Találatok a következő kifejezésre: Régebben meg az (195 db)

Régebben, még az X Faktor első részeit meg lehetett nézni a youtube-on 4-5 15 perces részben. Most nem találom? . Segítsete. K légysz. I.

Legjobb válasz: A frissen feltöltött videókat pár napon belül leveszik, gondolom, az rtl klub kérésére. Ergo a régebbieket pláne nem fogod megtalálni. De minden videót megtalálsz az rtl honlapján.

A frissen feltöltött videókat pár napon belül leveszik, gondolom, az rtl klub kérésére. Ergo a régebbieket pláne nem fogod megtalálni. De minden videót megtalálsz az rtl honlapján.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
http://www.rtlklub.hu/xfaktor Itt viszont mindet megnézheted.:)

Még régebben vettem egy szőrős sapkát és most nagyon divatba jött, de nincs meg az egyik pomponja. Nem akarok levágni a másikat, mert pomponnal néz ki jól. Esetleg ötlet, hogy hol tudok beszerezni ilyen pompont?

Legjobb válasz: Hobbi bolt... vagy ha ott nincs akkor ami olcsó és nam sajnálod rá a pénzt akkor veszel hasonló ponpont és rá rakod vagy, mi régebben csináltunk ponponokat, azt úgy kellett hogy olyan színû és anyagú fonállal kellene amilyen ugye a ponponod vágsz rajzlapból egy akkora kört amekkora a ponpon lesz meg a közepébe egy kicsit az alap korong nagyobb legyen mint amit a közepébe vágsz a fonalat rá kötöd a korongra egymás mellé szorosan, majd mikor jól rögzítetted (kötéssel) félbe hajtod a korongod és a két szélén kivágod remélem érthetõ volt :):))

Hobbi bolt... vagy ha ott nincs akkor ami olcsó és nam sajnálod rá a pénzt akkor veszel hasonló ponpont és rá rakod vagy, mi régebben csináltunk ponponokat, azt úgy kellett hogy olyan színû és anyagú fonállal kellene amilyen ugye a ponponod vágsz rajzlapból egy akkora kört amekkora a ponpon lesz meg a közepébe egy kicsit az alap korong nagyobb legyen mint amit a közepébe vágsz a fonalat rá kötöd a korongra egymás mellé szorosan, majd mikor jól rögzítetted (kötéssel) félbe hajtod a korongod és a két szélén kivágod remélem érthetõ volt :) :) )
http://www.kreativcafe.hu/egyeb/gyakori-kerdesek/570-pompon-.. Ezt találtam majdnem jól írtam le :) )) De ha nem megy szólj anyudnak biztos õ is megtudja csinálni ha te nem :) :) ))9
? Régebben jártatok, de õ ezt nem tudja? Érdekes. :)
BonyolultxD De szerintem eleinte csak próbálj meg a barátkozni vele, próbálj a közelébe férkõzni, beszélgetni vele, aztán majd meglátjátok.
Helyetted, drágám, aki a kérdést feltette. AMÚGY MEG MI A FRANCOT KERESEL MÉG A NETEN ÉJJEL NEGYED HÁROMKOR 12 ÉVES LÉTEDRE??? A SZÜLEID EZT TUDJÁK?
jah és igen igaza van az egyik válaszadónak, hogy nem neked kéne kezdeményezni :) ha annyira akar tõled valamit akkor majd elhív "randira" .. szerintem gáz az ha egy csaj kezdeményez.. de kinek mi :P valakinek muszáj ..:D
te, szégyelld magad :) 5-6 évesen járni ? pfff...ez de gáz :) meg vicces.. 12éves.. inkább a könyvekkel foglalkozz meg segíts otthon anyukádnak ne ilyeneken agyalj :S ...gyönyörû
A kérdező hozzászólása: Helyettem vagy a legutolsó kommentelõ helyett?
legalja...én szégyellem magam helyetted...
A kérdező hozzászólása: 12 :)
:S Hány éves vagy?:S
5-6 évesen "jártatok". Az szép. :D Nem vagy még kicsit fiatal ehhez az egészhez? Egyébként szerintem egy nõ ne hívjon el sehogyan randira egy férfit. Érje el, hogy a másik tegye ezt. Hogy hogyan? Ehhez kéne némi érettség, aminek szvsz még nem vagy birtokában.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem ugyanis 5-6 évesek voltunk, és neki volt már azota elég csaja :(
hát épp ez az, még én is ezt akartam kérdezni.. ilyenkor már aludnod kéne a kis maciddal..:D

Az lenne a problémám hogy hogy lehet a Cod4 mp cd kulcsolt úgy át írni hogy a rank stats megmaradjon? Régebben meg tudtam csinálni de elfelejtettem. Jó lenne ha tudnátok segíteni

Legjobb válasz:
Hogy ha valaki olvassa ezt annak üzenem hogy sikeresen meg csináltam! Leírom nektem is hogy mire is jó ez a kis trükk és hogyan kell csinálni ! Tehát úgy érdemes hogy letöltesz egy cod 4 key generatort ezzel kezd ! 1. lépés A generatorral csinálsz egy cd kulcsot. 2. lépés nyisd meg a cod4 mp exe-t menny az optionsba--->multiplayer options--->cd key és ki törlöd ami bele van írva ezután pedig be írod azt a cd kulcsot amit generáltal és meg nézed hogy érvényes-e (az összes kulcs amit a generatorral csinálsz érvényes !) 3. lépés Menny rá hogy Start New Server csinálj magadnak egy servert és játsz rajta 2-3 percet és kész a Trükk. Mire is jó ez !? Nos arra jó hogy ha cd kulcsot akarsz változtatni akkor meg maradjon a Rankstats-od így ha új cd kulcsot csinálsz nem kell megint fel jutnod P.L.: lvl55 re Sok szerencsét!

A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hogy ha valaki olvassa ezt annak üzenem hogy sikeresen meg csináltam! Leírom nektem is hogy mire is jó ez a kis trükk és hogyan kell csinálni ! Tehát úgy érdemes hogy letöltesz egy cod 4 key generatort ezzel kezd ! 1. lépés A generatorral csinálsz egy cd kulcsot. 2. lépés nyisd meg a cod4 mp exe-t menny az optionsba--->multiplayer options--->cd key és ki törlöd ami bele van írva ezután pedig be írod azt a cd kulcsot amit generáltal és meg nézed hogy érvényes-e (az összes kulcs amit a generatorral csinálsz érvényes !) 3. lépés Menny rá hogy Start New Server csinálj magadnak egy servert és játsz rajta 2-3 percet és kész a Trükk. Mire is jó ez !? Nos arra jó hogy ha cd kulcsot akarsz változtatni akkor meg maradjon a Rankstats-od így ha új cd kulcsot csinálsz nem kell megint fel jutnod P.L.: lvl55 re Sok szerencsét!

Visszahozhatom meg azt az allapotot hogy annyitejem legyen mint regebben?

6 hos a babam eddig csak szopizott soha semmi mast nem kapott. Most nemreg beteg volt keveset evett, es talan emiatt talan masert de mintha az esti tejci mar keves lenne neki. Mostanaban mar nem fejtem nem volt ertelme mert a fagyasztott tejet nem eszi meg. Most viszont lesz par alkalom mikor hoszabb idore anyura kell biznom es nem tudok egyszerre mar sokat fejni neki, max kb 60ml-t. Csinalhatom azt hogy osszeontom tobbszor lefejt adagokat? Meg azt is szeretnem elerni hogy este se maradjon ehes. Hozzataplalni is elkeztunk de ha kap delelott gyumit ahhoz mar nem is ker cicit utana. Meg valami: a vedonom ajanlotta hogy irassak fel estere sinlacot hogy ne maradjon ehes es ne keljen enni tobbszor ejszaka (atlag3-4szer kel de csak eszik es alszik visza) . Ez mind szep es jo, de ettol nem megint csak csokkeni fog a tejem? Vagy jo lesz neki tenyleg valami taplalobb mar?

Legjobb válasz: Koszi igazabol a helyzet az hogy mar igy is nagyon sokat mellre teszem de ahogy irod minden mas erdekesebb neki. Eszik o sokszor de akkor mindig keveset. Es nem tudok egyszerre sokat beletukmalni. Az ejszakazasba beletorodtem igazabol, kelek es megyek hozza mikor kell szeretnem ha a kisagyat szokna meg, nem a mienket. Csak jo lenne ha meg tudnek szoptatni jo darabig csak felek hogy igy ne, sikerul ha o meg ilyen keveseket eszik (80-90gr/ szopizas ) es meg majd jon a hozzataplalas is. Probalom akkor a fejest 3 orankent. Kivancsi leszek sikerul e.

A kérdező hozzászólása: Koszi igazabol a helyzet az hogy mar igy is nagyon sokat mellre teszem de ahogy irod minden mas erdekesebb neki. Eszik o sokszor de akkor mindig keveset. Es nem tudok egyszerre sokat beletukmalni. Az ejszakazasba beletorodtem igazabol, kelek es megyek hozza mikor kell szeretnem ha a kisagyat szokna meg, nem a mienket. Csak jo lenne ha meg tudnek szoptatni jo darabig csak felek hogy igy ne, sikerul ha o meg ilyen keveseket eszik (80-90gr/ szopizas ) es meg majd jon a hozzataplalas is. Probalom akkor a fejest 3 orankent. Kivancsi leszek sikerul e.
Igen, de a gyakori mellretétel mellett egyél és pihenjél is sokat. Összeöntés lehet, az azonos hõmérsékletû tejeket össze lehet önteni, de nem mindegyik baba issza meg a fagyasztott-felengedett tejet. Ennyi idõsen én azt csináltam, hogy kapott de. gyümölcsöt, du. fõzeléket, utána meg "ivott" anyatejet, nem kapott vizet vagy teát kb. 8 hós koráig. Igen, kevesebb lett a tej, de még elég volt neki. Én éjjel szoptattam, de már nem ilyen gyakran. A kisebbik gyerekem meg sokkal kevesebbet szopott, mint a másik, 10 perc után abbahagyta, pedig volt tej. Õ a rendes kaját szerette, bár 7 hós koráig kizárólagosan szopott, addig nem fogadott el mást.
a fecebookon mindig a kepek jobban van minositve
A kérdező hozzászólása: tessék???
Valószínûleg a közellátó sokdioptriás szemüvegedet lecserélted távollátóra
Ha az érvényességi idõ nem telt le és még nem töltötted le 10 alkalommal akkor igen.

Mi van a havimmal? Múlt hónapban kezdtem el fogamzásgátlót szedni. Tudom, hogy ilyenkor megváltozik az egész. De most nekem negyed-ötöd annyi, mint régebben. Még ez is belefér? Kicsit fura, hogy most az 1-2. nap olyan, mint máskor az 5-6. nap.

Még érdemes tudni, hogy elég sokat stresszeltem/stresszelek, két okból is. El?tte volt gombás fert?zésem is nem sokkal, amire igen er?s gyógyszert kaptam (van egy enyhe gyógyszerfóbiám, nem tehetek róla). Másodszor pedig csak nagy sokára akart megjönni, és ezt is csak er?s jóindulattal tudom 8 év tapasztalata után havivérnek nevezni. Ez nem mensi. Ez maszat.

Legjobb válasz: A tabletta úgy hat, hogy egyrészt akadályozza a peteérést, másrészt a nyálkahártya sem vastagszik meg eléggé. Ezért tart kevesebb ideig, és ezért kevesebb a vér mennyisége. De ha úgy érzed, hogy ez már tényleg nem normális, tényleg tanácsos tesztet csinálni és orvoshoz fordulni. De én a helyedben keresnék mást, teljesen egyértelmû, hogynem bízol meg az orvosodban. Ennek így nincs értelme:) Keress olyat, akiben tényleg meg tudsz bízni.

A tabletta úgy hat, hogy egyrészt akadályozza a peteérést, másrészt a nyálkahártya sem vastagszik meg eléggé. Ezért tart kevesebb ideig, és ezért kevesebb a vér mennyisége. De ha úgy érzed, hogy ez már tényleg nem normális, tényleg tanácsos tesztet csinálni és orvoshoz fordulni. De én a helyedben keresnék mást, teljesen egyértelmû, hogynem bízol meg az orvosodban. Ennek így nincs értelme:) Keress olyat, akiben tényleg meg tudsz bízni.
Anno mielõtt én is elkezdtem szedni a fogamzásgátlót elég rendszertelen volt a menzeszem és aránylag elég sok volt a mennyisége is. Aztán elkezdtem szedni és 4 napra lecsökkent, amik közül csak 2 volt olyan, hogy tényleg erõs volt, a másik kettõ nap pedig alig volt valami.
A kérdező hozzászólása: Elsõ: Az orvosváltás nem olyan egyszerû dolog olyan családban, ahol van, aki ez egészségügyben dolgozik, és van aki 30 évig tanító volt, és kb. mindenkik ismer, vagy legalábbis egy közeli rokonát. Ha nem félnék az össznépi sértõdéstõl, eleve nem is ehhez az orvoshoz jelentkeztem volna... Második: Nos nekem már az elsõ nap sem erõs... Azelõtt kb. másfél óránként jártam cserélni, éjszaka is ki kellett mennem, most viszont reggel óta nem volt ilyesmire szükségem... Azért kérdezem, mert van, aki szerint ez normális, de azért van egy kis rossz érzésem. Majdnem úgy érzem magam, mintha nem is lenne mensim...

7 Hónapja szültem. Kétszer voltam együtt a párommal óvszer nélkül, de még az elején időben kiszállt. Tudom ez nem biztonságos, de régebben sokszor voltunk így. Lehetek terhes?

Amikor a lányom 3 hónapos volt akkor jött meg el?ször szülés után az június 14-e volt.Ezután szeptemberig megjött minden hó 14-én.Szeptemberben megjött 17-én most októberben még semmi?De nagyon ingerlékeny vagyok meg néha érzem,hogy lesz valami aztán mégse,miért van ez?Volt már valakinek olyan,hogy szülés után megjött több követ? hónapban utána meg valamiért kimaradt?De nem volt terhes az illet?!

Legjobb válasz: Szia! elméletileg lehetsz, de jóval kisebb az esély, ha valóban idõben szállt ki. Most én vagyok úgy , hogy múlt hónapban megjött elõszörre rendesen (4 hónap után), most meg valami kis folyás van, de nem túlzottan erõlteti meg magát a szervezetem. Idõ kell, hogy újra beálljon a ciklus, szerintem ez lehet a Te késésed mögött is inkább!!

Szia! elméletileg lehetsz, de jóval kisebb az esély, ha valóban idõben szállt ki. Most én vagyok úgy , hogy múlt hónapban megjött elõszörre rendesen (4 hónap után), most meg valami kis folyás van, de nem túlzottan erõlteti meg magát a szervezetem. Idõ kell, hogy újra beálljon a ciklus, szerintem ez lehet a Te késésed mögött is inkább!!

Azért irok mert nem birom már a szüleimmnél! 15éves vagyok, az ivás nem áll tőlük messze meg más se namind1. Apámmal a legrosszabb a kapcsolat egyfolytában veszekszünk régebben meg is vert de még most is szokott. Nem tudom mit csináljak!?

Am, Már direkt keresi h miben ködhet belém. Kézilabdázom . Ha bekapok egy 1-est máris kezdi a hülye dumáját h 1hónapig ssemmmi meg stb.Pedig nekem ez a legfontosabb. Már nevel?szül?kön gondolkodom, lehet sokkal jobb lenne. Már nemnagyon birom! Ez már nagyon rossz! Kérlek segítesetek ! .

Legjobb válasz: A suliban keresd meg a gyermek védelmis tanárt és beszélgess el vele õszintén és kérd meg hogy maradjon egyenlõre kettõtök között amit mondasz neki.Õ fog tudni segíteni,hidd el.

A suliban keresd meg a gyermek védelmis tanárt és beszélgess el vele õszintén és kérd meg hogy maradjon egyenlõre kettõtök között amit mondasz neki.Õ fog tudni segíteni, hidd el.
A sport ugyan olyan fontos mint a tanulás!A többihez nem tudok hozzászólni.
Altalaban minding a gyerekkel van a ba es ezitt sem lehet maskepp. . Nem ismerem a te helyzeted, de szerintem kicsit szallj magadba. Ha rendesen viselkednel nyilvan nem bannanak veled igy. Csupan feltetelezem. Egyes utan buksi simogatast pedig ne varj...
nagyid

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!