Találatok a következő kifejezésre: Régen amikor 4 éves (4 db)

4 éves kislánynak melyik társasjátékot vennétek inkább? Ami régen Hugó Hami volt, vagy Ki nevet a végén? Esetleg más ötlet?

Legjobb válasz: Én a kisfiamnak a 4 szülinapjára 3 társast vettem,mind nagyon bejött neki...mindennap játszunk velük. Zingo; Club 2%, (ez inkább logikai),és a "Mindent a helyére" :)

Én a kisfiamnak a 4 szülinapjára 3 társast vettem, mind nagyon bejött neki...mindennap játszunk velük. Zingo; Club 2%, (ez inkább logikai), és a "Mindent a helyére" :)
Mind a kettõ nagyon jó, esetleg mind a kettõt nem lehet. De ha választani kell akkor Hugo Hamit venném, mert vissza emlékszek az én gyerek koromra és állandóan püföltük a vízilovakat. imádtuk :D A kinevet a végént én annyira nem szerettem uncsi volt és sokáig is tartott egy egy menet. Viszont én kis fiam szereti, de õ sem bírja végig az egészet, addig tart míg egy valaki bejut a célba, vagy valami hasonló "könnyítéssel". Szóval vízilovak!
3-3, 5 évesnek vettünk Ki nevet a végént, meg Bogyó és Babóca Úton az oviba-t. 4 évesnek Zingot, Micimackós Hol a csacsi farka játékot, gyerek Sudokut meg állatos Ki kicsoda társast. Meg van Boribon a Nagy szamócavadászat társasunk is, olyan mint gyerekkorom csontija. Én a püfölõs játék helyett a dobókockás-számolóst vagy gondolkodós játékot választanám inkább. (jelenleg is sudokuzik a fiam az apjával)
Van most is vízilovas játék, csak békás változatban :) Nekünk a Hungry froggys van meg, nagyon szereti a fiam. Kell az ilyen típusú, gyors, nevetõs játék is. Ami nekünk még bejött az a camot junior, valaki már írta a bogyó és babóca úton az oviba társasát ( netes rendelésnél pont akciós most a régiójátéknál, talán 3.800 Ft), illetve az okoskópé oldalon szoktam rendelni SmartGames játékot (rush hours), vagy Orchard toys játékok közül is sok kapható (fruit frenzy, pop the shop, shoplist, busstop)- bár az eredeti angol oldalról rendelve sem nagyon drága.
hugó hami az a víziló ami a golyókat eszi? nekünk van olyan, 2 évesen kapta, idámta, de mára megunta, soha nem veszi elõ, talán már nagy hozzá 4 évesen. én a kinevet a végénre szavazok. enyémnek amúgy azok jönnek be amiben nem csak simán a bábukkal lépünk. van autós társasunk (versenypálya, autókkal kell lépni), jobban szereti mint a sima kinevet a végént. meg a kisvakondos társast is nagyon szereti, ott nem számos dobókocka van, hanem mintás, nagyon aranyos
az én fiam most májusban töltötte a 4 évet és a keresztszüleitõl két társast kapott(elõtte itt és más oldalakon kutakodtam melyikek a legjobbak legnépszerûbbek és én adtam a keresztszülõknek a tippet) Szóval kapott egy Zingot ami egy díjnyertes társasjáték, nagyon szuper imádja õ is mi is és kapott egy gyerek Activytit!Ez is nagyon jó! én ezekre a kettõre tenném a voksom! Az én 4 évesemet sem igazán köti le már a hugóhami!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek :-). Megnézem, amiket írtatok.
Nekünk nincsen Hugó Hamink de a lányom 4éves kor körül imádta a Ki nevet a végént
kislanyom szereti a Bogyo es Baboca Irany az oviba es Kepkeresot, szinten Bogyo es Babocas.
Ez alapján akármi is lehetett.
A kérdező hozzászólása: tom nem ide tartozik, de hogyan lehet privát bizzbasszt csinálni??
privat bizzbazzz??????
A kérdező hozzászólása: jaja
Rámész ldalt az adatmódosításra és ott az igent kell választani arra a kérdésre, hogy akarsz-e privát emailt.
A kérdező hozzászólása: nem tom értesz e angolul de mind1 Thank you!!!
De bizony, az többség értékrendje szerint ez elég nagy ribancság.Viszont engem nem érdekel...
Ha ezt bárkivel képes vagy eljátszani, akkor máris van egy jól jövedelmezõ állásod.
15 évsen b*szatni magad ribancság és nagyon gáz. ha tetszik, ha nem.
Ribanc vagy.
Remélem védekeztetek, és nem az lesz a következõ kérdésed, hogy Lehetek terhes, felcsinált-e a pasim?!
R*banc vagy.Most még csak ennyi, utána pár év múlva meg már az útszélén fogsz álldogálni.Még bottal se nyúlnék hozzád...
Hát egészségedre. Szerintem ribancság, legalábbis 15évesen... de hát nem én csináltam, szóval nem az én bajom. XD
szerintem is elég nagy ku.rva vagy, hát még milyen leszel ha most ezt csinálod... 20 évesen le se köp majd a normálisabbja
Nem ribancság, csak meggondolatlanság. Huszonéves korodban majd sírhatsz, hogy unalmas a szex, nem tudod már élvezni.
Hát én személy szerint úgy gondolom hogy nem, de egyébként meg te tudod, milyen volt a kapcsolatod vele elõtte, mennyire ismerted, meg stb. Ezt most nem leszólásnak: de ha azt mondják többen hogy ribanc vagy akkor kiírod a homlokodra és azzal fogsz járkálni?? Nem hiszem, na hát akkor meg mi is itt a kérdés?
ez mit sem változtat a tényen, hogy 15 évesen elsõ szóra szétdobtad a lábad.
A kérdező hozzászólása: de már 4 éve ismerjük egymást, nekem õ az elsõ barátom, a fiú meg nem egy ilyen "raj fuckos diszko patkány" hanem egy normáls aranyos fiú, Beatles-t hallgat gitározik, fest stb.
én bírom a ribancokat...;)
ribanc
Hát a fiú helyében lettem volna az igaz:D de ám ocskaribanc vagy te is, csak úgy mint még egy jó páran..
A kérdező hozzászólása: de már 4 éve ismerjük egymást, nekem õ az elsõ barátom, a fiú meg nem egy ilyen "raj fuckos diszko patkány" hanem egy normáls aranyos fiú, Beatles-t hallgat gitározik, fest stb. Ja hogy színesbõrû vagy, akkor nem vagy ribanc, csak a fajtádnak megfelelõen viselkedsz!

Miért van az, hogyha reggel eszek (suli időben) óránként ennem kell, mert korog a hasam, amikor nem is vagyok olyan éhes? Otthon pedig 4-5 órát kibírok evés nélkül.

Mit egyek,hogy ne kelljen óránként ennem? Tudom, hogy az alacsony glykémiás index-es ennivalóktól hamar éhes leszek, de reggelire otthon is és a suliban is müzlit eszek.

Legjobb válasz: mert folyamatosan használod az agyad, többet mozgosz, több energia kell

mert folyamatosan használod az agyad, többet mozgosz, több energia kell
Mennyi folyadékot iszol naponta?
A kérdező hozzászólása: 3-4 litert. Evés elõtt meg pláne, hogy az foglalja el a helyet ne az ennivaló. Nem vagyok kövér, max 3 kg zsír van rajtam, de engem még ez is zavar. :(
Akkor arra tippelek, hogy nagyon gyors az anyagcseréd. Sok rostot tudnék ajánlani, mivel eléggé laktató, de írtad, hogy reggelire müzlit eszel. Talán megpróbálhatnál nagyobb mennyiségû kalóriát bejuttatni a szervezetedbe (kenyér, vörös hús, magas cukortartalmú étel stb). A 3 kg-ot hogyan sikerült kiszámolni?
A kérdező hozzászólása: tipp volt. :) bõr alatt van egy kicsi a hasamnál és a combjaimnál. 176 cm 62 kg vagyok és lány 21 éves.
Minden képen azt javaslom számold ki a testszír-százalékod, hogy megtud egészséges vagy-e, ha az vagy nem kell fogynod sehova.
A kérdező hozzászólása: Ha a BMI-re gondolsz, akkor az alapján egészséges vagyok. 20, 4 és azt hiszem 18, 5 alatt alultáplált valaki a felsõ határ pedig 24, 99. Azt hiszem, hogy testzsír mérést Caliper-féle bõrredõ méréssel tudnak csinálni, de azt nem tudom hol. :S Engem zavar az a kis zsír. Eddig 1g nem volt rajtam. Viszont az étvágyammal semmi baj nincs. Azért is gondoltam, hogy meg kellene elõzni valahogy az elhízást. Inkább tartani szeretném a súlyomat vagy kicsit alakot formázni.
A BMI nevû kuruzslásnak ne nagyon dõlj be. Testzsír-százalék mérés (nem a legpontosabb de 10X jobb mint a BMI): http://www.fogyjonvelem.hu/cikkek/testzsir_meres.htm Ha meg nem volt rajtad 1g zsír se akkor az etióp gyerekek jobban tápláltak mint te.
Ha alakot akarsz formálni akkor meg sportolj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!