Találatok a következő kifejezésre: Régen a bírta sokáig most viszont (1 db)

Régen a barátom bírta sokáig most viszont 3-5perc alatt elmegy. Mi lehet a gond? A hagyományos póz az oka, vagy a kor? (20éves)

Legjobb válasz: A kor nem számít, fõleg nem 20 évesen. Itt valami más ok lehet. Nem tudom mi, de nem a kora. Ha meg csak a megszokott pózban szeretkeztek, akkor lehet, hogy nagyon hozzászokott, próbáljatok ki új dolgokat.

A kor nem számít, fõleg nem 20 évesen. Itt valami más ok lehet. Nem tudom mi, de nem a kora. Ha meg csak a megszokott pózban szeretkeztek, akkor lehet, hogy nagyon hozzászokott, próbáljatok ki új dolgokat.
Férfiként azt tudom írni, hogy nálam ha gyorsan megyek el, annak az okai: a): kurvára nincs kedvem hozzá, és a tudatalatti "legyünk már túl rajta" érzés miatt, egyszerûen egyik pillanatról a másikra elmegyek. b): unalmas, megszokott póz, megszokott idõben. Mi öt éve vagyunk együtt, és ha pl este miután mindketten letusoltunk, jön oda a barátnõm, és "kelleti" magát, miután gondosan bezárta az ajtót, akkor tuti nem fogom fél óráig bírni, mert egyszerûen unalmas. Ha viszont napközben minden elõzmény nélkül letámad, vagy letámadom, akkor sokkal tovább bírom, mert élvezetes. Egyszer sátoroztunk egy közeli tónál, ott szerintem rekordot döntõ ideig csináltuk, annyira jó volt csak az új helyszín miatt. Szóval lehet, hogy a barátodnak is egy kis változatosság kell. Teperd le valamikor amikor nem számít rá, próbáljatok új pozíciókat, használd a fantáziád. Azt még azért leírom, hogy a szex hosszát ne a pornófilmekhez mérjétek, az átlagos szeretkezésben maga az aktus nem tart tovább 5 percnél.
Szerintem semmiképpen sem a megvonás a megoldás mert szerintem az inkább csak ingerlõleg hat. Sajnos a férfiak lelkébe én sem látok bele, de ha ez a "gyors " orgazmus csak miután behatol az után történik, akkor jobban rá kell összpontosítani arra, hogy kiismerjétek egymást, és behatolás nélkül is el tudjátok egymást juttatni a csúcsra, föleg ha a probléma onnan ered, hogy téged nem tud megfelelõen kielégíteni. Hosszu távon ez a kapcsolatotok végét is jelentheti.
Nézd, ez nálam is elõfordul néha. De szerintem minden agyban dõl el. Minden pasi tudja kontrollálni, hogy mikor menjen el persze bizonyos ideig. Próbáljatok ki más pózokat is ami talán nem készíti ki ilyen hamar.
Szerintem hirtelen nagyon belejöhettél a dologba, mert szerintem azért megy el hamar mert ügyesen csinálod a dolgoakt :D
a francba! ez velem is igy van :( varom a hasznalhato tanacsokat, mert engem is kurvara idegesit!
szerintem tartsatok 1 kis szünetet avgyis ne csináljátok olyan sokszor és helyre fog állni...
A megvonás semmiképp sem megoldás, én kis kihagyás után elég gyorsan elszállok, pedig olyankor én is szeretném nyújtani. Nekem a szex közbeni kis szünet, a pózváltások szoktak segíteni, sajnos még tudatosan befolyásolni nem nagyon tudom, nemrégóta vagyunk együtt a barátnõmmel. Meg persze nyújtja még ha már a másodikról van szó egy este, vagy ha ittunk elõtte kicsit.
Álljatok meg közben többször is .Hátha ugy tovább birja.
Lehet, hogy valami lelki problémája van, vagy sok stressz éri. Vegyétek meg "A multiorgazmusos férfi" c. könyvet, az én páromnak ennek segítségével megoldódott ez a problémája anno.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok! Ti tudtok ilyet?

3

Ez gáz?

Gáz ha a csiklóm,nem olyan nagy? :(

6

Miért tágul ki a pupillája szex közben?

8

Hogy hívják azt az injekciót amit a lányoknak adnak be az első alkalom előtt? Ilyen betegségek ellen (AIDS. )

7

Hatalmas a szexuális étvágyam! Ez gáz?

Barátom sem tud mindig eléggé kielégíteni.

13

Mikor a barátommal vagyok olyan szelidnek tűnik, hallkan beszél velem, és olyan melegség árad a szeméből, szerelmes talán?

3

Fiúk! Ez így van? Nektek (nem mindenkinek de a többségnek) már elvárás manapság hogy lesz*pjon a lány?

Még akkor is ha ő nem kéri h kiny*ld? És még vmi bocsi h 2-t írok egyszerre. Szerintetek visszataszító ha egy lánynak szőrös a puncija? Nem olyan durván csak h nem csupasz v ilyesmi.

12

Szerintetek van olyan, hogy valakivel egyszer muszáj együtt lennetek az életetek során?

Kicsit fura kérdés, de elgondolkodtam rajta, mert velem esett meg.
14 évesen megismertem egy nálam 3 évvel idősebb srácot a középsuliban. Első naptól fogva nagyon jóba lettünk, mindig együtt mentünk reggel suliba, délután együtt mentünk haza, szünetekben együtt lógtunk, jártunk esténként együtt futni, voltunk együtt bulizni is párszor, sokat beszéltünk neten át is, szóval elég sok időt töltöttünk együtt. Megéltünk elég sok mindent együtt, pl. a szülei halálakor végig ott voltam mellette vagy amikor nekem volt problémám neki mindig elmondhattam, ő mellettem állt.
Aztán 5 évig voltunk ilyen jó barátok, ez az 5 év alatt folyton változott az "állás". Hol én voltam belé titokban szerelmes, hol ő próbálkozott nálam, de soha semmi nem volt köztünk. Volt idő közben neki is barátnője, nekem is barátom, de ugyanolyan jóban maradtunk közben is. Aztán 5 év után hogy elvégeztem a sulit én elköltöztem 200 km-re és onnantól már nem igazán beszéltünk, csak néha-néha neten de mindig az eszemben járt. Idén nyár elején hazautaztam, és elmentem bulizni életemben először egyedül, és azonnal összetalálkoztam vele. És annyira egyértelmű volt a dolog, odamentem hozzá, beszéltünk pár szót, megöleltem, aztán ő meg is csókolt, hazamentünk hozzá és szexeltünk többször is az éjszaka. Reggel elváltunk 2 puszival és ennyi volt. Azóta eltelt 4 hónap,és már nem is gondolok rá soha, csak most jutott valamiről eszembe. És elgondolkodtam rajta, hogy olyan fura, mintha a sors úgy akarta volna, hogy egyszer az életben együtt legyünk.
veletek volt már hasonló vagy hallottatok hasonló?

6

Hol van a neten olyan oldal, ahogy magyar amatőr (nem szexoldalakon szereplő) lányok teszik fel meztelen képeiket (anonim módon fejüket kitakarva? )

2

Hol találok ilyet?

Olyan lányokat keresnék valahol,akik mindenben benne vannak és teljesen átengedem magamat nekik,azt tesz amit csak akar és az összes vágyát kiélheti rajtam,vagy akár több haverommal együtt is.Hol lehetnek ilyen csajok akik bátran kiélik vágyaikat?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!