Találatok a következő kifejezésre: Régebben hallottam, ha (4 db)

Régebben hallottam, hogy ha megjön és töményet iszol előbb elmúlik. Igaz ez?

Legjobb válasz: Görcs ellen védekeznek páran egy felessel.:) A barátnõm is lehúzott egyet,hogy ne fájjon annyira a hasa.Én inkább gyógyszert veszek be,mintsem piáljak.:)) De azt mondják,hogy hatásos.

Görcs ellen védekeznek páran egy felessel.:) A barátnõm is lehúzott egyet, hogy ne fájjon annyira a hasa.Én inkább gyógyszert veszek be, mintsem piáljak.:) ) De azt mondják, hogy hatásos.
Ha erre gondoltál akkor tényleg az:) Inkább egy fél jéger mint gyógyszer.
Igaz, hogy egy felestõl nem érzed a görcsöket, de elvileg az alkohol általában csak fokozza, felerõsíti a tüneteket. (Személyes tapasztalattal is alá tudom támasztani:D)
Értágulatot okoz, ezért jobban vérzik - és csökkenti a görcsöket és a fájdalmat. Rá lehet szokni, úgyhogy nem a legjobb ötlet.
A kérdező hozzászólása: Nem a görcsökre gondoltam, hanem arra, hogy kevesebb ideig tart-e tõle a menstruáció. De ha erõsebb vérzést okoz, akkor lehet, hogy hamarabb véget is ér? Vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Ja, köszi a válaszokat!
Nem lesz hamarabb vége tõle. Sajnos azt a 4-5 napot végig kell tûrni.
újból bíróság!!!Olyan nincs hogy nem lehet levonatni ha van jövedelme!!!ha nem akkor igen az állam meg elõlegezi
6 hónap nem fizetés után megelõlegezi az állam. Ismét bíróságra kell menni.
Saját tapasztalatom a rendõrségen jelentsd fel csak így lesz pénzed mert ez bûn cselekmény és ha az eljárás során sem fizet a rendõrség átadja az ügyet az ügyészségnek és ha ott sem akkor meg indul a büntetõ per amit azért nem szoktak akarni és fizetni fog!!Én már 3szor megjártam ezt a történetet mûködik de sajnos csak így ha nem jelentem fel újra nem fizet!

A kérdésem: hogy honnan tudhatom ha a szűzhártyám átszakadt valamilyen sporttól? Mert hallottam, hogy van ilyen. Régebben sokat szertornáztam (pl. spárga), biciklizés, lovaglás. Szerintetek?

Legjobb válasz: Gyanítom hogy a nõgyógyász tudná megmondani,bár én még sosem voltam nála.A szûzesség manapság inkább már idealista fogalom,ezért nincs jelentõsége annak hogy ép-e. Egyszerûbben szólva,ha még nem volt szexpartnered akkor szûz vagy.A szûzességnek amúgy is csak addig tulajdonítasz jelentõséget amíg el nem vesztetted,utána már annyit se fog számítani mint a leesett porszem.Úgyhogy ne misztifikáld túl,nincs benne semmi szentség.

Gyanítom hogy a nõgyógyász tudná megmondani, bár én még sosem voltam nála.A szûzesség manapság inkább már idealista fogalom, ezért nincs jelentõsége annak hogy ép-e. Egyszerûbben szólva, ha még nem volt szexpartnered akkor szûz vagy.A szûzességnek amúgy is csak addig tulajdonítasz jelentõséget amíg el nem vesztetted, utána már annyit se fog számítani mint a leesett porszem.Úgyhogy ne misztifikáld túl, nincs benne semmi szentség.
A kérdező hozzászólása: Jó rendben köszi! Amúgy még szûz vagyok! :)
A szûzhártyád semmilyen sporttól nem fog átszakadni, ahhoz be kell, hogy hatoljon valami (ideális esetben a partnered pénisze) a hüvelyedbe.
Ha át is szakadt, mindegy, mert nem ettõl leszel szûz vagy nem szûz. Szóval miértis számít ez? Amúgy ha esetleg átszakadt, akkor szerencsés vagy, mert az elsõ kevésbbé fog fájni, és nem vérzel majd. Ennyit vesztesz. Szerinted?
A kérdező hozzászólása: Okéé.csak kíváncsi voltam..:) mostmár értem!
A balettól és a lovaglástól
Lehet érezni

Ha elkezdtem az érettségit, utána mennyi időm van befejezni? Régebben úgy volt hogy 5 év alatt le kellett rakni de hallottam olyat is, hogy ezt már eltörölték és nincs meghatározva, mennyi időn belül kell lerakni! Igaz ez?

Legjobb válasz: Én úgy emlékszem 2 év, de sztm ezt vagy az oktatásügyi minisztérium honlapján valamelyik rendeletben megtalálod, vagy a magyaroszag.hu-n szintén rendeletek határozatok közt

Én úgy emlékszem 2 év, de sztm ezt vagy az oktatásügyi minisztérium honlapján valamelyik rendeletben megtalálod, vagy a magyaroszag.hu-n szintén rendeletek határozatok közt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!