engem még ez is zavar. :(
Akkor arra tippelek, hogy nagyon gyors az anyagcseréd. Sok rostot tudnék ajánlani, mivel eléggé laktató, de írtad, hogy reggelire müzlit eszel. Talán megpróbálhatnál nagyobb mennyiségû kalóriát bejuttatni a szervezetedbe (kenyér, vörös hús, magas cukortartalmú étel stb). A 3 kg-ot hogyan sikerült kiszámolni?
A kérdező hozzászólása: tipp volt. :) bõr alatt van egy kicsi a hasamnál és a combjaimnál. 176 cm 62 kg vagyok és lány 21 éves.
Minden képen azt javaslom számold ki a testszír-százalékod, hogy megtud egészséges vagy-e, ha az vagy nem kell fogynod sehova.
A kérdező hozzászólása: Ha a BMI-re gondolsz, akkor az alapján egészséges vagyok. 20, 4 és azt hiszem 18, 5 alatt alultáplált valaki a felsõ határ pedig 24, 99. Azt hiszem, hogy testzsír mérést Caliper-féle bõrredõ méréssel tudnak csinálni, de azt nem tudom hol. :S Engem zavar az a kis zsír. Eddig 1g nem volt rajtam. Viszont az étvágyammal semmi baj nincs. Azért is gondoltam, hogy meg kellene elõzni valahogy az elhízást. Inkább tartani szeretném a súlyomat vagy kicsit alakot formázni.
A BMI nevû kuruzslásnak ne nagyon dõlj be. Testzsír-százalék mérés (nem a legpontosabb de 10X jobb mint a BMI): http://www.fogyjonvelem.hu/cikkek/testzsir_meres.htm Ha meg nem volt rajtad 1g zsír se akkor az etióp gyerekek jobban tápláltak mint te.
Ha alakot akarsz formálni akkor meg sportolj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!